Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκάκι απ'όσα είδα στις φωτό πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα. Εσύ όμως γιατί δεν είσαι σε καμία ? Τα μπεμπίδια δεν τα είχατε μαζί σας ?

εγω ειμαι σε αλλες , που τραβηξαν οι αλλες κοπέλες...και ειμαι χαλια...με τις βρωμες που εμπλεξα..τεσπα.

Όταν τα μωρά δεν θηλάζουν-ρεύονται-κοιμούνται πού τα έχετε ???? (χωρίς να γκρινιάζουν ? )

στο λικνο, στον καροτσι και αγκαλια......εχθες τον ειχα στο κρεβατι μας και να δειτε χαρα που εκανε..εβγαζε κατι φωνουλες..τι φωνουλες δηλαδη...αγριοφωναρες το καλο μου...τωρα λεει αγκου και αλλαζει και τη φωνη του όταν φωναζει...

Κορίτσια,όταν θα βάλετε το μωρό δίπλα σας και θα κοιμηθείτε,ελάτε να μου πείτε αν θα το πλακώσετε...Δεν ξέρω πώς γίνεται,λες και ο εγκέφαλος παίρνει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να κουνηθεί προς εκείνη την κατεύθυνση,πάντως δεν την έχω πλακώσει ούτε για πλάκα,ούτε καν το χεράκι της που ακουμπάει στο στρώμα.

ναι καλε.....δεν την πλακωνεις...

γεια σας κορίτσια!!

εγω μολις μπήκα.

καναμε το πρωτο εμβολιακι και εμεις σήμερα :) κλάψαμε αρκετα και τωρα εχουμε ανησυχία. ελπίζω να πανε ολα καλα και να μην σηκώσουμε πυρετούλι ..

κατα τα αλλα, εχτες ήταν το αποκορύφωμα και πλεον είμαι σίγουρη οτι διανύω περιοδο καταθλιψης. μετα απο τρικουβερτο καυγα με αντρα, με πήραν τα ζουμια και δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα (παρόλο που μετα τα βρήκαμε με αντρούλη). μιλάμε οτι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. ολα μου φταίνε, ολα με στενοχωρούν, και κλαμμα με τις ώρες ..... αφου εχτες πραγματικα φοβήθηκα για τα καλα και σκεφτόμουν μήπως και αναζητήσω επαγγελματική βοήθεια.... τι θα κανουμε ρε κορίτσια? δεν το ειχα σκεφτεί πως μπορεί να μου βγεί ετσι με τίπορα :) και αυτος ο ερμος ο αντρούλης τα εχει φτυσει και αυτος .. πόσο να κανει υπομονη .... δεν με αναγνωρίζει. ουτε εγω με αναγνωριζω. δεν θελω να κανω τίποτα, δεν θελω να βγαίνω, δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου .. εγω δεν ήμουν ποτε ετσι .. ειμαι 32 και νιωθω 52 .. μονο σε εσας τα λεω γιατι μεξερω οτι θα με καταλαβαιτε

ευχομαι να μην κανετε πυρετο.....αντζι οι ορμονς ειναι...υπομονη και εσυ...

Θα μένω Καλλιθέα αλλά όπου και να κανονίσουμε θα έρθω (θα με φέρει ο Γιώργος). Θα έχουμε και τα μπεμπίδια μαζί μας ε ? Το Mall δεν είναι κακή ιδέα.

Τελικά όλες τα ίδια περνάμε, άλλες πιο έντονα και άλλες ξώφαλτσα.....Αυτά που περιέγραψες λίγο πολύ τα έχουμε σκεφτεί-αντιμετωπίσει όλες....Θέλει ψυχραιμία και υπομονή για να υπερτερεί η λογική αφού το ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μία φάση που αργά ή γρήγορα θα περάσει. Λίγη προσπάθεια από εμάς να ξεφεύγουμε όσο μπορούμε από τη ρουτίνα έστω και με μία καροτσάδα στη λιακάδα, να φέρνουμε συνέχεια στο μυαλό μας τα φαφούτικα χαμογελάκια των μπεμπιδίων μας , έχουμε και το προσωπικό μας group therapy.....ε πόσο θα μας αντέξει αυτή η κυρία κατάθλιψη.....θα μας βαρεθεί και θα φύγει !!!

Γι'αυτό σας λέω άντε να κανονίσουμε συνάντηση, να πλακώσουμε όλες τη Φαμούλα στις τσιμπιές και εκεί να δεις τι περδίκια που θα γίνουμε !!!!!! ;)

συμφωνω με σοφου...όλες λιγο πλλυ τα ιδια περναμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Τελικά ψιλοκρύωσε και ο δικός μου ο αντρούλης και θα του αρχίσω τη μάσκα για να μην την αρπάξουμε ούτε εγώ ούτε η μικρή.

Έχω βρει την υγειά μου με το μωρό στο κρεβάτι,χτες το μεσημέρι κοιμηθήκαμε 3 ώρες και το βράδυ 23:30 με 9:30,με τα σχετικά διαλείμματα βέβαια,αλλά μόνο για να αλλλάξουμε πλευρό και να της βάλω το στήθος στο στόμα.

Σήμερα έχουμε τα 2α μηνογενέθλιά μας,κατεβήκαμε στη γιαγιά,μετρηθήκαμε,κάναμε και τα εμβόλιά μας και τώρα θηλάζουμε!

Η μπέμπα έχει πάει 4500γρ,58εκ και 38εκ το κεφαλάκι,σε ένα μήνα πήρε 1100 γρ,οπότε πιστεύω θα έχει μια σωστή ανάπτυξη.

dora μου,έτσι κι η μικρή μου,το βυζί πιπίλα το έχει κάνει!!!

γεια σας κορίτσια!!

εγω μολις μπήκα.

καναμε το πρωτο εμβολιακι και εμεις σήμερα :) κλάψαμε αρκετα και τωρα εχουμε ανησυχία. ελπίζω να πανε ολα καλα και να μην σηκώσουμε πυρετούλι ..

κατα τα αλλα, εχτες ήταν το αποκορύφωμα και πλεον είμαι σίγουρη οτι διανύω περιοδο καταθλιψης. μετα απο τρικουβερτο καυγα με αντρα, με πήραν τα ζουμια και δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα (παρόλο που μετα τα βρήκαμε με αντρούλη). μιλάμε οτι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. ολα μου φταίνε, ολα με στενοχωρούν, και κλαμμα με τις ώρες ..... αφου εχτες πραγματικα φοβήθηκα για τα καλα και σκεφτόμουν μήπως και αναζητήσω επαγγελματική βοήθεια.... τι θα κανουμε ρε κορίτσια? δεν το ειχα σκεφτεί πως μπορεί να μου βγεί ετσι με τίπορα :) και αυτος ο ερμος ο αντρούλης τα εχει φτυσει και αυτος .. πόσο να κανει υπομονη .... δεν με αναγνωρίζει. ουτε εγω με αναγνωριζω. δεν θελω να κανω τίποτα, δεν θελω να βγαίνω, δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου .. εγω δεν ήμουν ποτε ετσι .. ειμαι 32 και νιωθω 52 .. μονο σε εσας τα λεω γιατι μεξερω οτι θα με καταλαβαιτε

γεια σας κοριτσακια!!

εμεις καναμε το εμβολιο μας σημερα,εκλαψε εκεινη την ωρα αλλα πιο πολυ εκλαψε μετα το εμβολιο.τωρα κοιμαται και ελπιζω να μην μου σηκωσει κανενα πυρετο αν και η παιδιατρος μου ειπε οτι λιγα μωρακια κανουν.με ρωτησε κιολας αν θελω να κανω 2 εμβολια σε ενα μηνα και πηρε ενα μεγαλο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!με το ζορι της τα κανω τα εμβολια,μην παμε και στο αλλο ακρο.........

να σας ζήσουν τα μωρούλια σας!!τον επόμενο μήνα πάλι ;)

Που είναι οι φωτογρφαφίες να τις δω κι εγώωωωωω......??????

Μή χάσω!!!!

ΥΓ Καλέ δεν σας είπα το πιο σημαντικό...χθες βράδυ ο Κομπόστας νηστικός, τον έχει ο μπαμπάς του ανάσκελα στην αλλαξιέρα να τον αλλάξει και κάνει εμετό και ξεκινά να πνίγεται!!!!!!!!!!!!!!! Τον γύρισε μπρούμυτα, τον χτύπησε λίγο στην πλάτη, πήγα κι εγώ τον φύσηξα στο πρόσωπο.....ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ρε κορίτσια πόσο περισσότερο πρέπει να τον προσέχουμε????!!!! Και ήταβ πολύ περίεργος εμετός, όλο βλένες...Τώρα τί ήταν αυτό??? Σάλια??? Μύξες??? και τα δύο??? Θα πάρ τηλ την παιδίατρο...

αχ το ψυχακι μου...ελπιζω να μην ξαναπάθει κάτι τέτοιο...

κοριτσια πως να σας το πω???Εχω την εντυπωση οτι εχω καθυστερηση μπορει να κανω λαθος το πιο πιθανο κιολας αλλα...............αν μου κατσει???????????

ψυχραιμία!!!false alarm θα ειναι οπως λέει η lucy

καλημερα...μου λετε τι στο καλο πειραζει τον μπεμπη μου με την παλιοδερματιτιδα κ φουντωνει κ ξεφουντωνει?σαν ερυθροδερμο γινεται

η μυτουλα τα μαγουλακια...εχω σκασει...τι στο καλο να κανω πια?πωσ να καταλαβω τι του το προκαλει?κ ειναι τοσο κακοδιαθετο το πουλακι μου..εχω τρελα νευρα...

την πεμπτη εχω παιδιατρο αλλα εωσ τοτε θα σκασω

να μη μπορω να το βοηθησω ρε παιδι μου

α σας ειπα? την τσιμπισα την επιλοχειο καταθλιψη τελικα μου φαινεται...

υπεροχα ε?

κλαιω μερα νυχτα...

με τισ υγειεσ μου...

Ελίνα και Angie πάρτε τα μπεμπάκια σας και κάντε βολτες εξω , βοηθάει πολύ

γεια σας κοριτσια,εμενα επιτελους αρχιζει να μειωνετε το αιμα καιρος ηταν 11μερες περιοδο εχω..ο μπεμπης και εμενα σοφακι τυχαινει φορες τρωει 70αλλες 100γενικα δεν ειναι και πολυ ορεξατος για μασα..αλλα θα ναι αυτο που ειχε πει η αλεκα οτι καποιο διαστημα δεν εχουν ορεξη να πιουνε πολυ γαλα..κοριτσια πηρα σε δερματολογο τηλ και μου ειπε 150Εγια τις ραγαδες την επισκεψη ετσι??και του λεω σε ποσες θα δω αποτελεσματα και μου ειπε απο την πρωτη κι ολας..με4-5επισκεψεις θα ξεμπερδεψω μου ειπε αλλα να παω οσο ειναι ακομα κοκκινες..θα παω μεσα στην βδομαδα

αννια μου επιτελους με αυτη την περίοδο,ξουτ!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!! Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε, η μικρή μου κοιμάται και είπα να μπώ για λιγάκι.

Σήμερα δεν πήγαμε τελικά στον παιδίατρο γιατί ο μπαμπάς μας είναι ακόμα άρρωστος. Θα πάμε μόλις συνέλθει, φαντάζομαι σε 2-3 μερούλες. Οπότε και θα κάνουμε το εμβολιάκι μας.

Βρε κοριτσάκια μου με τα κιλά που πήραμε τί γίνεται; Εγώ αυτόν τον μήνα δεν έχασα ούτε ένα. Μου αρέσει που λένε ότι ο θηλασμός βοηθάει στην σιλουέτα αλλά εγώ όσες φορές δοκίμασα να κάνω λίγο κράτει, δεν είχα γάλα για να θηλάσω το μωρό μου. Το αποτέλεσμα είναι να μην μου κάνει κανένα ρούχο και να αισθάνομαι απαίσια. Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!!!!!!! Συμβαίνει και σε εσάς; Εννοώ στις κοπέλες που θηλάζουν. Σκέφτομαι να επισκεφθώ διαιτολόγο μήπως και χάσω κανά κιλάκι αλλά χωρίς να επιβαρύνω το θέμα του θηλασμού. Αυτοί θα έχουν λύσεις φαντάζομαι.

