Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aσχετο λιγο αλλα εχω αρχισει και σκεφτομαι το 6κλινο του ιασω αφου ειναι και εκει ογιατρος μου ποσο ειναι αυτο ειπαμε?

?1.990 για Φ.Τ. και ?2.170 για Κ.Τ. Δεν συμπεριλαμβάνονται όμως διάφορα π.χ. αμοιβή γιατρού, νάρκωση, εξετάσεις, υγειονομικό υλικό.

Πιστεύω ότι πάει γύρω στα ?3.000 με ?3.500 σύνολο, χωρίς όμως αμοιβή γιατρού... (Άλλοι ζητούν ?1.000, άλλοι ?4.000)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασουλα , σαφως το καλυτερο θα ηταν να ειναι κ ο αντρουλης σου παρεα! οτι κ να λες δικιο εχεις!!!! αλλα μηπως να αφηνες τις υποχρεωσεις στην ακρη αφου δεν γινεται διαφορετικα? ουτως ή αλλως θα καταλαβουν ολοι οτι δεν είναι ευκολο στην καταστασή σου!!!!!

baJfp2.png

βρε εσυ εχεις αποδειξει οτι τα χανεις;)!!!! τι καθεσαι κ σκεφτεσαι τωρα????
παιδί μου... είμαι ενθουσιασμένη που θα χάσω επι τέλους αυτα τα κιλά!!! Πρώτα βέβαια με το μωράκι μου και μετά με την δίατα... μην με παρεξηγήσετε! και από τον ενθουσιασμό μου, έχω βγάλει προγραμμα διατροφής, έχω γραφτει κολυμβητήριο και ετοιμάζομαι...Για αυτό το συζητάω!

Ινάκι το κοιλίτσι το γλυκό τραντάχτηκε πολύ??? Αν είσαι μοναχούλι και θες παρέα ή ο,τιδήποτε, πετάγομαι...είμαστε πολύ κοντά...άσε που αν έρθω σπίτι σου θα "αναγκαστώ" να περάσω από τον ΤΕΡΚΕΝΛΗ!!!!!!!!

!!!

Βρε Φαμίτσα πέρνα και από εδώ αν είναι!

Και ρωτώ εγώ τώρα: Όταν περνούσα και εγώ ιώσεις γιατί δεν με ντάντευε κανείς και την περνούσα μόνη μου; Μόνη μου να βάλω θερμόμετρο, μόνη μου να πάρω τα χάπια, μόνη μου να φτιάξω κανά ζεστό ή και το φαγητό. Δηλαδή εγώ άνθρωπος δεν είμαι; Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να είμαστε και λίγο σκληρές, δεν είμαστε και μωρά για να έχουμε κάποιον από πάνω μας. Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!

!!!!!!!

χα χα!! Και για εμένα όλοι λένε 'εσύ αντέχεις' Ποιός το είπε ότι αντέχω παραπάνω??? Απλά δεν έχω άλλες εναλλακτικές και όταν ακούω για αυτές που 'δεν αντεχουν' μου σηκώνεται η τρίχα! Μην δίνεις σημασία

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Νατασουλα , σαφως το καλυτερο θα ηταν να ειναι κ ο αντρουλης σου παρεα! οτι κ να λες δικιο εχεις!!!! αλλα μηπως να αφηνες τις υποχρεωσεις στην ακρη αφου δεν γινεται διαφορετικα? ουτως ή αλλως θα καταλαβουν ολοι οτι δεν είναι ευκολο στην καταστασή σου!!!!!

Ξέρεις στην τελική αυτό θα κάνω, απλά δεν θα πάω στην αγορά για δώρα για κανέναν. Και ας πούν ότι θέλουν, δεν με ενδιφέρει. Απλά θα ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού και της μαίας και θα αράξω. Θα πάω μόνο στο ραντεβού με τον γιατρό του ΙΚΑ και μετά σπίτι, μην έχουμε και κανά απρόοπτο. Ειλικρινά όταν περπατάω λίγο πιο γρήγορα ή έχω ώρα να καθίσω πονάω έντονα χαμηλά στην κοιλιά όπως όταν έχουμε περίοδο αλλά σε πιο μεγάλο βαθμό.

eH1op2.png

LMcjp2.png

ΦΑΜ μόλις είχα ξυπνήσει από τον ύπνο και ήμουν χαλαρή-χαλαρή, είδες τί μου κάνουν; Φταίω βέβαια και εγώ που δίνω σημασία. Εντωμεταξύ δεν έχω ολοκληρώσει και κάποιες αγορές για το μωρό (βλέπε παιδικό χαλάκι, καροτσάκι, φωτιστικό, καθισματάκι για να το μεταφέρω από το μαιευτήριο) και αυτή η αναβλητικότητα έχει αρχίσει να με αγχώνει γιατί πολλά από αυτά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.

