Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

- Καλωσήρθες Kathrine! Περαστικά εύχομαι!!!

- Εγώ την κοιμίζω στο πλάι για αυτόν τον λόγο (να μην πνίγεται με γουλίτσες, σάλια κτλ). Το πρωί βέβαια την βρίσκω ανάσκελα την άτιμη, αλλά όσο μπορώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ελέγχω αν είναι στο πλάι... Έχω την εντύπωση ότι μπρούμυτα είναι ακόμα πιο επικίνδυνο για ένα μωρό, ειδικά αν είναι μαλακό το στρώμα, γιατί μπορεί να εγκλωβιστεί το προσωπάκι του και να μην μπορεί να αναπνεύσει...

- Χθες μου αλληθώρισε 2 φορές και φρίκαρα... Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό, αλλά δεν το είχε ξανακάνει τόσο έντονα καμιά από τις κόρες μου και μου φάνηκε πολύ τρομακτικό. Εσάς αλληθωρίζουν?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Ο μπέμπης μου γεννήθηκε 21.12.09 και έχω και μια κόρη 3 ετών.Ολα καλά μέχρι το προηγούμενο Σάββατο που μπήκαμε νοσοκομείο με το μπέμπη λόγω λοίμωξης αναπνευστικού.Τώρα είμαστε καλά αλλά είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι για να μην κολλήσουμε και τίποτα άλλο.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ!Τουλάχιστον βλέπω ότιδεν είμαι η μόνη και άλλες μανούλες αισθάνονται έτσι κάτι είναι και αυτό.

καλημέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου!

aleca μπρουμητα είναι καλυτερα να τον βάζουμε για υπνο? γιατί μάλλον του αρεσει του μικρού μου το απόγευμα τον βάζω μπρούμητα στα πόδια μου κ κοιμαται καλα

πάω λοιπον χθες να πάρω την τσαντα του μωρού που την ξεχασαμε και τι να δώ.... πήγαν οι ανισσοροποι και πήραν γάλα απο το φαρμακείο και του εδωσαν γάλα χωρις να με ειδοποιήσουν καν,

, κουβεντα στην κουβέντα πλακωθήκαμε και δεν μιλάμε απο τοτε, δεν με νοιαζει κιολας δεν καταλαβα θα φοβαμαι να μιλήσω για το παιδι μου!

ακόμα και σκοτωμένοι να είναι μεταξύ τους είναι ανένδοτος να πάρουν τα παιδιά τα ονόματα των γονιών του γιατι? επειδη εγώ έχω δυο αδερφούς που λογικά θα αξιώσουν τους γονείς μου και αυτός έχει μια αδερφή,!

εχεις δικιο και νευριασες....να μην το αφηνεις εκει το παιδι σου...απλο....Εδψ εγω τσακωνομαι με τη μανα μου δεν θα τσακωθειος εσυ με την πεθερα σου??? Για αυτο το λογο τον αφηνω μόοοονο για δουλεια....Εχω κλειστει μεσα και δεν παω πουθενα προκειμενου να ειμαι ηρεμη....

Το ότι δεν σου μιλαει ο αντρας σου ξυδι...Συγνωμη, αλλα τα παιδια μας πανω από όλα....

Για το όνομα εχει δικιο αυτος...κανε την καρδια σου πετρα....Αγορι και να μη βγει ο πεθερος?? Σουσουρο θα γινετε...:D Του κοριτσιου όμως θα μπορουσες να του δωσεις εσυ ονομα...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα τσουπρες ακουσατε ακουσατε ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12,30μεχρι της 7,30και απο τις 8μεχρι της12...απιστευτο ε??ηταν κ ο συζυγος εδω κ ανελαβε την μαρια κ εγω ξεκουραστηκα για τα καλα..

:-D

- Καλωσήρθες Kathrine! Περαστικά εύχομαι!!!

