Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α! δε σας είπα, επειδή σκυλοβαριέμαι όλη μέρα στο σπίτι βρήκα τι να κάνω στις ατέλειωτες ώρες του καναπέ.

Κατέβασα ένα πρόγραμμα για να περνάω κάθε μήνα τις αποδείξεις που μαζεύουμε για τη φορολογική δήλωση ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι της ειπαμε οτι ο μπεμπης ειναι αγορακι...και τα κοριτσια εχουν πιπακι ενω τα αγορακια πουλακι...το καταλαβε νομιζω αλλα μετα το ελεγε συνεχεια επειδη γελασαμε!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

... μιλάμε οτι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. ολα μου φταίνε, ολα με στενοχωρούν, και κλαμμα με τις ώρες ..... αφου εχτες πραγματικα φοβήθηκα για τα καλα και σκεφτόμουν μήπως και αναζητήσω επαγγελματική βοήθεια.... τι θα κανουμε ρε κορίτσια? δεν το ειχα σκεφτεί πως μπορεί να μου βγεί ετσι με τίπορα :) και αυτος ο ερμος ο αντρούλης τα εχει φτυσει και αυτος .. πόσο να κανει υπομονη .... δεν με αναγνωρίζει. ουτε εγω με αναγνωριζω. δεν θελω να κανω τίποτα, δεν θελω να βγαίνω, δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου .. εγω δεν ήμουν ποτε ετσι .. ειμαι 32 και νιωθω 52 .. μονο σε εσας τα λεω γιατι μεξερω οτι θα με καταλαβαιτε

Στην ίδια μοίρα είμαστε και να τα λες και να τα ξαναλες!!! Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!! Στα λέει και πολύ ωραία η Σοφού πιο πάνω...

Θα μένω Καλλιθέα αλλά όπου και να κανονίσουμε θα έρθω (θα με φέρει ο Γιώργος). Θα έχουμε και τα μπεμπίδια μαζί μας ε ? Το Mall δεν είναι κακή ιδέα.

Τελικά όλες τα ίδια περνάμε, άλλες πιο έντονα και άλλες ξώφαλτσα.....Αυτά που περιέγραψες λίγο πολύ τα έχουμε σκεφτεί-αντιμετωπίσει όλες....Θέλει ψυχραιμία και υπομονή για να υπερτερεί η λογική αφού το ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μία φάση που αργά ή γρήγορα θα περάσει. Λίγη προσπάθεια από εμάς να ξεφεύγουμε όσο μπορούμε από τη ρουτίνα έστω και με μία καροτσάδα στη λιακάδα, να φέρνουμε συνέχεια στο μυαλό μας τα φαφούτικα χαμογελάκια των μπεμπιδίων μας , έχουμε και το προσωπικό μας group therapy.....ε πόσο θα μας αντέξει αυτή η κυρία κατάθλιψη.....θα μας βαρεθεί και θα φύγει !!!

Γι'αυτό σας λέω άντε να κανονίσουμε συνάντηση, να πλακώσουμε όλες τη Φαμούλα στις τσιμπιές και εκεί να δεις τι περδίκια που θα γίνουμε !!!!!! ;)

Συμφωνώ τόσο μαζί σου που χαλάλι σου όλες οι τσιμπιές που θα φάω!!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΟ MALL!

τι κανετε εσεις κορίτσια μου? τι λετε, να τον βγάλω μια μεχρι το σουπερ μαρκετ για λίγα ψωνια ή καλύτερα να μείνουμε μεσα λόγω του εμβολίου ? για πείτε για πείτε

Φυσικά και να βγείτε να ξεσκάσετε!!!!!! Εκτός αν για κάποιο λόγο στο απαγόρευσε η παιδίατρος...

καλημερα κοριτσια....τι μου λεει χτες η μεγαλη και πεσαμε κατω απο τα γελια...καναμε μπανιο το μωρο και μας βοηθουσε ..του πλενε τα ποδια ...και κανει την φονικη ερωτηση....Μαμαααα γιατι ο μπεμπης εχει ενα ''δαχτυλο'' αναμεσα στα ποδια?????????????????και μας ειδε που γελαγαμε και απο τοτε το λεει σε οποιον δει!

Μαρινακι αντε με το τεστακι...να μας πεις τα νεα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!

