Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω αυτον τον λογο ψαχνω:mad:! κ με ειπαν κ υπερβολικη που εκανα ολοκληρη μετακομιση για μια κατσαριδα!!!!!!

το προβλημα με εμας ειναι οτι το φθινοπωρο καναμε κατι εργασιες κ υπηρχε εστια στο υπογειο κ εξαπλωθηκαν οι μ@#$!!!! μεχρι τωρα εβρισκα 2-3 την εβδομαδα .... μικρες κ σχεδον τεζα με τοσο φαρμακο που εχουμε ριξει!!!!! κ αφου τις εβλεπα τεζα δεν πολυασχολουμουν..... αυτη ηταν αηκινητη η ρουφιανα!!!!!!!

ε οχι και υπερβολικη!!!!!!!οι κατσαριδες και τα ποντικια ειναι λογος μετακομισης:mad::mad::mad::mad::mad:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια τι κανετε? ελπιζω να εισαστε καλα! δεν εχω προλαβει να σας διαβασω... εφαγα μια φρικη την κυριακη το βραδυ κ χθες τα μαζεψα ολα,πηρα κ τις μικρες κ ηρθαμε στην μητερα μου να μεινουμε....

την κυριακη λειπαμε ολη μερα, ειχαμε παει για φαγητο κ μετα στο πατρικο μου κ γυρισαμε αργα το βραδυ κατα τις 12.30, οποτε οι μικρες ηταν κοιμισμενες.... τις βαζω στην κουνια τους κ μετα απο κανενα μισαωρο ξυπναει η μια για να φαει.... αφου τρωει κ κοιμαται πανω μου την ξαναπαω στην κουνια της, την βαζω μεσα, τραβαω την κουβερτα της να την σκεπασω κ πετιεται μια κατσαριδα κ πηγαινει προς το παιδι!!!!!!!!!!!!!!! το βουταω κ φευγω τρεχοντας κ φωναζω τον αντρα μου να μου φερει κ το αλλο απο μεσα!!! εγω σε εξαλλη κατασταση το παιδι να χτυπιεται με την τρομαρα που πηρε.... φανταζεστε σκηνικο!!!!! 2.30 το βραδυ ξυπνησαμε την πεθερα μου να κατεβει να κρατησει τα παιδια κ να ξεσηκωσουμε ολο το δωματιο να βρουμε την κ@#@κατσαριδα!!!!! περιττο να σας πω οτι μεχρι το επομενο μεσημερι ειχα βαλει 5 πλυντηρια γιατι την ατιμη την βρηκαμε στο συρταρι της κουνιας κ εβαλα για πλυσιμο οτι υπηρχε στο δωματιο.... αυριο κανουμε απολυμανση , ολο το τριοροφο.... δεν θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε συμβει αν το μωρο δεν το ειχα μεσα ή αν δεν ειχε ξυπνησει κ αυτη πηγαινε πανω του!!!!!!!!! φρικη κοριτσια , ακομα δεν εχω συνελθει.....

FRIKHHHHHHHHHHHH!

Den to suzhtw, polu kala kanate kai fugate!

To poso tis misw tis roufianes, den sas lew tipota.

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

λοιπον για να μην ανοιξω κανα ποστ στο αλλο παρεντς και μου την πεσουν ολοι .....θελω να τα παρατησω ολα και να σηκωθω να φυγω... (λες και θα λυθουν ολα δια μαγειας αλλα δε μπορω αλλο)...τελος...βαρεθηκα..κουραστηκα....τελος...εχω νευρα σπασμενα και κανεις δε μπορει να με καταλαβει....δεν εχω ορεξη ουτε με τη μεγαλη να παιξω ( και της φωναζω και γενικα ειμαι πολυ αρνητικη απεναντι της και νευριαζω μετα που ειμαι ετσι και με πιανουν οι τυψεις )....παρακαλω το μικρο να κοιμαται συνεχεια για να εχω ησυχια....να κοιμαται και η μεγαλη ,....γενικα μπορω να εξαφανιστω ???δε θελω τιποτα ειμαι χαλια ...και τωρα που τα γραφω κλαιω ....τι στο καλο???που ειναι η χαρα μου που εγινα μανουλα???τι μανα ειμαι που δε θελω τα παιδια μου???δεν αντεχω αλλο .....και εχω και τον αλλο τρεις λαλουν και δυο χορευουν ...νομιζει οτι του τα λεω για πλακα...δε με πιστευει...και μην αρχισετε πηγαινε βολτα,πηγαινε αυτο πηγαινε εκεινο γιατι απλα δε γινεται....και βασικα τα γραφω για να τα ακουσω μπας και ξεκολλησω αλλα δε μπορω....δε μπορωωωωωωωωωωωωωωω

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Λοιπόν Πέμπτη 4/3 στις 12 στο mall!!!!

