Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου ήρθε σήμερα και ζύγισα την πάνα της μπέμπας μετά από 3 ώρες που τη φορούσε και 2 φορές που ήπιε γάλα,περιείχε 2 μωρομάντηλα και ήταν 200 γραμμάρια!!!!Ξέρω πως είναι το ύφασμα που βαραίνει αλλά άραγε πόσα τσίσα να βγάζουν και βαραίνει τόσο??

Της έχω βάλει στο καρότσι ένα κρεμαστό από το jumbo με 2 κουνέλια κι ένα καρότο στη μέση και έχει κολλήσει και κοιτάει το κουνέλι!!Ώρες ώρες του μιλάει κιόλας!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bravo koukles!

Ki emeis eimaste super shmera. Kalokoimh8hkame to vradu kai sunexizoume dunamika.

Vre koritsia, sas ftanoun ki esas ta kaka mexri ti plath? Ti pragma ki auto! San ekrhxh!

ΝΑΙ!!!Ένα διάστημα έκανε τεράστιες ποσότητες μονομιάς και βγαίνανε από την πλάτη.Μέχρι να τη γδύσω, πασαλειβόταν παντού...:lol: Τώρα έχει ηρεμήσει λίγο...

Βρε κορίτσια μου ήρθε σήμερα και ζύγισα την πάνα της μπέμπας μετά από 3 ώρες που τη φορούσε και 2 φορές που ήπιε γάλα,περιείχε 2 μωρομάντηλα και ήταν 200 γραμμάρια!!!!Ξέρω πως είναι το ύφασμα που βαραίνει αλλά άραγε πόσα τσίσα να βγάζουν και βαραίνει τόσο??

Της έχω βάλει στο καρότσι ένα κρεμαστό από το jumbo με 2 κουνέλια κι ένα καρότο στη μέση και έχει κολλήσει και κοιτάει το κουνέλι!!Ώρες ώρες του μιλάει κιόλας!!!

Εμένα πάντα γύρω στα 200 είναι η πάνα... Έχει τύχει να είναι και παραπάνω...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Bravo koukles!

Ki emeis eimaste super shmera. Kalokoimh8hkame to vradu kai sunexizoume dunamika.

Vre koritsia, sas ftanoun ki esas ta kaka mexri ti plath? Ti pragma ki auto! San ekrhxh!

αμέεε πώς δεν μας φτάνουν!!! επίσης εχει το συνήθειο και τα κάνει όταν την βάζω στην κούνια ριλάξ, εκεί να δείς πως γίνεται!!!

Σας ευχαριστώ όλες σας!

Kathrine καλωσόρισες ,να χαίρεσαι το μωράκι σου και περαστικά σας

Καλημερα κοριτσια!

Πηρα μια τρομαρα το πρωι, ξυπνησε ο μικρος κατα τις 6 με μια τσιριδα που δεν ειχα ξανακουσει, πεταγομαι μεσα στον υπνο μου και τι να δω, ηταν ανασκελα, τον ειχε πιασει λοξυγγας και του ειχε βγει γαλα απο τη μυτη και στο στομα ειχε πολλα σαλια...ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!! Δεν μπορουσε να αναπνευσει, ειχε τρομαξει πολυ και ουρλιαζε...Τον γυρισα αναποδα, τον φυσαγα αλλα ο κακομοιρης τιποτα...Ειχε τρομαξει τοσο που δεν μπορουσε να σταθει, τον ακουμπουσα στο κρεβατι για να τον σκουπισω και να δω αν βγαζει τιποτα αλλο και τσιριζε! Του εβαλα φυσιολογικο ορο να καθαρισει η μυτουλα και τελικα με την πολυ αγκαλιτσα και τα χαδακια ηρεμησε, του εφυγε ο λοξυγγας και ξαναρευτηκε (και ειχε ρευτει στο προηγουμενη ταισμα)..Κοριτσια, τα παιξα τελειως...Τα ματια μας τελικα πρεπει να τα εχουμε δεκατεσσερα ακομα και στον υπνο μας...Μετα ο σκατουλης που ηρεμησε πεινουσε και αρχισε τα χαμογελακια και τις χαρουλες, τι να το κανω που εχασα πεντε χρονια απο τη ζωη μου...

πωπω....ευτυχώς όλα καλά

γεια σας εδω η ταλαιπωρημενη μανα....με καταθλιψη κ με εναν μπεμπη που τις τελευταιες μερες απο το μεσημερι εωσ το βραδυ τρελουσ κολικους...

