Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν τα μωρά δεν θηλάζουν-ρεύονται-κοιμούνται πού τα έχετε ???? (χωρίς να γκρινιάζουν ? )

Αγκαλιά, καρότσι, κούνια ή ξάπλα ανάσκελα σε κάποιο κρεββάτι... Λέω τώρα να βγάλω και το "χαλάκι γυμναστικής" που είχε η άλλη μου κόρη...:P

καλημερα κοριτσια....τι μου λεει χτες η μεγαλη και πεσαμε κατω απο τα γελια...καναμε μπανιο το μωρο και μας βοηθουσε ..του πλενε τα ποδια ...και κανει την φονικη ερωτηση....Μαμαααα γιατι ο μπεμπης εχει ενα ''δαχτυλο'' αναμεσα στα ποδια?????????????????και μας ειδε που γελαγαμε και απο τοτε το λεει σε οποιον δει!

Μαρινακι αντε με το τεστακι...να μας πεις τα νεα!

Εμάς από 2 χρονών μας έλεγε (εκτός για το πιπί της για το οποίο την είχαμε ενημερώσει) και για "πουλάκια"... Προφανώς η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινάει πολύ νωρίς στον παιδικό σταθμό, γιατί ουδέποτε της είχαμε μιλήσει για πουλάκια τέτοιου είδους. Μας μίλησε εκείνη όμως πρώτη!!!:D:D:lol:

Ο μικρος μου εμενα λεει καθαρα 'αγκου', 'ααα' σε διαφορους τονους χιχι και 'μπ'. Εννοειται πως όταν κλαιει εχω ακουσει τη λέξη μαμα η οποια βγαινει βεβαια ασυναισθητα...φανταζομαι όλες σας.....

Σημερα πηγα στην κουνια που ειχε ξυπνησει και με κοιταγε με χαμογελο και όλο καμαρι που στηριζοταν κανονικα και για πολυ ωρα στα χερακια του ενω ειχε σηκωσει τον κορμο....πολυ γλυκα ειναι τα σκατουλια....

Εμάς κάνει από πολύ νωρίς νομίζω αγκού καθαρότατο!:P

λοιπον το τεστακι ειναι αρνητικο αποτε η Ντινα να παει για τεστ γρηγορα

Το εμβολιο τι σχεση εχει μετη βολτα ?Εμεις βγαινουμε κανονικα και καθημερινα

Για πεμπτη εγω ειμαι μεσα πειτε σιγουρα να κανονισω με τη μανουλα

Ήμουν 99% σίγουρη ότι θα ήταν αρνητικό~

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια !!!!

εμεις τελικα ανεβασαμε δεκατα χτες.37.7 αλλα μια ωρα μετα πηγε 37 και σημερα 36,7 οποτε ολα οκ.

αυτο που με στενοχωρει ειναι η μικρη με τις ποσοτητες που τρωει,τραγικες ποσοτητες ml.6 ωρες απο το τελευταιο γευμα και εφαγε 80 ml:sad:.αυτο ξεκινησε απο το σαββατο και σχεδον μετα απο καθε γευμα κλαιει μαζευοντας τα ποδαρακια της στην κοιλια.στην αρχη θεωρησα οτι ηταν κολικοι αλλα ειναι λογικο να την πιανουν μονο μετα το γευμα?????κουλο δεν ειναι???σκεφτηκα μηπως ειναι δυσανεξια στην λακτοζη αλλα δεν θα ειχε εμφανιστει πιο νωρις???????αυριο θα παρω την παιδιατρο να δω τι θα μου πει.

μαρινακι την σκαπουλαρες πουλακι μου??????:Dμην ξεχασεις να μας πεις για την ντινα;).

εγω δεν μπορω τεταρτη για την συναντηση,ο συζηγος δουλευει 12 το μεσημερι,πολυ θα ηθελα να ερθω.αλλωστε σε σχεδον καθε ρεπο του συζηγου στο mall ειμαι.

να ρωτησω και κατι αλλο αυτες που ταιζουν με μπιμπερο.οταν θελετε να βγειτε εξω με το μωρο και θελετε να ετοιμασετε το γαλα τι κανετε με το νερο?παιρνετε θερμο μαζι σας με βρασμενο νερο??οταν θα το χρειαστειτε ομως το νερο θα ειναι οκ η θερμοκρασια?πειτε μου τι κανετε.......

