Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!!

ρε Αλεκα μην γραφεις τετοια και τα διαβαζουμε κι εμεις οι συλφίδες....59 υψος και 4150 βαρος πως σας φαίνεται;;;:lol::lol::lol:

ελα βρε καλο μου.....αφου εισαι η μιση μου...λογικο δεν ειναι να εχουν διαφορα?? Ειναι και κοριτσακι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαν κατασκευη λεω βρε.....εγω και αδυνατη που ημουν. ήμουν 70 κιλα!...Αφου ειμαι πιο χοντροκαμωμενη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα κοριτσια!

Πηρα μια τρομαρα το πρωι, ξυπνησε ο μικρος κατα τις 6 με μια τσιριδα που δεν ειχα ξανακουσει, πεταγομαι μεσα στον υπνο μου και τι να δω, ηταν ανασκελα, τον ειχε πιασει λοξυγγας και του ειχε βγει γαλα απο τη μυτη και στο στομα ειχε πολλα σαλια...ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!! Δεν μπορουσε να αναπνευσει, ειχε τρομαξει πολυ και ουρλιαζε...Τον γυρισα αναποδα, τον φυσαγα αλλα ο κακομοιρης τιποτα...Ειχε τρομαξει τοσο που δεν μπορουσε να σταθει, τον ακουμπουσα στο κρεβατι για να τον σκουπισω και να δω αν βγαζει τιποτα αλλο και τσιριζε! Του εβαλα φυσιολογικο ορο να καθαρισει η μυτουλα και τελικα με την πολυ αγκαλιτσα και τα χαδακια ηρεμησε, του εφυγε ο λοξυγγας και ξαναρευτηκε (και ειχε ρευτει στο προηγουμενη ταισμα)..Κοριτσια, τα παιξα τελειως...Τα ματια μας τελικα πρεπει να τα εχουμε δεκατεσσερα ακομα και στον υπνο μας...Μετα ο σκατουλης που ηρεμησε πεινουσε και αρχισε τα χαμογελακια και τις χαρουλες, τι να το κανω που εχασα πεντε χρονια απο τη ζωη μου...

γεια σας εδω η ταλαιπωρημενη μανα....με καταθλιψη κ με εναν μπεμπη που τις τελευταιες μερες απο το μεσημερι εωσ το βραδυ τρελουσ κολικους...

σας λεω δραμα αφου φοβηθηκα μην παθει κατι.πρηστηκε το παιδακι μου τα ματακια του τα χειλακια του.3 ατομα να μην μπορουμε να τον κανοθμε καλα.τρεχαμε χθες το βραδυ με τον αντρα μου καροτσαδα εξω στο δρομο να ξεχαστει κ το πηγαιναμε οπου μπορουσε να κανει κραδασμους για να ηρεμει..εγω σπασμενα νευρα...ρε κοριτσια οι κολικοι ετσι ειναι?βλεπω οταν τον επιανε πολυς πονος μαζευε ποδαρακια και τα τεντωνε συνεχεια...οβηθηκα λεω μην ειναι κατι αλλο κ δεν το ξερω...τι να πω μας εσκισαν 3 μερες τωρα...ελιωσε το παιδι αφου το προσωπακι του με την ατοπικη εγινε κατακοκκινο,απο το κλαμα τρις χειροτερο...

θελω και σημερα να παω στο mall με τον αντρα μου να ψωνισουμε κ για τον μικρο γιατι τα φρμακια ειναι τσιτα στα ποδαρακια.θα τον αφησω στο σπιτι με τη μαμα μου ελα ομως που δεν καθεται σε κανεναν αυτος παρα μονο σε μενα κ συγκεκριμενα πανω μου...μιλαμε εχω κουραστει τρελα,ολη μερα τον κραταω.απο οτι καταλαβα μετα απο ολη την ταλαιπωρια του αυτες τις μερες θελει περισσοτερο ακομη να ναι κολλημενος σε μενα για παρηγορια.να δω πως θα κατσει...αφηστε τα ειμαι σε τρελα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera koukles!

marinaki, φανταστικη ιδεα !!

εγω κοριτσια τα εχω παρει με την δουλεια γιατι δεν τολμα μια γυναικα να γεννησεικ αμεσως κινδυνευει η θεση της. σιγα μην ειμαστε ευρωπη !! εδω δεν ξερουμε αν θα εχουμε δουλεια γυριζοντας κ μετα απο τοσο κοπο !!