σας λεω δραμα αφου φοβηθηκα μην παθει κατι.πρηστηκε το παιδακι μου τα ματακια του τα χειλακια του.3 ατομα να μην μπορουμε να τον κανοθμε καλα.τρεχαμε χθες το βραδυ με τον αντρα μου καροτσαδα εξω στο δρομο να ξεχαστει κ το πηγαιναμε οπου μπορουσε να κανει κραδασμους για να ηρεμει..εγω σπασμενα νευρα...ρε κοριτσια οι κολικοι ετσι ειναι?βλεπω οταν τον επιανε πολυς πονος μαζευε ποδαρακια και τα τεντωνε συνεχεια...οβηθηκα λεω μην ειναι κατι αλλο κ δεν το ξερω...τι να πω μας εσκισαν 3 μερες τωρα...ελιωσε το παιδι αφου το προσωπακι του με την ατοπικη εγινε κατακοκκινο,απο το κλαμα τρις χειροτερο...

θελω και σημερα να παω στο mall με τον αντρα μου να ψωνισουμε κ για τον μικρο γιατι τα φρμακια ειναι τσιτα στα ποδαρακια.θα τον αφησω στο σπιτι με τη μαμα μου ελα ομως που δεν καθεται σε κανεναν αυτος παρα μονο σε μενα κ συγκεκριμενα πανω μου...μιλαμε εχω κουραστει τρελα,ολη μερα τον κραταω.απο οτι καταλαβα μετα απο ολη την ταλαιπωρια του αυτες τις μερες θελει περισσοτερο ακομη να ναι κολλημενος σε μενα για παρηγορια.να δω πως θα κατσει...αφηστε τα ειμαι σε τρελα...

όντως γιατι να μην τον πάρετε μαζί στο mall?

εχει αρχισει και η μικρη μου κατι κουλά...

το πρωί θέλει να τρώει συνέχεια και φυσικά κάποια στιγμή το στήθος δεν εχει να δώσει, δεν εχει υπομονή να περιμένει να ξανακατέβει το γάλα και αρχίζει να χτυπιέται, με εχει καταγρατζουνίσει με τα νύχια της!!!...εκει εγω απογοητεύομαι και δεν ξέρω τι να κάνω...να την βάλω στο άλλο στήθος; φοβαμαι μην παίρνει πάλι το μή λιπαρό γαλα και μου κάνει πράσινες κενώσεις..να πιώ κανένα βοτάνι να αυξήσω την ροή μου; τα απογεύματα όμως δεν τρώει τόσο συχνα και θα γίνομαι τούμπανο...να της δώσω ξένο μήπως ηρεμίσει; μπορεί να μειώσω την παραγωγή μου ετσι..εξάλλου το δέχεται με μεγάλη δυσκολία ακόμα το μπιμπερό...

και ολα αυτα δεν θα με προβλημάτιζαν και τοσο αν με το βάρος της ήμασταν οκ..αλλα τώρα δεν εχω πολλά περιθώρια για λάθος κινήσεις :(

...ξερετε ποια θεωρείται η ιδανική υγρασία για μωρά;

Ti to'8ela ki anoixa skatosuzhthsh?

Ekei pou ton allaza, mexri na tou valw th ka8arh pana, ta'kane o magkas! Ths mourlhs! Vghkan kai me fora kai me phran ki emena ta skagia!

Tra la la :)

ζουμε αθανατες στιγμες σου λεω...εμενα εχτες πνιγηκε με το γαλα η μεγαλη και το ξερασε ολο πανω μου...μαζι και το τοστ που ειχε φαει πριν ...και σημερα ενω ειχα στον ωμο τον μικρο να ρευτει...ρευεται ...βγαζει μια γουλια τουρμπο παλι πανω μου....κανενας αλλος να ξερασει πανω μου υπαρχει?????σορρυ μεσημεριατικα αν τρωτε :):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Αλεκα τι ανανεωση στο προφιλ ειναι αυτη? Μεγεια :):)

;):P

..κανενας αλλος να ξερασει πανω μου υπαρχει?????σορρυ μεσημεριατικα αν τρωτε :):)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

kalhmera koukles!