Εμάς από 2 χρονών μας έλεγε (εκτός για το πιπί της για το οποίο την είχαμε ενημερώσει) και για "πουλάκια"... Προφανώς η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινάει πολύ νωρίς στον παιδικό σταθμό, γιατί ουδέποτε της είχαμε μιλήσει για πουλάκια τέτοιου είδους. Μας μίλησε εκείνη όμως πρώτη!!!:D:D:lol:

~

αχ ..ετσι γινεται παντα με αυτα τα παιδια...:rolleyes:;)

γεια σας κοριτσια !!!!

εμεις τελικα ανεβασαμε δεκατα χτες.37.7 αλλα μια ωρα μετα πηγε 37 και σημερα 36,7 οποτε ολα οκ.

αυτο που με στενοχωρει ειναι η μικρη με τις ποσοτητες που τρωει,τραγικες ποσοτητες ml.6 ωρες απο το τελευταιο γευμα και εφαγε 80 ml:sad:.αυτο ξεκινησε απο το σαββατο και σχεδον μετα απο καθε γευμα κλαιει μαζευοντας τα ποδαρακια της στην κοιλια.στην αρχη θεωρησα οτι ηταν κολικοι αλλα ειναι λογικο να την πιανουν μονο μετα το γευμα?????κουλο δεν ειναι???σκεφτηκα μηπως ειναι δυσανεξια στην λακτοζη αλλα δεν θα ειχε εμφανιστει πιο νωρις???????αυριο θα παρω την παιδιατρο να δω τι θα μου πει.

μαρινακι την σκαπουλαρες πουλακι μου??????:Dμην ξεχασεις να μας πεις για την ντινα;).

εγω δεν μπορω τεταρτη για την συναντηση,ο συζηγος δουλευει 12 το μεσημερι,πολυ θα ηθελα να ερθω.αλλωστε σε σχεδον καθε ρεπο του συζηγου στο mall ειμαι.

να ρωτησω και κατι αλλο αυτες που ταιζουν με μπιμπερο.οταν θελετε να βγειτε εξω με το μωρο και θελετε να ετοιμασετε το γαλα τι κανετε με το νερο?παιρνετε θερμο μαζι σας με βρασμενο νερο??οταν θα το χρειαστειτε ομως το νερο θα ειναι οκ η θερμοκρασια?πειτε μου τι κανετε.......

σοφακι όπως σας ειχα πει, σχεδον όλα τα μωρακια εχουν περασει μια φαση, λιγο πριν τους 3 μηνες που τρωνε σχεδον τη μιση ποσοτητα..αντε ενα 60%. Κραταει δυο εβδομαδες περιπου και οι παιδιατροι σε στελνουν αμεσως για εξετασεις ουρολοιμωξης :-). Πόσο βαρος εχει παρει απο τη μερα που γεννηθηκε???

Εγω παιρνω μαζι μου 2 μπιμπερο , ετοιμα, με νερο, τη σκονη και θερμαντηρα...Καποια πριζα θα βρω καπου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για την αλλη Πεμπτη οκ.Εμενα κοριτσια ο μεγαλος εχει λυσαξει ρωταει ολο το κοσμο Εσυ εχεις μεγαλο λιλυ?Εγω εχω μεγαλο ο μπεμπης εχει μικρο και εμενα γνωριζε για πουλακια και πιπι απο το κολυμβητηριο ο οποιος την πρωτη φορα που ειδε γυμον κοριτσακι επαθε σοκ μαμαααααααααααα αυτη ε εχει λιλυ

καλα και εγω ημουν σχεδον σιγουρη πως οχι αλλα δεν ξερεις ποτε η μπεμπε ειχε μεινει εγκυος οτν ο μεγαλος ηταν 5 και ποσες αλλες τα ανιψακια μου τα μεγαλα εχουν ακριβως 13 μηνες διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ ..ετσι γινεται παντα με αυτα τα παιδια...:rolleyes:;)

σοφακι όπως σας ειχα πει, σχεδον όλα τα μωρακια εχουν περασει μια φαση, λιγο πριν τους 3 μηνες που τρωνε σχεδον τη μιση ποσοτητα..αντε ενα 60%. Κραταει δυο εβδομαδες περιπου και οι παιδιατροι σε στελνουν αμεσως για εξετασεις ουρολοιμωξης :-). Πόσο βαρος εχει παρει απο τη μερα που γεννηθηκε???

