Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται με τον δικό μου οργανισμό. Ενώ δεν έχω όρεξη και θέλω να κάνω δίαιτα, πραγματικά δεν πεινάω, όταν τρώω συμβατικά απλά δεν έχω γάλα για να ταίσω το μωρό μου. Σε όσες κοπέλες το έχω πεί μου λένε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Εγώ όμως το έχω παρατηρήσει επανελλειμένως. Όταν τρώω σούπες (κοτόσουπες, ψαρόσουπες κ.λ.π.) τότε γίνεται χαμός από γάλα, τρέχει δεξιά - αριστερά. Άν κάνω το λάθος και την βγάλω με κάτι ψητό και σαλάτα, πραγματικά δεν έχω γάλα.

Απλώς χρειάζεσαι μπόλικα υγρά για να έχεις περισσότερο γάλα. Όταν λέμε δίαιτα, απλώς κάνε διατροφή. Δεν χρειάζεται να στερηθείς κάτι. Όλα με μέτρο + υγρά για το θηλασμό (και το απλό νεράκι μια χαρά κάνει)

Πως να μη φρικαρω αν ειχα γεννησει φυσιολογικα θα χαιρομουν μη σου πω αλλα ειμαι απο καισαρικη μη παθω και τιποτα στα καλα καθουμενα

Κάνε ένα τεστάκι αν έχεις αρκετές μέρες καθυστέρηση για να σου φύγει το άγχος. Επιμένω όμως οτι ακόμα δεν μπορείς να βασίζεσαι στην περίοδο για να βγάλεις συμπεράσματα.

Ελίνα όταν νιώθεις άσχημα να σκέφτεσαι ότι φταίνε οι ορμόνες και η κούραση και πιθανόν όλα να μεγαλοποιούνται στο κεφάλι. Ασχολείσου με πράγματα που σε ηρεμούν.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Doraki με τις υγείες σας το εμβόλιο και χαρούμενα μηνογενέθλια. Βρε Doraki μου δε φοβάσαι μαζί με το μωρό στο κρεβάτι μήπως το πλακώσεις στον ύπνο σου?

Συμπεθέρα τί ήταν κι αυτό ? Φαντάζομαι πως ήσασταν μετά και πόση ώρα κάνατε να συνέλθετε....Πήρες τελικά τον παιδίατρο ?

Μαρινάκι λες να ???? Μπα.......

Ελίνα πίεσε τον εαυτό σου και μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.Προσπάθησε να κάνεις διαφορετικά πράγματα να ξεφεύγεις,πάρε το μπεμπίδιο και ξεσαλώστε στις καροτσάδες και να μιλάς μαζί μας να ξεχνιέσαι.....

mamageor έτσι σε θέλω, να ξεσαλώνετε στις βόλτες !!!

sofaki 1978 με τις υγείες σας και να μείνετε απύρετοι και χωρίς γκρίνια

maliv μία από τα ίδια κι εγώ με τη λαιμαργία,μέσα σε 2 μήνες έχω φάει όσα γλυκά δεν έχω φάει σε όλη μου τη ζωή

Αλεκάκι απ'όσα είδα στις φωτό πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα. Εσύ όμως γιατί δεν είσαι σε καμία ? Τα μπεμπίδια δεν τα είχατε μαζί σας ?

Όταν τα μωρά δεν θηλάζουν-ρεύονται-κοιμούνται πού τα έχετε ???? (χωρίς να γκρινιάζουν ? )

sτα χερια μας γιατι δεν καθεται πουθενα...μ,ε σπανιες εξαιρεσεις που θα κατσει στο ριλαξ για κανενα 10 λεπτο ή στο κρεββατι με ενα μαξιλαρο πολυ ψιλο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Τα παντελονια που φοραω οταν βγαινω εξω ειναι ακομα εγκυμοσυνης...Μου μενουν αλλα 4 κιλα για να χασω αλλα δεν εχει επανελθει η λεκανη μου και δεν κουμπωνει τιποτα...Και φυσικα δεν προκειται να δωσω χρηματα να αγορασω προσωρινα ρουχα γιατι τιποτα μονιμοτερο του προσωρινου!!! Μεσα στο σπιτι τη βγαζω με φόρμες και κανω υπομονη...Η αληθεια ειναι πως τρωω αρκετα και αντι να παχαινω, χανω με αργους ρυθμους, εαν δηλαδη προσεχα και λιγο, θα τα ειχα χασει ηδη...Βεβαια δεν ειχα παρει και πολλα, μολις 12, ολα παιζουν ρολο!

