Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ξερεις τι λεω βρε κοριτσι?πηγαινε αυριο στη πεθερα και πες της μια και ειναι θρησκα απο οτι εχω καταλαβει οτι ειδες τον αγιο ταδε στον υπνο σου να σου ζηταει να βγαλεις το ονομα του οποτε ακυρο το ονομα.Ελπιζω να θυμωσει και να μην σου ξανμιλησει ποτε.Πως σου φαινεται ιδεα μου???:lol::lol::lol::lol::lol:

marinaki, φανταστικη ιδεα !!

εγω κοριτσια τα εχω παρει με την δουλεια γιατι δεν τολμα μια γυναικα να γεννησεικ αμεσως κινδυνευει η θεση της. σιγα μην ειμαστε ευρωπη !! εδω δεν ξερουμε αν θα εχουμε δουλεια γυριζοντας κ μετα απο τοσο κοπο !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ξερεις τι λεω βρε κοριτσι?πηγαινε αυριο στη πεθερα και πες της μια και ειναι θρησκα απο οτι εχω καταλαβει οτι ειδες τον αγιο ταδε στον υπνο σου να σου ζηταει να βγαλεις το ονομα του οποτε ακυρο το ονομα.Ελπιζω να θυμωσει και να μην σου ξανμιλησει ποτε.Πως σου φαινεται ιδεα μου???:lol::lol::lol::lol::lol:

πολυ καλη ιδεα...μπραβο ρε μαρινα......:P

΄πέρασα από τα πεθερικά, με συγχήσανε έφυγα πήγα στη μάνα μου να πιώ έναν καφέ να ηρεμήσω να δω και τα αδερφια μου και το βραδάκι γυρίσαμε στο σπίτι, τι το'θελα και δεν καθόμουν εκεί? εκατσα να μιλήσω στον άντρα μου για το μεσημέρι και καταλήξαμε σε έναν καυγά, αλλο να σας λέω και άλλο να τον δείτε, ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω, από τα νευρα μου τρέμω ολόκληρη, πονάει το στομάχι μου και με έπιασε ένα παράπονο, ένα κλάμα δεν μπορώ να σας το περιγράψω, απ'τα νευρα μου πέταξα ένα πλαστικό μπολάκι και το έσπασα!!! μπαίνω και στο φορουμ διαβάζω και για τις καταθλίψεις και γίνομαι ακόμα χειρότερα... ποιος καταραστηκε ηθελα να'ξερα τις γυναίκες να τα τραβάνε όλα???

βρε καλο μου κοριτσακι, δεν θα λες τιποτα στον αντρα σου για την πεθερα σου.....θα γινεις υποχθονια...:P:p:p Οι αντρες δε θελουν να ακουν ασχημα κογια για τις μανουλες τους....Θα την απονμακρυνεις εσυ σιγα σιγα...Στον αντρα σου θα το παιζεις υπερανω....

marinaki, φανταστικη ιδεα !!

εγω κοριτσια τα εχω παρει με την δουλεια γιατι δεν τολμα μια γυναικα να γεννησεικ αμεσως κινδυνευει η θεση της. σιγα μην ειμαστε ευρωπη !! εδω δεν ξερουμε αν θα εχουμε δουλεια γυριζοντας κ μετα απο τοσο κοπο !!

τι δουλεια εκανες βρε αντζι μου???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σωστη η Αλεκα κακα τα ψεμματα αλλα με τον καταληλο τροπο τους κανουμε οτι θελουμε.Σοβαρα τωρα εγψ το ονομα δεν το εβγαζα με κανενα Χρηστο ξυλο θα παιζαμε εμ μου τα κανουν τουμπανο εμ θα τους ευχαριστησω κιολας?(πως σας φανηκε το εμ??)

Καλε η Μαριαμ που πηγε?Μαριααααααααααμ Μαριααααααααααμ που εισαι?Σαν αστραπη ηρθες και εφυγες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κοριτσάκια. Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε, σήμερα ετοιμαζόμαστε για το εμβόλιό μας και ο Θεός βοηθός!!!!!!!!!!!

Πάλι συνάντηση κανονίζετε βλέπω. Και πάλι εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω!!!!!! Κλάψ - κλάψ :-(:sad::-(!!!!!!!!!!!!

