Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δερματακι διαφανες αλλα γεμιζει ραγαδες το χαμενο,τσιμπιες οσες θες no problem inaki σου πηρα τα πρωτεια..742468m9g2d9dg9a.gif

κοριτσια μετρησα την περ.της κοιλαρας μου και ειναι 102εκ..στο υψος του οφαλου..βεβαια εχει πεταχτει παρα πολυ ο οφαλος μου και ο αντρας μου με κοροιδευει και μου λεει οτι ειναι σαν μυτη γουρουνιου..ειχα και τρυπα κι ολας στην οποια πλεον χωραει ολοκληρος χαλκας..:lol::lol:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δερματακι διαφανες αλλα γεμιζει ραγαδες το χαμενο,τσιμπιες οσες θες no problem inaki σου πηρα τα πρωτεια..742468m9g2d9dg9a.gif

κοριτσια μετρησα την περ.της κοιλαρας μου και ειναι 102εκ..στο υψος του οφαλου..βεβαια εχει πεταχτει παρα πολυ ο οφαλος μου και ο αντρας μου με κοροιδευει και μου λεει οτι ειναι σαν μυτη γουρουνιου..ειχα και τρυπα κι ολας στην οποια πλεον χωραει ολοκληρος χαλκας..:lol::lol:

Χαχα Άννια μου πρόσεχε τί λες!!!! Είσαι μικρούλα και γλυκούλα και θα σε ζυμώσω, όχι απλά θα σε τσιμπήσω!!!!

Μαρίνα τί γλυκό το αγοράκι σου!!! Πόσο είναι?? Βάλε μωρέ ένα τικεράκι, μια υπογραφούλα, κάτι να βλέπουμε!!!

Annia οχι μόνο αφήνω την ΦΑΜ να σε τσιμπήσει, σκέφτομαι να σε τσιμπήσω και εγώ!!!

Μαρίνα έλιωσα!!!! τι γλύκας που είναι ο μικρός σου!!!

ΦΑΜ ο λύκος της υπόθεσης ήταν πολύ καλός και γλυκούλης :D

βρε μελισσες και οι δυο..ζζζζζζ..κοριτσακια θα μπω σε λιγο παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι θα με χωρισει ο συζυγος..εχω και σπεσιαλ φαγητακι για σημερα..μιαμ..μαρινα εισαι στο fb?σε εχω στις φιλες μου δεν θυμαμαι..:confused:

:-D

κοριτσια ετοιμαστειτε να ζησετε τις ομορφοτερες στιγμες τησ ζωης σας φορωντας πυτζαμες με εναν τυπο που ουτε καν μπορει να φαει μονος του.

οσο για το τικερακι ουτε καν το παλευω δεν μπορω να το βαλω με τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εισαι πολυ μα πολυ προκλητικη και εμενα ειναι 102 και κοιλαρα δεν την λες.τι να πω ειναι σαν λες της Αλεκας με 138 να αυτοκτονησει.Λιγο τσιπα

[sIGPIC][/sIGPIC]

η στεναχωρια που πηρα ηταν οτι μου πνιγηκε η μικρη απο το γαλα της και ειχε μελλανιασει ειχε ερθει ασθενοφορο να την παρει και την κρατησανε και ενα βραδυ μεσα στο παιδων χωρις να μπορω να μεινω μαζι της και ηταν μονο 8ημερων..

λαχταρα κ αυτη!!!! πως να μην κοπει το γαλα!!!!