Προφανώς είσαι πιο ανεξάρτητη και πιο ευγενική, για να μην πω υποχωρητική από τη συνυφάδα σου...ίσως όμως για χάρη της νεραϊδούλας σου να χρειάζεται να απαιτήσεις μερικά πραγματάκια...μη θυμώνεις με τον αντρούλη σου, αφού τον έμαθες μέχρι τώρα έτσι...Η γνώμη μου είναι απλά, να του μάθεις κάτι νέο: ΠΑΙΔΙ: Νο 1 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!!!

Ειδικά το καθισματάκι του αυτοκινήτου, προσωπικά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γιατί πώς αλλιώς θα το μεταφέρεις το νεογέννητο από το μαιευτήριο σπίτι μες στο αυτοκίνητο???? Μή μου πεις στην αγκαλιά, γιατί θα στενοχωρηθώ πολύ... Αλλά αυτά τουλάχιστον στην Αθήνα συνήθως τα είχαν ετοιμοπαράδοτα. Τα καροτσάκια ίσως όχι...

Προτείνω λοιπόν να πεις γλυκά-γλυκά στον αντρούλη σου ότι θες 2 πρωινά, 2 απογεύματα, κάτι τελοσπάντων, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!!!! Σιγά μη σου πει όχι!!!!;););)

ΥΓ Εννοείται ότι δεν συζητάμε να βγεις για δώρα τρίτων!!!!

Διαφημίσεις

Προφανώς είσαι πιο ανεξάρτητη και πιο ευγενική, για να μην πω υποχωρητική από τη συνυφάδα σου...ίσως όμως για χάρη της νεραϊδούλας σου να χρειάζεται να απαιτήσεις μερικά πραγματάκια...μη θυμώνεις με τον αντρούλη σου, αφού τον έμαθες μέχρι τώρα έτσι...Η γνώμη μου είναι απλά, να του μάθεις κάτι νέο: ΠΑΙΔΙ: Νο 1 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!!!

Ειδικά το καθισματάκι του αυτοκινήτου, προσωπικά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γιατί πώς αλλιώς θα το μεταφέρεις το νεογέννητο από το μαιευτήριο σπίτι μες στο αυτοκίνητο???? Μή μου πεις στην αγκαλιά, γιατί θα στενοχωρηθώ πολύ... Αλλά αυτά τουλάχιστον στην Αθήνα συνήθως τα είχαν ετοιμοπαράδοτα. Τα καροτσάκια ίσως όχι...

Προτείνω λοιπόν να πεις γλυκά-γλυκά στον αντρούλη σου ότι θες 2 πρωινά, 2 απογεύματα, κάτι τελοσπάντων, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!!!! Σιγά μη σου πει όχι!!!!;););)

Αποκλείεται να μου πεί όχι, αυτό είναι σίγουρο αλλά βαρέθηκα να είμαι όλο εγώ αυτή που θα υποχωρεί μπροστά στα παιδιαρίσματα του καθενός συγγενή (γιατί έτυχε αυτήν την φορά να είναι η συνυφάδα μου). Άλλες φορές είναι κάτι άλλο και πάλι εγώ για να μην του χαλάσω χατήρι κάνω ένα βήμα πίσω. Και το κάνω αυτό γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος ο αντρούλης μου και με αγαπάει. Αλλά όπως λές και εσύ τώρα πρέπει να έχει προτεραιότητα το μωράκι μας και μόνο αυτό. Μακάρι να το καταλάβει, τί να πώ.

eH1op2.png

LMcjp2.png

δηλαδή βρε Νατασούλα αν την ώρα που πηγαίνετε σπίτι τους περάσετε απο ενα ζαχαροπλαστείο και παρετε ένα γλυκο, ποτό ή κατι τέτοιο θα παρεξηγηθούν πάρα πολύ;;;

ΦΑΜ όχι θέλω να κρατήσεις την δίαιτα σου για σήμερα :D

Η κοιλουμπίτσα μου είναι μια χαρούλα. Ο αστράγαλος πρήστηκε αλλα θα περάσει, που θα πάει!

