-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:
Δεν ξερω ρε κοριτσι μου… καποια μου ακουγονται ολιγον μαλακι@@@ρες… γιατι δεν τα βασιζει και πουθενα. τοσοι γιατροι εφοσον ολα ειναι ετσι, νομιζεις δεν θα σε παραπεμπανε εξαρχης σε δοτρια ; προφανως για να μην το κανουν, θεωρουν οτι υφιστανται υπαρκτες πιθανοτητες επιτυχιας … τωρα ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε.. κι αν οφειλεται σε αυτοανοσο κι αν εχεις θεμα με θυρεοειδη κι αν φταινε τα φαρμακα κι αν εχεις σακχαρο… με τα αν πες του δουλεια δε γινεται. παμε λιγο πιο συγκεκριμενα κι εξειδικευμενα… και στην τελικη εκει πας γιατι προσπαθεις με τα ωαρια σου, ειδαλλως θα χες παει ηδη με δοτρια δεν θα ψαχνοσουνα… αυτο με το κοριτσι και να κληρονομησει το χ… πραγματικα με εκαψες ;;; γιατι ;;;
Γιατι τα κορίτσια παίρνουν το ένα Χ απο τον μπαμπά κ το άλλο απο τη μαμά (έχουν ΧΧ χρωμοσώματα) κ ως εκ τούτου έχουν πιθανότητα να πάρουν ένα καλό Χ από τον πατέρα ενώ αν κάνουμε αγόρι αναγκαστικά θα πάρουν το Χ από εμένα κ το Υ από τον πατέρα. Δε τα εξηγώ καλά γιατί είμαι κ σε σύγχυση , η @dimi.tra νομίζω κατάλαβε τι πάω να πω.
Τον ρώτησα γιατί δε με παραπέμπουν σε δότρια οι άλλοι και μου είπε πως οκ εγώ είμαι απλά ρεαλιστής. Μπορεί να νομίζει πως τα κέντρα θέλουν απλά να προσπαθείς στον αιώνα τον άπαντα. Μου λέει και αν πας με δωρεά πάλι παιδί σου θα είναι. Ε θέλω να προσπαθήσω, τι ζόρι τραβάς ήθελα να του πω. Δεν είσαι έτοιμη ακόμα να το δεχτείς μου λέει.
-
Cafe Δεκέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 8.788 απαντήσεις
- 996.223 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 480.834 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 132.832 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.178.597 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.305 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.788 απαντήσεις
- 996.223 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 565 εμφανίσεις
-
- 1.668 απαντήσεις
- 69.229 εμφανίσεις
-
Ωοληψία-Ελάχιστο μέγεθος ωοθυλακίων που έδωσε γονιμοποίηση
Από Bubble24, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 5 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 68 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 4.161 εμφανίσεις
-
- 879 απαντήσεις
- 255.627 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 817 εμφανίσεις
-
Αναζητώ Meriofert και Cetrotide
Από nexus, in Πουλάω διάφορα για γονείς/ενήλικες (ΟΧΙ ρουχα παπουτσια)
- 0 απαντήσεις
- 54 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 1.518 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα