Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΟΦΑΚΙ ΓΕΙΑΑΑ,ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 5ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕς ΓΑΛΑ Κ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 47ΛΙΡΕΣ 53,48Ε ΔΗΆΔΗ....ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 97??ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞ.ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ?Η ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ

ναι 47 λιρες ειναι μονο τα γαλατα(53,48 ευρω),με τα μεταφορικα που ειναι 34,20 βγαινει 81,22 λιρες(93 ευρω).αλλα και παλι σε συμφερει γιατι εδω κανουν 140 ευρω.

τα 10 κουτια σε συμφερουν ακομα πιο πολυ,157 ευρω αντι για 280 εδω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσα σας έλειψα?Βλεπω ειστε ολες της νεας παιδαγωγικης μονο το χερι που δεν μου σφιξατα που πλακωσα τον Δημητρη ειπα και εγω θα με κραξουν την μανα την σιχαμενη.Πηγαμε σε κατι γενεθλια περασαμε χαλια με τους ηληθιους που βγαλανε τετοια μερα τα οικογενειακα τους στη φορα και καθομουν σαν μ@#@κας ανεβοκατεβαιναν εκλαιγαν κατι αηδιες παναγια μου και γυρισαμε πισω ο μικρος τη γκρινια τη συνεχιζει ακαθεκτος και ο μεγαλος μου ελεγε λυπαμαι για αυτα που εκανα και μου δημιουργησε τυψεις το βρωμοπαιδο το ξαναπλακωνεις τωρα που με εκανε και τον εδειρε ετσι για να μαθει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

γραφω γρηγορα κ τρεχω να ταισω μικρο που σκουζει:

με αντρα πλακωθηκαμε, μετα αγαπηθηκαμε κ μολις τωρα διαπιστωσαμε οτι ειναι αρρωστος!!

τι να κανω κοριτσια? ?????????????

φοβαμαι μην κολλησει το μικρουλι ή εγω !! τι να κανωωωωωωωωωωωω????????

παταρι εχετε στο σπιτι????Σπιτακι για σκυλο????

[sIGPIC][/sIGPIC]

και βλεπω αυτη τη διαφημηση με τον Γιιωργακη τον αχτυπητο του sos στην αρχη αισθανομουν πολυ τομαρι που ειχα δειρει τον μικρο τωρα που την ξαναβλεπω σκεφτομαι ας μην εκανε μ@#@κιες ο Γιωργακης να μην τις μαζευε αισιχτιρ πια

[sIGPIC][/sIGPIC]

παταρι εχετε στο σπιτι????Σπιτακι για σκυλο????

:lol::lol::lol::lol: Καθόλου δεν ντρέπεσαι μαρή??? Έχει τον πόνο της η κοπέλα! :lol::lol::lol:

Μάχη μου, τι να πεις... μανάδες... ούτε μαζί μπορείς, ούτε χώρια...

Εμείς μόλις κάναμε το μπανάκι μας και πάμε για το δείπνο μας! Ελπίζω μέχρι τη μία να έχουμε τελειώσει... Φιλάκια!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

αχ ρε μαρινακι και εγω τις δινω απο καμια που και που ε δεν γινετε εμενα εχει γινει παρα πολυ κ@λ@παιδο..ποσο ειναι ο δημητρακης??

Τεσσαρων τα κλεινει το Πασχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

τσα σας έλειψα?Βλεπω ειστε ολες της νεας παιδαγωγικης μονο το χερι που δεν μου σφιξατα που πλακωσα τον Δημητρη ειπα και εγω θα με κραξουν την μανα την σιχαμενη.Πηγαμε σε κατι γενεθλια περασαμε χαλια με τους ηληθιους που βγαλανε τετοια μερα τα οικογενειακα τους στη φορα και καθομουν σαν μ@#@κας ανεβοκατεβαιναν εκλαιγαν κατι αηδιες παναγια μου και γυρισαμε πισω ο μικρος τη γκρινια τη συνεχιζει ακαθεκτος και ο μεγαλος μου ελεγε λυπαμαι για αυτα που εκανα και μου δημιουργησε τυψεις το βρωμοπαιδο το ξαναπλακωνεις τωρα που με εκανε και τον εδειρε ετσι για να μαθει??

α ωραια περασατε μπραβο..:tongue: εγω μαρινακι του αγγελου του τις εχω βρεξει μετρημενες στα δαχτυλα...αλλα μιλαμε τα θελει ο απαυτος του...οπότε το ιδιο σκεφτηκα και για εσενα. Καλη μανουλα ειναι λεω...για να τις αρπαξει ο μιοκρος τις ζηταγε απεγνωσμενα.