και εγώ τα ίδια, αν και δεν θηλάζω...πήρα 12 κιλά, μου έχουν μείνει 4 κιλά, η λεκάνη είναι ανοιχτή και τα παλια ρούχα δεν κουμπώνουν φοράω ένα τζιν κολάν που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και φουστανάκια, αρνούμαι πεισματικά να ψωνίσω οτιδήποτε μέχρι να κουμπώσουν τα παλιά μου τζιν, όσον αφορά την όρεξη μου η λαιμαργία μου για γλυκά δεν έχει κοπεί καθόλου, τα θέλω όσο τα ήθελα και στη εγκυμοσύνη, προσπαθώ να μην τρώω πολλά, να πίνω νερό που δεν έπινα σχεδόν καθόλου και συνήθως το βραδι τρωω τα special k, αποτέλεσμα να πώ την αλήθεια δεν είδα απλά η ζυγαριά κόλλησε, ουτε κατεβαίνει αλλά ουτε ανεβαίνει. το δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς κάπως έσφιξε αλλά δεν έγινε και θάυμα, απλά δεν ειναι τόσο χαλαρή όσο μετά την γέννα΄, για καμια 40ρια μερες καθε πρωι προσπαθουσα να κάνω λίγους κοιλιακούς και πιστευω οτι αυυτο βοηθησε κάπως αλλά τώρα τα παράτησα.

Διαφημίσεις

sτα χερια μας γιατι δεν καθεται πουθενα...μ,ε σπανιες εξαιρεσεις που θα κατσει στο ριλαξ για κανενα 10 λεπτο ή στο κρεββατι με ενα μαξιλαρο πολυ ψιλο

Κι εμείς ένα εικοσάλεπτο στο γυμναστήριο και όλη την υπόλοιπη μέρα αγκαλιά στον καναπέ......

να πω την αληθεια ειμαι 99% πως οχι αλλα απο την αλλη φοβαμαι να κανω τεστ δεν μπορει κατι εχω μπλεξει.Ναι ρε κοριτσια κανονιστε συναντηση τωρα κοντα γιατι μετα θα κανει εγχειρηση ο μπαμπας μου καρδια και δεν θα μπορω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε κοριτσια η Ελενα εχει πολυ καιρο να μπει ή ιδεα μου ειναι???

Εντωμεταξυ εχει παρει η μαμα μου τη μεγαλη , εχει παει ο αντρας μου για μπαλα, ο μικρος κοιμαται κι εγω δεν ξερω τι να κανω και μου φαινεται που περιεργο!!! Μουγκαθηκατε κι εσεις σημερα....!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

λες ε??εσυ θα αρχισεις να με τσιμπας και εγω να σε δαγκωνω..σκηνικο εγω με ενα καροτσι να τρεχω μπροστα και εσυ απο πισω να με κυνηγας με τον κομποστα στο καροτσι χα χαχα..

:lol::lol::lol: Άψογο!!! Και θα λέει ο κόσμος γιατί κυνηγάει αυτή η φακλάνα αυτή την μικρή και όμορφη κοπελίτσα?!?!?!?!

Doraki με τις υγείες σας το εμβόλιο και χαρούμενα μηνογενέθλια. Βρε Doraki μου δε φοβάσαι μαζί με το μωρό στο κρεβάτι μήπως το πλακώσεις στον ύπνο σου?

Συμπεθέρα τί ήταν κι αυτό ? Φαντάζομαι πως ήσασταν μετά και πόση ώρα κάνατε να συνέλθετε....Πήρες τελικά τον παιδίατρο ?

Ντοράκι κι εγώ την έχω αυτή την απορία!!!!

