Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερούδια!!!

Ήρθε η γιατρός και μας έκανε το εμβόλιό μας και μας βρήκε μια χαρά!!!

Για το θέμα της φαινυλκετονουρίας ήταν πάρα πολύ καθησυχαστική γιατί είπε πως αν το παιδί είχε πρόβλημα δεν θα δεχόταν το γάλα, θα το έκανε συνέχεια εμετό και δεν θα έπαιρνε βάρος, οπότε περιμένουμε αποτελέσματα εξέτασης...

...κοριτσια πειτε μου ωρα για την πεμπτη και που ακριβως θα βρεθουμε στο μολ?

12 η ώρα έξω από την καφετερία ARTISTI ITALIANI.

... οσο για την κουραση, τι να πω, δεν ξερω εαν φταιει η αυπνια αλλα σιγουρα αισθανομαι πιο κουρασμενη απο τα κανονικα μου και να φανταστεις πως τωρα δεν δουλευω κιολας...

Maliv μία από τα ίδια ήμουν κι εγώ όσο θήλαζα/αντλούσα γάλα...λιώμααααα!

...τι στο καλο ολα τα κανω...διαιτα , γυμναστηριο, κρεμα ,νερο.

Λοιπον τα εγραψα για να τα βλεπω κι εγω και την αλλη Τριτη θα ξαναμετρηθω!!!

Αντε βρε καλη μου επιτυχια!!!!!!

Άντε βρε, καλή σου επιτυχία!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου λογικα αυριο θα αργησω να μπω θα παω νοσοκομειο για τον μπαμπα φοβαμαι κοριτσια πολυ δεν το εχω πει σε κανεναν φοβαμαι οτι δεν θα τον ξαναδω και ετσι ευτυχως που η νυφη μου πηρε ρεπο και θα κρατησει τα μωρα αλλα τρεμω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α επισης αυτο με το γαλα παλια ριχνανε μια σταγονα σε ερεθισμανο ματι και σε τσιμπηματα αυτα βεβαια ειναι ιατρικες γιαγιας κατοχικες αλλα θυμαμαι μας το ελεγε και οτι ειχε αποτελεσμα κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας μητερούλες.

'Αργησα να μπω γιατί η μπεμπού είχε αρκετή γκρίνια από το εμβόλιο.Ευτυχώς όμως κοιμήθηκε στις 10.00, μετά άρχισα να τακτοποιώ τα πράγματά μας και πέρασε η ώρα....

Είδα ότι γράψατε αρκετά σήμερα.Πάω να σας διαβάσω και θα τα πούμε πάλι αύριο.

Καληνύχτα κοριτσάκια.......

Μαρινάκι καλή επιτυχία για αύριο, όλα καλά θα πάνε !

Διαφημίσεις

molis ταισα τον κυριουλη μου, μου χαρισε και απο τα ωραιοτερα του χαμογελα, σκεπασα και το αγγελακι μου και παω να ξεραθω παλι....

Lοιπον μολις γυρισα απο το γυμναστηριο! αχ το κατευχαριστηθηκα.... ξεκινησα με pilates και θα κανω εναλαξ με aerobic...πηρα και μεζουρακαι μετρηθηκα...εχουμε και λεμε ...ΚΙΛΑ 75 ( στοχος τα 69-70) μεση 100 cm πωπος 108 ποδια 63 και 61( παντα εχουν μια μικρη διαφορα) ...ολα αυτα με υψος 1 84 μη φρικαρετε με τα νουμερα :):)...εβαλα και την κρεμα την celofin κατακαηκα και τωρα περιμενω να λιποδιαλυθω!!! χαχαχαχ πλακα κανω....δεν περιμενω απο την κρεμα αλλα τι στο καλο ολα τα κανω...διαιτα , γυμναστηριο, κρεμα ,νερο.

Λοιπον τα εγραψα για να τα βλεπω κι εγω και την αλλη Τριτη θα ξαναμετρηθω!!!

Αντε βρε καλη μου επιτυχια!!!!!!

αχ....και εγω όλη μερα με μια μεζουρα ειμαι μαρη.....

