Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η παλινδρομηση ειναι αυτες οι γουλιτσες που βγαζουν τα μωρακια...και εμενα βγαζει συνεχεια μετα απο καθε γευμα 2-3γουλιτσες μικρες..για αυτο προσπαθησε να τον εχεις οσο πιο ορθιο γινετε οταν τον ταιζεις και να τον κρατας κανενα 30λ ορθιο να ρευτει και γενικα μην τον ξαπλωνεις αμεσως μετα το φαγητο..

αυτό χρειάζεται επέμβαση? γιατί κάποια στιγμή που ρώτησα την παιδίατρο γιατι βγάζει συνέχεια γουλίτσες μου είπε οτι συνήθως τα πρωτοτοκα αγοράκια το κάνουν αυτό και πρέπει να κάνουν μια επέμβαση, δεν θυμάμαι όμως πως μου το είπε και τώρα με φόβο πήρα πάλι τηλέφωνο, μην μου πει για καμια επεμβαση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι δεν με πυροβολειτε καλυτερα???ειπαμε θελω τριτο αλλα ας δω πρωτα το δευτερο.Μαλλιν κανω λαθος αλλα οσες φορες ειχα καθυστερηση ημουν εγκυος.περιοδο μου ειρθε γυρω στις 17-18 δεν ξερω κοριτσια εχω μπλεξει τα μπουτια μου.

Λουσυ για 1-2 φορες μιλαμε δεν μιλαμε με το παραμικρο το πλακωνεις.Ειδικα για σπιτι και βλακειες ποτε ομως μα ποτε αν και σημερα πηρε το στυλο το τερας και μου εγραψε την καλη μοου τη πολυθρονα τη δερματινη ξερει καμια πως βγαινει?? Παντως μακαρι να σεκφτομασταν με τον τροπο που σκεφτεσαι και να ειχα την υπομονη και την ηρεμια να το χειριζομαι οπως λες και να μην το εκανε ποτε κανεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά, σε αυτή τη φάση (μετά από γέννα) μπορείς να συλλάβεις και χωρίς περίοδο. Στις 40 μέρες που πήγα στο γιατρό είχα ωορηξία ενώ ακόμη δεν μου έχει έρθει η περίοδος.

( Με προειδοποίησε και ο γιατρός ότι μπορώ να συλλάβω και χωρίς περίοδο)

Απλώς νομίζω ότι είναι νωρίς να μιλάει για καθυστέρηση η Μαρίνα, γιατί θέλει και λίγο χρόνο να σταθεροποιηθεί...

Εμείς το εμβόλιο θα το κάνουμε σε λίγες ημέρες...

εχω μπλεξει τα μπουτια μου σου λεωωωωωωωωωωωωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι δεν με πυροβολειτε καλυτερα???ειπαμε θελω τριτο αλλα ας δω πρωτα το δευτερο.Μαλλιν κανω λαθος αλλα οσες φορες ειχα καθυστερηση ημουν εγκυος.περιοδο μου ειρθε γυρω στις 17-18 δεν ξερω κοριτσια εχω μπλεξει τα μπουτια μου.

Λουσυ για 1-2 φορες μιλαμε δεν μιλαμε με το παραμικρο το πλακωνεις.Ειδικα για σπιτι και βλακειες ποτε ομως μα ποτε αν και σημερα πηρε το στυλο το τερας και μου εγραψε την καλη μοου τη πολυθρονα τη δερματινη ξερει καμια πως βγαινει?? Παντως μακαρι να σεκφτομασταν με τον τροπο που σκεφτεσαι και να ειχα την υπομονη και την ηρεμια να το χειριζομαι οπως λες και να μην το εκανε ποτε κανεις

δεν ξέρω για το δέρμα, αλλά εγώ μελάνι από στυλό έβγαλα από λευκο μπλουζάκι απλά τρίβοντας το με καθαρό οινόπνευμα! για το δέρμα θα σε γελάσω! αν και νομίζω ότι το αληθινό δέρμα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα στο οινόπνευμα αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου!

Διαφημίσεις

Που είναι οι φωτογρφαφίες να τις δω κι εγώωωωωω......??????

Μή χάσω!!!!