Αυτο που σιχαινομαι ειναι όταβν οι γονεις ξεσπανε στα παιδια τους...αλλα αυτο γινεται όχι μονο χτυπωνταες τα αλλα και εμ αυτα που τους λενε.;)

Και η μανα μου ειναι ολα τα λεφτα.... με παιρνει στο κινητο γιατι ειχανε διακοπη ρευματος... να παρεις την ΔΕΗ να ρωτησεις ποτε θα ερθει... επαιρνα ποση ωρα και μιλουσαν..... μετα απο καμια ωρα με ξαναπαιρνει η μαμα... να τους παιρνεις μεχρι να βγαλεις γραμμη γιατι λεει αρχισαμε να κρυωνουμε... και μετα απο πολλες προσπαθειες επιτελους επιασα γραμμη και λεω στον υπευθυνο.... στην ταδε περιοχη μεχρι τι ωρα θα εχει διακοπη ρευματος? καλα μου λεει, πλακα μου κανεις? γιατι λεω? και τι μου απανταει βρε κοριτσια? πως εδω και μιαμιση ωρα εχει ερθει το ρευμα.... εγινα ρεζιλι...

Παιρνω και εγω την μαμα και της λεω? δεν εχετε ρευμα? οχι οχι μου λεει.. λεω για δες εξω εχουνε ρευμα? κοιταει και μου λεει... αχ! ναι εχουνε... ειχα κλεισει τον γενικο για να μην ερθει αποτομα το ρευμα και καψει καμια συσκευη....!!!!! αλλη φορα της λεω να παιρνεις μονη σου στην ΔΕΗ... θα το σκεφτονται και θα γελανε οι ανθρωποι...

:lol::lol::lol::lol:

ουφ τι μαραθωνιος και αυτος.

μπανιο ταισμα και υπνος ο μπεμπακος. απο αποψε τον εβαλα στο δωματιακι του. οχι αλλη καλαθουνα (και λογω του αντρα τωρα που ειναι κρυολογημενος) να δουμε πως θα την βγαλουμε την νυχτα εκτος καλαθούνας :) το εχω ενα αγχος . για καλο και για κακο εβαλα μια μεγαλη πολυθρονα αν ειναι να παρω κανα υπνακο εκει :)

εφτιαξα και σουπιτσα στο μεγαλο αγορι (τον λυπηθηκα μωρε τωρα που ειναι και αρρωστούλης) και τον εχω απομονωσει στο αλλο δωματιο - και εγω τσιμπησα 2 σοκολατιτσες και ειμαι ετοιμη για μπανιο-λουσιμο !!! ναιιιι επιτελους θα κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα !! :) και μετα ελπιζω να προλαβω να αρπαξω κανα υπνακο εστω και μιση ωρα πριν το εγερτηρι οτου μικρου ..

εμ και εγω για αυτο πηρα τριτο κρεβατι κατω απο τα διορωφα....βαρεθηκα στους καναπεδες και τα πατωματα:)

και βλεπω αυτη τη διαφημηση με τον Γιιωργακη τον αχτυπητο του sos στην αρχη αισθανομουν πολυ τομαρι που ειχα δειρει τον μικρο τωρα που την ξαναβλεπω σκεφτομαι ας μην εκανε μ@#@κιες ο Γιωργακης να μην τις μαζευε αισιχτιρ πια

και εγω αμα τον μαλωνω ( ακομη και να του φωναξω) και μετα τον στελβνω για υπνο, με ακουει ο καυμενος, παει. Κασι μετα τον βλεπω όπως κοιμαται σαν αγγφελουδι και με πιανουν κατι τυψεις....αλλα όταν ξυπναει θυμαμαι το λογο που τον εστειλα μεσα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

fagame k reftikame.meta apo posi ora ta afinete mona tous sto domatio vre koritsia?koutoulao ston ipnoooo.....

εγω τον αφηνω αμεσως μολις ρευτει...παω κοριτσακια, καληνυχτα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ωραία τα κατάφερα και σήμερα...''ξεπαρδάλωσα'' στη διασκέδαση του Σαββατόβραδου.......μόλις τώρα τέλειωσα το σίδερο !!!!

Τί τραβάω η έρμη μάνα !!!!!

Καληνύχτα μητερούλες......

Ηρθα κ εγω κοριτσακια μου..

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.. δεν εκανα βεβαια και τιποτα.. ο αντρας μου λειπει για λιγες μερες κ εγω ειμαι με τα δυο μωρα κ τη μανα μου (ευτυχως στο σπιτι) Για εναν καφε πηγαμε το απογευμα στον παιδοτοπο κ αυτο ηταν.. :tongue: και παλι καλα..