Angie ti epa8es me ti douleia?? Gia na mh nomizeis, ki egw pou eimai ektos Ellada travaw pikres me th douleia. Xerw men pws den 8a apolusoun alla ema8a oti paizodai trella mageiremata apo th mera pou efuga kai 8eloun na mou allaxoun posto. Eklaiga ena oloklhro prwino kai twra etoimazomai na ksexesw kosmo..Alla amartia den einai na eimai me to paidaki mou kai na asxoloumai me tetoies bourdes? :(

λοιπον, τωρα μπηκα σπιτι, θα σας διαβαζω κ θα γραφω κιολλας. εβιτα μου, ακριβως αυτο εγινε ... εν απουσια μου τα μαγειρεματα οδηγουν σε αλλαγη ποστου κ τα εχω παρει γιατι εχω φτυσει αιμα να φτιαξω το κομματι μου να ειναι σουπερ υποδειγμα κ διανυω μια πορεια οπως την ηθελα παντα κ σε αντικειμενο που λατρευω (ειμαι υπευθυνη εκπαιδευσης σε μια μεγαλη εταιρια) κ με το που θα γυρισω θα το δωσουν αλλου αυτο και εγω θα παρω μισθοδοσια μαλλον που δεν γουσταρω μια !! τα νευρα μου ουτε να γεννησουμε δεν μπορουμε !! γαμ$%@#

Καλά έχω φάει και εγώ εμετους και γουλίτσες πάνω μου... Μια γερή όμως την είχε φάει ο άντρας μου από τη μεγάλη κόρη...Μου είχε κάνει και η μικρή έναν γερο εμετό πρόσφατα, αλλά ευτυχώς την γυρισα εγκαίρως προς άλλη κατεύθυνση! Ωραία κουβέντα ανοίξαμε!!!

Κορίτσια δεν άντεξα και έφτιαξα ένα φραπε μετά από μήνες αποχής... Υπάρχει καμία που να πίνει ενώ θηλάζει??? Τον έκανα ελαφρύ για τα δεδομένα μου αλλά είχα πιει και έναν ελληνικό το πρωί... :-/

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ζουμε αθανατες στιγμες σου λεω...εμενα εχτες πνιγηκε με το γαλα η μεγαλη και το ξερασε ολο πανω μου...μαζι και το τοστ που ειχε φαει πριν ...και σημερα ενω ειχα στον ωμο τον μικρο να ρευτει...ρευεται ...βγαζει μια γουλια τουρμπο παλι πανω μου....κανενας αλλος να ξερασει πανω μου υπαρχει?????σορρυ μεσημεριατικα αν τρωτε :):)

Megales stigmes, apisteuths 8ulhkothtas..:lol::lol::lol: Voh8eia mas!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

kalhmera koukles!

Angie ti epa8es me ti douleia?? Gia na mh nomizeis, ki egw pou eimai ektos Ellada travaw pikres me th douleia. Xerw men pws den 8a apolusoun alla ema8a oti paizodai trella mageiremata apo th mera pou efuga kai 8eloun na mou allaxoun posto. Eklaiga ena oloklhro prwino kai twra etoimazomai na ksexesw kosmo..Alla amartia den einai na eimai me to paidaki mou kai na asxoloumai me tetoies bourdes? :(

λοιπον, τωρα μπηκα σπιτι, θα σας διαβαζω κ θα γραφω κιολλας. εβιτα μου, ακριβως αυτο εγινε ... εν απουσια μου τα μαγειρεματα οδηγουν σε αλλαγη ποστου κ τα εχω παρει γιατι εχω φτυσει αιμα να φτιαξω το κομματι μου να ειναι σουπερ υποδειγμα κ διανυω μια πορεια οπως την ηθελα παντα κ σε αντικειμενο που λατρευω (ειμαι υπευθυνη εκπαιδευσης σε μια μεγαλη εταιρια) κ με το που θα γυρισω θα το δωσουν αλλου αυτο και εγω θα παρω μισθοδοσια μαλλον που δεν γουσταρω μια !! τα νευρα μου ουτε να γεννησουμε δεν μπορουμε !! γαμ$%@#

Wx Angie mou sta idia eimaste :( Egw eimai upe8unh oloklhrhs ths Texnikhs Omadas se etairia plhroforikhs. Twra to afediko apofasise pws exw polles armodiothtes kai 8elei na spasei to pos8to anamesa s'emena kai enan tupo (Gallos o tupos san to afediko). Alla auto einai ka8arh upova8mish, xwria pou den eprepe na ta suzhthsei mazi mou auta? Akoma den exei kanei mia kinhsh enw ma8ainw apo tritous oti exei sxedon kleisei to 8ema. Ai sixtiri pou kodepsa na gennhsw ekei mesa gia na mhn tuxon tous afhsw xekremastous. Trellh pikra, trellh..