και ο δικός μου οργανισμός σαν να αντιστεκεται στο χασιμο κιλών.Θελω ακόμα 8 για να πάω στο βάρος προ εγκυμοσύνης αλλα οσο διαιτα και να κάνω χάνω λιγο και μετα επανερχονται...δεν μαρεσει που δεν μου κανει κανενα παντελόνι μου,αλλα δεν εχω την ωυχολογία να συνεχισω να κάνω διατροφή χωρίε αποτέλεσμα..οποτε τα παρατησα, το αφηνω για αργοτερα

Όταν τα μωρά δεν θηλάζουν-ρεύονται-κοιμούνται πού τα έχετε ???? (χωρίς να γκρινιάζουν ? )

στο ρηλαξ για λίγο και στο κρεβατακι του να χαζευει το mobile.την αφηνω και στο κρεβατι μου η τον καναπέ αρκει να ειμαι απο πανω της και να της μιλάω (αγκου αγκου)...αλλιώς αγκαλιά!!!

Τελικά θα κανονίσουμε συνάντηση ????? Ανεβαίνω Αθήνα την άλλη Τετάρτη για 1 εβδομάδα.

λέγε μέρα να κανονίσουμε!

Επεξεργάστηκαν by inaki

καλημερουδια...φευγω......θα σας μιλησω απο γραφειο. Μαρινα εκεναες τεστ???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημέρα!

εμείς κοιμηθήκαμε 1:15 και ξυπνήσαμε 2:15! τον πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε αμέσως. 3 φορές που τον έβαλα στην καλαθούνα, ξύπνησε σε 10 λεπτά. οπότε πάλι αγκαλιά στον καναπέ τη βγάλαμε... το φελέκι μου μέσα... εκεί που είπα ότι έστρωσε...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια...φευγω......θα σας μιλησω απο γραφειο. Μαρινα εκεναες τεστ???

οχι ακομα.Λοιπον ακου οσες φορες εμεινα εγκυος πριν καλα καλα κανω το τεστ με επερν η μαμα μου και μου ελεγε:μαρινα ειδα ενα ονειρο με λουλουδια και το εν α καιτ το αλλο να δεις καποια απο εσας ειναι εγκυος ή εγω ή νυφη μου και παντα ημουν εγω.Με περνει σημερα πρωι πρωι και μου λεει Ειδα ενα ονειρο............μου κοπηκαν τα γονατα να δεις η Ντινα ειναι εγκυος λεω παρακαλα να ειναι η Ντινα γιατι καηκα και επειδη με τρομαξε η ρουφιανα παω για τεστακι σημερα κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρες καλημερες !! εγραφα εγραφα και επεσε το ιντερνετ και ταεχασα όοοοοοολα !

εμεις μεχρι στιγμής δεν σηκώσαμε πυρετούλι (μέχρι πότε πρεπει να εχω το νου μου??) γενικα τον επιανα που και που το βραδυ και δεν ήταν ζεστός αρα δεν τον εχω θερμομετρήσει. κεφάτος φαίνεται παντως :)

τι κανετε εσεις κορίτσια μου? τι λετε, να τον βγάλω μια μεχρι το σουπερ μαρκετ για λίγα ψωνια ή καλύτερα να μείνουμε μεσα λόγω του εμβολίου ? για πείτε για πείτε

Kalhmera koritsia!

Oles kala? Den prolavainw na ta diavasw ola alla elpizw na epiasa ta shmantika.

X8es mas taraxe sth gkrinia o paidaros. Twra to giati den to xerw..pantws shmera eimaste kalutera kai koimomaste hdh opote trexh h erhmh h manoula na mazepsei ta asumazeuta! Erxontai oi goneis mou thn Pempth gia mia evdomada kai den 8elw na mas vroun se katastash dialushs :)

Κορίτσια,όταν θα βάλετε το μωρό δίπλα σας και θα κοιμηθείτε,ελάτε να μου πείτε αν θα το πλακώσετε...Δεν ξέρω πώς γίνεται,λες και ο εγκέφαλος παίρνει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να κουνηθεί προς εκείνη την κατεύθυνση,πάντως δεν την έχω πλακώσει ούτε για πλάκα,ούτε καν το χεράκι της που ακουμπάει στο στρώμα.

Στο βιβλίο της Πατσούρου επίσης λέει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η μητέρα να πλακώσει το μωρό της,εκτός κι αν έχει πάρει ναρκωτικά ή έχει μεθύσει.