κοριτσακια τι κανετε? ελπιζω να εισαστε καλα! δεν εχω προλαβει να σας διαβασω... εφαγα μια φρικη την κυριακη το βραδυ κ χθες τα μαζεψα ολα,πηρα κ τις μικρες κ ηρθαμε στην μητερα μου να μεινουμε....

την κυριακη λειπαμε ολη μερα, ειχαμε παει για φαγητο κ μετα στο πατρικο μου κ γυρισαμε αργα το βραδυ κατα τις 12.30, οποτε οι μικρες ηταν κοιμισμενες.... τις βαζω στην κουνια τους κ μετα απο κανενα μισαωρο ξυπναει η μια για να φαει.... αφου τρωει κ κοιμαται πανω μου την ξαναπαω στην κουνια της, την βαζω μεσα, τραβαω την κουβερτα της να την σκεπασω κ πετιεται μια κατσαριδα κ πηγαινει προς το παιδι!!!!!!!!!!!!!!! το βουταω κ φευγω τρεχοντας κ φωναζω τον αντρα μου να μου φερει κ το αλλο απο μεσα!!! εγω σε εξαλλη κατασταση το παιδι να χτυπιεται με την τρομαρα που πηρε.... φανταζεστε σκηνικο!!!!! 2.30 το βραδυ ξυπνησαμε την πεθερα μου να κατεβει να κρατησει τα παιδια κ να ξεσηκωσουμε ολο το δωματιο να βρουμε την κ@#@κατσαριδα!!!!! περιττο να σας πω οτι μεχρι το επομενο μεσημερι ειχα βαλει 5 πλυντηρια γιατι την ατιμη την βρηκαμε στο συρταρι της κουνιας κ εβαλα για πλυσιμο οτι υπηρχε στο δωματιο.... αυριο κανουμε απολυμανση , ολο το τριοροφο.... δεν θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε συμβει αν το μωρο δεν το ειχα μεσα ή αν δεν ειχε ξυπνησει κ αυτη πηγαινε πανω του!!!!!!!!! φρικη κοριτσια , ακομα δεν εχω συνελθει.....

ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ μπορεί να άλλαζα και χώρα!!!!!!

Δωστε μου ενα λογο μονο ενα που υπαρχουν οι κατσαριδες και τα ποντικια που χρησιμευουν στη φυση τα κωλοπλασματα????

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

λοιπον για να μην ανοιξω κανα ποστ στο αλλο παρεντς και μου την πεσουν ολοι .....θελω να τα παρατησω ολα και να σηκωθω να φυγω... (λες και θα λυθουν ολα δια μαγειας αλλα δε μπορω αλλο)...τελος...βαρεθηκα..κουραστηκα....τελος...εχω νευρα σπασμενα και κανεις δε μπορει να με καταλαβει....δεν εχω ορεξη ουτε με τη μεγαλη να παιξω ( και της φωναζω και γενικα ειμαι πολυ αρνητικη απεναντι της και νευριαζω μετα που ειμαι ετσι και με πιανουν οι τυψεις )....παρακαλω το μικρο να κοιμαται συνεχεια για να εχω ησυχια....να κοιμαται και η μεγαλη ,....γενικα μπορω να εξαφανιστω ???δε θελω τιποτα ειμαι χαλια ...και τωρα που τα γραφω κλαιω ....τι στο καλο???που ειναι η χαρα μου που εγινα μανουλα???τι μανα ειμαι που δε θελω τα παιδια μου???δεν αντεχω αλλο .....και εχω και τον αλλο τρεις λαλουν και δυο χορευουν ...νομιζει οτι του τα λεω για πλακα...δε με πιστευει...και μην αρχισετε πηγαινε βολτα,πηγαινε αυτο πηγαινε εκεινο γιατι απλα δε γινεται....και βασικα τα γραφω για να τα ακουσω μπας και ξεκολλησω αλλα δε μπορω....δε μπορωωωωωωωωωωωωωωω

Αν υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει να τα αφήσεις ένα ολόκληρο Σ/Κ να ξεκουραστείς...?