Ο μικρος μου εμενα λεει καθαρα 'αγκου', 'ααα' σε διαφορους τονους χιχι και 'μπ'. Εννοειται πως όταν κλαιει εχω ακουσει τη λέξη μαμα η οποια βγαινει βεβαια ασυναισθητα...φανταζομαι όλες σας.....

Σημερα πηγα στην κουνια που ειχε ξυπνησει και με κοιταγε με χαμογελο και όλο καμαρι που στηριζοταν κανονικα και για πολυ ωρα στα χερακια του ενω ειχε σηκωσει τον κορμο....πολυ γλυκα ειναι τα σκατουλια....

Αχ κι εμένα όταν κλαίει λέει μαμά....ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑι!!!

Εμάς στον καθημερινό μας γιάλογο λέμε αγκού, αμπί, μαμ, αμά, έιιι, όου!!!

Και όταν λέμε και "άιι" συμπληρώνει η αθυρόστομη μανούλα τη συνέχεια!!!:lol::lol::lol:

Α! δε σας είπα, επειδή σκυλοβαριέμαι όλη μέρα στο σπίτι βρήκα τι να κάνω στις ατέλειωτες ώρες του καναπέ.

Κατέβασα ένα πρόγραμμα για να περνάω κάθε μήνα τις αποδείξεις που μαζεύουμε για τη φορολογική δήλωση ;)

Μα ΄χεις μαζέψει όλη τη χαμένη μας ενέγεια εσύ!!! Απαππα όρεξη!!!

καλημερα....ολες καλ?εγω κρυωμενη (σιγα μην το απεφευγα...) η φωνη μου σαν νταλικιερης ενα πραγμα και το κεφαλι σκατα και το μπουκωμα ακομη χειροτερα.....ευτυχως δεν εχω πυρετο αλλα εχω καααααααατι νευραααααααααααα...ειμαι ηδη πανω απο 10 μερες σπιτι με τα πιτσιρικια που αρρωστησανε με ολα αυτα που εχω αρχισει και φρικαρω.....μεσα σ'ολα χαλασε και το αυτοκινητακι μας (ειναι και παλιο ) και μαλλον παει για φουντο γιατι θελει πιο πολλα λεφτα για να φτιαχτει απο οσο αξιζει....γκρρρρρρρρρρρρρρρρ.. η ατιμη η οικονομικη κριση χτυπαει οχι απλα τη πορτα μας εχει βαλει στοταψι και μας χορευει .....:evil::evil::evil:

κατα τα αλλα γιατι εχετε και γραψει πολλα.....η μικρη συνηθως τη βγαζει στο καροτσι οταν κανω δουλειες (και καθεται αρκετα μπορω να πω )..ετσι νιωθει οτι ειμαι κοντα της και παραλληλα της μιλαω και κοιταει και παρατηρει εχει πλακα....χτες ειχα ψηλα καπως τη κοτσιδα και κουνιοτανε και τη κοιταγε και αρχιζε και γελαγε....οποτε το ταμενο εγω ειχα γινει σα τα σκυλακια που κουνανε το κεφαλακι τους αυτα που εχουμε στα αυτοκινητα???ενα τετοιο πραγμα για να γελαει και επλενα πιατα....οταν παιζουμε με τη μεγαλη στο δωματιο της εχω το καρεκλακι του αυτοκινητου μεσα σαν ρηλαξ και καθεται εκει και ''παιζουμε''ολοι μαζι...της εβαλα και κατι παιχνιδακια απο το γυμναστηριο και χτες επαιζε σιγα σιγα...βασικα ειχε και καθρεφτακι και το κοιταγε το κοιταγε και το ταλιμπανακι αρχισε και του μιλαγε...μιλαγε στον εαυτο της το βλημμα και γελαγε....οταν πιαστει στο καροτσι και αρχιζει τη γκρινια τη παιρνουμε αγκαλια και ποτε τη βγαζει στα ποδια του ενος ποτε του αλλου (τα κανω τα ποδια σα ρηλαξ ακι μιλαμε)...αυτα τα ολιγα....παω να τη κανω να βαλω φαγητο...

