Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτο που γινεται εδω μεσα κοριτσια(οχι στο καφε μας) ειναι εκτος πραγματικοτητας ωρες-ωρες.μια βολτα στο τοπικ αρχειο να πας και θα παθαινεις φρικη απο τους τσακωμους που πεφτουν.πολλες φορες εχω γραψει μηνυμα και το εχω σβησει γιατι δεν ξερεις πως θα το παρει η αλλη και δεν μπορω να μαλωνω σε φορουμ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο που γινεται εδω μεσα κοριτσια(οχι στο καφε μας) ειναι εκτος πραγματικοτητας ωρες-ωρες.μια βολτα στο τοπικ αρχειο να πας και θα παθαινεις φρικη απο τους τσακωμους που πεφτουν.πολλες φορες εχω γραψει μηνυμα και το εχω σβησει γιατι δεν ξερεις πως θα το παρει η αλλη και δεν μπορω να μαλωνω σε φορουμ.

αστα! αυτα διαβαζα τωρα!!!! ενα το θεμα που ειναι στο αρχειο κ αφορα επιθεση για τον μη θηλασμο κ αλλο ενα που ακομα δεν εχει παει αρχειο οποτε δεν το αναφερω!!!!

baJfp2.png

Αλέκα γυρνώντας από το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 5! Πήγα να πάθω αποπληξία!

Αλλά έχασα 15 περίπου τους πρωτους 4 μήνες και τα άλλα σιγά σιγά... Πάντως το σώμα μου επανήλθε (σχεδόν, γιατί ίδιο δεν έγινε ποτέ) και μπήκα στα τζιν μου στους 14 μήνες περίπου... ε φαντάζομαι τώρα θα πάρει λίγο παραπάνω αλλά αυτή την φορά θα μπορώ να κάνω γυμναστική, τρέξιμο, κάτι τελός πάντων γιατί δεν θα δουλεύω για ένα χρόνο...

Ινάκι, ευτυχώς όλα καλά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.

Μπήκα να δώ τί κάνετε, είμαι μόνη στο σπίτι (δουλεύει ο αντρούλης μου) και προσπαθώ να χαλαρώσω. Βασικά πρέπει να μου έχει ανέβει η πίεση, η αλήθεια είναι πώς συγχύστηκα από κάτι χαζομάρες και τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω. Και δεν υπάρχει και κανένας να μου την μετρήσει, θα περιμένω να έρθει ο άντρας μου κατά τις 23.00 να μου την πάρει.

Για τον θηλασμό που λέτε, προσωπικά θέλω να θηλάσω. Το θέμα είναι πώς δεν ξέρω αν θα έχω αρκετό γάλα. Πάντως θα προσπαθήσω γιατί δεν εργάζομαι κιόλας και θα είναι πιο εύκολο για εμένα από ότι στα κορίτσια που δουλεύουν. Κάθε βράδυ, μετά από παρότρυνση της μαίας, κάνω μασάζ με αμυγδαλέλαιο στο στήθος μου με φορά από την βάση του στήθους προς τις θηλές και βγάζει γύρω στις 2-3 σταγόνες ο κάθε μαστός. Μετά όμως σταματάει. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό, θα δείξει όμως.

Όσο για περίμετρο κοιλιάς είμαι αισίως στα 112εκ. Από κιλά δεν ζυγίζομαι πλέον γιατί δεν αντέχω άλλες απογοητεύσεις.

Aleca για το πρήξιμο που είπες. Σήμερα το πρωί είχα πάει στην εκκλησία και επειδή είχε πολύ κόσμο μια καλή γριούλα μου βρήκε μια καρέκλα και από τον φόβο μου μην μου την πάρει κανένας δεν σηκώθηκα σχεδόν καθόλου. Το αποτέλεσμα ήταν να πρηστούν τα χέρια μου αλλά και τα πόδια μου τόσο πολύ που τρόμαξα. Μάλλον όμως ήταν από την ακινησία γιατί μετά όταν έφυγα όλα ήρθαν στην προτέρα τους κατάσταση. Όσο για την βέρα, την έχω βγάλει από το δεξί χέρι και άλλοτε την φορώ στο αριστερό ή και καθόλου.

eH1op2.png

LMcjp2.png

κανονικα ναι! ΠΗΤ ηταν 18/1 αλλα μεταφερθηκα εδω γιατι θα γεννησω το αργοτερο 22/12 λογω διδυμων! πως απο εδω???

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Η ΑΓΟΡΑΚΙΑ?

4ywWp2.png

Αλέκα γυρνώντας από το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 5! Πήγα να πάθω αποπληξία!

Αλλά έχασα 15 περίπου τους πρωτους 4 μήνες και τα άλλα σιγά σιγά... Πάντως το σώμα μου επανήλθε (σχεδόν, γιατί ίδιο δεν έγινε ποτέ) και μπήκα στα τζιν μου στους 14 μήνες περίπου... ε φαντάζομαι τώρα θα πάρει λίγο παραπάνω αλλά αυτή την φορά θα μπορώ να κάνω γυμναστική, τρέξιμο, κάτι τελός πάντων γιατί δεν θα δουλεύω για ένα χρόνο...Ινάκι, ευτυχώς όλα καλά!

αχχχ ... εγώ άκου πρόγραμμα που ελπίζω να έχω (αυτό συνέβη στον Άγγελο). 15 κιλά μέχρι να έρθω από νοσοκομείο, άλλα 15 στο τρίμηνο και τα υπόλοιπα μέχρι το εξάμηνο (τα 2 που θα έχουν μεινει και τα 8 επιπλέον που είχα). Αν δεν είναι μέχρι το εξάμηνο άντε εφτάμηνο... δεν θα το αντέξω παραπάνω. Στον Άγγελο που είχα πάρει 47, στα τζην μου ξαναμπήκα στο χρόνο. Αλλά ναι, το σώμα ίδιο δεν ξαναγινε ποτέ!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Η ΑΓΟΡΑΚΙΑ?

κοριτσακια! εσυ? υπαρχει περιπτωση για Δεκέμβριο?

αχ , βρε Νατασουλα !!!! μην δινεις σημασια σε οτι σε συγχιζει!!!!! το μωρακι σου να ειναι καλα κ ολοι οι αλλοι να πανε ....!!!!

baJfp2.png

Aleca για το πρήξιμο που είπες. Σήμερα το πρωί είχα πάει στην εκκλησία και επειδή είχε πολύ κόσμο μια καλή γριούλα μου βρήκε μια καρέκλα και από τον φόβο μου μην μου την πάρει κανένας δεν σηκώθηκα σχεδόν καθόλου. Το αποτέλεσμα ήταν να πρηστούν τα χέρια μου αλλά και τα πόδια μου τόσο πολύ που τρόμαξα. Μάλλον όμως ήταν από την ακινησία γιατί μετά όταν έφυγα όλα ήρθαν στην προτέρα τους κατάσταση. Όσο για την βέρα, την έχω βγάλει από το δεξί χέρι και άλλοτε την φορώ στο αριστερό ή και καθόλου.

Εγώ παρ΄όλα τα κιλά δεν είχα πρηστεί πολύ μέχρι πριν ένα μήνα. Είχα φουσκώσει λόγω κιλών αλλά όχι πρηξιμο. Τώρα είμαι τούμπανο! Και πάλι όμως τα καλά του Αγγελάκου μου δεν τα έχω φτάσει.:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγώ παρ΄όλα τα κιλά δεν είχα πρηστεί πολύ μέχρι πριν ένα μήνα. Είχα φουσκώσει λόγω κιλών αλλά όχι πρηξιμο. Τώρα είμαι τούμπανο! Και πάλι όμως τα καλά του Αγγελάκου μου δεν τα έχω φτάσει.:D

βρε εσυ εχεις αποδειξει οτι τα χανεις;)!!!! τι καθεσαι κ σκεφτεσαι τωρα????

baJfp2.png

Σοφία_μ και Αλέκα σας ευχαριστώ για τα λογάκια...πολύ λυπήθηκα με το περιστατικούλι...μάλλον άλλη μια υπερβολή της εγκυμοσύνης μου... μου φαίνεται απίστευτο σε ένα forum με το συγκεκριμένο αντικείμενο (ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ και ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ) να κοντραριζόμαστε...δεν θα ξαναμπώ στην διαδικασία...σας το υπόσχομαι!!!!

Ινάκι το κοιλίτσι το γλυκό τραντάχτηκε πολύ??? Αν είσαι μοναχούλι και θες παρέα ή ο,τιδήποτε, πετάγομαι...είμαστε πολύ κοντά...άσε που αν έρθω σπίτι σου θα "αναγκαστώ" να περάσω από τον ΤΕΡΚΕΝΛΗ!!!!!!!!

Νατασούλα εσύ μας δίδαξες την ηρεμία και την αισιοδοξία!!! Ποιός τόλμησε να σε συγχήσει??? Έχω ξαδέρφια στην Τανάγρα...να τους στείλω Χαλκίδα μεριά να δείρουν κάποιον????? Πλάκα κάνω!!! Πάντως για το πρήξιμο νομίζω ότι είναι πολύ καλό που μόλις κινήθηκες έφυγε...τα δικά μου τα πρηξίματα σας να είναι μονιμότερου χαρακτήρα και ανησυχώ λιγάκι...Ευτυχώς αύριο πάω γιατρούλη!!!!

κοριτσακια! εσυ? υπαρχει περιπτωση για Δεκέμβριο?

αχ , βρε Νατασουλα !!!! μην δινεις σημασια σε οτι σε συγχιζει!!!!! το μωρακι σου να ειναι καλα κ ολοι οι αλλοι να πανε ....!!!!

Σοφία καμιά φορά δεν το θέλω αλλά έλα που με ενοχλούν κάτι βλακείες!!!!! Άκου να δείς τί έγινε. Αυτό το διάστημα έχουμε πολλές γιορτές και υποχρεώσεις (βαπτίσεις και τέτοια) και καταλαβαίνεις πως πρέπει να είμαι συνέχεια στα μαγαζιά για δώρα. Εντωμεταξύ και ο γιατρός αλλά και η μαία μου έχουν πεί να μην περπατάω γιατί το παιδί έχει κατέβει και δεν θέλουν να έχουμε κανένα απρόοπτο. Μου είπαν μόλις μπώ στον μήνα μου να ξεκινήσω τις βόλτες. Και ενώ το έχω κάνει γνωστό σε όλους και ειδικά στον αντρούλη μου (ναί εκείνος που δεν μου χαλάει χατήρι σήμερα μου έσπασε τα νεύρα) επιμένει πώς πρέπει να τρέχω εγώ για τα δώρα. Και όταν του ζήτησα να έρθει μαζί μου γιατί κουράζομαι εύκολα και φοβάμαι μην μου τύχει τίποτα, εκείνος μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί είναι δύσκολο να φύγει από το μαγαζί επειδή η συνυφάδα μου είναι με γρίπη και ο αδερφός του θα πρέπει να είναι όλη μέρα πάνω από το κεφάλι της. Σημείωση: Το μαγαζί το έχει μαζί με τον αδερφό του. Εκτός αυτού θέλω να πάω και στον γιατρό του ΙΚΑ για να μου γράψει τα συμπληρώματα.

Και ρωτώ εγώ τώρα: Όταν περνούσα και εγώ ιώσεις γιατί δεν με ντάντευε κανείς και την περνούσα μόνη μου; Μόνη μου να βάλω θερμόμετρο, μόνη μου να πάρω τα χάπια, μόνη μου να φτιάξω κανά ζεστό ή και το φαγητό. Δηλαδή εγώ άνθρωπος δεν είμαι; Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να είμαστε και λίγο σκληρές, δεν είμαστε και μωρά για να έχουμε κάποιον από πάνω μας. Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!

Ειλικρινά δεν ξεσυνερίζομαι (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά) την συνυφάδα μου αλλά μου την δίνουν όλα αυτά. Και εκεί ακριβώς πιέζομαι και γίνεται το μπάμ!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Σοφία_μ και Αλέκα σας ευχαριστώ για τα λογάκια...πολύ λυπήθηκα με το περιστατικούλι...μάλλον άλλη μια υπερβολή της εγκυμοσύνης μου... μου φαίνεται απίστευτο σε ένα forum με το συγκεκριμένο αντικείμενο (ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ και ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ) να κοντραριζόμαστε...δεν θα ξαναμπώ στην διαδικασία...σας το υπόσχομαι!!!!

Ινάκι το κοιλίτσι το γλυκό τραντάχτηκε πολύ??? Αν είσαι μοναχούλι και θες παρέα ή ο,τιδήποτε, πετάγομαι...είμαστε πολύ κοντά...άσε που αν έρθω σπίτι σου θα "αναγκαστώ" να περάσω από τον ΤΕΡΚΕΝΛΗ!!!!!!!!

Νατασούλα εσύ μας δίδαξες την ηρεμία και την αισιοδοξία!!! Ποιός τόλμησε να σε συγχήσει??? Έχω ξαδέρφια στην Τανάγρα...να τους στείλω Χαλκίδα μεριά να δείρουν κάποιον????? Πλάκα κάνω!!! Πάντως για το πρήξιμο νομίζω ότι είναι πολύ καλό που μόλις κινήθηκες έφυγε...τα δικά μου τα πρηξίματα σας να είναι μονιμότερου χαρακτήρα και ανησυχώ λιγάκι...Ευτυχώς αύριο πάω γιατρούλη!!!!

ΦΑΜ μόλις είχα ξυπνήσει από τον ύπνο και ήμουν χαλαρή-χαλαρή, είδες τί μου κάνουν; Φταίω βέβαια και εγώ που δίνω σημασία. Εντωμεταξύ δεν έχω ολοκληρώσει και κάποιες αγορές για το μωρό (βλέπε παιδικό χαλάκι, καροτσάκι, φωτιστικό, καθισματάκι για να το μεταφέρω από το μαιευτήριο) και αυτή η αναβλητικότητα έχει αρχίσει να με αγχώνει γιατί πολλά από αυτά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...