Wx Angie mou sta idia eimaste :( Egw eimai upe8unh oloklhrhs ths Texnikhs Omadas se etairia plhroforikhs. Twra to afediko apofasise pws exw polles armodiothtes kai 8elei na spasei to pos8to anamesa s'emena kai enan tupo (Gallos o tupos san to afediko). Alla auto einai ka8arh upova8mish, xwria pou den eprepe na ta suzhthsei mazi mou auta? Akoma den exei kanei mia kinhsh enw ma8ainw apo tritous oti exei sxedon kleisei to 8ema. Ai sixtiri pou kodepsa na gennhsw ekei mesa gia na mhn tuxon tous afhsw xekremastous. Trellh pikra, trellh..

ασε εμενα με πηρε εχτες και καλα για να δει τι κανω και μου το ξεφουρνησε απο το τηλεφωνο και μου το εθεσε οτι ειναι τελειωμενη υποθεση και δεν ακουει κουβεντα !! ρε γαμωτο, τις αγ#$5 του καθε ηλιθιου θα τις πληρωνουμε εμεις? επειδη εχει βιτσιο να ανακατεει τα πραγματα !!!και μετα να δειχνει στους απο πανω τι τελειο μανατζμεντ κανει !! ε βεβαια αφου εχεις εμας τους σκλαβους απο κατω και τρεχουμε νυχτα μερα τρελα ωραρια και εχουμε ξεχασει τι ειναι η ζωη ?? παλι καλα που μου αφησε χρονο να κανω και καμια αταξια με τον αντρα και αποκτησσαμε το μπεμπακο μας !!

σημερα λοιπον, ολο το βραδυ ειμαι αυπνη γιατι σκεφτομουν αυτο ακριβως το πραγμα !! και το πρωι σηκωνομαι με τσαντιλες και ειμαι ετοιμη να παρω τηλ και να αρχισω τα βρισιδια οποτε λεω, ασε καλυτερα, γιατι εχουμε και ανεργια μεγαλη .. οποτε πηρα το μικρο μου και πηγαμε βολτα για ψωνακια :) γυσισαμε πριν λιγο ΚΑΤΑΚΟΠΟΙΙΙΙΙΙΙΙ και οι δυο και αφου με τρελανε με απιστευτο κλαμμα (πεινουσε) τωρα κοιμαται

ελπιζω να προλαβω και εγω κανα μισαωρακι ...

ασε εμενα με πηρε εχτες και καλα για να δει τι κανω και μου το ξεφουρνησε απο το τηλεφωνο και μου το εθεσε οτι ειναι τελειωμενη υποθεση και δεν ακουει κουβεντα !! ρε γαμωτο, τις αγ#$5 του καθε ηλιθιου θα τις πληρωνουμε εμεις? επειδη εχει βιτσιο να ανακατεει τα πραγματα !!!και μετα να δειχνει στους απο πανω τι τελειο μανατζμεντ κανει !! ε βεβαια αφου εχεις εμας τους σκλαβους απο κατω και τρεχουμε νυχτα μερα τρελα ωραρια και εχουμε ξεχασει τι ειναι η ζωη ?? παλι καλα που μου αφησε χρονο να κανω και καμια αταξια με τον αντρα και αποκτησσαμε το μπεμπακο μας !!

σημερα λοιπον, ολο το βραδυ ειμαι αυπνη γιατι σκεφτομουν αυτο ακριβως το πραγμα !! και το πρωι σηκωνομαι με τσαντιλες και ειμαι ετοιμη να παρω τηλ και να αρχισω τα βρισιδια οποτε λεω, ασε καλυτερα, γιατι εχουμε και ανεργια μεγαλη .. οποτε πηρα το μικρο μου και πηγαμε βολτα για ψωνακια :) γυσισαμε πριν λιγο ΚΑΤΑΚΟΠΟΙΙΙΙΙΙΙΙ και οι δυο και αφου με τρελανε με απιστευτο κλαμμα (πεινουσε) τωρα κοιμαται

ελπιζω να προλαβω και εγω κανα μισαωρακι ...

Toulaxiston eixe ta @@ na sto pei enw o dikos mou einai ikanos na perimenei na gurisw gia na mou to xefournisei :( Egw tou egrapsa shmera oti eftasan sta autia mou diafora senaria kai eimai dia8esimh na ta suzhthsoume. An den fanei mexri th Deutera, 8a tou thlefwnisw egw :( Skatoules mwre ase me..Xezoumisthka 2 xronia twra kai etsi me xeplhrwnoun?