Angie ti epa8es me ti douleia?? Gia na mh nomizeis, ki egw pou eimai ektos Ellada travaw pikres me th douleia. Xerw men pws den 8a apolusoun alla ema8a oti paizodai trella mageiremata apo th mera pou efuga kai 8eloun na mou allaxoun posto. Eklaiga ena oloklhro prwino kai twra etoimazomai na ksexesw kosmo..Alla amartia den einai na eimai me to paidaki mou kai na asxoloumai me tetoies bourdes? :(

Καλημερα κοριτσια!

Πηρα μια τρομαρα το πρωι, ξυπνησε ο μικρος κατα τις 6 με μια τσιριδα που δεν ειχα ξανακουσει, πεταγομαι μεσα στον υπνο μου και τι να δω, ηταν ανασκελα, τον ειχε πιασει λοξυγγας και του ειχε βγει γαλα απο τη μυτη και στο στομα ειχε πολλα σαλια...ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!! Δεν μπορουσε να αναπνευσει, ειχε τρομαξει πολυ και ουρλιαζε...Τον γυρισα αναποδα, τον φυσαγα αλλα ο κακομοιρης τιποτα...Ειχε τρομαξει τοσο που δεν μπορουσε να σταθει, τον ακουμπουσα στο κρεβατι για να τον σκουπισω και να δω αν βγαζει τιποτα αλλο και τσιριζε! Του εβαλα φυσιολογικο ορο να καθαρισει η μυτουλα και τελικα με την πολυ αγκαλιτσα και τα χαδακια ηρεμησε, του εφυγε ο λοξυγγας και ξαναρευτηκε (και ειχε ρευτει στο προηγουμενη ταισμα)..Κοριτσια, τα παιξα τελειως...Τα ματια μας τελικα πρεπει να τα εχουμε δεκατεσσερα ακομα και στον υπνο μας...Μετα ο σκατουλης που ηρεμησε πεινουσε και αρχισε τα χαμογελακια και τις χαρουλες, τι να το κανω που εχασα πεντε χρονια απο τη ζωη μου...

ax panagia mou! Oute deuterolepto den boroume na xalarwnoume me ta mikroulia mas! Elpizw na eisaste oloi kalutera!

smoots smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημερα κοριτσια!

παναγιτσα μου......εμ για αυτο εγω τον βαζω μπρουμυτα.....Με συγχωρειτε αλλα πιο πολλα παιδακι εχουν πνιγει (καλα να ειναι όλα τους), από το να παθουν το συνδρομο αιφνιδιου...

γεια σας εδω η ταλαιπωρημενη μανα....με καταθλιψη κ με εναν μπεμπη που τις τελευταιες μερες απο το μεσημερι εωσ το βραδυ τρελουσ κολικους...

σας λεω δραμα αφου φοβηθηκα μην παθει κατι.πρηστηκε το παιδακι μου τα ματακια του τα χειλακια του.3 ατομα να μην μπορουμε να τον κανοθμε καλα.τρεχαμε χθες το βραδυ με τον αντρα μου καροτσαδα εξω στο δρομο να ξεχαστει κ το πηγαιναμε οπου μπορουσε να κανει κραδασμους για να ηρεμει..εγω σπασμενα νευρα...ρε κοριτσια οι κολικοι ετσι ειναι?βλεπω οταν τον επιανε πολυς πονος μαζευε ποδαρακια και τα τεντωνε συνεχεια...οβηθηκα λεω μην ειναι κατι αλλο κ δεν το ξερω...τι να πω μας εσκισαν 3 μερες τωρα...ελιωσε το παιδι αφου το προσωπακι του με την ατοπικη εγινε κατακοκκινο,απο το κλαμα τρις χειροτερο...

θελω και σημερα να παω στο mall με τον αντρα μου να ψωνισουμε κ για τον μικρο γιατι τα φρμακια ειναι τσιτα στα ποδαρακια.θα τον αφησω στο σπιτι με τη μαμα μου ελα ομως που δεν καθεται σε κανεναν αυτος παρα μονο σε μενα κ συγκεκριμενα πανω μου...μιλαμε εχω κουραστει τρελα,ολη μερα τον κραταω.απο οτι καταλαβα μετα απο ολη την ταλαιπωρια του αυτες τις μερες θελει περισσοτερο ακομη να ναι κολλημενος σε μενα για παρηγορια.να δω πως θα κατσει...αφηστε τα ειμαι σε τρελα...