- Εγώ την κοιμίζω στο πλάι για αυτόν τον λόγο (να μην πνίγεται με γουλίτσες, σάλια κτλ). Το πρωί βέβαια την βρίσκω ανάσκελα την άτιμη, αλλά όσο μπορώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ελέγχω αν είναι στο πλάι... Έχω την εντύπωση ότι μπρούμυτα είναι ακόμα πιο επικίνδυνο για ένα μωρό, ειδικά αν είναι μαλακό το στρώμα, γιατί μπορεί να εγκλωβιστεί το προσωπάκι του και να μην μπορεί να αναπνεύσει...

- Χθες μου αλληθώρισε 2 φορές και φρίκαρα... Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό, αλλά δεν το είχε ξανακάνει τόσο έντονα καμιά από τις κόρες μου και μου φάνηκε πολύ τρομακτικό. Εσάς αλληθωρίζουν?

χα χα δεν εχουν πολυ πλακα αληθωρα??? Ο Αγγελος αληθωριζε πιο πολυ ο μικρος όχι και τοσο....

Ο δικος μου γυριζει το κεφαλακι του απο τη μια πλευρα στην αλλη απο το μηνα. Τοτε τον εβαλα μπρουμυτα. Παντως και τον Αγγελο μπρουμυτα τον μεγαλωσα...συνεχεια....

Το ιδανικο ειναι το πλαι αλλα δεν μενουν πλαι....

aleca μπρουμητα είναι καλυτερα να τον βάζουμε για υπνο? γιατί μάλλον του αρεσει του μικρού μου το απόγευμα τον βάζω μπρούμητα στα πόδια μου κ κοιμαται καλα

Οι παιδιατροι λενε μονο πλαι η ανασκελα. Εγω για τους λογουςπου εχω ξαναπει τα βαζω μπρουμυτα...Και τους δυο απο το μηνα και μετα μπρουμυτα τους ειχα. Αλλα για να μην σας παρω στο λαιμο μου, τουλαχιστον όταν δεν κοιμοσαστε εσεις μπορειτε να τα εχετε μπρουμυτα να κοιμουνται και αυτα λιγο ανετα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα!!

δε βαζω ουτε τονους ουτε κεφαλαια γιατι γραφω με το ενα χερι...

εμεις μια χαρα κοιμομαστε δοξα το θεο,αρχισα επιτελους να ξεκουραζομαι!!

η μικρη,αν και θηλαζει μες στη νυχτα 2-3 φορες,δεν ξυπναει!!χτες κοιμηθηκε στις 11,θηλασε στις 2 και ξυπνησε στις 5,την πήρα αγκαλιτσα και μετα απο κανα μισαωρο ξανακοιμηθηκε!

χτες πηγαμε στα dpam και της πηρα ρουχαλακια για του χρονου,δε βρηκα ομως πολλα γιατι απ'οτι φανηκε,αργησα λιγο...τωρα τα πλενω κ θα τα στολισω κι αυτα στην ντουλαπα της.

σοφακι τι σοκ αυτο με την κατσαριδα...πωπω δεν εχω χειροτερο απο ολα αυτα τα παλιοζουζουνια,τα σιχαινομαι απιστευτα...σκεψου οτι αν σε μια σελιδα βιβλιου εχει καποιο εντομο,δεν μπορω να πιασω τη σελιδα να τη γυρισω...μπλιαχχχχχχχ

εγω οταν επαιρνα νερο στο θερμος,το αφηνα απο πριν να ερθει σε θερμοκρασια χλιαρο προς ζεστο και διατηρουταν ετσι για πολλες ωρες.

maliv κι εμενα κανει κατι περιεργα τελευταια αλλα οχι ξαπλωμενη,μπορει να την κραταμε στα χερια καθιστη και να βγαλει γουλιτσα,δεν ξερω γιατι το κανει αυτο αλλα στεναχωριεμαι.φανταζομαι την τρομαρα σου...ποση προσοχη θελουν πια?μια φιλη μου μου ελεγε χτες βγηκε στο μπαλκονι 1 δευτερολεπτο και ο μικρος της 18μηνων την εκλεισε απεξω....θελουν να ειμαστε συνεχεια απο πανω τους..

ελινακι μου μιλα και με την καινουρια παιδιατρο μηπως μπορει εκεινη να σε βοηθησει...κι εμενα η μπεμπα,παρολο που ειναι μια χαρα και χωρις πονακια και ολα καλα,θελει αγκαλιτσα το πρωι συνεχεια,η να της μιλαω για να κατσει λιγο στο καροτσι και το απογευμα την αφηνω στον μπαμπα της και κανω ενα μπανιο και καμια δουλεια.