Διαφημίσεις

οχι δε γινεται γιατι θηλαζω και δε παιζει να το κοψω για 2 λογους..ενας ειναι οτι ειναι το μονο που με κραταει σε εγρηγορση για να μη πεσω τελειως στη κοσμαρα μου (δε μπορω να στο εξηγησω αλλιως ) και δευτερον λογω αλλεργιας της πρωτης μεχρι να βγουνε οι ρημαδοεξετασεις και της δευτερης δε παιζει με τιποτα εστω και για λιγο ξενο γαλα.....εστω και μια φορα για να την κανω ενα δυωρο που λεει ο λογος....δεν ειναι οτι μου λειπει η ξεκουραση αλλωστε με εχει πιασει κατι που δε θελω να κουνηθω ......ειναι οτι δε θελω γενικα τιποτα και κανεναν..

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Yasemoula, kanonise na se dei enas giatros kai na tou ta peis ola auta. Kai pare kai ton suzugo mazi, mpas kai parei xabari ti ginetai.

Zhta voh8eia koukla. Den eimaste super hrwes kai kamia fora den boroume na ta lunoume ola mones mas!

Kai grafe mas averta ok? Mh ta kratas mesa sou!

Teraaaastia aggalia apo emena

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

βρε γιασεμι μου δεν εχεις καποιον να σου κρατησει εστω για μια δυο ωρες τα μικρα να ξεσκασεις λιγο??και εγω τα ιδια περναω αλλα ειμαι ανθρωπος που τα κραταει μεσα του..το τι μαλωμα εχει φαει η μικρη δεν λεγετε,και μετα δωστου να πηγαινω πανω απο το κρεβατι της οταν κοιματε και να κλαιω απο τις τυψεις..χτες αυτο συζητουσα με τον αντρα μου που μου ελεγε οτι εχουμε απομακρυνθει και τετοια..αλλα αυτος εστω και στην δουλεια που παει ξεσκαει βλεπει λιγο κοσμο αλλαζει παραστασεις.εγω που ειμαι ολη μερα να ταιζω και να αλλαζω 2μικρα?να εχω και του κοσμου τις δουλειες??και την πεθερα να σφυριζει αδιαφορα και μονο για να τα κανει χειροτερα ερχετε...λοιπον ακου τι θα κανεις και ελπιζω να ακολουθησω και εγω αυτην τη τακτικη:rolleyes:

αν μπορεις ασε καπου τα παιδια για λιγη ωρα ακομα και στον συζυγο και βγες ψωνισε πηγαινε για καφε σινεμα καπου τελος παντων..ελα και σε μενα που ειμαστε κοντα:wink:;-)..και γενικα τις καθημερινες κανε ενα απλο συγιρισμα δεν χρειαζετε να εχουμε το σπιτι στην τριχα αφησε το και λιγο αχουρι..και παρε τα μικρα και βγες να ξεσκασεις μα σε γνωστη μα στις κουνιες δεν εχει σημασια αρκει να δεις καποιον εστω και εναν αγνωστο να πεις 2κουβεντες να ξεφυγεις λιγο,αυτα τα λεω και για μενα γιατι σε λιγο συνεχεια μεσα στο σπιτι αντι να μιλαω θα κλαιω και εγω..

:-D

σε καταλαβαινω απολυτα αλλα σταματα να τα βαζεις με τη μεγαλη ισως το κανει και επιτηδες ζηλευει η φουκαριαρα και κανει βλακειες σαν το δικο μου αλλα ψυχραιμια πηγαινε τα καπου να ξεκουραστεις ή πηγαινε καθημερινα βολτα μαζι τους ειναι σωτηριο και αυτα κουραζονται και μετα τεζα και εσενα ανοιγει λιγο το κεφαλι σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε κατι λιγοτερο απο 2 μηνες (το υπολογισα απο 9 ημερων που βγηκε απο την θερμοκοιτιδα,βγηκε 3150 και τωρα ειναι 4800)1650 γραμμαρια.

οπότε εχει παρει το αναμενομενο...συνηθως την παυση αυτη την κανουν τα μωρακια που εχουν παρει πολυ παραπανω...Για περιμενε κανα 2 μερες...δεν θα ειχε ΄λορεξη...θα ετυχε....

όλα αυτα τα εχουμε νιωσει όλες...Προφανως τα εχεις ξανανιωσει και εσυ, στην πρωτη σου γεννα....Αν όχι τοτε ισως χρειαστει να επισκεφτεις καποιον ειδικο....

Και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ημουν χαλια...Μου φαινοταν αδιανοητο να το παιζω χαρωπη νοικοκυρα και χοντρη μανουλα γιατι πολυ απλα δεν ηταν αυτο που ειχα ονειρευτει για τον εαυτο μου....Τρια πραγματα εκανα

α) Εβαλα στοχο να ξαναφτιαξω την εμφανιση μου, β) δεν εκανα καμια δουλεια στο σπιτι και γ) περασα πολλλεεεες ωρες με φιλους ή στο τηλεφωνο μαζι τους. Να μου πεις εσυ ειχες την δυνατοτητα εγω μπορει να μην την εχω...Θα σου απαντησω ότι εκοψα αλλα πραγματα για να τα κνω όλα αυτα.