Ελινακι, ο γιατρος τι λεει για όλα αυτα??? Πότε το πιανει το παιδι? Συγκεκριμενες ωρες??? Και για πόση ωρα???? Μαζευει ποδαρακια κλπ??

221882cb0gkyh7q4.gif

Ελινα τον μικρουλη τον κοιμιζεις ανασκελα???

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κορίτσια! Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Ο μπέμπης μου γεννήθηκε 21.12.09 και έχω και μια κόρη 3 ετών.Ολα καλά μέχρι το προηγούμενο Σάββατο που μπήκαμε νοσοκομείο με το μπέμπη λόγω λοίμωξης αναπνευστικού.Τώρα είμαστε καλά αλλά είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι για να μην κολλήσουμε και τίποτα άλλο.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ!Τουλάχιστον βλέπω ότιδεν είμαι η μόνη και άλλες μανούλες αισθάνονται έτσι κάτι είναι και αυτό.

Καλημέρα κορίτσια! Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Ο μπέμπης μου γεννήθηκε 21.12.09 και έχω και μια κόρη 3 ετών.Ολα καλά μέχρι το προηγούμενο Σάββατο που μπήκαμε νοσοκομείο με το μπέμπη λόγω λοίμωξης αναπνευστικού.Τώρα είμαστε καλά αλλά είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι για να μην κολλήσουμε και τίποτα άλλο.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ!Τουλάχιστον βλέπω ότιδεν είμαι η μόνη και άλλες μανούλες αισθάνονται έτσι κάτι είναι και αυτό.

Περαστικα του και να τα χαιρεσαι...προφανως κολλησε ιωση που του εγινε λοιμωξη ε??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ανασκελα τον κοιμιζω ναι.Αυριο εχω ραντεβου με τον νεο παιδιατρο αλλα η αλλη που μιλησα μου πε προφανως ειναι κολικοι...τι ναπω...τον πιανει την ημερα δηλ απο το μεσημερι εως το βραδυ 9 περιπου.εχθες τον επιασε αργοτερα δηλ.κατα τις 7.30 εως τις 10..δεν ξερω μου χει γινει πολυ νευρικος απο τοτε κ με τη δερματιτιδα...

μαζευει ποδαρακια κ τα τεντωνει οταν τον πιανει εντονο κλαμα.

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Περαστικα του και να τα χαιρεσαι...προφανως κολλησε ιωση που του εγινε λοιμωξη ε??

Ευχαριστώ.Από ότι μας είπανε με λοίμωξη πήγαμε εκεί.Απλά δεν φάνηκε από την αρχή στις εξετάσεις που του κάνανε γιατί δεν είχε εξελιχθεί ακόμα

Καλημερα κοριτσια!

Αμάν βρε κοπέλα μου... γιατί να γίνονται αυτά τα πράγματα??? το καημένο το μωρούλι... :(

Ελινάκι, του δίνεις μάραθο? βοηθαει στους κολικούς. κι εγώ πάνω μου τον έχω στο μάρσιπο. για μέσα στο σπίτι μιλάω... άντε να τη βγάλει καμία ώρα συνολικά τη μέρα στο κρεβάτι που τον παίζουμε ή στην κούνια του με το mobile. κατα τ' άλλα αγκαλιά. τουλάχιστον με τον μάρσιπο έχω ελεύθερα τα χέρια μου!!! και γιατί δεν τον παίρνετε μαζί σας στο mall? θα ηρεμήσει κι αυτό από τη βόλτα!

καλημέρα Κατερινάκι! καλωσήρθες στο παρεάκι μας!:D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

γιατι τσακωθηκες βρε κατερινακι??ειναι αυτες οι πεθερες μαγισσες φουρκες..:twisted:

