Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε εγω νομιζα ηταν οι γουλιτσες η τεσπα ετσι καταλαβα...ενταξει ναι ναι φαμ μου αξιζει μια τσιμπια..:lol:

Νομίζεις ότι μου χρειάζεται αφορμή να αρχίσω να τσιμπάω???

Με τέτοιο μπεμπούλη με λακάκι, με τέτοιο γλυκό κοριτσάκι και τόσο γλυκιά και τριανταφυλλένια που είσαι κι εσύ, μη σας πετύχω πουθενά!!!!:lol::lol::lol:

λες ε??εσυ θα αρχισεις να με τσιμπας και εγω να σε δαγκωνω..σκηνικο εγω με ενα καροτσι να τρεχω μπροστα και εσυ απο πισω να με κυνηγας με τον κομποστα στο καροτσι χα χαχα..

:-D

Σοφακι ξεκινησα μια της avenn (καπως ετσι)απλα για ενυδατωση και αντιστοιχο αφρ ολουτρο.Ξερω και γω αυτα μου πε η παιδιατρος.Τωρα θα παω στον αλλο και θα δουμε...

Μελινακι κι εγω παρατηρησα οπου ακουμπησε σε ρουχα το μωρο μου κοκκινησε απο τη μια μερια το μαγουλο κ η μυτουλα.Μονο που εμεινε σταθερη η κοκκινιλα γαμωτο.τωρα κιεγω βαζω σεντονακι να μην κανει αλλη ζημια.

Αλεκακι δικιο εχεις αλλα την τσιμπισα χωρις να το καταλαβω...Και μου εγινε πιο εντονη γιατι στεναχωρηθηκα με την δερματιτιδα που επαθε,που τον βλεπω να ταλαιπωρειται.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!! Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε, η μικρή μου κοιμάται και είπα να μπώ για λιγάκι.

Σήμερα δεν πήγαμε τελικά στον παιδίατρο γιατί ο μπαμπάς μας είναι ακόμα άρρωστος. Θα πάμε μόλις συνέλθει, φαντάζομαι σε 2-3 μερούλες. Οπότε και θα κάνουμε το εμβολιάκι μας.

Βρε κοριτσάκια μου με τα κιλά που πήραμε τί γίνεται; Εγώ αυτόν τον μήνα δεν έχασα ούτε ένα. Μου αρέσει που λένε ότι ο θηλασμός βοηθάει στην σιλουέτα αλλά εγώ όσες φορές δοκίμασα να κάνω λίγο κράτει, δεν είχα γάλα για να θηλάσω το μωρό μου. Το αποτέλεσμα είναι να μην μου κάνει κανένα ρούχο και να αισθάνομαι απαίσια. Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!!!!!!! Συμβαίνει και σε εσάς; Εννοώ στις κοπέλες που θηλάζουν. Σκέφτομαι να επισκεφθώ διαιτολόγο μήπως και χάσω κανά κιλάκι αλλά χωρίς να επιβαρύνω το θέμα του θηλασμού. Αυτοί θα έχουν λύσεις φαντάζομαι.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Τα παντελονια που φοραω οταν βγαινω εξω ειναι ακομα εγκυμοσυνης...Μου μενουν αλλα 4 κιλα για να χασω αλλα δεν εχει επανελθει η λεκανη μου και δεν κουμπωνει τιποτα...Και φυσικα δεν προκειται να δωσω χρηματα να αγορασω προσωρινα ρουχα γιατι τιποτα μονιμοτερο του προσωρινου!!! Μεσα στο σπιτι τη βγαζω με φόρμες και κανω υπομονη...Η αληθεια ειναι πως τρωω αρκετα και αντι να παχαινω, χανω με αργους ρυθμους, εαν δηλαδη προσεχα και λιγο, θα τα ειχα χασει ηδη...Βεβαια δεν ειχα παρει και πολλα, μολις 12, ολα παιζουν ρολο!