Το μονο που μπορω να σου πω παραπανω ειναι ότι δεν χρειαζεται να νιωσεις τυψεις γιατι όλες σε πληροφορω τα ιδια νιωθουμε λιγο πολυ....

αν μπορεις ασε καπου τα παιδια για λιγη ωρα ακομα και στον συζυγο και βγες ψωνισε πηγαινε για καφε σινεμα καπου τελος παντων..ελα και σε μενα που ειμαστε κοντα:wink:;-)..και γενικα τις καθημερινες κανε ενα απλο συγιρισμα δεν χρειαζετε να εχουμε το σπιτι στην τριχα αφησε το και λιγο αχουρι..και παρε τα μικρα και βγες να ξεσκασεις μα σε γνωστη μα στις κουνιες δεν εχει σημασια αρκει να δεις καποιον εστω και εναν αγνωστο να πεις 2κουβεντες να ξεφυγεις λιγο,αυτα τα λεω και για μενα γιατι σε λιγο συνεχεια μεσα στο σπιτι αντι να μιλαω θα κλαιω και εγω..

αυτες ειναι πολυ καλες ιδεες

Κοριτσακια...Λιγη υπομονη μεχρι το Πασχα..μετα θα ειναι όλα πιο ευκολα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ναι μωρε...φασεις περνανε και αυτα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας και από εμένα! να σας πω και εγω τα νεα μου γιατί θα σκάσω... τις τελευταιες μερες ο μικρούλης μου είχε πολλή γκρίνια, εκανε αρκετα συχνα εμετους και το βραδυ ενω επινε 120 μλ πριν κοιμηθεί τις τελευταιες ημέρες δεν ήθελε να φάει και έκανε να φάει και 10 ώρες και όταν έτρωγε έκλαιγε, με αποκορύφωμα χθες το βράδυ που δεν μπορούσαμε να τον ηρεμήσουμε με τίποτα, κλάμα γκρίνια πανικός, τι πιστολάκια άνοιξα, τι βόλτες με το αυτοκίνητο τι τραγούδια τι πάνω-κάτω δεν ηρεμούσε πλανταξε το καημένο, πήρα τηλ. σήμερα την παιδίατρο και πήγαμε για εξέταση, βρήκε ερεθισμένο το λαιμουδάκι του και μάλλον είναι παρενέργιες από το εμβόλιο, για τις γουλιες και τους εμετους που κάνει μας άλλαξε το γάλα δοκι΄μαστικά και μας έδωσε το nativa HA είπε οτι είναι πιο ευπεπτο (πριν είχαμε το απταμιλ ec) αλλά μάλλον αυτό του πέφτει πολύ ελαφρύ και ανα 1,5 ώρα πεινάει θα το δοκιμάσουμε για 2-3 μερες και θα δουμε αν κάνει δουλειά μετά την γιατρό ΄πέρασα από τα πεθερικά, με συγχήσανε έφυγα πήγα στη μάνα μου να πιώ έναν καφέ να ηρεμήσω να δω και τα αδερφια μου και το βραδάκι γυρίσαμε στο σπίτι, τι το'θελα και δεν καθόμουν εκεί? εκατσα να μιλήσω στον άντρα μου για το μεσημέρι και καταλήξαμε σε έναν καυγά, αλλο να σας λέω και άλλο να τον δείτε, ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω, από τα νευρα μου τρέμω ολόκληρη, πονάει το στομάχι μου και με έπιασε ένα παράπονο, ένα κλάμα δεν μπορώ να σας το περιγράψω, απ'τα νευρα μου πέταξα ένα πλαστικό μπολάκι και το έσπασα!!! μπαίνω και στο φορουμ διαβάζω και για τις καταθλίψεις και γίνομαι ακόμα χειρότερα... ποιος καταραστηκε ηθελα να'ξερα τις γυναίκες να τα τραβάνε όλα???

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ξερεις τι λεω βρε κοριτσι?πηγαινε αυριο στη πεθερα και πες της μια και ειναι θρησκα απο οτι εχω καταλαβει οτι ειδες τον αγιο ταδε στον υπνο σου να σου ζηταει να βγαλεις το ονομα του οποτε ακυρο το ονομα.Ελπιζω να θυμωσει και να μην σου ξανμιλησει ποτε.Πως σου φαινεται ιδεα μου???:lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...