Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα...μου λετε τι στο καλο πειραζει τον μπεμπη μου με την παλιοδερματιτιδα κ φουντωνει κ ξεφουντωνει?σαν ερυθροδερμο γινεται

η μυτουλα τα μαγουλακια...εχω σκασει...τι στο καλο να κανω πια?πωσ να καταλαβω τι του το προκαλει?κ ειναι τοσο κακοδιαθετο το πουλακι μου..εχω τρελα νευρα...

την πεμπτη εχω παιδιατρο αλλα εωσ τοτε θα σκασω

να μη μπορω να το βοηθησω ρε παιδι μου

α σας ειπα? την τσιμπισα την επιλοχειο καταθλιψη τελικα μου φαινεται...

υπεροχα ε?

κλαιω μερα νυχτα...

με τισ υγειεσ μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα...μου λετε τι στο καλο πειραζει τον μπεμπη μου με την παλιοδερματιτιδα κ φουντωνει κ ξεφουντωνει?σαν ερυθροδερμο γινεται

η μυτουλα τα μαγουλακια...εχω σκασει...τι στο καλο να κανω πια?πωσ να καταλαβω τι του το προκαλει?κ ειναι τοσο κακοδιαθετο το πουλακι μου..εχω τρελα νευρα...

την πεμπτη εχω παιδιατρο αλλα εωσ τοτε θα σκασω

να μη μπορω να το βοηθησω ρε παιδι μου

α σας ειπα? την τσιμπισα την επιλοχειο καταθλιψη τελικα μου φαινεται...

υπεροχα ε?

κλαιω μερα νυχτα...

με τισ υγειεσ μου...

και εγώ την πέρασα αυτή τη φάση και όταν ήμουν ακόμη έγκυος και μετά που γέννησα για κανένα μήνα σε άσχημο βαθμό κιόλας αφού η μαμά μου ήθελε να με στείλει σε ψυχολόγο, όλη τη μέρα έκλαιγα, δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα και όλα μου φταίγανε, προσπάθησε να έχεις επάφή με άτομα που ξέρεις ότι θα σε κάνουν να γελάς και οτι σκεφτεσαι να το συζητάς να μην το κρατάας μέσα σου....νομίζω οτι εγώ έτσι το ξεπέρασα (αν και μερικές φορές ακόμα με πιάνει αλλά όχι τόσο έντονα όπως πρίν)

Γεια σας!!!

ολα αυτα που γραφει η Λουσυ συμφωνω αλλα δεν πιστευω οτι μια δυο φορες και δεν μιλαμε να το σακατεψεις οτι θα προκαλεσουν ολα αυτα

Σίγουρα οι 1-2 φορές δεν θα το προκαλέσουν, αλλά αν κάνει κανείς την αρχή μετά του είναι πιο εύκολο να το επαναλάβει και συνήθως το κάνει.

Να διευκρινήσω ότι μιλάω γενικά για το θέμα που συζητήθηκε και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.

εγω το εχω γραψει αλλη φορα σε αλλο ποστ. Δεν πιστευω στις θεωριες....στην πραξη ο καθε ανθρωπος αντιδρα διαφορετικα, το ιδιο και το παιδι. Σε αλλα παιδακια κανει κακο ακομη και μια στον κωλο και αλλα τους κανει καλο....ναι καλα διαβασατε, υπαρχουν και αυτα που τα κανει καλυτερους ανθρωπους.

Όλες ξερουμε ότι η επικοινωνια με το παιδι μας ειναι κατι βαθυ. Το παιδι ξερει...ξερει πόσο το αγαπαμε, ξερει πως το τιμωρουμε....

Και όλες οι μανουλες που ειμαστε εδω, σιγουρα δεν ειμαστε τρελες και κανουμε το καλυτερο για τα παιδια μας.

Οπότε σημασια εχει το αποτελεσμα...το να δωσουμε στον κοσμο εναν χαρουμενο, αισιοδοξο, με αυτοπεποιηθηση, δημιουργικο ανθρωπο. Αν για όλα αυτα χρειαζεται και μια στον κωλο, για εμενα δεν πειραζει...το παιδι παντα θα ξερει πόσο πολυ το αγαπαμε αλλα και παντα πρεπει να ξερει ότι όλα στη ζωη εχουν όρια.

Και συμφωνω απιστευτα με ΦΑΜ....η ψυχολογικη και η λεκτικη βια ειναι το ίδιο ασχημες. Η τιμωρια για εμενα ειναι ψυχολογικη βια.