Συμπεθέρα ήταν πολύ δύσκολα χθες και να πω την αλήθεια και σήμερα δεν έχουμε καλή διάθεση όλη μέρα. Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα χειρότερο...

Η παιδίατρος μου είπε ότι για να έχει το παιδί τόση μύξα+σάλιο ώτσε να τα βγάλει με εμετό, ίσως πέρασε μια ιωσούλα ή/και ρυνήτιδα (έτσι γράφεται άραγε?)... Από την άλλη όσο τρώει και παίρνει βάρος δεν ανησυχούμε... Μου είπε για καλύτερο καθαρισμό της μύτης με τον ορό να του τον βάζω με σύριγγα... Αυτά!!! ελπίζω να μην ξανασυμβεί ποτέ σε καμία μανούλα..τώρα νιώθω την Άννια και τη Μαρίνα που το ζήσανε...

Όταν τα μωρά δεν θηλάζουν-ρεύονται-κοιμούνται πού τα έχετε ???? (χωρίς να γκρινιάζουν ? )

Καλαθούνα-κούνια-ρηλάξ ή στη θήκη ενός ανατομικού μάρσιπου ακουμπισμένο στον καναπε με μαξιλάρια, ή στο meitai πάνω μου!

Τελικά θα κανονίσουμε συνάντηση ????? Ανεβαίνω Αθήνα την άλλη Τετάρτη για 1 εβδομάδα.

Εννοείται! Που θα μένεις, Καλλιθέα ή Χαλάνδρι? Το MALL βολεύει???

Διαθέτω και το σπίτι μου!! Πολύδροσο μένω (περίπου στο ύψος του MALL, αλλά ανεβαίνοντας την Κηφισίας δεξιά μέσα). Για πείτε, για πείτε!!!!

Κορίτσια,όταν θα βάλετε το μωρό δίπλα σας και θα κοιμηθείτε,ελάτε να μου πείτε αν θα το πλακώσετε...Δεν ξέρω πώς γίνεται,λες και ο εγκέφαλος παίρνει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να κουνηθεί προς εκείνη την κατεύθυνση,πάντως δεν την έχω πλακώσει ούτε για πλάκα,ούτε καν το χεράκι της που ακουμπάει στο στρώμα.

Στο βιβλίο της Πατσούρου επίσης λέει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η μητέρα να πλακώσει το μωρό της,εκτός κι αν έχει πάρει ναρκωτικά ή έχει μεθύσει.

Έτσι κι αλλιώς,πίσω από την πλατούλα της έχω ένα μαξιλαράκι για να είναι στο πλάι,κι ούτε ο Γιώργος θα την πλακώσει.

Εγώ όταν δε θηλάζω-αλλάζω.......ή θα τη βάλω στο καρότσι ή στην κούνια και θα της μιλάω κάνοντας δουλειές (στην καλύτερη περίπτωση 45'-60') ή όταν την πιάνει η γκρίνια στον αριστερό ώμο,για να μπορώ να κάνω και τίποτα με το δεξί χέρι (σήμερα έφτιαξα μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας για τον αντρούλη μου).

oCxsp2.png

και εγω οταν θηλαζα τον επαιρνα στο κρεβατι κ μετα αποκοιμοταν εκει..αλλα ειναι οπψς ττα λες ντορακι εγω ημουν ακρη ακρη κοντευα να πεσω κ ο μπεμπης ειχα ολο το υπολοιπο κρεβατι...

:-D

γεια σας κορίτσια!!

εγω μολις μπήκα.

καναμε το πρωτο εμβολιακι και εμεις σήμερα :) κλάψαμε αρκετα και τωρα εχουμε ανησυχία. ελπίζω να πανε ολα καλα και να μην σηκώσουμε πυρετούλι ..

