Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

aleca σε παρακαλω μην αυτοκτονησεις δεν θα ξανα ανοιξω το στομα μου..εγω αλλα νταλα καταλαβα πριν..ε ποπος μεγαλωσε λιγακι αλλα σχετικα ειναι φυσιολογικος γιατι πριν την εγκυμοσυνη ημουν πολυ αδυνατη 49κιλα με 1,68υψος..ε τωρα ειμαι κοντα στα 60..αφηστε εχω κανει μαγουλακι και πολυ μου αρεσει..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσούδια μπείτε λίγο στο θέμα: εξακλινο στο ΙΑΣΩ (????), στο PARENTS.GR

Με στενοχώρησε ένα μήνυμα από την ALIS σήμερα στις 16.48 και μόλις απάντησα...Είμαι πολύ σκύλα??? Πραγματικά ένιωσα ότι προσβάλομαι όμως...

Πείτε μου γνώμες σας παρακαλώ...γιατί πρέπει να νιώθω δηλ. Μ@Λ@Κ@Σ που θα γεννήσω σε 6κλινο στο ΙΑΣΩ???

ΦΑΜ συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες! Πολύ εύκολα λένε τις λέξεις ορισμένοι άνθρωποι. Μια χαρά συζητούσατε μέχρι τώρα και έρχεται η άλλη και λέει για κολλήματα και στοιβάγματα...

ΦΑΜ μια χαρα τα ειπες!!!! το που θα γεννησει η κάθε μια , είναι προσωπική επιλογή που εξαρταται απο πολλούς παράγοντες..... οι οποιοι είναι διαφορετικοι απο γυναικα σε γυναικα κ πρεπει να το σεβαστει η καθε μια μας!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ΦΑΜ μην αναλώνεσαι... το 50% των κοριτσιών εδώ είναι 'παντογνώστες'. Δεν ξέρω αν η Αλις είναι από αυτες αλλά δεν έχει σημασία. Και εγώ αρχισα να λέω τη γνώμη μου σε κανα δυο και μετά ήθελα να σκυλοβρίσω οπότε σταμάτησα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ινάκι μου νιώθω πολύ καλύτερα με την απάντησή σου!!! Ελπίζω μόνο να μη λες γλυκόλογα για να αποφύγεις ...ξέρεις εσύ!!!!

:tongue: οχι δεν λεω γλυκόλογα!!

αλλα η Αλέκα έχει δίκιο!

κορίτσια τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν οτι έχω καιρό να πέσω απο τις σκάλες...(το έχω σύστημα 1-2 φορές το χρόνο :rolleyes: ) και μαντέψτε τι κατάφερε η σαββατογεννημένη αιγόκερως..Κατεβαινα αμέριμνη και ώωωπ σωριάστηκα κάτω! Στραμπούληξα τον αστράγαλο :-( Προς το παρών πονάει οταν το λυγίζω, αύριο θα δούμε!!

ετσι ειναι,δικαιωμα της καθεμιας που θα γεννησει.εγω γενναω στο ελενα οπως σας εχω πει.με τι λογικη θα σας κριτικαρω που θα γεννησετε στο ιασω και καθε ιασω?η και το αντιθετο φυσικα.οπου νιωθει ανετα ο καθενας.

:tongue: οχι δεν λεω γλυκόλογα!!

αλλα η Αλέκα έχει δίκιο!

κορίτσια τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν οτι έχω καιρό να πέσω απο τις σκάλες...(το έχω σύστημα 1-2 φορές το χρόνο :rolleyes: ) και μαντέψτε τι κατάφερε η σαββατογεννημένη αιγόκερως..Κατεβαινα αμέριμνη και ώωωπ σωριάστηκα κάτω! Στραμπούληξα τον αστράγαλο :-( Προς το παρών πονάει οταν το λυγίζω, αύριο θα δούμε!!

