Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω Αννια, και μετά φαντάζομαι φοβόσουν κι όλας μήν σου πάθει κάτι. Απόλυτα λογικό... Γιαυτό και λέω οτι απο την θεωρία στην πράξη η διαφορά είναι τεράστια...

Τι σου είπε ο γιατρός οτι πρέπει να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις; πες και σε μας τις ασχετες μανούλες!!

Αλέκα συμφωνα με την Πατσούρου πάντα (που θεός δεν είναι) , στον θηλασμό μπορείς να τρώς ότι θες και οι παιδίατροι κακώς τους είχαν απαγορεύσει λαχανικά και φρούτα...

Γενικά είναι πολύ μπλεγμένο θέμα και ο καθένας γιατρός ή μη λέει οτι θέλει. Γιαυτό και η κάθε μια μας πρέπει να κάνει αυτό που η ίδια νιώθει σωστό κατα τη γνώμη μου. Η ψυχολογία της μαμάς είναι η πιο σημαντική απο όλα.

Αννια πάω να δώ την κοιλουμπίτσα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο που ακούω τη λεξη θηλασμος μου ερχεται μια ανατριχιλα.Εγω τον γιατρο δεν το ρωτησα οταν το εκοψα πολυ απλα δεν του πεφτει λογος πηγα στο φαρμακειο πηρα το χαπακι μου αδειασα το στηθος δεθηκα και τελος. Και τωρα αν αποφασισω να μην θηλάσω δεν θα ρωτησω κανεναν και ειδικα ογιατρος θα μου πει οτι ειναι καλο να το παλεψω αλλα δεν ειναι στη θέση μου και εγω συμβουλες δινω πολυ ωραίες για ελα εσυ να εισαι συνεχεια με τα βυζια εξω και τα λεμε.Σιγουρα ειναι οτι καλυτερο μονο οταν τηρεις καποιους κανονες και αυτος που μπορει μπραβο του αλλα δεν θα με πεισει κανεις οτι του κανω κακο ακου κακο ουτε η μαμα μου μας θηλασε 3 παιδια και δεν παθαμε ποτε τιποτα ουτε σφραγισμα δεν εχουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να πω Ινάκι μου?? Θα δείξει. Άννια και εμένα είχε πνιγεί αλλά όχι τόσο μικρό. Στο τρίμηνο μου είχε κανει κανα δυο φορές ρουκετα από στόμα και μύτη... καταλαβαίνεις. Αλλά τον είχα όρθιο, όχι ξαπλωμένο. Και μετά, στο εξάμηνο... αυτη η κρεατόσουπα....να βγάζει μιλάμε αλεσμένο κρέας από τη μυτη... και μελανος μέχρι να πάρει ανάσα. Α:λλά όπως σου είπα ήτα όρθιος οπότε τον ψιλοσυνέφερα. Τι πρέπει να κάνουμε και καλά? Γιατί εγώ δεν θυμαμαι τι έκανα για να είμαι ειλικρινης... ό,τι μου'ρθε!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μου ειπε να την γυρναω καπως μπρουμυτα στην αγκαλια μου οταν το παθαινει αυτο και να της φυσαω απαλα στο προσωπο και θα συνελθει σε πολυ δυσκολες εριπτωσεις αν δεν αναπνει το μωρο με αυτα να της δωσω το φιλι της ζωης(ευτυχως μεχρι εκει δεν ξαναφτασαμε..)αφου να φανταστεις οταν την ταιζα μετα την αφηνα κανενα 40λ και ας εχει ρευτει τετοια τρομαρα ειχα παρει..την φωτο που εβαλα στο fb την εχω τραβηξει απο την μερια που δεν εχω ραγαδες χα χα χα χα...

:-D

μαλλον δεν ειχε ρευτει καλα ηταν και λαιμαργη 8ημερων επινε 100γρμ γαλα..και οπως την ειχα στην καλαθουνα εβγαζε γαλα απο την μυτη και απο το στομα και γενικα δυσκολευοτανε στην αναπνοη αστα να πανε τα ειχα δει ολα εκεινη την μερα..δεν θελω να τα θυμαμαι πραγματικα πως να μην μου κοπει το γαλα??να μην σας αγχωνω και εσας με τα δικα μου,μετα μυ δειξανε τι να κανω σε τετοιες περιπτωσεις και οταν το ξαναεπαθε ηξερα τι να κανω ευτυχως..

και κατι ασχετο εβαλα την κοιλουμπιτσα μου φωτο στο fb μπειτε να με θαυμασετε(ψωναρα)...:mrgreen::mrgreen:

Παναγια μου αυτο να δω και να τον εχω 2 ώρες αγκαλια μεχρι να ρευτει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ρε Μαρίνα κληρονμικό είναι γμτ??? Ούτε η μάνα μου θήλασε. Κουφό ε?? Βέβαια και η μάνα μου είχε θέμα με το θυρεοειδή και δεν είχε γάλα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

το γυρνας αναποδα (αν βρεις την ψυχραιμια) και το χτυπας στην πλατη μετα το φυσας λιγο στο προσωπο και οταν το μωρο ειναι ενταξει κανει 2 πακετα τσιγαρα μεσα σε ενα τεταρτο και φωναζεις καποιον να συνεφαιρει εσενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

το γυρνας αναποδα (αν βρεις την ψυχραιμια) και το χτυπας στην πλατη μετα το φυσας λιγο στο προσωπο και οταν το μωρο ειναι ενταξει κανει 2 πακετα τσιγαρα μεσα σε ενα τεταρτο και φωναζεις καποιον να συνεφαιρει εσενα

καλα το τι σκεψεις περνουσαν απο το μυαλο μου την ωρα που προσπαθουσα να την συνεφερω αφηστε τα..ελεγα τι θα μου πεθανει τωρα?και την ειχα 9μηνες στην κοιλια μου και τετοια,αχ κοριτσια ας αλλαξουμε θεμα γιατι ηδη βουρκωσα που τα ξανασκεφτηκα..μη με παρουν τα ζουμια..

