Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dora πολύ ωραίοι ειστε με τις στολές σας, φτου φτου!

σευχαριστουμε πολύ για τις συμβουλές.Αυτο για την νινίδα το κάνωκι εγώ γιατι άρχισε να βγάζει κάποια στιγμή.

Πολύ γκρίνια εχει η δικιά μου αυτό το βράδυ, εχει να κάνει και κακά της κοντά 3 μέρες, για πρώτη φορά...

εγώ συνεχίζω και φτιάχνω συμπλήρωμα αλλα το τρώει ο νεροχύτης...Δεν το θέλει με την καμία...ούτε αυτο ούτε πιπίλα!

καλημερουδια..,πωπω πολυ νευρικο ειναι το μωρακι μου....¨Οταν τσαντιζεται με κατι παιρνει χρονο για να τον ηρεμησω ενω τον αγγελο τον ειχα καταφερει σε ενα λε΄πτο....

Χτες φωναζανε κ οι δυο μαζι κ πως μου ηρθε κ λεω "θα σας πουλησω"

"Μην με πουλησεις μαμα " μου φωναζει ο Χαρης.. Καλα του λεω θα πουλησω την αδελφη σου...

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την αδελφη μου... να πουλησεις το μπαμπα :lol::lol::lol:

πολύχρονη ντορα, να τους χαιρεσαι και τους δυο. Ειναι πολυ όμορφα και τα δυο παιδακια σου.

Αυτο με το μπαμπα....καλό!!!!!! Και εμενα μπαινει μια μερα απο τη μανα μου, ψαχνει στο λικνο, μου λεει που ειναι το μωρο??(τον ειχα στην κουνια)...Τον εδωσα του λεω, όλο εκλαιγε και τονε δωσα στην πόπη...Βαζει κατι κλαμματα ο μικρος 'φερε πισω τον αδερφουλη μου μωρεεεεεεε' φωναζε ο καυμενος.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγω κοριτσια να πω την αληθεια ο Δημητρης εχει φαει 2 φορες ξυλο αληθινο.Τη μια που ηταν και το χειροτερο ειμαστε Ταξιαρχων με ψωνια και οπως τον κραταω βλεπει ενα περιστερι στην απεναντι πλευρα μου αφηνει το χερι και περναει μονος του την Ταξιαρχων για να παει να το πιασει δεν θελετε να σας πω τι επαθα πεταω κατω τα πραγματα τον αρπζω απο την μπλουζα απο την λυσα μου να τον πιασω του χαραξα με τα νυχια μου τον σβερκο και μολιις ειδα οτι ηταν καλα του τραβηξα κοριτσια 2 χαστουκια στο προσωπο που με ετσουζε το χερι μου τα χασα κοντεψα να τρελαθω μετα ημουν αρρωστη με το βρωμοπαιδο Σημειωση εκεινο τον καιρο ημουν εγκυος μετα απο 15 περιπου μερες εμαθα οτι το εχασα και το μωρο ηαν νεκρο ηδη 2 εβδομαδες περιπου μπορει να ηταν τυχαιο σαν γεγονος αλλα απο τοτε ορκιστηκα οτι δεν θα τον ξαναχτυπησω στο προσωπο ΠΟΤΕ.Η αλλη ηταν παλι οτν εκανε χαζομαρες και θα χτυπαγε ασχημα μονο τοτε να πω χανω την υπομονη μου οταν γινεται επικυνδυνος για τον ευατο του

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερουδιααα!!..καταρχην χρονια πολλα και καθυστερημενα στις εορταζουσες!!!!(για 40 μερες γιορταζεται οποτε σας προλαβα :tongue:) οτι επιθυμειται εσεις και τα παιδακια και η οικογενεια σας.....