Για αυτο, προσπαθω να του εξηγω...και ευτυχως ο Αγγελος ειναι ηρεμο και υπακουο παιδακι, και καταλαβαινει. Αν δεν ηταν όμως, θα χρησιμοποιουσα και αλλους τροπους (ακομη και καμια ξυλιτσα) για να καταλαβει...

Δεν βλέπω πως θα μπορούσε να κάνει καλό στον οποιοδήποτε μια ξυλιά ή έστω ένα χαστούκι... Φυσικά και πρέπει να υπάρχουν όρια αλλά να τίθονται με άλλο τρόπο.

Που είναι οι φωτογρφαφίες να τις δω κι εγώωωωωω......??????

Μή χάσω!!!!

ΥΓ Καλέ δεν σας είπα το πιο σημαντικό...χθες βράδυ ο Κομπόστας νηστικός, τον έχει ο μπαμπάς του ανάσκελα στην αλλαξιέρα να τον αλλάξει και κάνει εμετό και ξεκινά να πνίγεται!!!!!!!!!!!!!!! Τον γύρισε μπρούμυτα, τον χτύπησε λίγο στην πλάτη, πήγα κι εγώ τον φύσηξα στο πρόσωπο.....ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ρε κορίτσια πόσο περισσότερο πρέπει να τον προσέχουμε????!!!! Και ήταβ πολύ περίεργος εμετός, όλο βλένες...Τώρα τί ήταν αυτό??? Σάλια??? Μύξες??? και τα δύο??? Θα πάρ τηλ την παιδίατρο...

Ελπίζω να είναι καλά ο κομπόστας...!!!:-( Τι σου είπε η παιδίατρος?

Εμένα μια μέρα η μπέμπα έκανε εμετό 2 ώρες αφότου είχε φάει και χωρίς να υπάρχει κάποιο σημάδι πριν (ανησυχία, κλάμα κτλ). Ευτυχώς την είχα στα χέρια. Μιλάμε έβγαλε τρομερή ποσότητα!!! Δεν είχε χωνέψει τίποτα...

κοριτσια πως να σας το πω???Εχω την εντυπωση οτι εχω καθυστερηση μπορει να κανω λαθος το πιο πιθανο κιολας αλλα...............αν μου κατσει???????????

Σου ήρθε κιόλας η περίοδος????! Μπα δεν νομίζω. Απλώς δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

κοριτσια πως να σας το πω???Εχω την εντυπωση οτι εχω καθυστερηση μπορει να κανω λαθος το πιο πιθανο κιολας αλλα...............αν μου κατσει???????????

αν σου κατσει Μαρινακι............ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!

Αιντε καηκε και η Μονεβασια...... ποια μας εμεινε??:)

κι εμεις μια χαρα ......ολο βολτες ειμαστε στα παρκα με τα παιδια...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

.

Σου ήρθε κιόλας η περίοδος????! Μπα δεν νομίζω. Απλώς δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη...

εγω νομιζω οτι αυτη η περιοδος ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις...ετσι τουλαχιστον μου χουν πει!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

γεια σας κοριτσακια!!

εμεις καναμε το εμβολιο μας σημερα,εκλαψε εκεινη την ωρα αλλα πιο πολυ εκλαψε μετα το εμβολιο.τωρα κοιμαται και ελπιζω να μην μου σηκωσει κανενα πυρετο αν και η παιδιατρος μου ειπε οτι λιγα μωρακια κανουν.με ρωτησε κιολας αν θελω να κανω 2 εμβολια σε ενα μηνα και πηρε ενα μεγαλο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!με το ζορι της τα κανω τα εμβολια,μην παμε και στο αλλο ακρο.........

βρε μαρινακι λες????ε αν σου κατσει απλα θα γραφεις και σε αυτο το καφε και στις μανουλες του οκτωβρη 2010!!!!!και εμας ακομα δεν επεσαν πυροτεχνηματα:-(:-(:-(:-(.αλλα αν δεν πολυμιλας με τον συζηγο πως να το κανεις οεο???στην μουγκα??????

εγω καταθλιψουλα δεν περασα αλλα ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.μα παρα πολλα.ε της λοχειας θα ηταν και αυτο......

ελινα τι του βαζεις του μικρου στο προσωπο???ατοπικη δερματιτιδα επαθε?????

ΦΑΜ πρεπει να πηρες οχι μια αλλα πολλες τρομαρες εχτες ε?????