κατα τα αλλα, εχτες ήταν το αποκορύφωμα και πλεον είμαι σίγουρη οτι διανύω περιοδο καταθλιψης. μετα απο τρικουβερτο καυγα με αντρα, με πήραν τα ζουμια και δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα (παρόλο που μετα τα βρήκαμε με αντρούλη). μιλάμε οτι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. ολα μου φταίνε, ολα με στενοχωρούν, και κλαμμα με τις ώρες ..... αφου εχτες πραγματικα φοβήθηκα για τα καλα και σκεφτόμουν μήπως και αναζητήσω επαγγελματική βοήθεια.... τι θα κανουμε ρε κορίτσια? δεν το ειχα σκεφτεί πως μπορεί να μου βγεί ετσι με τίπορα :) και αυτος ο ερμος ο αντρούλης τα εχει φτυσει και αυτος .. πόσο να κανει υπομονη .... δεν με αναγνωρίζει. ουτε εγω με αναγνωριζω. δεν θελω να κανω τίποτα, δεν θελω να βγαίνω, δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου .. εγω δεν ήμουν ποτε ετσι .. ειμαι 32 και νιωθω 52 .. μονο σε εσας τα λεω γιατι μεξερω οτι θα με καταλαβαιτε

Εννοείται! Που θα μένεις, Καλλιθέα ή Χαλάνδρι? Το MALL βολεύει???

Διαθέτω και το σπίτι μου!! Πολύδροσο μένω (περίπου στο ύψος του MALL, αλλά ανεβαίνοντας την Κηφισίας δεξιά μέσα). Για πείτε, για πείτε!!!!

Θα μένω Καλλιθέα αλλά όπου και να κανονίσουμε θα έρθω (θα με φέρει ο Γιώργος). Θα έχουμε και τα μπεμπίδια μαζί μας ε ? Το Mall δεν είναι κακή ιδέα.

γεια σας κορίτσια!!

εγω μολις μπήκα.

καναμε το πρωτο εμβολιακι και εμεις σήμερα :) κλάψαμε αρκετα και τωρα εχουμε ανησυχία. ελπίζω να πανε ολα καλα και να μην σηκώσουμε πυρετούλι ..

κατα τα αλλα, εχτες ήταν το αποκορύφωμα και πλεον είμαι σίγουρη οτι διανύω περιοδο καταθλιψης. μετα απο τρικουβερτο καυγα με αντρα, με πήραν τα ζουμια και δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα (παρόλο που μετα τα βρήκαμε με αντρούλη). μιλάμε οτι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. ολα μου φταίνε, ολα με στενοχωρούν, και κλαμμα με τις ώρες ..... αφου εχτες πραγματικα φοβήθηκα για τα καλα και σκεφτόμουν μήπως και αναζητήσω επαγγελματική βοήθεια.... τι θα κανουμε ρε κορίτσια? δεν το ειχα σκεφτεί πως μπορεί να μου βγεί ετσι με τίπορα :) και αυτος ο ερμος ο αντρούλης τα εχει φτυσει και αυτος .. πόσο να κανει υπομονη .... δεν με αναγνωρίζει. ουτε εγω με αναγνωριζω. δεν θελω να κανω τίποτα, δεν θελω να βγαίνω, δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου .. εγω δεν ήμουν ποτε ετσι .. ειμαι 32 και νιωθω 52 .. μονο σε εσας τα λεω γιατι μεξερω οτι θα με καταλαβαιτε

Τελικά όλες τα ίδια περνάμε, άλλες πιο έντονα και άλλες ξώφαλτσα.....Αυτά που περιέγραψες λίγο πολύ τα έχουμε σκεφτεί-αντιμετωπίσει όλες....Θέλει ψυχραιμία και υπομονή για να υπερτερεί η λογική αφού το ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μία φάση που αργά ή γρήγορα θα περάσει. Λίγη προσπάθεια από εμάς να ξεφεύγουμε όσο μπορούμε από τη ρουτίνα έστω και με μία καροτσάδα στη λιακάδα, να φέρνουμε συνέχεια στο μυαλό μας τα φαφούτικα χαμογελάκια των μπεμπιδίων μας , έχουμε και το προσωπικό μας group therapy.....ε πόσο θα μας αντέξει αυτή η κυρία κατάθλιψη.....θα μας βαρεθεί και θα φύγει !!!

Γι'αυτό σας λέω άντε να κανονίσουμε συνάντηση, να πλακώσουμε όλες τη Φαμούλα στις τσιμπιές και εκεί να δεις τι περδίκια που θα γίνουμε !!!!!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...