αχ βρε inaki και εσυ δεν σκεφτοσουν καλυτερα οτι εχεις καιρο να κερδισεις το τζοκερ..ελπιζω να μην χτυπησες πολυ και ειναι απλα ενα στραμπουληγμα μονο..η κοιλιτσα ευτυχως δεν χτυπησε ετσι??αντε και να σου φτιαξω λιγο το κεφι..αυτα 1271923xr14ir5pen.gif για σενα 118015pz1xqmo2ya.gif

:-D

άκου να δεις ποιά είναι τα προβλήματά μου, που μπορέι να μην είναι σοβαρά, είναι όμως ενοχλητικά.

η λεβοθυροξινη περνάει στο γάλα και θα πρέπει να παίρνω την κατάλληλη δόση.

Δεύτερο θέμα είναι τα κιλά μου...έχω πάρει 31!!!! Ναι ναι!!! 32 σίγουρα μέχρι να γεννησω. Πώς θα θηλάσω αν κάνω δίαιτα???

Τρίτο θέμα είναι ότι δουλεύω.σε 10-15 ημέρες θα γυρίσω στην δουλειά, για λίγες ώρες στην αρχή. να μου πεις μπορώ να αντλώ. Αλλ΄ξέρω ότι αν δεν βυζάινει το μωρό, παραγωγή καλή δεν έχεις.

Τέταρτο και τελευταιό θέμα είναι ότι έχω και άλλον ένα παιδάκι που πρέπει να τρέχω και για αυτό και γενικά δεν είμαι άνθρωπος της υπομονής...

Ντάξει έχεις αρκετά :D:D:D

Βασικά το πρώτο δεν είναι θέμα όπως σου έχω ξαναπεί, και εγώ παίρνω είναι ορμόνη που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό (απλά εσένα δεν την παράγει και την παίρνεις από έξω, χαπακωτή!):lol::lol:

Επίσης θηλασμός και δίαιτα συμβαδίζουν εγώ έχασα τα 20 της προηγούμενης εγκυμοσύνης θηλάζοντας... Να δούμε τώρα πως θα χάσω τα 25 καινούργια! (μην ανησυχείς, θα κάνουμε δίαιτα μαζί, θηλασμός ή μή πρέπει να τα χάσουμε, οκ; )

Το 3ο είναι ένα θέμα γιατί σε 20 μέρες δεν έχει εδραιωθεί καλά ο θηλασμός, οπότε και η άντληση είναι σχετική... Αν μπορούσες τουλάχιστον να κάτσεις 40 μέρες θα ήταν καλύτερα. Πόσες ώρες θα λείπεις;;;

Το 4ο είναι και για μένα θέμα, αλλά θα είναι ούτως ή άλλως είτε θηλάζεις είτε όχι, έτσι δεν είναι;;;

Να σου πω την γνώμη μου ... (προσωπική). Επειδή τα βλέπω δύσκολα και δεν σε βλέπω ενθουσιώδη, θα έκανα το εξής. Δεν θα το έκοβα αμέσως δλδ με χάπι (αν τυχόν το πάρεις όμως, να μην θηλάσεις επουδενί, αυτό να μου το υποσχεθείς, δεν κάνει) αλλά θα το πάλευα, τουλάχιστον να πάρει το πρωτόγαλα. Και 15 μέρες να πάρει μητρικό πάλι κέρδος είναι. Και μία μέρα να πάρει μητρικό πάλι κέρδος είναι για αυτό. Να μην έχεις καμία αμφιβολία επί τούτου. Να το θηλάσεις όσο θέλεις και αντέχεις. Όταν δεν θα μπορείς άλλο και θα νιώσεις ότι φτάνει, να το σταματήσεις. Χωρίς φόβο και τύψεις. Έτσι απλά... Τί λες;;;

Τώρα εκτός από τις αντλήσεις υπάρχει και η λύση όταν γυρίσεις στην δουλειά, τις ώρες που λείπεις να παίρνει ξένο... Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Και μπορείς να το θηλάζεις όταν θα είσαι στο σπίτι. Εσύ αποφασίζεις, και εγώ είμαι στην διάθεση σου να σε βοηθήσω προς όλες τις κατευθύνσεις αν θες είτε του θηλασμού είτε του αποθηλασμού...