βλεπω πιασατε το θεμα θηλασμου!!! κ εγω λεω θα προσπαθησω να θηλασω!!! βεβαια ακομα δεν ξερω πως κ τι γιατι με 2 μωρα δεν θα ειναι ευκολο , οποτε βλεπουμε... δεν το εχω δει κ φανατικα , γιατι διατηρω εναν ενδιασμο ως προς την ποιοτητα του γαλατος , γιατι εδω κ χρονια απο το ενα στηθος , όταν το πιεζα εβγαζε ενα μελανο-πρασινο-μαυρο υγρο το οποιο μου δημιουργουσε τρελη φαγουρα!!!!! πηγα σε γυναικολογο, δερματολογο , ογκολογο, εκανα βιοψια ακομα δεν ξερω τι ειναι:shock::?:?. το περιεργο ειναι οτι απο τον 5ο μηνα αν το πιεσω βγαζω διαφανο αντι για αυτο! θα δουμε την κρισημη ωρα!!!!

baJfp2.png

αννια souper κοιλιτσα!!!! ελενα κ η φωτο με την μικρη σου αγκαλια ειναι καταπληκτικη!!!!!!

αλλα μην λετε οτι για κοιλιες 102 εκ!!!!!! στα 120 ειμασταν τελευταια φορα κ συνεχιζουμε!!!!

baJfp2.png

τόσο ήταν και η δικιά μου Αννια στις εβδομάδες σου!

Πλέον είμαστε στα 107!!! +4 ψιροραγάδες που τις βλέπω μόνο εγώ :D

Μαρίνα πολύ μου άρεσε αυτό που είπες!!! κοριτσια ετοιμαστειτε να ζησετε τις ομορφοτερες στιγμες τησ ζωης σας φορωντας πυτζαμες με εναν τυπο που ουτε καν μπορει να φαει μονος του.

Διαφημίσεις

αν εννοεις για τον μπεμπη υποθετω πως ναι..(η πονηρευομαι πολυ)ειμαι και ξανθια οχι τιποτα αλλο.969356n04i0j45gk.gif

βρε... μεγάλωσε η κοιλιά χωρίς να μεγαλώσει ο κ@@ς εννούσα!!!:P

....και να παιδευεσαι και με το θηλαστρο για να αφησεις γαλα!αστο.....α ξεχασα πηγαμε σινεμα εχτες και ειδαμε το "2012",καλη ταινια με πολυ καλα εφε για οποια ενδιαφερεται για σινεμαδακι.

αχ... ασ'τα! Γιε πες την ιστορία του έργου. Πώς θακαταστραφεί ο κόσμος??? Η Αμερική θα μας σώσει ή τσάμπα περιμένουμε??

με φιλαει στο στομα και μου λεει ο μπεμπης μαμα? ασου(ξεκουρασου) και εγω αναει(ποναει) η μπεμπα μου(ειναι και αυτος εγκυος σε κορη)
:-P:-P:-P
Εισαι πολυ μα πολυ προκλητικη και εμενα ειναι 102 και κοιλαρα δεν την λες.τι να πω ειναι σαν λες της Αλεκας με 138 να αυτοκτονησει.Λιγο τσιπα
Εγώ το έχω πάρει απόφαση παιδί μου...είσαστε όλοες στη συνομωσία!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τόσο ήταν και η δικιά μου Αννια στις εβδομάδες σου!

Πλέον είμαστε στα 107!!! +4 ψιροραγάδες που τις βλέπω μόνο εγώ :D

Μαρίνα πολύ μου άρεσε αυτό που είπες!!! κοριτσια ετοιμαστειτε να ζησετε τις ομορφοτερες στιγμες τησ ζωης σας φορωντας πυτζαμες με εναν τυπο που ουτε καν μπορει να φαει μονος του.

κοιτα υπαρχουν ομως και κατι φορες που θα πεις να τοπνιξω τωρα ή θα φαω τα χρονια μου στη φυλακη για το σκασμενο? και εκαι που λες θα το πνιξω σου λεει μαμα ομη απαω πολυ(συγνωμη σε αγαπαω) και το αναβαλεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια ετοιμαστειτε να ζησετε τις ομορφοτερες στιγμες τησ ζωης σας φορωντας πυτζαμες με εναν τυπο που ουτε καν μπορει να φαει μονος του.

οσο για το τικερακι ουτε καν το παλευω δεν μπορω να το βαλω με τιποτα

Τρελή ατάκα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...