Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα!

Πρωτα απ' ολα, περαστικα στον μπαμπα της Μαρινας, εχω περασει τα ιδια κοπελα μου με την μητερα μου, οι 7 ωρες του χειρουργιου της ήταν οι πιο επωδυνες...Σε καταλαβαινω και ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα...!

Καλησπέρα κορίτσια.

Έχει πάρει καμιά σας το εξάμηνο? Θα πάω αύριο στον ΟΑΕΔ.

Ξέρετε τι χρειάζεται να έχω μαζί μου?

Ελενα πηρα εγω το εξαμηνο την Τριτη και θα καθομαι επισημως μεχρι τις 26 Αυγούστου!!! Πρεπει να εχεις μαζι σου την βεβαιωση εργοδοτη (ειναι συγκεκριμενο εντυπο που σου δινουν απο εκει), τη βεβαιωση επιδοματος μητροτητας απο το ΙΚΑ, τον αριθμο λογαριασμου σου στην Εθνικη και συγκεντρωτικη κατασταση ενσημων απο το ΙΚΑ για το 2009, με λιγα λογια μια απο τα ιδια που καταθεσες για να παρεις το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας. Εγω ανηκω στο Μαρουσι και η κοπελα εκει με εστειλε να παρω 3-4 υπογραφες και μου εβγαλε αμεσως την αποφαση με τα ποσα που θα παιρνω καθε μηνα και την αντιστοιχια των δωρων και επιδοματος αδειας.

Ελινα ο δικος μου την βρισκει στο καρεκλακι, λειτουργει και σαν υπνωτικο σε συνδιασμο με την κινηση του αυτοκινητου!!!

Επεξεργάστηκαν by maliv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol:...Πάντως τίποτα δεν είναι απόλυτο γιατί τόσο καιρό με 800-830μλ έπαιρνε κλανονικά, που λέει και η φίλη μας η Αλέκα!!

Έλα βρε!!! Ολόκληρη φράση?!?!?! Μπράβοοοοο!!! Εμάς σκέτες λέξεις...έχω, ναι, μαμά!!!

Ψώνισες από σβέρκο κι εσύ παιδίατρο...ευτυχώς που τώρα είσαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Τον έβρισες σαν "λιμενεργάτης" ή συγκρατήθηκες???

Καθησυχαστικό αυτό μετο βάρος του Αγγελάκου!!!!!

Πώς τα λες βρες Αλεκάκι!!! Ανυπομονώ να σε δω αύριο!!!!

kai εγω ελπιζω να μην τυχει αυριο κατι τρελο γιατι εδω και δυο μερες πηζω όπως σας εχω γραψει...

Μ ετον παιδιατρο που εχω τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη...μονο που ειναι μακρυα απο το σπιτι μου και παντα εχει πολυυυυ κοσμο.

Δεν τον εβρισα τον καραγκιοζη αλλα του εταξα ότι θα φαει κξαμια σφαλιαρα την επομενη φορα, με το λεπτεπιλεπτιο χερακι μου (εν τω μεταξυ όπως ειμαι και με το τακουνι ηταν μεχρι το βυζι μου οποτε για βυζοσκαμπιλο λεω να ετοιμαστω)

Καλα τα παιδακια σας μιλησαν κι όλας??? Τελικα αυτη η ΝΑΣΑ εχει γινει υπερπληθυσμικη :D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κοριτσακια μου δεν σας διαβασα και ουτε θα το κανω ειμαι χωμα απο τις 10 που περιμεναμε τον εβαλαν 5 το απογευμα κρατησε 3 ωρες και τελικα ολα πηγαν καλα η καρδια λειτουργησε μονη της και θα κατσει 2 μερες εντατικη.Βρωμαω κοριτσια και η κουραση μου αλλο πραγμα.

Ελπιζω να τα πουμε αυριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Maliv σε ευχαριστώ πολύ. Μαζί με τις άδειες όμως θα κάτσεις και μετά τον Αύγουστο, έτσι δεν είναι? Κάπου ένας χρόνος βγαίνει περίπου.

Μarina mimi περαστικά σας και όλα θα πάνε καλά.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Θα κατσω αλλον ενα μηνα, την κανονικη μου αδεια για το 2010 (συν 8 ημερες που εχω απο το 9) οποτε καλο Οκτώβρη για δουλεια παλι!