ΥΓ Καλέ δεν σας είπα το πιο σημαντικό...χθες βράδυ ο Κομπόστας νηστικός, τον έχει ο μπαμπάς του ανάσκελα στην αλλαξιέρα να τον αλλάξει και κάνει εμετό και ξεκινά να πνίγεται!!!!!!!!!!!!!!! Τον γύρισε μπρούμυτα, τον χτύπησε λίγο στην πλάτη, πήγα κι εγώ τον φύσηξα στο πρόσωπο.....ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ρε κορίτσια πόσο περισσότερο πρέπει να τον προσέχουμε????!!!! Και ήταβ πολύ περίεργος εμετός, όλο βλένες...Τώρα τί ήταν αυτό??? Σάλια??? Μύξες??? και τα δύο??? Θα πάρ τηλ την παιδίατρο...

πατα το ονομα μου, μπες στο προφιλ και δες τα αλμπουμ μου.

Ειδες τα σκατουλια???? Όλη την ωρα απο πανω πρεπει να εισαι....

κοριτσια πως να σας το πω???Εχω την εντυπωση οτι εχω καθυστερηση μπορει να κανω λαθος το πιο πιθανο κιολας αλλα...............αν μου κατσει???????????

μμμμμ.........σε εμενα να μην κατσει και πηδηχτω απο το παραθυρο.....

καλημερα...μου λετε τι στο καλο πειραζει τον μπεμπη μου με την παλιοδερματιτιδα κ φουντωνει κ ξεφουντωνει?σαν ερυθροδερμο γινεται

η μυτουλα τα μαγουλακια...εχω σκασει...τι στο καλο να κανω πια?πωσ να καταλαβω τι του το προκαλει?κ ειναι τοσο κακοδιαθετο το πουλακι μου..εχω τρελα νευρα...

την πεμπτη εχω παιδιατρο αλλα εωσ τοτε θα σκασω

να μη μπορω να το βοηθησω ρε παιδι μου

α σας ειπα? την τσιμπισα την επιλοχειο καταθλιψη τελικα μου φαινεται...

υπεροχα ε?

κλαιω μερα νυχτα...

με τισ υγειεσ μου...

λογικο ηταν να τη τσιμπησεις. παραεισαι αγχωδης βρε ελινακι μου.....Και εγω ετσι ημουν ...σαν και εσενα.....και ακολουθησα μια πολυ σωστη συμβουλη της θειας μου 'δε μεγαλωνουν τα παιδια ετσι αλεκα, κοιτα να ηρεμησεις γιατι θα σαλταρεις'. Και αρχισα τις βολτες, τις παρεες κλπ....Μου εκαναν πολυ καλο...Και ημουν και όρκα μετα τη γεννα. εσυ μια χαρα κουκλιτσα, με το μωρουλινι σου...τι στεναχωριεσαι καλο μου?????

Δεν βλέπω πως θα μπορούσε να κάνει καλό στον οποιοδήποτε μια ξυλιά ή έστω ένα χαστούκι... Φυσικά και πρέπει να υπάρχουν όρια αλλά να τίθονται με άλλο τρόπο.

Σου ήρθε κιόλας η περίοδος????! Μπα δεν νομίζω. Απλώς δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη...

Λουσυ μου τα όρια πρεπει να τιθονται. Εκει εγω θα βαλω την τελεια. Υπαρχουν παιδια που ειναι τοσο σκληρα που καποιες φορες (όχι παντα) μονο τοτε καταλαβαινουν τα όρια τους. Εχω συναντησει τετοια παιδια, αλλα τα μαλωνε η μαμα τους με καμια στον κωλο και αλλα οχι. Αυτα που δεν τα μαλωνε δεν εγιναν ανθρωποι ποτε.....

Να μη μας τυχει ειναι να μας βγουν βρωμοπαιδα, γιατι αλλιως....δε μας σωζει τιποτα γιατι και η ξύλια δεν ειναι ευκολη λυση.

Αυτο με την περιοδο συμφωνω

εγω νομιζω οτι αυτη η περιοδος ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις...ετσι τουλαχιστον μου χουν πει!!

ω ναι!

Καλά, σε αυτή τη φάση (μετά από γέννα) μπορείς να συλλάβεις και χωρίς περίοδο. Στις 40 μέρες που πήγα στο γιατρό είχα ωορηξία ενώ ακόμη δεν μου έχει έρθει η περίοδος.