.και η διαιτα τελικα ειναι πολυ δυσκολη...δυο μερες και τα ειδα ολα...τετοια πεινα ουτε κατοχη να ειχαμε....και πως θα τα χασω αυτα που πηρα ε??3 κιλα σε δυο μηνες αν ειναι δυνατον!!!!γκρρρρρρρρρ...νοιωθω φαλαινα.....και η κυτταριτιδα κανει παρτυ!!!:(:(:(

το μυνημα ξεκινησα να το γραφω 9 το πρωι κασι το τελειωσα τωρα...οποτε θα επανελθω αργοτερα να δω τι γραωατε μετα τις 9

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εσύ και χάλια...δεν υπάρχει....

καλα..ετσι ελεγαν οι του Νοεμβριου και τωρα δε μιλαει καμια...:lol::lol:

Ναι της ειπαμε οτι ο μπεμπης ειναι αγορακι...και τα κοριτσια εχουν πιπακι ενω τα αγορακια πουλακι...το καταλαβε νομιζω αλλα μετα το ελεγε συνεχεια επειδη γελασαμε!

:-):-)

Αχ κι εμένα όταν κλαίει λέει μαμά....ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑι!!!

Εμάς στον καθημερινό μας γιάλογο λέμε αγκού, αμπί, μαμ, αμά, έιιι, όου!!!

Και όταν λέμε και "άιι" συμπληρώνει η αθυρόστομη μανούλα τη συνέχεια!!!:lol::lol::lol:

!!

αχ..τρελη εισαι και εσυ....Καθημερινη εγω μπορω να ερθω πιο ευκολα.....;)

.και η διαιτα τελικα ειναι πολυ δυσκολη...δυο μερες και τα ειδα ολα...τετοια πεινα ουτε κατοχη να ειχαμε....και πως θα τα χασω αυτα που πηρα ε??3 κιλα σε δυο μηνες αν ειναι δυνατον!!!!γκρρρρρρρρρ...νοιωθω φαλαινα.....και η κυτταριτιδα κανει παρτυ!!!:(:(:(

αχ κοριτσακι μου....μονο 3 εχεις?? Θα κλαψω. Εγω θελω να χασω 10 για να ΜΗΝ ειμαι τοφαλος, αλλα 5 για να γινω ανθρωπος και αλλα 5 για να γινω σουπερ......ασ'τα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

λοιπον το τεστακι ειναι αρνητικο αποτε η Ντινα να παει για τεστ γρηγορα

Το εμβολιο τι σχεση εχει μετη βολτα ?Εμεις βγαινουμε κανονικα και καθημερινα

Για πεμπτη εγω ειμαι μεσα πειτε σιγουρα να κανονισω με τη μανουλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις 10 το πρωι ????Τι θα κυνηγησουμε μπεκατσινια??Καντο 11-12 απο μακρια θα ερθουμε βρε κοριτσι πρεπει να ετοιμαστουμε απο τις 7 να παμε μανουλα να ξεκινισω για μολλ.Αλλη ωρα προσφορα εχουμε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις 10 το πρωι ????Τι θα κυνηγησουμε μπεκατσινια??Καντο 11-12 απο μακρια θα ερθουμε βρε κοριτσι πρεπει να ετοιμαστουμε απο τις 7 να παμε μανουλα να ξεκινισω για μολλ.Αλλη ωρα προσφορα εχουμε??

Είμαι μέσα για την Πέμπτη και έχει δίκιο το Μαρινάκι για την ώρα.

Να πούμε κατά τις 12.00 ???

Τα μωρά τί θα τα κάνετε ??? Επειδή θηλάζω....πειράζει να έχω την μπεμπού μαζί ???

Διαφημίσεις

Είμαι μέσα για την Πέμπτη και έχει δίκιο το Μαρινάκι για την ώρα.

Να πούμε κατά τις 12.00 ???

Τα μωρά τί θα τα κάνετε ??? Επειδή θηλάζω....πειράζει να έχω την μπεμπού μαζί ???

όποια θελει και μπορει να τα παρει φυσικα....Να τους βαλετε και ματακια γιατι θα τα ματιασουν τα μωρουλια...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

όποια θελει και μπορει να τα παρει φυσικα....Να τους βαλετε και ματακια γιατι θα τα ματιασουν τα μωρουλια...:rolleyes:

Κλείσαμε λοιπόν η μπεμπού κι εγώ :P:p:p

Οι υπόλοιπες πού χαθήκατε ???????

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...