βρε κοριτσια πείτε με αν είμαι υπερβολικη γιατι θα αρχήσω να τσιρίζω με το κ@λ@σοι ποθ έμπλεξα, προχθές που άφησα το μωρο στην πεθερά της έδωσα σε κάτι ειδικά ταπεράκια συγκεκριμένη ποσοτητα για τις ώρες που θα έμενε το μωρό, εχω ένα προγραμμα ρε παιδι μου και με το μωρο όσο και να του δώσεις υπάρχουν φορες που θα το φάει, της δίνω λοιπον την ποσοτητα που του δίνω εγώ κάθε φορά εν τω μεταξύ που κλαίει το μωρο γι'αυτην πεινάει δεν μπορει να είναι βρεγμένο η να βαριέται η να πονάει πρέπει να το έχει μπουκωμένο, πάω λοιπον χθες να πάρω την τσαντα του μωρού που την ξεχασαμε και τι να δώ.... πήγαν οι ανισσοροποι και πήραν γάλα απο το φαρμακείο και του εδωσαν γάλα χωρις να με ειδοποιήσουν καν, από τοτε το μωρο να κάνει εμετους και χθες που πήγα στην γιατρό να της λέω αλλα αντ'άλλων, ισως να του αλλάξαμε και χωρις λογο το γάλα του παιδιού, γιατι αν το ταισαν πολύ είναι λογικό να κάνει εμετους και να μην μπορει να κανει καλή πέψη ετσι δεν είναι? τελος παντων σε αυτούς δεν λέω τίποτα και ξεκινάω συζήτηση με τρόπο όπως πάντα στον άνττρα μου γι'αυτο το θεμα, κουβεντα στην κουβέντα πλακωθήκαμε και δεν μιλάμε απο τοτε, δεν με νοιαζει κιολας δεν καταλαβα θα φοβαμαι να μιλήσω για το παιδι μου!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ξερεις τι λεω βρε κοριτσι?πηγαινε αυριο στη πεθερα και πες της μια και ειναι θρησκα απο οτι εχω καταλαβει οτι ειδες τον αγιο ταδε στον υπνο σου να σου ζηταει να βγαλεις το ονομα του οποτε ακυρο το ονομα.Ελπιζω να θυμωσει και να μην σου ξανμιλησει ποτε.Πως σου φαινεται ιδεα μου???:lol::lol::lol::lol::lol:

η ιδεα σου είναι καταπληκτική αλλά υπάρχει πρόβλημα, αυτη δεν είναι θρ ησκα, κάθε άλλο όλο για μάγια και για ξεματιάσματα μιλάει την εκκλησία και τους παπάδες τους αναφέρει όποτε την συμφέρει! ούτε εγώ θέλω να τους κάνω τη χαρη και να τους αξιώσω γιατι μου χαλάσανε τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου αλλά εχω τον δικό μου ακόμα και σκοτωμένοι να είναι μεταξύ τους είναι ανένδοτος να πάρουν τα παιδιά τα ονόματα των γονιών του γιατι? επειδη εγώ έχω δυο αδερφούς που λογικά θα αξιώσουν τους γονείς μου και αυτός έχει μια αδερφή, του την είπα ομως προχθες ας μην εκανε εκτρώσεις η μανα του να είχε παιδια να την αξιώσουν εγω τι φταίω, ξέρω γίνομαι πολύ κακίστρο ρε κοριτσια αλλά ειλικρινα δεν αντεχω αλλο με αυτα τα άτομα, θα με στείλουν στο τρελοκομείο, και το καλυτερο ακόμα και μετά απο ομηρικούς καυγαδες μετα απο λίγες μέρες αυτοι προσποιούνται οτι δεν εγινε και τιποτα! για τετοια διπροσωπία μιλάμε! θελω ενα καλασνικοφ να αρχισω να παιρνω κεφαλια μα τω θεω!

Ανασκελα τον κοιμιζω ναι.Αυριο εχω ραντεβου με τον νεο παιδιατρο αλλα η αλλη που μιλησα μου πε προφανως ειναι κολικοι...τι ναπω...τον πιανει την ημερα δηλ απο το μεσημερι εως το βραδυ 9 περιπου.εχθες τον επιασε αργοτερα δηλ.κατα τις 7.30 εως τις 10..δεν ξερω μου χει γινει πολυ νευρικος απο τοτε κ με τη δερματιτιδα...

μαζευει ποδαρακια κ τα τεντωνει οταν τον πιανει εντονο κλαμα.

ναι...σαν κολικοι ακουγονται...2 -3 ωρες δηλαδη ειναι μονο ε? απλα εχει κουραστει και αυτο το καυμενουλι. Δοκιμασε να τον βαλεις λιγο μπρουμυτα τα απογευματα που δεν κοιμασαι...Θα τον εχεις στο νου σου δηλαδη...με το μπρουμυτα δεν ποναει πολυ η κοιλιτσα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...