οπωσδηποτε αυτες οι καταστασεις που περναμε ειναι πρωτογνωρες και δυσκολες αλλα δε θα ειναι για παντα ετσι,θελω να πιστευω,καποια στιγμη θα ησυχασουν και τα μωρακια μας και θα τα ευχαριστιομαστε περισσοτερο.

oCxsp2.png

εχεις δικιο και νευριασες....να μην το αφηνεις εκει το παιδι σου...απλο....Εδψ εγω τσακωνομαι με τη μανα μου δεν θα τσακωθειος εσυ με την πεθερα σου??? Για αυτο το λογο τον αφηνω μόοοονο για δουλεια....Εχω κλειστει μεσα και δεν παω πουθενα προκειμενου να ειμαι ηρεμη....

Το ότι δεν σου μιλαει ο αντρας σου ξυδι...Συγνωμη, αλλα τα παιδια μας πανω από όλα....

Για το όνομα εχει δικιο αυτος...κανε την καρδια σου πετρα....Αγορι και να μη βγει ο πεθερος?? Σουσουρο θα γινετε...:D Του κοριτσιου όμως θα μπορουσες να του δωσεις εσυ ονομα...;)

μωρε την εκανα την καρδια μου πετρα κ το πήρα κ απόφαση, αλλά κ ΑΝ κανουμε κοριτσακι μετα το εχει δεδομενο οτι θα παρει το ονομα της μανας του κ τι ονομα Χρυσούλα την βαφτισανε κ το εκανε Χριστινα κ ο αντρας μου είναι Χρηστος, δε θελω κ πολυ να φωναξω εγω παπα στσα κρυφα μετα

χαχαχαχαχα

μωρε την εκανα την καρδια μου πετρα κ το πήρα κ απόφαση, αλλά κ ΑΝ κανουμε κοριτσακι μετα το εχει δεδομενο οτι θα παρει το ονομα της μανας του κ τι ονομα Χρυσούλα την βαφτισανε κ το εκανε Χριστινα κ ο αντρας μου είναι Χρηστος, δε θελω κ πολυ να φωναξω εγω παπα στσα κρυφα μετα

χαχαχαχαχα

Ε θα την πειτε Χρυσα...ωραιο ειναι! ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα τσουπρες ακουσατε ακουσατε ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12,30μεχρι της 7,30και απο τις 8μεχρι της12...απιστευτο ε??ηταν κ ο συζυγος εδω κ ανελαβε την μαρια κ εγω ξεκουραστηκα για τα καλα..

Μπράβο ρε Άννια! Άντε, μακάρι να πάει έτσι!!!

εμένα μου είχε κάνει 6-7,5 ώρες ύπνου, αλλά μετά μου το χάλασε πάλι. ξυπνάει στις 2-3 ώρες, αλλά όχι για να φάει... τον παίρνω αγκαλιά και ξανακοιμάται... :confused::confused::confused: τι του λες τώρα... βασικά νομίζω ότι έχει ενοχλήσεις, αλλά βλέπουμε...

χθες κοιμήθηκε 1:15, ξύπνησε 4 παρά, τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε στον καναπέ, 5 παρά σηκώθηκα να τον βάλω στην καλαθούνα, αλλά με το που τον ακούμπησα ξύπνησε!!!:mad::-x:-x τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε αγκαλιά στο κρεβάτι πλάι-πλάι. 6 παρά ξύπνησε γιατί πεινούσε. και πάλι δεν γκρίνιαξε, αλλά τον είδα που έβαζε τα χέρια στο στόμα και σηκώθηκα για να τον μπουκώσω πριν βάλει τις φωνές:lol::lol::lol: μετά ξανακοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και σηκωθήκαμε 10:30!!! φάγαμε, παίξαμε και τον έβαλα στο μάρσιπο όπου και κοιμήθηκε στη 1 περίπου.