Ειχαμε παει βολτα στο αllou για τον μικρο και διπιστωσα οτι δεν μπορω να περπατησω ουτε 100 μετρα και αισθάνομαι σαν να εχω παρει 50 κιλα και να ειμαι η πιο χοντρη απο ολες.ποναει μεση πλατη η λεκανη μου απο κατω δεν τα ειχα βρε κοριτσια ολα αυτα θα ζησω?

Αυτο με τους τσακωμους ειναι οντως ανεπαναληπτο δεν το περιμενα.

fam τελικα ερχεται το ιδιο γιατι στο λητω παει 3100 με ολα μεσα εκτος την αμοιβη.

Πάντως με μεγάλη χαρα θα ηθελα να στοιβαξουν και εμενα αν ειναι να γλιτωσω λεφτα.Οσο για το Ελενα σας ειχα πει οτι εκει ειχα γεννησει και ημουν ευχριστημενη αλλα οταν μετα κανεις του κοσμου τις αποβολες και μαθαινεις οτι εφτεγε ογιατρος ή ο ειδικευομενος που σε εδωσε για να μαθει αναθεωρεις λιγο την αποψη σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδή βρε Νατασούλα αν την ώρα που πηγαίνετε σπίτι τους περάσετε απο ενα ζαχαροπλαστείο και παρετε ένα γλυκο, ποτό ή κατι τέτοιο θα παρεξηγηθούν πάρα πολύ;;;

ΦΑΜ όχι θέλω να κρατήσεις την δίαιτα σου για σήμερα :D

Η κοιλουμπίτσα μου είναι μια χαρούλα. Ο αστράγαλος πρήστηκε αλλα θα περάσει, που θα πάει!

΄

Σε έναν ξάδερφό του πέρυσι που είχαμε πάει μια τούρτα γιατί είχα ξεχάσει εντελώς την γιορτή του, τους είδαμε να κατεβάζουν την μούρη τους!!!!!!!!!! Και ξέρεις πόσο με πείραξε εμένα, ε; Χ@@@κα!!!!!!!!! Αλλά φέτος δεν έχει τέτοια, δεν θα βάλω σε δεύτερη μοίρα την υγεία μου αλλά κυρίως του μωρού μου για τον καθέναν. Απλά δεν θα πάω για κανέναν.

Πηγαίνω να κάνω ένα μπάνιο γιατί μου φαίνεται ότι άρχισα να ξαναφουντώνω που τα σκέφτομαι!!!!!!!!!!!! Τα λέμε σε λίγο.

eH1op2.png

LMcjp2.png

νατασουλαΓια το θέμα που συζητατε πολυ απλα ειναι καποιες γυναικκες που τους αρεσει να χαιδευοντι και καποιοι αντρες βολευονται με αυτο οπως στη συγκκριμενη περιπτωση.

μην περιμενεις ποτε να σκεφτει καποιος τριτος ουτε το παιδι σου ουτε την υγεια σου ουτε τιποτα και οσο πιεζεις τον αντρα σου να το καταλαβει η κακια θα εισαι εσυ.Συμβουλη? κανεις οτι καλυτερο για σενα και υπομονη παντα μα παντα οτροχος γυρναει ειτε μας αρεσει ειτε οχι και επειδη ειμαστε γυναικες και επομενωσ εξυπνες εκει θα κανεις τον αντρα σου να δει τα πραγματα με το ματι που θες εσυ.Αν αρρωστησεις ποτε θα απαιτησεις να κατσει να σε νταντεψει αν δεν το κανει δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ινάκι μου περαστικούλια στο αστραγαλάκι!!!!

Μαρίνα το να πέσεις σε λάθος γιατρό δυστυχώς μπορεί να σου συμβεί ασχέτως μαιευτηρίου...οπότε ας μην το συζητάμε γιατί αφού δεν είμαστε γιατροί να μπορούμε να τους κρίνουμε καλύτερα, μην αγχωνόμαστε άδικα...

Αλεκάκι για χάρη σου θα ερχόμουν από το Χαλάνδρι στο Πέραμα να σε γλυκάνω, αλλά ο γιατρούλης δεν με αφήνει να οδηγήσω μεγάλες αποστάσεις...