Γεια σας κοριτσακια μου λογικα αυριο θα αργησω να μπω θα παω νοσοκομειο για τον μπαμπα φοβαμαι κοριτσια πολυ δεν το εχω πει σε κανεναν φοβαμαι οτι δεν θα τον ξαναδω και ετσι ευτυχως που η νυφη μου πηρε ρεπο και θα κρατησει τα μωρα αλλα τρεμω

εχεις δικιο να φοβασαι....όλα θα πανε καλα όμως...τις ευχες μου για καλη επιτυχια και γρηγοεη αβαρρωση...σιδερενιος

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευπειθώς αναφέρουμε ότι κοιμηθήκαμε το πρώτο μας 8ωρο!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D κοιμηθήκαμε 23:45 και ξυπνήσαμε 07:46!!! βέβαια, το β%$ της μαμάς έγινε τούμπανο και το γάλα έτρεχε, αλλά χαλάλι μας!!! ελπίζω να ξανακοιμηθεί, όμως, γιατί μου φαίνεται πολύ ενεργητικός! συνήθως κοιμάται μέχρι τις 10... :confused:

15y6xxxv0qx3picm.png

Μαιρούλα χθες ήμουν στα μέρη σου. Ν.Κρήνη, στην κουμπάρα μου! και την Κυριακή, τώρα που το σκέφτομαι... στον κουνιάδο μου. κοντά στην Χιλής μένει!

Εσύ Καλαμαριά που μένεις? είπα την κουμπάρα μου, όταν ανοίξει ο καιρός θα πάρουμε και το καροτσάκι και θα πάμε βόλτα παραλία. αν θελεις μπορούμε να βρεθούμε! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Μαιρούλα χθες ήμουν στα μέρη σου. Ν.Κρήνη, στην κουμπάρα μου! και την Κυριακή, τώρα που το σκέφτομαι... στον κουνιάδο μου. κοντά στην Χιλής μένει!

Εσύ Καλαμαριά που μένεις? είπα την κουμπάρα μου, όταν ανοίξει ο καιρός θα πάρουμε και το καροτσάκι και θα πάμε βόλτα παραλία. αν θελεις μπορούμε να βρεθούμε! :)

Nαι ναι ναι ναι!!!!!!!!!!! Χιλης ειναι το λυκειο που πηγαινα..εγω μενω λιγο πιο ψηλα..Τερμα Ποντου αν ξερεις απο Καλαμαρια...(στα νεκροταφεια κοντα...μακρια απο μας!) Αχ ναι βρε κοριτσια παρτε με και μενα!!! Σου στελνω με pm το κινητο μου!

Καλα βρε κοιμηθηκε το παιδι ολοκληρο 8ωρο και θες και να ξανακοιμηθει???????:D:D

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημεραααα...μαρινακι σε σεκφτομαστε και σου στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια για το μπαμπακουλη σου....

λοιπον....8ωρο ε???μπραβο μπραβο εισαστε σε καλο δρομο χχιχιιχιχ...εμενα ολη μερα χτες απο της 9μιση τοπρωι και περα κοιμοτανε κατι δεκαλεπτα...τελικα καταληξαμε να κοιμηθει καλα στις εντεκαμιση και ξυπνησε για φαγητο στις 8μιση και ξανακοιμηθηκε...αϊντε να δουμε....τελικα ητανε ανησυχη χτες ολη μερα μεχρι να κανει κακα (ειχε να κανει και κατι μερες) ..αφου οταν τα εκανε εβαλε και τα κλαμματα....!!!....πηγα και κουρευτηκα και μετα το μικρο με κοιταγε καλα καλα....η μανα μου ειναι αυτη η ζουρλη με τα μαλλια που πετανε ετσι???η μεγαλη το σχολιο της ητανε...ε μαμα καλα ειναι αλλα να τα κανεις πισω (τις αφελειες που εκανα ) γιατι δε φαινεται το προσωπο σου....μαλιστα μανδαμ εχει και αποψη το ταλιμπανακι....που να δει που θελω να τα βαψω κιολας (μιλαμε για τελειως αλλο χρωμα ή μαυρο ή κοκκινο ) θα με παρει με τις πετρες....να με συμπαθατε αλλα προλαβα να κουρευτω μεχρι αυριο αλλα να βαψω ριζα δεν το προλαβα...οποτε θα σας ερθω ετσι...μη με ντοματιασετε :tongue:

αννια σε πηρανε κανα τηλεφωνο χτες και καλα απο τον ομιλο ''συγχονη μητερα '' ή κατι τετοιο και καλα να ερθουν σπιτι να συμπληρωσουν ενα ερωτηματολογιο???

οσο για τα κιλα...οταν γεννησα ημουνα 68 τωρα ειμαι 71....και απο διαιτα χαιρετισματα....προσπαθω αλλα δεν βγαινει και πολυ....τι θα κανω δηλ???ουφφφφφφφφφφφφφαντι να χασω παιρνω γκρρρρρρρρρρρ......και το κακο ειναι ολο γλυκα θελω να τρωω...λεει τιποτα η πατσουρου για αυτο??αληθεια ποσο κανει αυτο το ερμο το βιβλιο για το θηλασμο ???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...