μακάρι να συνεχίσει έτσι σήμερα (δεν γκρίνιαξε σχεδόν καθόλου) γιατί χθες μας έβγαλε την πίστη. όλη μέρα γκρίνια!!! τελικά έκανε κακά του το βράδυ και ηρέμησε. αλλά δεν ήταν δυσκοίλια, αλοιφή ήταν... αμάν αυτά τα εντεράκια!!!

και απο κει που είχαμε ζόρια με τα κακά μας, έκανε και προχθες και χθες και κατάχεσε το σύμπαν!!!!!:lol::lol::lol:

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε Άννια! Άντε, μακάρι να πάει έτσι!!!

εμένα μου είχε κάνει 6-7,5 ώρες ύπνου, αλλά μετά μου το χάλασε πάλι. ξυπνάει στις 2-3 ώρες, αλλά όχι για να φάει... τον παίρνω αγκαλιά και ξανακοιμάται... :confused::confused::confused: τι του λες τώρα... βασικά νομίζω ότι έχει ενοχλήσεις, αλλά βλέπουμε...

χθες κοιμήθηκε 1:15, ξύπνησε 4 παρά, τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε στον καναπέ, 5 παρά σηκώθηκα να τον βάλω στην καλαθούνα, αλλά με το που τον ακούμπησα ξύπνησε!!!:mad::-x:-x τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε αγκαλιά στο κρεβάτι πλάι-πλάι. 6 παρά ξύπνησε γιατί πεινούσε. και πάλι δεν γκρίνιαξε, αλλά τον είδα που έβαζε τα χέρια στο στόμα και σηκώθηκα για να τον μπουκώσω πριν βάλει τις φωνές:lol::lol::lol: μετά ξανακοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και σηκωθήκαμε 10:30!!! φάγαμε, παίξαμε και τον έβαλα στο μάρσιπο όπου και κοιμήθηκε στη 1 περίπου.

μακάρι να συνεχίσει έτσι σήμερα (δεν γκρίνιαξε σχεδόν καθόλου) γιατί χθες μας έβγαλε την πίστη. όλη μέρα γκρίνια!!! τελικά έκανε κακά του το βράδυ και ηρέμησε. αλλά δεν ήταν δυσκοίλια, αλοιφή ήταν... αμάν αυτά τα εντεράκια!!!

και απο κει που είχαμε ζόρια με τα κακά μας, έκανε και προχθες και χθες και κατάχεσε το σύμπαν!!!!!:lol::lol::lol:

Bravo koukles!

Ki emeis eimaste super shmera. Kalokoimh8hkame to vradu kai sunexizoume dunamika.

Vre koritsia, sas ftanoun ki esas ta kaka mexri ti plath? Ti pragma ki auto! San ekrhxh!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Koριτσακια μολις σας διαβασα κι εγω!..Κατερινακι υπομονη με τις πεθερες....αυτο που λεει η Αλεκα...αν δεν καταλαβαινουν τοτε πολυ απλα δεν τους τον ξαναφηνεις...το ιδιο εκανα κι εγω οταν ημουν Καλαματα...μια της εξηγησα πως κανουν γαλα ...μπερδεψε την ποσοτητα και εβαλε λιγοτερη σκονη..δευτερη , τριτη ε δεν θα σκασω κιολας...την κουβαλουσα παντου μαζι μου κι εγω για να ειμαι ησυχη...κι εμενα δεν το κανε απο κακια αλλα απο βλακεια! Υπομονη θα ξεπεταχτουν θα ανοιξει ο καιρος και θα ειμαστε ολες καλυτερα! Οσο για το ονομα εμεις ειχαμε κανει εξηγηση απο την αρχη...Ενα κι ενα ο καθενας...μολις εμαθα στο πρωτο οτι ειναι κοριτσι του λεω θες να πεις της μανας σου ή να το κρατησεις για το δευτερο μηπως κανουμε αγορι? Δεν ηθελε...ειπαμε της πεθερας μου τ ονομα αρα ο μπεμπης θα παρει του μπαμπα μου και ας εχω εγω αδερφο κι αυτος αδερφη....Τα ειχαμε πει αυτα απο την αρχη ομως!