Εγω παιρνω μαζι μου 2 μπιμπερο , ετοιμα, με νερο, τη σκονη και θερμαντηρα...Καποια πριζα θα βρω καπου....

αλεκα μου την ζυγισαμε την πεμπτη και ειχε παρει μεσα σε 20 μερες 750 γραμμαρια,δηλαδη μια χαρα.αυτο ομως ξεκινησε το σαββατο τοσο εντονα,χτες της εκανα 120 ml και στα 60 ml δεν ειχε καμια ορεξη να συνεχισει,απλα εγλυφε την θηλη του μπιμπερο:D και αρχισαμε να χαμογελαμε και "μιλαει"με την μαμα:D.και εγω ουρολοιμωξη σκεφτηκα η δυσανεξια στην λακτοζη λογω του οτι κλαιει η στα μισα του γευματος η στο τελος.το σαββατο εν τω μεταξυ εγινε 2 μηνων και εχω διαβασει οτι τα μωρα οταν αλλαζουν μηνα μπορει να κανουν πισωγυρισματα καπως ετσι το ελεγε,δεν ξερω αν αφορα και την τροφη.τι να πω,εχω στενοχωρηθει........

γεια σας κοριτσια !!!!

Την Πεμπτη ειπαμε Εγω περνω νερο βρασμενο και ζηταω να μου φερουν λιγο κρυο αν δεν ειναι ενταξει ή το αντιθετο.Μερικες φορες εχω φτιαξει τη θερμοκρασια απο πριν και θερμο.οταν ειχε ξεκινησει ο μεγαλος κρεμες με φρουτο επερνα μαζι μου ετοιμη σε σκονη πιατο κουταλακι και θερμο τερας

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσακια τι κανετε? ελπιζω να εισαστε καλα! δεν εχω προλαβει να σας διαβασω... εφαγα μια φρικη την κυριακη το βραδυ κ χθες τα μαζεψα ολα,πηρα κ τις μικρες κ ηρθαμε στην μητερα μου να μεινουμε....

την κυριακη λειπαμε ολη μερα, ειχαμε παει για φαγητο κ μετα στο πατρικο μου κ γυρισαμε αργα το βραδυ κατα τις 12.30, οποτε οι μικρες ηταν κοιμισμενες.... τις βαζω στην κουνια τους κ μετα απο κανενα μισαωρο ξυπναει η μια για να φαει.... αφου τρωει κ κοιμαται πανω μου την ξαναπαω στην κουνια της, την βαζω μεσα, τραβαω την κουβερτα της να την σκεπασω κ πετιεται μια κατσαριδα κ πηγαινει προς το παιδι!!!!!!!!!!!!!!! το βουταω κ φευγω τρεχοντας κ φωναζω τον αντρα μου να μου φερει κ το αλλο απο μεσα!!! εγω σε εξαλλη κατασταση το παιδι να χτυπιεται με την τρομαρα που πηρε.... φανταζεστε σκηνικο!!!!! 2.30 το βραδυ ξυπνησαμε την πεθερα μου να κατεβει να κρατησει τα παιδια κ να ξεσηκωσουμε ολο το δωματιο να βρουμε την κ@#@κατσαριδα!!!!! περιττο να σας πω οτι μεχρι το επομενο μεσημερι ειχα βαλει 5 πλυντηρια γιατι την ατιμη την βρηκαμε στο συρταρι της κουνιας κ εβαλα για πλυσιμο οτι υπηρχε στο δωματιο.... αυριο κανουμε απολυμανση , ολο το τριοροφο.... δεν θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε συμβει αν το μωρο δεν το ειχα μεσα ή αν δεν ειχε ξυπνησει κ αυτη πηγαινε πανω του!!!!!!!!! φρικη κοριτσια , ακομα δεν εχω συνελθει.....

baJfp2.png

κοριτσακια τι κανετε? ελπιζω να εισαστε καλα! δεν εχω προλαβει να σας διαβασω... εφαγα μια φρικη την κυριακη το βραδυ κ χθες τα μαζεψα ολα,πηρα κ τις μικρες κ ηρθαμε στην μητερα μου να μεινουμε....