δευτερον....τα μικρα συνηλθαν (περιπου δηλ) ...οταν κλεισαμε με πηρε η παιδιατρος μου (σωπα ρε εμφανιστηκε )....της τα ειπα και μου ειπε ΜΟΝΟ σε μεγαλο πυρετο (πανω απο 38,5 ) να παω τη μικρη στο νοσοκομειο ...οσο για τη μεγαλη να μη πανικοβαλλομαι ακομη γιατι κανει πυρεττικο κυμμα (ναι το τσουναμι πηγα να πω τεσπα ) και αυριο θα ειναι καλυτερα....εαν συνεχιστει και αυριο ομως πανω απο 38 και φευγα τοτε μονο και αυτη νοσοκομειο μηπως ειναι κατι αλλο ..τεσπα ολη νυχτα καμια δεν ανεβασε χτες η μεγαλη ειχε μεχρι το μεσημερι κατι δεκατακια (μεχρι 37 και κατι ) και απο τοτε τιποτα....της δινω και σιροπι για το βηχα ....δε προλαβαινω να φυσανε μυτες και ορους και ξεμπουκωματα μικρη και μεγαλη αλλα τουλαχιστον ξεσπαει το κρυωμα-ιωση τι ειναι αυτο τελος παντων...αμα ξαναπαω σε παρτυ να μου τρυπησετε τη μυτη το κερατο μου εχω τις τρομερες τυψεις που τις πηγα αλλα δε γινοτανε ειναι και οι κολουποχρεωσεις στη μεση...οταν σου ερχονται σε παρτυ πρεπει να πας.....γκρρρρρρρρρ.....σας ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυ για το ενδιαφερον ομως....οταν βρεθουμε θυμηθειτε να σας κερασω κανα....σφηνακι τεκιλα!!!!

τωρα στα γενικοτερα νεα μας.....ξεκιναω απο σημερα κιολας διαιτα γιατι απο την μερα που γεννησα πηρα 3 κιλα ....αμαν...βασικα απο τοτε που σαραντισα...αντε ανεβηκε παλι η ζυγαρια πανω απο το 70...χτυπαγα το κεφαλι μου....:mad::x:x:x

ρε κοριτσια τι μαραθωνιοι θηλασμοι ειναι αυτοι???δηλ ειμαι τελικα φτου φτου πολυ τυχερη που δε κανουμε τοσες ωρες...χαρας στο κουραγιο σας...ναι ξερω .....καμια φορα οταν περναμε το 15 και αρχιζω και κουραζομαι φαντασου να ητανε 50λεπτο....πωπω σας βγαζω καπελο....ττουλαχιστον η μεγαλη δε ζηλευει σε αυτο το θεμα και εκεινη τι στιγμη πια δεν αρχιζει ολα αυτα που εκανε στην αρχη..μαμα τσισα μαμα αυτο μαμα εκεινο...καθομαστε και διαβαζουμε παραμυθι ή παιζουμε παραλληλα....στο δωματιο της βαζουμε και τη μπεμπα και ''συμμετεχει''και αυτη στο παιχνιδι....καλη ωρα οπως εσυ ντορα....καποια στιγμη θα ανεβασω και αυτες τις ερμες φωτο στο φβ με τις μπουμπου απο τις αποκριες....η σκονη χτες με τρελανε ημουνα ολη μερα με τρελο πονοκεφαλο..τη παρασκευη τα τσουγκρισαε ολιγον τι και με το συζυγο γιατι αντε τα πηρα και με αυτον....δυο παιδια αρρωστα και πηγε για να κλεισει μια δουλεια και μετα βρηκε τα αδερφια του και κατι φιλους και ...ξεχαστηκε ...ε και τα ηπιανε εκει περα...και μου γυρισε 3μιση το πρωι πινω και μεθω ωχ αμαν μερα νυχτα τραγουδω....μου ειχε γυρισει το ματι...οχι γιατι βγηκε αυτο το κανει συχνα δεν εχουμε θεμα αλλα βρηκε εκεινη τη μερα να τα εχει πιει???και εαν επρεπε να παμε στο νοσοκομειο???αντρες αντρες αντρες...παιδιαααααααααααααα......τεσπα.....