Maliv και εμένα η λεκάνη μου έχει ανοίξει πολύ σε σημείο να απορώ να θα έρθει ποτέ στην προηγούμενή της κατάσταση. Εγώ δυστυχώς πήρα αρκετά κιλά και μου είναι πολύ δύσκολο να τα χάσω. Θηλάζεις;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Εγώ είχα πάρει μόνο 8-9 κιλά στην εγκυμοσύνη τα οποία και έχω χάσει... Η κοιλιά μου μόνο δεν έχει σφίξει εντελώς ακόμα. Δεν έκανα καμιά δίαιτα. Το αντίθετο θα έλεγα... Πιάνω τον εαυτό μου να τρώει γλυκά, ενώ παλιά σπάνια έτρωγα... Θηλάζω, αλλά όχι αποκλειστκά. Παίρνει και 2 γεύματα ξένο γάλα στο 24ωρο.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Ελίνα διάβασα πιο πριν σε κάποια από τα μηνύματά σου ότι έχεις κατά κάποιο τρόπο συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης. Και εμένα παραλίγο να με πιάσει, ευτυχώς την γλίτωσα. Πώς; Με ζαμανφουτισμό. Ναι μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά χαλάρωσα και ανέθεσα στους δικούς μου ανθρώπους τις δουλειές του σπιτιού και πολλές φορές και το φαγητό. Βεβαίως έχω και πολύ βοήθεια από τον αντρούλη μου και έτσι πέρασε σχετικά χαλαρά η πρώτη περίοδος προσαρμογής. Και κυρίως συνειδητοποίησα ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν το σπίτι είναι και μια φορά ασυμάζευτο. Έτσι και αλλιώς μεγαλώνοντας τα ζουζούνια μας δεν θα είναι ποτέ στην εντέλεια το σπίτι, χαμός θα γίνεται φαντάζομαι. Και 1-2 φορές την εβδομάδα βγαίνω έξω να ξεσκάσω στα μαγαζιά ή για καφέ χωρίς το μωρό. Γι' αυτό σου λέω χαλάρωσε και ρίξτο και λίγο στην τρελή (όχι σε ότι έχει σχέση με το μωρό αλλά στα υπόλοιπα) γιατί δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Βρε κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται με τον δικό μου οργανισμό. Ενώ δεν έχω όρεξη και θέλω να κάνω δίαιτα, πραγματικά δεν πεινάω, όταν τρώω συμβατικά απλά δεν έχω γάλα για να ταίσω το μωρό μου. Σε όσες κοπέλες το έχω πεί μου λένε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Εγώ όμως το έχω παρατηρήσει επανελλειμένως. Όταν τρώω σούπες (κοτόσουπες, ψαρόσουπες κ.λ.π.) τότε γίνεται χαμός από γάλα, τρέχει δεξιά - αριστερά. Άν κάνω το λάθος και την βγάλω με κάτι ψητό και σαλάτα, πραγματικά δεν έχω γάλα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Βρε Μαρινα τωρα κοιτουσα ημερολογιο αν σου ρθε 17-18 Γεναρη περιοδος εχουν περασει 35 μερες...τι κυκλο εχεις???? Κανε κανενα τεστ αν ειναι!!!

Πυροβολησε με σου λεω καλυτεραααααααααα.Νομιζω οτι εχει δικιο η Λουσυ μαλλον δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το σκέφτεσαι... Μάλλον false alarm είναι... Και μια γνωστή μου φρίκαρε λίγο μετά τη γέννα ότι είναι πάλι έγκυος, της βγήκε και το τεστ θετικό ! και έτρεξε για εξέταση αίματος. Αλλά τελικά δεν ήταν... Δεν πιστεύω ότι σου έκατσε κάτι τέτοιο, εκτός και αν δεν πήρατε καμία προφύλαξη.

Τέλοσπάντων, να μην σε αγχώνω. Βγάλτο από το μυαλό σου όσο μπορείς...

Πως να μη φρικαρω αν ειχα γεννησει φυσιολογικα θα χαιρομουν μη σου πω αλλα ειμαι απο καισαρικη μη παθω και τιποτα στα καλα καθουμενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πυροβολησε με σου λεω καλυτεραααααααααα.Νομιζω οτι εχει δικιο η Λουσυ μαλλον δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα

καλα κοιτα να φτασεις 7 μηνων και να λες..δεν μπορει θα σταθεροποιηθει..!!!! χιχι ελα πλακα κανω το πιο πιθανο αυτο ειναι απλα για να σου φυγει απο το μυαλο η ιδεα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...