:-D

ρε Μαρίνα κληρονμικό είναι γμτ??? Ούτε η μάνα μου θήλασε. Κουφό ε?? Βέβαια και η μάνα μου είχε θέμα με το θυρεοειδή και δεν είχε γάλα.

δεν ξερω και δεν το εψαξα καθολου στο περιβαλλον που ζουμε και μετη σαβουρα τη μεταλλαγμενη και δηλητιριασμενη που τρωμε τα αντισωματα τα δικα μου θα ωφελησουν? ΠΙΟΑ αντισωματα χαλια εγιναν και αυτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνώ σε αυτό Μαρίνα...δε νομίζω ότι έχει ο οργανσιμός μου να προσφέρει και ό,τι πιο υγιεινό.

Αννια είναι σούπερ η κοιλίτσα... μεγάλωσε και έγινε πιο όμορφη!!! Μεγάλωσε όμως, χωρίς να μεγαλώσει τίποτα άλλλο... το πιασες το υπονοούμενο, έ?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Περισσότερο μέσα δεν μπορούσες να πέσεις!!!! Ειδικά για τα τσιγάρα!!!!

Κορίτσια μου έχει τύχει με την κόρη της κουμπάρας μου όταν ήταν 25-30 ημερών (δηλ. πριν 4 χρόνια), μου την είχε αφήσει να την προσέχω και εκεί που ήταν ξαπλωμένο το παιδάκι άρχισε τρελό εμετό (όχι απλές γουλίτσες!!!)

Και το άτιμο το ένστικτο....την σήκωσα και την γύρισα μπρούμυτα και όταν τελείωσε τον εμετό την κράταγα καθιστή (φάτσα με φάτσα δηλαδή) και της έκανα αέρα!!!!

Μιλάμε για τρελό πανικό!!! Με ξένο παιδάκι που το λάτρευα και το λατρεύω σαν να ήταν της αδεφής μου (που δεν έχω!) Μετά πήρα τηλ την Μαρία (:κουμπάρα) να έρθει και όταν ήρθε και της παρέδωσα το μωρό πέρασα όλο τον φόβο και τη φρίκη καπνίζοντας 3.000 τσιγάρα... Ουφ!!!

καλημερα!!!!!τι κανετε????εμεις καλα κοιμηθηκαμε,καλα ξυπνησαμε και ηρθε σημερα η ωρα να ετοιμασω την βαλιτσα την δικη μου και του μωρου!ποσο πια!μπηκα στον μηνα μου!

πιασατε τον θηλασμο ε????και εγω θελω πολυ να θηλασω και ελπιζω να τα καταφερω.εχω διαβασει πολλα και ξερω οτι ειναι δυσκολο μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια αλλα ......θα δειξει!

δεν ειπε κανεις οτι θα παθει κατι το παιδι που δεν θηλαζει σε σχεση με αυτο που θα θηλασει.απλα καλο το ξενο γαλα αλλα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και αυτο ειναι το μητρικο γαλα.αλλα σας παραδεχομαι αλεκα και μαρινα που λετε την αληθεια.οτι απλα δεν σας αρεσει ο θηλασμος.

και εγω στην θεση σου αλεκα δεν θα θηλαζα.και μονο που το περιεγραψες κουραστηκα που θα πας τοσο νωρις για δουλεια+το σπιτι,ο συζηγος,το παιδι.....και να παιδευεσαι και με το θηλαστρο για να αφησεις γαλα!αστο.....

α ξεχασα πηγαμε σινεμα εχτες και ειδαμε το "2012",καλη ταινια με πολυ καλα εφε για οποια ενδιαφερεται για σινεμαδακι.

Παω να κοιμήσω το αγόρι μου και επανερχομαι αν δεν ξεραθω διπλα του.

Σημερα με έχει τρελάνει το αγοράκι μουειμαι ξαπλωμενη συνεχεια στο καναπε και λαγοκοιμαμαι ,μου φερνει μπισκοτα (που δεν δινει ποτε) με φιλαει στο στομα και μου λεει ο μπεμπης μαμα? ασου(ξεκουρασου) και εγω αναει(ποναει) η μπεμπα μου(ειναι και αυτος εγκυος σε κορη)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν τώρα είδα ότι ζητά η Άννια να αλλάξουμε θέμα!!!

Άννια το κοιλίτσι είναι υπέροχο!!!!! Και το δερματάκι σου το διαφανές γλύκα...σαν πορσελάνινη κουκλίτσα δηλαδή!!!!! Αφού σκέφτομαι να μην σε τσιμπήσω μη σου κάνω σημαδάκι!!!!

Sofou και Felinidoc μας λείψατε! Καλωσήρθατε!!!!

Ινάκι προσοχή στον λύκο:ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...