Yasemi προσπάθησε να ηρεμήσεις λιγάκι και να βγείς έστω και λίγο έξω από το σπίτι. Άν μπορούσε κάποιος να σου κρατήσει τα παιδιά για 1-2 ωρίτσες να ξεσκάσεις και εσύ, αυτό θα ήταν το ιδανικό!!!!!!!!!! Και αν δείς ότι δεν σε γεμίζει τίποτα, μια συζήτηση με έναν ειδικό θα ήταν ότι καλύτερο!!!!!!!!!!! Και εγώ πέρασα από την φάση με τα κλάματα αλλά ήταν πολύ σύντομη και με βοήθεια (από το περιβάλλον μου) την ξεπέρασα χωρίς να το καταλάβω. Κορίτσια κακά τα ψέματα, χρειαζόμαστε πολύ ψυχολογική στήριξη αυτό το διάστημα κυρίως από το οικογενειακό μας περιβάλλον και από τους δικούς μας ανθρώπους. Αχ αυτές οι ορμόνες!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Σωστη η Αλεκα κακα τα ψεμματα αλλα με τον καταληλο τροπο τους κανουμε οτι θελουμε.Σοβαρα τωρα εγψ το ονομα δεν το εβγαζα με κανενα Χρηστο ξυλο θα παιζαμε εμ μου τα κανουν τουμπανο εμ θα τους ευχαριστησω κιολας?(πως σας φανηκε το εμ??)

Καλε η Μαριαμ που πηγε?Μαριααααααααααμ Μαριααααααααααμ που εισαι?Σαν αστραπη ηρθες και εφυγες

em????:tongue::P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσακια μου αυτην την λοχεια την περασα πολυ καλα...δεν καταλαβα καταθλιψη κλπ...Στο πρωτο κατι με ειχε πιασει...εκει στο 40ημερο μεχρι 2 μηνων...Ήθελκα να ειμαι εκτος για να μπορω να κλαιω, μη με δει και κανενας χαχα. μαλιστα ηταν της μοδας το τραγουδι του Καραφωτη το 'Δε θα μεινω' και ειχα πλανταξει η δολια....

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμεις σημερα ζυγιστηκαμε και ειμαστε 7100...πολυ χαρα εκανα γιατι ειναι και ψηλουλης και δε θελω να μου ειναι αδυνατουλης...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ουτε εγω ειμαι νταουν...Δοξα το Θεο μια χαρα ειναι τα παιδακια μου, καλα ειμαστε με τον αντρουλη μου...μονο λιγο χοντρη ειμαι αλλα θα το διορθωσουμε χιχι

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημεραααααααα!

αχ αυτα τα κιλα!!!!!και εγω ξεκινησα διαιτα το σαββατο,ευτυχως δεν πειναω πολυ,αντεχω.....

η μικρη μου με εστειλε αδιαβαστη σημερα,κοιμηθηκε απο 11 το βραδυ μεχρι 8 το πρωι:D.

καλημεραααααααα!

αχ αυτα τα κιλα!!!!!και εγω ξεκινησα διαιτα το σαββατο,ευτυχως δεν πειναω πολυ,αντεχω.....

η μικρη μου με εστειλε αδιαβαστη σημερα,κοιμηθηκε απο 11 το βραδυ μεχρι 8 το πρωι:D.

αντε μπραβο.....εγω δεν εχω παραπονο γιατι πηρα τρελα κιλα παλι. Απο την εγκυμοσυνη μου εχουν μεινει 10, που ειναι λιγα αν σκεφτεις τα 34.....Θελω όμως να χασω περιπου 18....για να ειμαι ΟΚ. Μεχρι το Σεπτεμβρη που θα ειναι η βαφτιση θα τα εχω χασει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμεις σημερα ζυγιστηκαμε και ειμαστε 7100...πολυ χαρα εκανα γιατι ειναι και ψηλουλης και δε θελω να μου ειναι αδυνατουλης...

καλημέρα κορίτσια!!!!

ρε Αλεκα μην γραφεις τετοια και τα διαβαζουμε κι εμεις οι συλφίδες....59 υψος και 4150 βαρος πως σας φαίνεται;;;:lol::lol::lol:

εγω το εχω ριξει στο σοπιν θεραπι...εχω ρημάξει τα εκπτωτικά στα παιδικά του ζαρα και του h&m...ψωνιζουμε για του χρονου!!!! το λητώ ξέρετε αν εχει εκπτώσεις σε ηλεκτρικά είδη; (ενδοεπικοινωνία, ατμομάγειρες κτλ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...