κατερινακι βγηκαμε τσαρκες πουλακι μου?????:-Pκαι εμενα χτες και προχτες η μικρη δεν τρωει τις ποσοτητες που ετρωγε,χτες μετα απο 4 ωρες υπνου τρωει 70 ml,το επομενο γευμα μετα απο 5 ωρες παλι 70 ml:sad::-(:sad:.αλλα ειναι μια χαρα απο διαθεση,δεν εχει αλλαξει κατι,οπως ηταν ειναι.τι να πω!αν συνεχιστει θα παρω την παιδιατρο.

αν σου κατσει Μαρινακι............ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!

Αιντε καηκε και η Μονεβασια...... ποια μας εμεινε??:)

κι εμεις μια χαρα ......ολο βολτες ειμαστε στα παρκα με τα παιδια...

εγω εμεινα smiley-sad010.gif

εγω νομιζω οτι αυτη η περιοδος ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις...ετσι τουλαχιστον μου χουν πει!!

Καλά, σε αυτή τη φάση (μετά από γέννα) μπορείς να συλλάβεις και χωρίς περίοδο. Στις 40 μέρες που πήγα στο γιατρό είχα ωορηξία ενώ ακόμη δεν μου έχει έρθει η περίοδος.

( Με προειδοποίησε και ο γιατρός ότι μπορώ να συλλάβω και χωρίς περίοδο)

Απλώς νομίζω ότι είναι νωρίς να μιλάει για καθυστέρηση η Μαρίνα, γιατί θέλει και λίγο χρόνο να σταθεροποιηθεί...

Εμείς το εμβόλιο θα το κάνουμε σε λίγες ημέρες...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

και εμλενα έτσι μου είπε ο γυναικολόγος να προσέχω τώρα πολύ γιατι δεν είναι σταθερός ο κύκλος κ δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τις μέρες!!!

εγω ακομη περιμένω να ερθει περίοδος...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!!!

ΦΑΜ φανταζομαι την τρομαρα σας...αποτι εχεις πει ο μικρος σου εχει προβλημα παλινδρομησης ή λαθος κανω? θελει πολυ προσοχη ρε γμτ...

Μαρινακι σε βλεπω πολυ ριψοκινδυνη και αποφασισμενη, μπραβο κοπελα μου, χαρα στο κουραγιο σου!!!

Ελινα προσπαθησε να αλλαξεις ψυχολογια, κανεις κακο στον εαυτο σου και στο γαλατακι σου, σκεψου το μικρουλι σου που σε εχει τοσο αναγκη!

Ντορακι μια χαρουλα η μπεμπα, μινιον και αυτη!!!

Εμενα ο μικρος μου χθες ηταν ενας αγγελος, ουτε που ακουστηκε καθολου (φτου-φτου), πηγαμε βολτα στο mall, φαγαμε με την ησυχια μας, εκεινος παλι δεν καταλαβε τιποτα, με το που θα μπει στο αυτοκινητο, κοιμαται αμεσως! Τον εντυσα και για πρωτη φορα με παντελονακι και παπουτσακια, μου φανηκε σαν να μεγαλωσε αποτομα μεσα σε λιγα λεπτα!!!

γεια σας κοριτσια,εμενα επιτελους αρχιζει να μειωνετε το αιμα καιρος ηταν 11μερες περιοδο εχω..ο μπεμπης και εμενα σοφακι τυχαινει φορες τρωει 70αλλες 100γενικα δεν ειναι και πολυ ορεξατος για μασα..αλλα θα ναι αυτο που ειχε πει η αλεκα οτι καποιο διαστημα δεν εχουν ορεξη να πιουνε πολυ γαλα..κοριτσια πηρα σε δερματολογο τηλ και μου ειπε 150Εγια τις ραγαδες την επισκεψη ετσι??και του λεω σε ποσες θα δω αποτελεσματα και μου ειπε απο την πρωτη κι ολας..με4-5επισκεψεις θα ξεμπερδεψω μου ειπε αλλα να παω οσο ειναι ακομα κοκκινες..θα παω μεσα στην βδομαδα

:-D

γεια σας κοριτσακια!!

εμεις καναμε το εμβολιο μας σημερα,εκλαψε εκεινη την ωρα αλλα πιο πολυ εκλαψε μετα το εμβολιο.τωρα κοιμαται και ελπιζω να μην μου σηκωσει κανενα πυρετο αν και η παιδιατρος μου ειπε οτι λιγα μωρακια κανουν.με ρωτησε κιολας αν θελω να κανω 2 εμβολια σε ενα μηνα και πηρε ενα μεγαλο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!με το ζορι της τα κανω τα εμβολια,μην παμε και στο αλλο ακρο.........