( Με προειδοποίησε και ο γιατρός ότι μπορώ να συλλάβω και χωρίς περίοδο)

Απλώς νομίζω ότι είναι νωρίς να μιλάει για καθυστέρηση η Μαρίνα, γιατί θέλει και λίγο χρόνο να σταθεροποιηθεί...

Εμείς το εμβόλιο θα το κάνουμε σε λίγες ημέρες...

ναι ναι...πρωτα γινεται η ωορηξια και το ωαριο που δεν θα γονιμοποιηθει καταληγει σε περιοδο....Για αυτο προσοχη. Για όσες δε θελετε αλλο παιδακι γρηγορα το λεω.

αυτό χρειάζεται επέμβαση? γιατί κάποια στιγμή που ρώτησα την παιδίατρο γιατι βγάζει συνέχεια γουλίτσες μου είπε οτι συνήθως τα πρωτοτοκα αγοράκια το κάνουν αυτό και πρέπει να κάνουν μια επέμβαση, δεν θυμάμαι όμως πως μου το είπε και τώρα με φόβο πήρα πάλι τηλέφωνο, μην μου πει για καμια επεμβαση!

όχι δεν χρειαζεται επεμβαση. Φτιαχνει μονο του.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τα πετρελαια θα μου αλλαξει οχι τη ζωη

γειά σου ρε Μαρινάκι με τις ατάκες σου κάθε φορά! :P:p:p έλα μην ανησυχείς μπορεί απλά να είναι μια ανωμαλία στον κύκλο σου, μην αγχώνεσαι γιατι θα καθυστερήσει κ αλλο!

εχω μπλεξει τα μπουτια μου σου λεωωωωωωωωωωωωωωω

Μην το σκέφτεσαι... Μάλλον false alarm είναι... Και μια γνωστή μου φρίκαρε λίγο μετά τη γέννα ότι είναι πάλι έγκυος, της βγήκε και το τεστ θετικό ! και έτρεξε για εξέταση αίματος. Αλλά τελικά δεν ήταν... Δεν πιστεύω ότι σου έκατσε κάτι τέτοιο, εκτός και αν δεν πήρατε καμία προφύλαξη.

Τέλοσπάντων, να μην σε αγχώνω. Βγάλτο από το μυαλό σου όσο μπορείς...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Για την γαστροοισοφαγική παλλινδρόμηση, μην φοβάστε. Το είχε η μεγαλύτερή μου κόρη και απλώς της αλλάξαμε το γάλα. Περνάει από μόνο του και σε πιο βαριές περιπτώσεις μπορεί να δοθεί φαρμακευτική αγωγή (όχι επέμβαση από όσο ξέρω). Είναι πάντως κάτι πολύ συνηθισμένο.

Γιατί προκαλείται η ΓΟΠ στα βρέφη;

Ο κατώτερος οισοφαγικός σφικτήρας που χωρίζει τον οισοφάγο από το στομάχι δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα επαρκώς στο βρέφος, παραμένει χαλαρός και επιτρέπει στα υγρά του στομάχου να ανέβουν στον οισοφάγο και στο στόμα.

Η ΓΟΠ επιδεινώνεται κατά το κλάμα, τον βήχα, το σφίξιμο κατά τη διάρκεια της αφόδευσης και από την πίεση στην κοιλιά (π.χ. σφιχτές πάνες).

Πώς αντιμετωπίζεται η ΓΟΠ;