φιλια σε ολες και καλη κυριακη...τα λεμε αργοτερα γιατι το μεγαλο ταλιμπανακι θελει να κατσει στο πισι ....:lol:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια να πω την αληθεια ο Δημητρης εχει φαει 2 φορες ξυλο αληθινο.Τη μια που ηταν και το χειροτερο ειμαστε Ταξιαρχων με ψωνια και οπως τον κραταω βλεπει ενα περιστερι στην απεναντι πλευρα μου αφηνει το χερι και περναει μονος του την Ταξιαρχων για να παει να το πιασει δεν θελετε να σας πω τι επαθα πεταω κατω τα πραγματα τον αρπζω απο την μπλουζα απο την λυσα μου να τον πιασω του χαραξα με τα νυχια μου τον σβερκο και μολιις ειδα οτι ηταν καλα του τραβηξα κοριτσια 2 χαστουκια στο προσωπο που με ετσουζε το χερι μου τα χασα κοντεψα να τρελαθω μετα ημουν αρρωστη με το βρωμοπαιδο Σημειωση εκεινο τον καιρο ημουν εγκυος μετα απο 15 περιπου μερες εμαθα οτι το εχασα και το μωρο ηαν νεκρο ηδη 2 εβδομαδες περιπου μπορει να ηταν τυχαιο σαν γεγονος αλλα απο τοτε ορκιστηκα οτι δεν θα τον ξαναχτυπησω στο προσωπο ΠΟΤΕ.Η αλλη ηταν παλι οτν εκανε χαζομαρες και θα χτυπαγε ασχημα μονο τοτε να πω χανω την υπομονη μου οταν γινεται επικυνδυνος για τον ευατο του

α και θυμηθηκα...εγω θα σε κραξω ....μαρηηηηηηηηηηηηηηηη αστον να κατσει στα πλακακια να κρυωσει ο κολως του ναμαθει....και μετα οταν θα κρυωσει και θα εχει πυρετο να του πεις το επαθες γιατι αυτο και αυτο και αυτο....να δουμε θα ξανακατσει ???:tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Γιασεμουλα μπραβο...περαστικα λοιπόν.

Μαρινακι εγω ακομη δεν του της εχω βρεξει γερα....κανα δυο στον κωλο εχει φαι. Πιο πολυ φοβαται όμως το βλεμμα μου παρα το χερι μου. Και αυτες τις φορες που τις αρπαξε, του λεω μην το κανεις αυτο γιατι θα τις φας (μετα απο πλλες προφορικες παρατηρησεις), και αυτος με κοιταζε και το εκανε. Ε αφου του το εταξα να μην τον στεναχωρησω....

Γενικα πανω στα νευρα μου αποφευγω να κανω οτιδηποτε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κορίτσια,εμείς έχουμε μια ώρα που ξυπνησαμε κ αυτό επειδή μας ξύπνησε ένα κ@λ@κομπρεσερ κυριακάτικα τεσπα.σήμερα έχω μια βαρεμαρα απίστευτη δεν θέλω να κάνω τίποτα πρέπει όμως.πάω να τσιμπησω κανά τοστακι γιατί Με τα βρωμοχαπα με πιάνει το στομάχι μου.

:-D

α και θυμηθηκα...εγω θα σε κραξω ....μαρηηηηηηηηηηηηηηηη αστον να κατσει στα πλακακια να κρυωσει ο κολως του ναμαθει....και μετα οταν θα κρυωσει και θα εχει πυρετο να του πεις το επαθες γιατι αυτο και αυτο και αυτο....να δουμε θα ξανακατσει ???:tongue:

Μην μου δημιουργειτε και αλλες τυψεις παψτε πια τωρα τον εχω μεσα και παιζει διαλυοντας το σπιτι το κακομοιρο δεν κλαιει αλλα μετα εχει ενα υφος σαν να το κανει επιτηδες το ατιμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μανούλες καλημέρα. Να χαίρεστε τα αγγελουδάκια σας. Η Παναγίτσα να τα έχει αλλά κοιτάξτε και αυτό:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=915

πρεπει να κλεισω ραντεβου?Εγω θα παω κοριτσια οποια μπορει ας παει και εκεινη μπορει να ειναι το δικο μας παιδι αυριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρεπει να κλεισω ραντεβου?Εγω θα παω κοριτσια οποια μπορει ας παει και εκεινη μπορει να ειναι το δικο μας παιδι αυριο

εννοειται....καλο θα ηταν να πηγαιναμε όλες ή τελοςπαντως όσες δεν εχουν προβλημα υγειας.........

221882cb0gkyh7q4.gif

aleca τελικα αν εχεις αυτοάνοσο δεν μπορείς να πάς;; εγω θα στειλω τα παιδιά απο τη δουλειά, εξάλλου ολη μέρα στα νοσοκομεία την βγάζουν, ούτε κόπο δεν θα κάνουν...

ινακι εσυ που σκαμπαζεις απο νετ βαλε κατι σαν αγγελια οπου μπορεις για το παιδι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...