Έτσι κι αλλιώς,πίσω από την πλατούλα της έχω ένα μαξιλαράκι για να είναι στο πλάι,κι ούτε ο Γιώργος θα την πλακώσει.

Εγώ όταν δε θηλάζω-αλλάζω.......ή θα τη βάλω στο καρότσι ή στην κούνια και θα της μιλάω κάνοντας δουλειές (στην καλύτερη περίπτωση 45'-60') ή όταν την πιάνει η γκρίνια στον αριστερό ώμο,για να μπορώ να κάνω και τίποτα με το δεξί χέρι (σήμερα έφτιαξα μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας για τον αντρούλη μου).

Polu xarhka pou den eimai h monh pou ton exw mazi mou sto krevati. Egw ka8e prwi pou xupname, vlepw ton bobira paneutuxh sth mesh tou krevatiou ki emena kai ton Marko se mia akroula, etoimous na pesoume katw :)

Τελικά όλες τα ίδια περνάμε, άλλες πιο έντονα και άλλες ξώφαλτσα.....Αυτά που περιέγραψες λίγο πολύ τα έχουμε σκεφτεί-αντιμετωπίσει όλες....Θέλει ψυχραιμία και υπομονή για να υπερτερεί η λογική αφού το ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μία φάση που αργά ή γρήγορα θα περάσει. Λίγη προσπάθεια από εμάς να ξεφεύγουμε όσο μπορούμε από τη ρουτίνα έστω και με μία καροτσάδα στη λιακάδα, να φέρνουμε συνέχεια στο μυαλό μας τα φαφούτικα χαμογελάκια των μπεμπιδίων μας , έχουμε και το προσωπικό μας group therapy.....ε πόσο θα μας αντέξει αυτή η κυρία κατάθλιψη.....θα μας βαρεθεί και θα φύγει !!!

Γι'αυτό σας λέω άντε να κανονίσουμε συνάντηση, να πλακώσουμε όλες τη Φαμούλα στις τσιμπιές και εκεί να δεις τι περδίκια που θα γίνουμε !!!!!! ;)

Sumfwnw ki egw me th sofou. Nomizw pws me oles mas flertarei h k...kata8lipsh. Autes oi ormones den lene na isiwsoun pia!

οχι ακομα.Λοιπον ακου οσες φορες εμεινα εγκυος πριν καλα καλα κανω το τεστ με επερν η μαμα μου και μου ελεγε:μαρινα ειδα ενα ονειρο με λουλουδια και το εν α καιτ το αλλο να δεις καποια απο εσας ειναι εγκυος ή εγω ή νυφη μου και παντα ημουν εγω.Με περνει σημερα πρωι πρωι και μου λεει Ειδα ενα ονειρο............μου κοπηκαν τα γονατα να δεις η Ντινα ειναι εγκυος λεω παρακαλα να ειναι η Ντινα γιατι καηκα και επειδη με τρομαξε η ρουφιανα παω για τεστακι σημερα κιολας

Opa Marinaki! Pes mas nea!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

καλημερα κοριτσια....τι μου λεει χτες η μεγαλη και πεσαμε κατω απο τα γελια...καναμε μπανιο το μωρο και μας βοηθουσε ..του πλενε τα ποδια ...και κανει την φονικη ερωτηση....Μαμαααα γιατι ο μπεμπης εχει ενα ''δαχτυλο'' αναμεσα στα ποδια?????????????????και μας ειδε που γελαγαμε και απο τοτε το λεει σε οποιον δει!

Μαρινακι αντε με το τεστακι...να μας πεις τα νεα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημέρες καλημερες !! εγραφα εγραφα και επεσε το ιντερνετ και ταεχασα όοοοοοολα !

εμεις μεχρι στιγμής δεν σηκώσαμε πυρετούλι (μέχρι πότε πρεπει να εχω το νου μου??) γενικα τον επιανα που και που το βραδυ και δεν ήταν ζεστός αρα δεν τον εχω θερμομετρήσει. κεφάτος φαίνεται παντως :)

τι κανετε εσεις κορίτσια μου? τι λετε, να τον βγάλω μια μεχρι το σουπερ μαρκετ για λίγα ψωνια ή καλύτερα να μείνουμε μεσα λόγω του εμβολίου ? για πείτε για πείτε

εγω την εβγαλα κανονικότατα :-)

Kalhmera koritsia!