Με τροποποίηση της δίαιτας του βρέφους

• Αποφυγή της υπερσίτισης του βρέφους. Ο παιδίατρος θα σας ορίσει την ποσότητα γάλακτος που χρειάζεται να τρώει το βρέφος σας σε κάθε ηλικία.
  • Χορήγηση μικρών και συχνών γευμάτων.
  • Προσπάθεια για ρέψιμο μετά από κάθε 30-60 ml γάλατος αγελάδας ή μετά το τέλος της σίτισης από τον κάθε μαστό στην περίπτωση θηλασμού.
  • Κράτημα του βρέφους σε όρθια θέση για 20-30 λεπτά μετά από κάθε γεύμα.
  • Σίτιση με ειδικό γάλα που περιέχει πηκτική ουσία, ιδιαίτερα εάν το μωρό σας βγάζει ʽγουλίτσεςʼ και δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος.
  • Ενδεχόμενη σίτιση με υποαλλεργιογονικό γάλα, εάν οι ʽγουλίτσεςʼ συνοδεύονται από έντονους κολικούς ή ευερεθιστότητα. Εάν το βρέφος με τα παραπάνω συμπτώματα θηλάζει, μπορεί η μητέρα να χρειαστεί να τροποποιήσει τη δίαιτά της, αφαιρώντας τα γαλακτοκομικά, το αυγό, τους ξηρούς καρπούς, τα θαλασσινά κ.α από τη δίαιτά της. Σε αυτήν την περίπτωση ο παιδίατρος θα της συστήσει τη λήψη συμπληρωμάτων ασβεστίου για όλη την περίοδο του θηλασμού.

Με τροποποίηση της θέσης του σώματος

Η ύπτια, ανάρροπη θέση του σώματος κατά τον ύπνο στις 30° μειώνει τη συχνότητα της ΓΟΠ και σε αντίθεση με την πρηνή θέση, δεν αυξάνει τη συχνότητα του συνδρόμου του αιφνίδιου θανάτου.

Με φαρμακευτική αγωγή

Ο παιδίατρος είναι αυτός που θα κρίνει εάν το μωρό σας χρειάζεται θεραπεία. Η θεραπεία θα καθοριστεί με βάση την ηλικία του βρέφους και τα συμπτώματά του.

Όταν το μωρό σας παρουσιάζει συχνές ʽγουλίτσεςʼ ή εμετούς και δυσφορεί κατά τη σίτιση ή αρνείται το μπιμπερόν, ο παιδίατρος μπορεί να σας συστήσει, εκτός από την τήρηση των προηγούμενων θεραπευτικών μέτρων, και τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής.

Τα φάρμακα που χορηγούνται συνήθως στοχεύουν στην καταστολή της οξύτητας των γαστρικών υγρών. Τέτοια φάρμακα είναι οι αναστολείς των Η2 υποδοχέων του στομάχου (ρανιτιδίνη) και οι αναστολείς της αντλίας των πρωτονίων (ομεπραζόλη, λανσοπραζόλη).

Ο γιατρός θα συζητήσει μαζί σας το απαιτούμενο διάστημα της θεραπείας και τις πιθανές παρενέργειες των φαρμάκων.

Ευτυχώς, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα βρέφη με ΓΟΠ δεν χρειάζονται φάρμακα και ξεπερνούν τη ΓΟΠ μέσα στους πρώτους 12-18 μήνες της ζωής τους.

Μαρινα προσοχη με τον καναπε...κι εγω δερματινους ειχα ..τους εγραψε με στυλο η μεγαλη και παω και βαζω το ζωντοβολο ασετον.....και μου ξεφλουδισε ο καναπες...:):)

σοφια dont worry θα ερθουν καλυτερες μερες!!!! Στο θεμα πυροτεχνηματος μιλαω...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Η παλινδρόμηση χρειαζεται επεμβαση οταν ωφείλεται σε στενωση του πυλωρου (η εισοδος του εντερου) με αποτελεσμα η τροφή να μην μπορει να εισελθει στο εντερο και το μωρακι να κανει πολλους εμετους. Μια φιλη μου αναγκαστηκε να χειρουργήσει το 20 ημερων μωρακι της γιατι δεν επερνε καθολου βαρος και εκανε συνεχεια εμετους. Το προβλημα το διεγνωσαν με υπερηχο και σαν επεμβαση δεν ηταν κατι το σοβαρο απλα μονο και μονο να βλεπεις το μωρακι σου με τους ορους και τα σωληνακια, δεν ειναι οτι καλυτερο. Φανταζομαι εαν καποια απο μας ειχε τετοιο προβλημα θα ειχε διαγνωσθει μεχρι τωρα, οποτε μην ανησυχειτε!

Η παλινδρόμηση χρειαζεται επεμβαση οταν ωφείλεται σε στενωση του πυλωρου (η εισοδος του εντερου) με αποτελεσμα η τροφή να μην μπορει να εισελθει στο εντερο και το μωρακι να κανει πολλους εμετους. Μια φιλη μου αναγκαστηκε να χειρουργήσει το 20 ημερων μωρακι της γιατι δεν επερνε καθολου βαρος και εκανε συνεχεια εμετους. Το προβλημα το διεγνωσαν με υπερηχο και σαν επεμβαση δεν ηταν κατι το σοβαρο απλα μονο και μονο να βλεπεις το μωρακι σου με τους ορους και τα σωληνακια, δεν ειναι οτι καλυτερο. Φανταζομαι εαν καποια απο μας ειχε τετοιο προβλημα θα ειχε διαγνωσθει μεχρι τωρα, οποτε μην ανησυχειτε!

Πολύ σωστά!

:wink:

κοριτσια πως να σας το πω???Εχω την εντυπωση οτι εχω καθυστερηση μπορει να κανω λαθος το πιο πιθανο κιολας αλλα...............αν μου κατσει???????????

Λες να είσαι τόοοοοσο "τυχερή"??? Σαν δίδυμα θα είναι!!! :lol::lol::lol:

καλημερα...μου λετε τι στο καλο πειραζει τον μπεμπη μου με την παλιοδερματιτιδα κ φουντωνει κ ξεφουντωνει?σαν ερυθροδερμο γινεται

η μυτουλα τα μαγουλακια...εχω σκασει...τι στο καλο να κανω πια?πωσ να καταλαβω τι του το προκαλει?κ ειναι τοσο κακοδιαθετο το πουλακι μου..εχω τρελα νευρα...

την πεμπτη εχω παιδιατρο αλλα εωσ τοτε θα σκασω

να μη μπορω να το βοηθησω ρε παιδι μου

υπεροχα ε?

κλαιω μερα νυχτα...

με τισ υγειεσ μου...

Μην τολμήσεις και το αφήσεις να σε πάρει από κάτω!!! Βόλτες, βόλτες και πάλι βόλτες!!!

Για τα μαγουλάκια... κι εγώ το είχα πάθει γιατί τον έβαζα να κοιμάται σε λεπτή κουβερτούλα φλις. τώρα βάζω κάτω την πάνα ή σεντονάκι και είμαστε μια χαρά. πάντως, όταν κουβερτούλα ακουμπάει το προσωπάκι του για 5-10 λεπτά πάλι κοκκινίζει. χθες τον είχε αγκαλιά ο μπαμπάς μου σε κουβερτούλα ισπανική και όταν τον άφησε ήταν κόκκινα μαγουλάκια, μύτη και πηγούνι!!! Αλλά του βάζω και ενυδατική στο προσωπάκι του.

Ελινα προσπαθησε να αλλαξεις ψυχολογια, κανεις κακο στον εαυτο σου και στο γαλατακι σου, σκεψου το μικρουλι σου που σε εχει τοσο αναγκη!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!

Αμάν βρε ΦΑΜούλα! Πω πω, να μην ξέρεις από πού να φυλαχτείς!!! Τώρα όμως είναι εντάξει, έτσι? σε καμία να μην ξαναγίνει...

Εμείς μόλις γυρίσαμε στο σπιτάκι μας!!! από το αυτοκίνητο (όπου κοιμόταν στην διαδρομή) του έβγαλα τη φόρμα εξόδου, τον πήρα αγκαλιά για να τον ξανανανουρίσω και πάλι τέζα ο μικρός... να προλάβω να συμμαζέψω και τίποτα. φαγητό πήρα σε ταπεράκια από τη μανούλα!!!:wink:

15y6xxxv0qx3picm.png

οχι καλε,τι επεμβαση!!!!!συνηθως περναει οταν μπαινουν οι στερεες τροφες,στον 6ο δηλαδη.αλλα δεν ειναι παλινδρομηση οταν βγαζει γουλιες,αυτο ειναι οκ μας ειπε η παιδιατρος,το να κανει σχεδον συνεχεια μετα τα γευματα εμετο(η λεγομενη ρουκετα)ειναι σημαδι γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης.

υπεροχα ε?

κλαιω μερα νυχτα...

με τισ υγειεσ μου...

Ελίνα κι εγώ πέρασα πολύ ζόρικα με αυτό το θέμα...ΣΥΖΗΤΑ ΤΟ!!!! Θέλει πολλή υποστήριξη από σύζυγο και όποιον άλλον έχεις δίπλα σου (μάνα, φίλη, αδερφή...) Και χειροτερεύει με την σωματική κούραση...για όνομα του Θεού, άσε το σπίτι και κοιμήσου όταν κοιμάται το μωρό!!! Πρέπει να συγκεντρωθείς να φροντίσεις τον εαυτό σου για να μπορείς να φροντίσεις το παιδί σου!!!!!!

Ερε γλέντια!!!!

γεια σας κοριτσακια!!

εμεις καναμε το εμβολιο μας σημερα,εκλαψε εκεινη την ωρα αλλα πιο πολυ εκλαψε μετα το εμβολιο.τωρα κοιμαται και ελπιζω να μην μου σηκωσει κανενα πυρετο αν και η παιδιατρος μου ειπε οτι λιγα μωρακια κανουν.

ΦΑΜ πρεπει να πηρες οχι μια αλλα πολλες τρομαρες εχτες ε???

Με τις υγείες σας!!!!

Αν είχα γάλα θα μου κοβόταν!!!!!

εγω εμεινα smiley-sad010.gif

Κι εγώ Σοφάκι μου...

ΦΑΜ φανταζομαι την τρομαρα σας...αποτι εχεις πει ο μικρος σου εχει προβλημα παλινδρομησης ή λαθος κανω? θελει πολυ προσοχη ρε γμτ..

Σωστά θυμάσαι!! Από πάνω του είμαστε μην τυχόν και γυρίσει ανάσκελα, μην τυχόν και ακούσουμε βήχα στον ύπνο του, 45 λεπτά στάση ρεψίματος μετά από κάθε γεύμα για να είναι όρθιος, προσπαθούμε να μικρύνουμε τα γεύματα για να τα τρώει πιο συχνά κι από λίγο, ουφ...τί άλλο πια!!!

..κοριτσια πηρα σε δερματολογο τηλ και μου ειπε 150Εγια τις ραγαδες την επισκεψη ετσι??και του λεω σε ποσες θα δω αποτελεσματα και μου ειπε απο την πρωτη κι ολας..με4-5επισκεψεις θα ξεμπερδεψω μου ειπε αλλα να παω οσο ειναι ακομα κοκκινες..θα παω μεσα στην βδομαδα

Άντε μακάρι! Καλή επιτυχία!!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ βγήκα και δεν συμμαζευόμουν το καταευχαριστηθηκα!!!

επίσης εδώ και 3-4 μέρες αρκετή ώρα αφού εχει φάει βγαζει γουλίτσες κ αλλες φορές βγάζει εμετο, κάπου διάβασα οτι κάποια δίνει γάλα αντιαναγωγικό κ ειπα να το δοκιμάσω αλλά η παιδιατρος είπε να μην του το ξανααλλάξουμε, όταν όμως κάνουν εμετό δεν σημαινει οτι δεν κάνει καλή πέψη???

Μπράβο!!! Μας κάνει τόσο καλό η έξοδος!!!!

Πρόσεχέ τον πολύ με τους παλιοεμετούς!!!!!

παλινδρόμηση τι είναι στα μωράκια?

Εξηγεί η Λούσυ με παράθεση!!!

η παλινδρομηση ειναι αυτες οι γουλιτσες που βγαζουν τα μωρακια...και εμενα βγαζει συνεχεια μετα απο καθε γευμα 2-3γουλιτσες μικρες..για αυτο προσπαθησε να τον εχεις οσο πιο ορθιο γινετε οταν τον ταιζεις και να τον κρατας κανενα 30λ ορθιο να ρευτει και γενικα μην τον ξαπλωνεις αμεσως μετα το φαγητο..

Όχι βρε Άννια μου, αν οι γουλίτσες ήταν παλινδρόμηση τότε εκτός του ότι θα είχαν όλα τα μωρά, δεν θα ήταν και τόσο κακό...

Μάλλον η παιδίατρος παραμιλούσε...ή κάτι παρεξήγησες στα λόγια της,,,αυτό έλλειπε...να εγχειρίζαμε όοοοολα τα μωρά που βγάζουν γουλίτσες!!!! Δες τι λέει η Lούσυ και η Maliv!!!!

Ακριβώς!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...