Ντορακι ασε οχι 14 τα ματια 1111444400000000 πρεπει να ειναι ..αυτο που επαθε η φιλη σου το παθα κι εγω ...με κλειδωσε η μεγαλη στο μπαλκονι και εκλεγα απ εξω κι εγω κι αυτη απο μεσα...αρχισα να φωναζω...ευτυχως ειμαι 1ο οροφο και ηρθε ενας μαστορας απο την διπλα πολυκατοικια και εφερε σκαλα και ανεβηκε απο το σαλονι!!!! ΦΡΙΚΗ....

Μαλιβ ασε μεγαλη τρομαρα το πνιξιμο...το χουμε παθει ουκ ολιγες φορες!!

Για το θεμα της δουλειας αφηστετα...μεγαλη ανεργια βρε κοριτσια...εγω ψαχνω και δεν βρισκω πουθενα...στην Καλαματα ημουν σ ενα ινστιτουτο και σ ενα ξενοδοχειο στα σπα....τωρα νεκραααααααααααααααααααααααααααα

Αλεκα τι ανανεωση στο προφιλ ειναι αυτη? Μεγεια :):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Bravo koukles!

Ki emeis eimaste super shmera. Kalokoimh8hkame to vradu kai sunexizoume dunamika.

Vre koritsia, sas ftanoun ki esas ta kaka mexri ti plath? Ti pragma ki auto! San ekrhxh!

Άσε Εβιτάκι!!! τις 4 τελευταίες φορές έφτασαν όχι μέχρι την πλάτη... μέχρι το λαιμό!!!! μιλάμε για σκ@τό, όχι αστεία!!! που στο καλό τα αποθηκεύει και τα βγάζει μεμιάς???

15y6xxxv0qx3picm.png

γεια σας εδω η ταλαιπωρημενη μανα....με καταθλιψη κ με εναν μπεμπη που τις τελευταιες μερες απο το μεσημερι εωσ το βραδυ τρελουσ κολικους...

σας λεω δραμα αφου φοβηθηκα μην παθει κατι.πρηστηκε το παιδακι μου τα ματακια του τα χειλακια του.3 ατομα να μην μπορουμε να τον κανοθμε καλα.τρεχαμε χθες το βραδυ με τον αντρα μου καροτσαδα εξω στο δρομο να ξεχαστει κ το πηγαιναμε οπου μπορουσε να κανει κραδασμους για να ηρεμει..εγω σπασμενα νευρα...ρε κοριτσια οι κολικοι ετσι ειναι?βλεπω οταν τον επιανε πολυς πονος μαζευε ποδαρακια και τα τεντωνε συνεχεια...οβηθηκα λεω μην ειναι κατι αλλο κ δεν το ξερω...τι να πω μας εσκισαν 3 μερες τωρα...ελιωσε το παιδι αφου το προσωπακι του με την ατοπικη εγινε κατακοκκινο,απο το κλαμα τρις χειροτερο...

θελω και σημερα να παω στο mall με τον αντρα μου να ψωνισουμε κ για τον μικρο γιατι τα φρμακια ειναι τσιτα στα ποδαρακια.θα τον αφησω στο σπιτι με τη μαμα μου ελα ομως που δεν καθεται σε κανεναν αυτος παρα μονο σε μενα κ συγκεκριμενα πανω μου...μιλαμε εχω κουραστει τρελα,ολη μερα τον κραταω.απο οτι καταλαβα μετα απο ολη την ταλαιπωρια του αυτες τις μερες θελει περισσοτερο ακομη να ναι κολλημενος σε μενα για παρηγορια.να δω πως θα κατσει...αφηστε τα ειμαι σε τρελα...

Ελινακι τα ιδια ειχ απαθει και εγω... και το μονο που μας εσωσε ειναι οι σταγονιτσες.... και δεν χρειαστηκε να τις παρουμε πολυ.. περιου 2 βδομαδες μονο οταν αρχιζε να ποναει του εδινα στο γαλα και σε 15' ηρεμουσε.... και ευτυχως δεν μας ξαναεπιασαν...