βρε μαρινακι λες????ε αν σου κατσει απλα θα γραφεις και σε αυτο το καφε και στις μανουλες του οκτωβρη 2010!!!!!και εμας ακομα δεν επεσαν πυροτεχνηματα:-(:-(:-(:-(.αλλα αν δεν πολυμιλας με τον συζηγο πως να το κανεις οεο???στην μουγκα??????

εγω καταθλιψουλα δεν περασα αλλα ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.μα παρα πολλα.ε της λοχειας θα ηταν και αυτο......

ελινα τι του βαζεις του μικρου στο προσωπο???ατοπικη δερματιτιδα επαθε?????

ΦΑΜ πρεπει να πηρες οχι μια αλλα πολλες τρομαρες εχτες ε?????

κατερινακι βγηκαμε τσαρκες πουλακι μου?????:-Pκαι εμενα χτες και προχτες η μικρη δεν τρωει τις ποσοτητες που ετρωγε,χτες μετα απο 4 ωρες υπνου τρωει 70 ml,το επομενο γευμα μετα απο 5 ωρες παλι 70 ml:sad::-(:sad:.αλλα ειναι μια χαρα απο διαθεση,δεν εχει αλλαξει κατι,οπως ηταν ειναι.τι να πω!αν συνεχιστει θα παρω την παιδιατρο.

εμείς στους 2 μήνες κάναμε δυο εμβόλια ουτε καν μας ρώτησε η γιατρός απλά μας τα έγραψε, μέχρι να πάρει χαμπάρι ο μικρός τι του έγινε στη δεξιά μερια, του κάνει αμέσως το αλλο αριστερα, εγώ μάλλον πιο πολυ πόνεσα, ήταν θαρραλέο το αντράκι μου! α! και ανέβασε δέκατα καμια 10ρια μέρες μετά και απο εκει που ήταν αρνάκι το καλό μου έγινε σαν τον ΤΑΖ όλο νευρα κ γκρινια εχει!

ΝΑΙ ΝΑΙ βγήκα και δεν συμμαζευόμουν το καταευχαριστηθηκα!!!

εγώ πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι μπορεί να πονάει το λαιμουδάκο του, αλλά στο επόμενο γετμα εφαγε 120 από 90 που του δίνω και μόλις τώρα εφαγε 150.

επίσης εδώ και 3-4 μέρες αρκετή ώρα αφού εχει φάει βγαζει γουλίτσες κ αλλες φορές βγάζει εμετο, κάπου διάβασα οτι κάποια δίνει γάλα αντιαναγωγικό κ ειπα να το δοκιμάσω αλλά η παιδιατρος είπε να μην του το ξανααλλάξουμε, όταν όμως κάνουν εμετό δεν σημαινει οτι δεν κάνει καλή πέψη???

γεια σας κοριτσια,εμενα επιτελους αρχιζει να μειωνετε το αιμα καιρος ηταν 11μερες περιοδο εχω..ο μπεμπης και εμενα σοφακι τυχαινει φορες τρωει 70αλλες 100γενικα δεν ειναι και πολυ ορεξατος για μασα..αλλα θα ναι αυτο που ειχε πει η αλεκα οτι καποιο διαστημα δεν εχουν ορεξη να πιουνε πολυ γαλα..κοριτσια πηρα σε δερματολογο τηλ και μου ειπε 150Εγια τις ραγαδες την επισκεψη ετσι??και του λεω σε ποσες θα δω αποτελεσματα και μου ειπε απο την πρωτη κι ολας..με4-5επισκεψεις θα ξεμπερδεψω μου ειπε αλλα να παω οσο ειναι ακομα κοκκινες..θα παω μεσα στην βδομαδα

καλά έκανες και το εψαξες τωρα που ειναι νωρις, αντε με το καλό να έχει κ καλά αποτε΄'εσματα.

παλινδρόμηση τι είναι στα μωράκια?

η παλινδρομηση ειναι αυτες οι γουλιτσες που βγαζουν τα μωρακια...και εμενα βγαζει συνεχεια μετα απο καθε γευμα 2-3γουλιτσες μικρες..για αυτο προσπαθησε να τον εχεις οσο πιο ορθιο γινετε οταν τον ταιζεις και να τον κρατας κανενα 30λ ορθιο να ρευτει και γενικα μην τον ξαπλωνεις αμεσως μετα το φαγητο..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...