Αφού λέμε αύριο για τον γιατρό που είναι Πανόρμου να φύγει νωρίτερα ο σύζυγος από τη δουλειά (κέντρο) να ανέβει να με πάρει και να ξανακατέβουμε... χαρά στο κουράγιο του, αλλά να μην πάθει τίποτα το αγέννητο σπλαχνάκι μας!!!! (Εννοείται ότι η δική μου ταλαιπωρία έρχεται δεύτερη!!! Χαχαχαχα!!! Με εκτόπισε πριν καν γεννηθεί, αλλά χαλάλι του του μπουμπούκου μου!!!!!!!!)

Νατασουλα σε καταλαβαινω!!!!! κ εμενα ειναι χαμηλα ιδιως η μια! εχω αρχισει κ εχω εντονα μες την ημερα πονους περιοδου που ειχα ξεχασει πως ειναι!!!! αλλα μετα τα τελευταια ψωνια για το δωματιο την Παρασκευη, δεν ξανακάνω τίποτα!!!! μονο τα απαραιτητα... γιατρο , εξετασεις .... δεν υπαρχει περιπτωση να παω για ψωνια τριτων κ καλο θα ηταν να μην το κανεις κ εσυ!!!! μην σου πω οτι αν δεν ειναι κ αναγκη , μην πας επισκεψη!!! αλλα κ να πας, αυτο που λεει το ινακι δεν γινεται? περνας απο μια καβα , ενα ζαχαροπλαστειο κ παιρνεις κατι....

μαρινα, με ολο το θαρρος... εχεις επιλογη δηλ. μεταξυ λητω κ ιασω??? αν ναι , ακομα κ ιδια να ειναι τα χρηματα , μηπως είναι καλυτερα η επιλογη του λητω αφου μιλαμε για τρικλινο εκει ενω στο ιασω 6κλινο???

baJfp2.png

Νατασουλα σε καταλαβαινω!!!!! κ εμενα ειναι χαμηλα ιδιως η μια! εχω αρχισει κ εχω εντονα μες την ημερα πονους περιοδου που ειχα ξεχασει πως ειναι!!!! αλλα μετα τα τελευταια ψωνια για το δωματιο την Παρασκευη, δεν ξανακάνω τίποτα!!!! μονο τα απαραιτητα... γιατρο , εξετασεις .... δεν υπαρχει περιπτωση να παω για ψωνια τριτων κ καλο θα ηταν να μην το κανεις κ εσυ!!!! μην σου πω οτι αν δεν ειναι κ αναγκη , μην πας επισκεψη!!! αλλα κ να πας, αυτο που λεει το ινακι δεν γινεται? περνας απο μια καβα , ενα ζαχαροπλαστειο κ παιρνεις κατι....

μαρινα, με ολο το θαρρος... εχεις επιλογη δηλ. μεταξυ λητω κ ιασω??? αν ναι , ακομα κ ιδια να ειναι τα χρηματα , μηπως είναι καλυτερα η επιλογη του λητω αφου μιλαμε για τρικλινο εκει ενω στο ιασω 6κλινο???

Κι εγώ αν μπορούσα μάλλον το Λητώ θα διάλεγα...πάντως με τις νέες τιμές μάλλον έρχεται ακριβότερο τοΛητώ....

Κι εγώ αν μπορούσα μάλλον το Λητώ θα διάλεγα...πάντως με τις νέες τιμές μάλλον έρχεται ακριβότερο τοΛητώ....

καλα αυτο μου εκανε κ εμενα εντυπωση !!!! την στιγμη που ειναι στον ιδιο ομιλο με το ΜΗΤΕΡΑ , πως γινεται το ΛΗΤΩ να είναι ακριβότερο!!!!! αλλα εγω ρωταω καθαρα κ μονο για θεμα κρεβατιων στο δωματιο....

baJfp2.png

μαλλον Λητω δεν εχει δια φορα αλλα απο οτι ειχα μαθει θα κατεβασε και αυτο τις τιμες παντως γαι πιο ακριβα ειναι αλλα ειναι της ταξεως 300 ε οπωτο υπολογισαμε.

και σκεφτομαι κοριτσια εσας τις πρωτο μανουλες που εχετε ενα καρο εξοδα παραπανω απο εμας γιατι οπως και να το κανεις 2-3 πραγματακια απο το πρωτο παιδακι και μαλιστα τα σημαντικοτερα οπως κρεββατακι καρεκλακια κλπ τα γλιτωνεις.Δεν βαριεσαι ας πανε ολα καλα γιατι μερικες φορες γυρναω μεσα στο φορουμ και με αυτα που συμβαινουν φρικαρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...