Μαρινα μπραβο κοπελα μου, πολυ χαρηκα! Ευχομαι περαστικα συντομα!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια θα έρθω στη συνάντηση αλλά για μετά έχω πρόβλημα ο αντρας μου δεν μπορεί να ρθει να με πάρει παρά μόνο να με φέρει,θα μπορέσει καμία κοπελουδα να με γυρίσει; :(

μαρινακι περαστικά σας

:-D

ανια σορυ οταν με πηρες προσπαθουσα να κοιμισω το μεγαλο ταλιμπανακι που τελικα κοιμηθηκε στις εντεκα οποτε δε σε πηρα για να μην ενοχλησω...θα με παει με τα μικρα ο αντρας μου και θα γυρισουμε αλλα εχω μικρο τουτου που ισα ισα χωραει πισω τα δυο καρεκλακια ενω εμενα οχι οποτε δε μπορω να παρω και αλλον μαζι....μονο εαν παρει το αυτοκινητο της πεθερας μου αλλα αυτο θα το ξερω αυριο...εαν γινει ετσι θα γυρισουμε μαζι ...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Γεια σας και από μένα. Η μπεμπού σήμερα ήταν πολύ ήσυχη, σε αντίθετα με τη χθεσινοβραδυνή γκρίνια από το εμβόλιο και χθες το βράδυ κοιμήθηκε 10-7.30 χωρίς το παραμικρό ξύπνημα. Το πρωί πήγαμε και δώσαμε και οι τρεις αίμα για check up και μετά γυρίσαμε σπίτι και σάπισα στην ξεκούραση....το καταευχαριστήθηκα.....

Μαρινάκι περαστικά στον μπαμπά σου.

Σας καληνυχτίζω και θα τα πούμε το πρωί από κοντά.....

καλησπερα κοριτσακια μου δεν σας διαβασα και ουτε θα το κανω ειμαι χωμα απο τις 10 που περιμεναμε τον εβαλαν 5 το απογευμα κρατησε 3 ωρες και τελικα ολα πηγαν καλα η καρδια λειτουργησε μονη της και θα κατσει 2 μερες εντατικη.Βρωμαω κοριτσια και η κουραση μου αλλο πραγμα.

Ελπιζω να τα πουμε αυριο

μπραβο κοριτσακι....σιδερενιος...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Δεν μπήκα χθές ξανά γιατί ο μικρός ήθελε όλο αγκαλιές΄Τουλάχιστον κοιμήθηκε 1 ώρα το απόγευμα στην αγκαλιά μου και ηρέμησε.Το βράδυ κοιμήθηκε συνεχόμενα και σήμερα μέχρι στιγμής φαίνεται καλύτερα και πιο κεφάτος.Άσχετη ερώτηση:μας είπε η παιδίατρος να του δώσουμε σίδηρο γιατί τον βλέπει λίγο άσπρο(:confused:)Δεν πρέπει να κάνουμε καμιά εξέταση πρώτα?Σημειωτέων:εγώ είμαι άπρη σαν το γάλα όπως και όλοι στην οικογένεια μου.Έδωσε καμία στο παιδάκι της σίδηρο?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρα!!!Δεν μπήκα χθές ξανά γιατί ο μικρός ήθελε όλο αγκαλιές΄Τουλάχιστον κοιμήθηκε 1 ώρα το απόγευμα στην αγκαλιά μου και ηρέμησε.Το βράδυ κοιμήθηκε συνεχόμενα και σήμερα μέχρι στιγμής φαίνεται καλύτερα και πιο κεφάτος.Άσχετη ερώτηση:μας είπε η παιδίατρος να του δώσουμε σίδηρο γιατί τον βλέπει λίγο άσπρο(:confused:)Δεν πρέπει να κάνουμε καμιά εξέταση πρώτα?Σημειωτέων:εγώ είμαι άπρη σαν το γάλα όπως και όλοι στην οικογένεια μου.Έδωσε καμία στο παιδάκι της σίδηρο?

kalhmera κοριτσακι...όχι μονο δεν εδωσα αλλα ο Αγγελος ειναι 3.5 χρονων και δεν του εχω δωσει ποτε γιατι ο παιδιατρος μου λέει ότι εφ' όζον αναπτυσσεται τοσο καλα, γιατι να επιβαρυνουμ,ε τα νεφρα του??? Μην του δωσεις χωρις εξετασεις...ειναι και μικρουλης ακομη...

221882cb0gkyh7q4.gif

Σ'ευχαριστώ βρε Αλέκα που απάντησες τόσο σύντομα.Δεν του έδωσα.Μας το είχε πει τον προηγούμενο μήνα και δεν ήθελα να του δώσω.Τώρα που θα ξαναπάμε θα της πω οτι δεν πρόκειτε να του δώσω.Ο άλλος μας παιδίατρος στα Τρίκαλα είπε να μην του δώσω.Αν αυτή επιμείνει με βλέπω να την αλλάζω

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...