O antras mou apo thn allh to vlepei polu cool to 8ema..Mou leei pws 8a exw ligoteres eu8unes kai 8a pairnw ta idia xrhmata, ti kalutero? Xaliemai omws den borw..Thelw na vrisw kosmo!

Kalh xekourash koukles, me kaloun ta agoria mou!

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

Κοριτσάκια μου γεια σας.

Σήμερα είχαμε πάει στον γιατρό, κάναμε τον εμβόλιό μας, κλάψαμε λιγάκι για κανά πεντάλεπτο και μετά όλα ΟΚ!!!!!!!!!! Κατά τα άλλα η μικρή μου είναι μια χαρά ζωηρή - ζωηρή όπως λέει και ο γιατρός, 63.5εκ. ψηλή και 5.550 κιλά. Μια χαρά πάει, μεσ' την τρελή χαρά, χαμογελούσε μέχρι και στον γιατρό. Προληπτικά ήπιε και ντεπόν σιροπάκι για να μην κάνει πυρετό. Μετά βέβαια πήγαμε για λίγο στα μαγαζιά, της αγόρασα πυτζαμάκια και φανελάκια για 3-6 μηνών γιατί αυτά που έχει της έχουν στενέψει επικίνδυνα. Και μετά πήγαμε και μια βόλτα στους γονείς μου για να δεί και η μικρή τους παππούδες της.

Κορίτσια η μικρή μου όταν δεν πεινάει κάθεται συνήθως στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, το οποίο το χρησιμοποιώ προς το παρόν ως πόρτ μπεμπέ μέχρι να της πάρω άλλο. Την βάζω στο τραπέζι την ώρα που μαγειρεύω, της μιλάω και εκείνη μου χαρίζει τα πιο όμορφα χαμόγελά της!!!!!!!! Δεν θέλει με τίποτα ξαπλωμένη, θέλει να της μιλάω συνέχεια και να με βλέπει.

Kathrine καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!!!!!!!!

Ελίνα και εγώ θα το συζητούσα με τον γιατρό το θέμα των κολικών. Δεν είναι δυνατόν να υποφέρει τόσο πολύ το μωράκι. Κάποιες λύσεις θα μπορούσε να σου προτείνει. Υπάρχει βέβαια και η λύση με τις σταγονίτσες, συζήτησέ το μαζί του να δείς τί θα σου πεί.

Φιλάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας.

Σήμερα είχαμε πάει στον γιατρό, κάναμε τον εμβόλιό μας, κλάψαμε λιγάκι για κανά πεντάλεπτο και μετά όλα ΟΚ!!!!!!!!!! Κατά τα άλλα η μικρή μου είναι μια χαρά ζωηρή - ζωηρή όπως λέει και ο γιατρός, 63.5εκ. ψηλή και 5.550 κιλά. Μια χαρά πάει, μεσ' την τρελή χαρά, χαμογελούσε μέχρι και στον γιατρό. Προληπτικά ήπιε και ντεπόν σιροπάκι για να μην κάνει πυρετό. Μετά βέβαια πήγαμε για λίγο στα μαγαζιά, της αγόρασα πυτζαμάκια και φανελάκια για 3-6 μηνών γιατί αυτά που έχει της έχουν στενέψει επικίνδυνα. Και μετά πήγαμε και μια βόλτα στους γονείς μου για να δεί και η μικρή τους παππούδες της.

Κορίτσια η μικρή μου όταν δεν πεινάει κάθεται συνήθως στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, το οποίο το χρησιμοποιώ προς το παρόν ως πόρτ μπεμπέ μέχρι να της πάρω άλλο. Την βάζω στο τραπέζι την ώρα που μαγειρεύω, της μιλάω και εκείνη μου χαρίζει τα πιο όμορφα χαμόγελά της!!!!!!!! Δεν θέλει με τίποτα ξαπλωμένη, θέλει να της μιλάω συνέχεια και να με βλέπει.

Kathrine καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!!!!!!!!

Ελίνα και εγώ θα το συζητούσα με τον γιατρό το θέμα των κολικών. Δεν είναι δυνατόν να υποφέρει τόσο πολύ το μωράκι. Κάποιες λύσεις θα μπορούσε να σου προτείνει. Υπάρχει βέβαια και η λύση με τις σταγονίτσες, συζήτησέ το μαζί του να δείς τί θα σου πεί.

Φιλάκια.

Νατασουλα τελεια η μπουμπου κ πανυψηλη!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...