Και φυσικά η βοηθεια μπορεί να επεκταθεί και σε όποιαν το θέλει...:)

Sofou και Felinidoc μας λείψατε! Καλωσήρθατε!!!!

Και μένα μου λείψατε...

Καλως σας βρήκα κοριτσάκια, που και που σας διάβαζα, διάβασα την ιστορία της Νατασούλας, ελπίζω να τελειώσουμε όλες καλά αυτές τις εγκυμοσύνες...

Κοριτσούδια μπείτε λίγο στο θέμα: εξακλινο στο ΙΑΣΩ (????), στο PARENTS.GR

Πείτε μου γνώμες σας παρακαλώ...γιατί πρέπει να νιώθω δηλ. Μ@Λ@Κ@Σ που θα γεννήσω σε 6κλινο στο ΙΑΣΩ???

Μαζί με σένα και τόσες άλλες θα έπρεπε τότε... Αφού ο γιατρός σου είναι στο Ιασώ, εκεί θα πας φυσικά... Μ$^$&^ς να ένιωθες αν πλήρωνες τα λεφτά του μονόκλινου του Ιασώ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

αχ βρε ινακι!!!! ελπίζω να είσαι καλα κ εσυ κ η μπουμπου!!!!

ΦΑΜ μην αναλώνεσαι... το 50% των κοριτσιών εδώ είναι 'παντογνώστες'. Δεν ξέρω αν η Αλις είναι από αυτες αλλά δεν έχει σημασία. Και εγώ αρχισα να λέω τη γνώμη μου σε κανα δυο και μετά ήθελα να σκυλοβρίσω οπότε σταμάτησα....

ξέρεις ποσες φορες ηθελα να γραψω σε ενα θεμα? εβλεπα ομως ακραιες αντιδρασεις σε οποιον δεν ειχε την ιδια αποψη κ το μετανοιωνα!!!! δεν θα εβγαζα ακρη!

baJfp2.png

Να σου πω την γνώμη μου ... (προσωπική). Επειδή τα βλέπω δύσκολα και δεν σε βλέπω ενθουσιώδη, θα έκανα το εξής. Δεν θα το έκοβα αμέσως δλδ με χάπι (αν τυχόν το πάρεις όμως, να μην θηλάσεις επουδενί, αυτό να μου το υποσχεθείς, δεν κάνει) αλλά θα το πάλευα, τουλάχιστον να πάρει το πρωτόγαλα. Και 15 μέρες να πάρει μητρικό πάλι κέρδος είναι. Και μία μέρα να πάρει μητρικό πάλι κέρδος είναι για αυτό. Να μην έχεις καμία αμφιβολία επί τούτου. Να το θηλάσεις όσο θέλεις και αντέχεις. Όταν δεν θα μπορείς άλλο και θα νιώσεις ότι φτάνει, να το σταματήσεις. Χωρίς φόβο και τύψεις. Έτσι απλά... Τί λες;;;

Τώρα εκτός από τις αντλήσεις υπάρχει και η λύση όταν γυρίσεις στην δουλειά, τις ώρες που λείπεις να παίρνει ξένο... Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Και μπορείς να το θηλάζεις όταν θα είσαι στο σπίτι. Εσύ αποφασίζεις, και εγώ είμαι στην διάθεση σου να σε βοηθήσω προς όλες τις κατευθύνσεις αν θες είτε του θηλασμού είτε του αποθηλασμού...

Και φυσικά η βοηθεια μπορεί να επεκταθεί και σε όποιαν το θέλει..

Ναι... και εγώ έτσι το σκεφτομαι... να ξεκινήσω και βλέποντας και κάνοντας. Έτσι έκανα μετον Άγγελο. Σε πόσο καιρό έχασες τα κιλά αλήθεια??

Αχ βρε Ινακι... τυχερή είσαι. Πρόσεχε βρε παιδί μου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...