Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α πα πααααα!!! Καλέ που είστε??? 11 ώρες χωρίς ποστ?

Εγώ σήμερα επιστρέφω από Βέροια, Θεσ/νίκη στα καθημερινά μου. Καλά τον είχαν αναλάβει εδώ οι δικοί μου και ξεκουράστηκα λίγο. Αλλά απ' ό,τι κατάλαβα, βόλτες θέλει ο μάγκας... Θα του χαλάσω εγώ χατίρι??? :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου, εγω εδω ειμαι...σε εσας και στο Νοεμβρη όπως παντα!!!!!! Ειχαμε βγει εχθες με τα αλλα κοριτσακια και ξεφτιλιστηκα διαδικτυακως με τις φωτο...πολυ γελιο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

...ναι οι βρωμες.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχα, ελα ρε Αλεκα να τα ακους θες μου φαίνεται...

ασχετο...μαλλον δεν θα κατεβω φιλιατρα το πασχα.Δεν θα πάρει αδεια ο Λεο, και για 3 μέρες είναι ψιλοσκότωμα με την κίνηση που θα έχει... :-(

εγω θα παω καλαματα μωρε γιατι από εκει μονο η πεθερα μου εχει δει το μωρακι...και ο πεθερος μου ειναι και γερος και δε μπορει να ανεβει. Αλλα μου ζηταει και ο Αγγελος να παει, οποτε....

Α και εσυ Φιλιατρα εισαι?????

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! τι κάνετε? εγώ από το Σάββατο το απογευματάκι έχω πάρει τους δρόμους και δεν συμμαζεύομαι!!! ήρθε ο αδερφός μου με την οικογένεια του από την Αθήνα να μας κάνουν έκπληξη, ήρθε και ο μικρότερος ο φανταράκος με άδεια και πήγαμε στο πατρικό μου να τους δούμε, όλη μέρα βέβαια το μωρό να το έχει φάει η γκρίνια, τα ίδια και το μωρό του αδερφού μου, φαίνεται δεν τους άρεσε η πολυκοσμία, και χθες παράτησα το μωρό στη μάνα μου (χωρις τυψεις ) και πήγαμε όλοι μαζι στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, είχε πολύ χιόνι, πολύ κόσμο, ωραία ήτανε, μετά πήγαμε για φαγητό και μετα για καφε στο σπίτι μου, ο μικρός χθες αρνάκι, όλο το απόγευμα κοιμοτανε και το βραδι πάλι κοιμήθηκε 8 ώρες σερι το μανάρι μου! αλλά έχει αυτες τις δυο μέρες που ενω πεινάει του δίνω το μπιμπερό και κλαίει δεν θέλει να πιει,λετε να φταίει το γάλα? το τσαγάκι του το πίνει μια χαρα! και κάτι ακόμα νομίζω μας ξαναπιάσανε κολικοι, τόση γκρίνια δεν εξηγείται

βλέπω όλες σας ξεσαλώσατε ε? γιατι δεν βλέπω μεγάλη κινητικότητα!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Τελικά ψιλοκρύωσε και ο δικός μου ο αντρούλης και θα του αρχίσω τη μάσκα για να μην την αρπάξουμε ούτε εγώ ούτε η μικρή.

Έχω βρει την υγειά μου με το μωρό στο κρεβάτι,χτες το μεσημέρι κοιμηθήκαμε 3 ώρες και το βράδυ 23:30 με 9:30,με τα σχετικά διαλείμματα βέβαια,αλλά μόνο για να αλλλάξουμε πλευρό και να της βάλω το στήθος στο στόμα.

Σήμερα έχουμε τα 2α μηνογενέθλιά μας,κατεβήκαμε στη γιαγιά,μετρηθήκαμε,κάναμε και τα εμβόλιά μας και τώρα θηλάζουμε!

Η μπέμπα έχει πάει 4500γρ,58εκ και 38εκ το κεφαλάκι,σε ένα μήνα πήρε 1100 γρ,οπότε πιστεύω θα έχει μια σωστή ανάπτυξη.

dora μου,έτσι κι η μικρή μου,το βυζί πιπίλα το έχει κάνει!!!

oCxsp2.png

.....επιστέψαμε λοιπόν με τα πόδια αγκαλιά μέσα στο sling. Ε ρε γλέντια...ένα βήμα μπρος και τρία πίσω από τον αέρα που έσπρωχνε....μέχρι να επιστρέψω τα είδα όλα....ευτυχώς η μπεμπού ήταν καλά ντυμένη και κοιμόταν σε όλη τη διαδρομή του καλού καιρού.

Πάντως από γυμναστική δεν πρέπει να έχω παράπονο σήμερα !!!!!!!!!!

Α! και κάτι που ξέχασα να σας πώ.

Εχθές το βράδυ, μήπως είδατε στον ουρανό της Αθήνας ένα φως στο βάθος ???????.......Ήταν απ΄τα βεγγαλικά που πέσανε επιτέλους και στη Μονεμβασιά !!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθέρα ότι γυμναστική υπήρχε, την έκανες!!! Άξια!!!!!!

μπραβο Σοφου!!!

και σε μάς πέσαν...αλλα συνεχίζω και πονάω βρε κορίτσια...ακόμα και λιπαντικό βάζουμε αλλα τιποτα...:(

Το παλεύεις όμως το άθλημα και θα το κατακτήσεις!!! Πού θα σου πάει???

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Τελικά ψιλοκρύωσε και ο δικός μου ο αντρούλης και θα του αρχίσω τη μάσκα για να μην την αρπάξουμε ούτε εγώ ούτε η μικρή.

Σήμερα έχουμε τα 2α μηνογενέθλιά μας,κατεβήκαμε στη γιαγιά,μετρηθήκαμε,κάναμε και τα εμβόλιά μας και τώρα θηλάζουμε!

Η μπέμπα έχει πάει 4500γρ,58εκ και 38εκ το κεφαλάκι,σε ένα μήνα πήρε 1100 γρ,οπότε πιστεύω θα έχει μια σωστή ανάπτυξη.

Περαστικούλια στον αντρούλη και φιλάκια στην μπεμπούλα που μεγαλώνει και ομορφαίνει!!!!

αντε και στα δικά μας!!! ειδα τις φωτό..τι κουκλες μανούλες είναι αυτές;;;

Που είναι οι φωτογρφαφίες να τις δω κι εγώωωωωω......??????

Μή χάσω!!!!

ΥΓ Καλέ δεν σας είπα το πιο σημαντικό...χθες βράδυ ο Κομπόστας νηστικός, τον έχει ο μπαμπάς του ανάσκελα στην αλλαξιέρα να τον αλλάξει και κάνει εμετό και ξεκινά να πνίγεται!!!!!!!!!!!!!!! Τον γύρισε μπρούμυτα, τον χτύπησε λίγο στην πλάτη, πήγα κι εγώ τον φύσηξα στο πρόσωπο.....ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ρε κορίτσια πόσο περισσότερο πρέπει να τον προσέχουμε????!!!! Και ήταβ πολύ περίεργος εμετός, όλο βλένες...Τώρα τί ήταν αυτό??? Σάλια??? Μύξες??? και τα δύο??? Θα πάρ τηλ την παιδίατρο...

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...