την κυριακη λειπαμε ολη μερα, ειχαμε παει για φαγητο κ μετα στο πατρικο μου κ γυρισαμε αργα το βραδυ κατα τις 12.30, οποτε οι μικρες ηταν κοιμισμενες.... τις βαζω στην κουνια τους κ μετα απο κανενα μισαωρο ξυπναει η μια για να φαει.... αφου τρωει κ κοιμαται πανω μου την ξαναπαω στην κουνια της, την βαζω μεσα, τραβαω την κουβερτα της να την σκεπασω κ πετιεται μια κατσαριδα κ πηγαινει προς το παιδι!!!!!!!!!!!!!!! το βουταω κ φευγω τρεχοντας κ φωναζω τον αντρα μου να μου φερει κ το αλλο απο μεσα!!! εγω σε εξαλλη κατασταση το παιδι να χτυπιεται με την τρομαρα που πηρε.... φανταζεστε σκηνικο!!!!! 2.30 το βραδυ ξυπνησαμε την πεθερα μου να κατεβει να κρατησει τα παιδια κ να ξεσηκωσουμε ολο το δωματιο να βρουμε την κ@#@κατσαριδα!!!!! περιττο να σας πω οτι μεχρι το επομενο μεσημερι ειχα βαλει 5 πλυντηρια γιατι την ατιμη την βρηκαμε στο συρταρι της κουνιας κ εβαλα για πλυσιμο οτι υπηρχε στο δωματιο.... αυριο κανουμε απολυμανση , ολο το τριοροφο.... δεν θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε συμβει αν το μωρο δεν το ειχα μεσα ή αν δεν ειχε ξυπνησει κ αυτη πηγαινε πανω του!!!!!!!!! φρικη κοριτσια , ακομα δεν εχω συνελθει.....

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??????????????????????????????

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!

καλα σε φανταζομαι!!!!!!μεγαλη φρικη!!!!ε πως να συνελθεις ευκολα μετα απο αυτο?????????

Διαφημίσεις

σοφακι εγω παιρνω το θερμος με καυτο νερο κ οταν χρειαστει φτιαχνω το γαλα κ ζηταω νερο να το κρυωσω... ετσι εκανα κ την κυριακη σε ταβερνα.... πηγα στο νεροχυτη τους κ το κρυωσα...

baJfp2.png

αλεκα μου την ζυγισαμε την πεμπτη και ειχε παρει μεσα σε 20 μερες 750 γραμμαρια,δηλαδη μια χαρα.αυτο ομως ξεκινησε το σαββατο τοσο εντονα,χτες της εκανα 120 ml και στα 60 ml δεν ειχε καμια ορεξη να συνεχισει,απλα εγλυφε την θηλη του μπιμπερο:D και αρχισαμε να χαμογελαμε και "μιλαει"με την μαμα:D.και εγω ουρολοιμωξη σκεφτηκα η δυσανεξια στην λακτοζη λογω του οτι κλαιει η στα μισα του γευματος η στο τελος.το σαββατο εν τω μεταξυ εγινε 2 μηνων και εχω διαβασει οτι τα μωρα οταν αλλαζουν μηνα μπορει να κανουν πισωγυρισματα καπως ετσι το ελεγε,δεν ξερω αν αφορα και την τροφη.τι να πω,εχω στενοχωρηθει........
δεν θα εχει τιποτα βρε....Από την ημερα που γεννηθηκε, πόσο εχει παρει (μεσα σε δυο μηνες δηλαδη)??

λεω και εγω πού χαθηκε αυτο το κοριτσακι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν θα εχει τιποτα βρε....Από την ημερα που γεννηθηκε, πόσο εχει παρει (μεσα σε δυο μηνες δηλαδη)??

λεω και εγω πού χαθηκε αυτο το κοριτσακι...

σε κατι λιγοτερο απο 2 μηνες (το υπολογισα απο 9 ημερων που βγηκε απο την θερμοκοιτιδα,βγηκε 3150 και τωρα ειναι 4800)1650 γραμμαρια.

κ εγω αυτον τον λογο ψαχνω:mad:! κ με ειπαν κ υπερβολικη που εκανα ολοκληρη μετακομιση για μια κατσαριδα!!!!!!

το προβλημα με εμας ειναι οτι το φθινοπωρο καναμε κατι εργασιες κ υπηρχε εστια στο υπογειο κ εξαπλωθηκαν οι μ@#$!!!! μεχρι τωρα εβρισκα 2-3 την εβδομαδα .... μικρες κ σχεδον τεζα με τοσο φαρμακο που εχουμε ριξει!!!!! κ αφου τις εβλεπα τεζα δεν πολυασχολουμουν..... αυτη ηταν αηκινητη η ρουφιανα!!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...