Polu xarhka pou den eimai h monh pou ton exw mazi mou sto krevati. Egw ka8e prwi pou xupname, vlepw ton bobira paneutuxh sth mesh tou krevatiou ki emena kai ton Marko se mia akroula, etoimous na pesoume katw :)

σημερα κοιμηθήκαμε μια παρα,τη θήλασα και τη ειχα βαλει στο πορτ μπεμπέ, ξυπνάω λοιπόν κατα τις 5 και βλέπω την μικρή δίπλα μου, ούτε που θυμάμαι ποτε ξαναξυπνήσαμε!!! με βολεύει πολύ πλεον το κρεβατι για θηλασμό, οταν μαλιστα ειναι πολυ μπουκωμένη δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνη της οπότε μετα τον θηλασμό παραμένει στο κρεβάτι!!!

Διαφημίσεις

ωρε του Κίιιιτσου η μάααναααα......και εγω πανατ με όνειρα το καταλαβαινα...Οπότε...κανε τεστ..επικινδυνα τα πραγματα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Αντζι--Λογω εμβολιου γιατι να μην βγει?? Δεν υπαρχει προβλημα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα!!!!

Κοιμηθήκαμε πάλι με τις ώρες!!Η μπέμπα βέβαια έχει λίγη γκρινίτσα σήμερα,ίσως να είναι από το εμβόλιο.

Από φωνούλες άλλο τίποτα...Την ώρα που τη θηλάζω βγάζει το στήθος από το στόμα της,με κοιτάει και μου λέει "έεεχωωω",το μάθαμε πριν 2 βδομάδες και μας αρέσει πολύ!!!Είναι και φορές που το λέει μόνη της συνεχόμενα!!Πολύ γέλιο!!

Μαρινάκι....γρήγορα τεστ!!!

mamageor θα της εξηγήσεις ότι αυτό ανάμεσα στα πόδια του μπέμπη ΔΕΝ είναι δάχτυλο???? :)))

oCxsp2.png

Ο μικρος μου εμενα λεει καθαρα 'αγκου', 'ααα' σε διαφορους τονους χιχι και 'μπ'. Εννοειται πως όταν κλαιει εχω ακουσει τη λέξη μαμα η οποια βγαινει βεβαια ασυναισθητα...φανταζομαι όλες σας.....

Σημερα πηγα στην κουνια που ειχε ξυπνησει και με κοιταγε με χαμογελο και όλο καμαρι που στηριζοταν κανονικα και για πολυ ωρα στα χερακια του ενω ειχε σηκωσει τον κορμο....πολυ γλυκα ειναι τα σκατουλια....

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!

λέγε μέρα να κανονίσουμε!

Eγώ είμαι σύμφωνη όποια μέρα και αν επιλέξετε (mini διακοπές γαρ) οπότε εσείς αποφασίζετε......Αντε ντεεεεε......

.......Με περνει σημερα πρωι πρωι και μου λεει Ειδα ενα ονειρο............μου κοπηκαν τα γονατα .....

Τί είπες τώρα....

τι λετε, να τον βγάλω μια μεχρι το σουπερ μαρκετ για λίγα ψωνια ή καλύτερα να μείνουμε μεσα λόγω του εμβολίου ? για πείτε για πείτε

Να βγείτε έξω κανονικότατα κι εμείς έτσι κάνουμε.Εμάς το επόμενο εμβόλιο πέφτει την ημέρα που θα ανεβαίνουμε Αθήνα κι επειδή θα μείνουμε αρκετές μέρες κανονίσαμε με τη γιατρό να το κάνουμε το πρωί του ταξιδιού. ''Τζίμπ'' και δρόμο...και εσύ κολλάς στο super market ? :tongue::tongue::tongue:

....Μαμαααα γιατι ο μπεμπης εχει ενα ''δαχτυλο'' αναμεσα στα ποδια?????????????????

Και τί απαντήσατε ?????

εγω ειμαι σε αλλες , που τραβηξαν οι αλλες κοπέλες...και ειμαι χαλια...με τις βρωμες που εμπλεξα..τεσπα.

Εσύ και χάλια...δεν υπάρχει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...