βρε κοριτσια πείτε με αν είμαι υπερβολικη γιατι θα αρχήσω να τσιρίζω με το κ@λ@σοι ποθ έμπλεξα, προχθές που άφησα το μωρο στην πεθερά της έδωσα σε κάτι ειδικά ταπεράκια συγκεκριμένη ποσοτητα για τις ώρες που θα έμενε το μωρό, εχω ένα προγραμμα ρε παιδι μου και με το μωρο όσο και να του δώσεις υπάρχουν φορες που θα το φάει, της δίνω λοιπον την ποσοτητα που του δίνω εγώ κάθε φορά εν τω μεταξύ που κλαίει το μωρο γι'αυτην πεινάει δεν μπορει να είναι βρεγμένο η να βαριέται η να πονάει πρέπει να το έχει μπουκωμένο, πάω λοιπον χθες να πάρω την τσαντα του μωρού που την ξεχασαμε και τι να δώ.... πήγαν οι ανισσοροποι και πήραν γάλα απο το φαρμακείο και του εδωσαν γάλα χωρις να με ειδοποιήσουν καν, από τοτε το μωρο να κάνει εμετους και χθες που πήγα στην γιατρό να της λέω αλλα αντ'άλλων, ισως να του αλλάξαμε και χωρις λογο το γάλα του παιδιού, γιατι αν το ταισαν πολύ είναι λογικό να κάνει εμετους και να μην μπορει να κανει καλή πέψη ετσι δεν είναι? τελος παντων σε αυτούς δεν λέω τίποτα και ξεκινάω συζήτηση με τρόπο όπως πάντα στον άνττρα μου γι'αυτο το θεμα, κουβεντα στην κουβέντα πλακωθήκαμε και δεν μιλάμε απο τοτε, δεν με νοιαζει κιολας δεν καταλαβα θα φοβαμαι να μιλήσω για το παιδι μου!

η ιδεα σου είναι καταπληκτική αλλά υπάρχει πρόβλημα, αυτη δεν είναι θρ ησκα, κάθε άλλο όλο για μάγια και για ξεματιάσματα μιλάει την εκκλησία και τους παπάδες τους αναφέρει όποτε την συμφέρει! ούτε εγώ θέλω να τους κάνω τη χαρη και να τους αξιώσω γιατι μου χαλάσανε τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου αλλά εχω τον δικό μου ακόμα και σκοτωμένοι να είναι μεταξύ τους είναι ανένδοτος να πάρουν τα παιδιά τα ονόματα των γονιών του γιατι? επειδη εγώ έχω δυο αδερφούς που λογικά θα αξιώσουν τους γονείς μου και αυτός έχει μια αδερφή, του την είπα ομως προχθες ας μην εκανε εκτρώσεις η μανα του να είχε παιδια να την αξιώσουν εγω τι φταίω, ξέρω γίνομαι πολύ κακίστρο ρε κοριτσια αλλά ειλικρινα δεν αντεχω αλλο με αυτα τα άτομα, θα με στείλουν στο τρελοκομείο, και το καλυτερο ακόμα και μετά απο ομηρικούς καυγαδες μετα απο λίγες μέρες αυτοι προσποιούνται οτι δεν εγινε και τιποτα! για τετοια διπροσωπία μιλάμε! θελω ενα καλασνικοφ να αρχισω να παιρνω κεφαλια μα τω θεω!

Κατερινα μου ειμαι παθουσα και εγω... για το ονομα παρτο αποφαση.... και εγω ετσι ημουνα στην αρχη αλλα μετα σκεφτηκα πως οπως και να τον φωναζω το ιδιο θα τον αγαπαω...:wink:

Αλλα με τον αντρα σου πρεπει να μιλησετε οταν θα ειναι ηρεμος... τα ιδια λαθη εκανα και εγω... με τον τροπο σου καντον να δει αυτος τα λαθη τους... μονο τοτε ισως τα παραδεχτει... και αν δεν βγαζεις ακρη μια ειναι η λυση.... θα τον αφηνεις μονο στην μαμα σου...

Γιασεμακι κρατα γερα.... το καλυτερο ειναι να συμβουλευτεις εναν ειδικο... κακο δεν θα σου κανει αλλα καλο σιγουρα...

Αλεκα μεγεια το προφιλ...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...