Καπου διαβασα για ατοπικη δερματιτιδα .. Πιστευω πvw το θεμα ειναι να την προλαβεις προτου παρει μεγαλες διαστασεις.. Ο Χαρης μου ειχε κανει κ ταλαιπωρηθηκαμε πολυ μεχρι να συνελθει το παιδακι..

Η μπεμπα ξεκινησε καποια στιγμη να κανει κατι σπιθουρακια στο προσωπο της αλλα της εβαλα 3 μερες fusidin-H με πεπανθολ μαζι (η πεπανθον χρειαζεται για να μην κανει το λεγομενο "φλας" δηλαδη να κοκκινησει παντου )κ εφυγαν αμεσως.. κ μετα μια απλη ενυδατικη για το προσωπο της frezyderm. Αλλα αν βαζετε παντα ενυδατικη το αποφευγετε.

Αλλη μια συμβουλη που εχω να σας δωσω (παλι ως παθουσα) ειναι να μην χρησιμοποιειτε για τα μαλλια τους αυτα τα αφρολουτρα που ειναι 2 σε 1. Καλυτερα ενα απλο σαμπουαν (πχ το απλο της penaten)

Ετσι αποφευγετε την εμφανιση της νινιδας. Επισης αλλος ενας τροπος για να την αποφυγετε ειναι αφου το λουσετε, να βαζετε στο χερι σας 2-3 σταγονες απο ενα απλο baby oil να περνατε απο πανω τη βουρτσα κ μετα να το χτενιζετε.. ετσι ενυδατωνεται η περιοχη κ δεν δημιουργειτε νινιδα. Με baby oil περνατε κ τα φρυδακια τους.

Τα πιτσιρικια μου αργησαν σημερα να κοιμηθουν.. Ο Χαρης κοιμηθηκε κατα τις 2 κ η μπεμπα πριν κανα τεταρτο.. Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι θα κοιμηθει σερυ τουλαχιστον 6 ωρες κ μετα θα ξυπνησει θα φαει κ θα ξανακοιμηθει παλι κανα 4ωρο. Οποτε θα ξυυπνησουμε οικογενειακως στις 12 το μεσημερι :lol::lol:

Ευτυχως η μικρη μπορει να κοιμαται αργα αλλα αν κοιμηθει κοιμαται πολλες ωρες.. Δεν ξυπναει για ενδιαμεσο γευμα εδω κ ενα μηνα περιπου. Νομιζω οτι σε αυτο βοηθησε ο βραδινος θηλασμος μιας κ το βραδυ η παραγωγη μου ηταν μειωμενη κ την μικρη την ξαναπερνε ο υπνος αμεσως οποτε κ εμαθε να κοιμαται για αρκετες ωρες με μικρη εως ελαχιστη ποσοτητα γαλακτος.

Τη μπεμπα μου τη θηλασα 40 μερες σχεδον αποκλειστικα κ λεω σχεδον γιατι σε 1-2 γευματα την ημερα επερνε ξενο (η δικο μου αν ειχα αντλησει απο μπιμπερο) γιατι εγω επρεπε να βγαινω εξω με τον Χαρη ο οποιος αρνουταν να βγει μια βολτα με οποιονδηποτε αλλο κ δεν μπορουσα να κρατησω το παιδι κλεισμενο μεσα στο σπιτι 40 μερες... Αρχικα οταν αρχισαμε να πρωτοβγαινουμε περιπου καμια βδομαδα αφου γεννησα) αφηνα την μικρη κοιμισμενη κ με επερναν τηλεφωνο οταν ξυπνουσε να γυρισω.. Ομως κ αυτο δεν ηταν λυση, να εχω το παιδι να κλαιει κ εγω να ειμαι με την ψυχη στοο στομα, κ ετσι ξεκινησαμε τα μπιμπερο..

Τελοσπαντων γενικοτερα δεν ειχα προβλημα οσο η μαμα μου εμεινε μαζι μου (2 βδομαδες) Μετα ομως η μπεμπα χρειαζοταν πολυ ωρα για να θηλασει (γιατι ο θηλασμος δεν ειχε εδραιωθει ακομα) κ ο Χαρης ηθελε κ αυτος να φαει, να κανει μπανιο να κοιμηθει.. εστω αυτα..

Γιατι αντε το παιχνιδι ειναι ευκολο.. το κανει κ ο μπαμπας.. τα αλλα???

Γιατι ο μπαμπας εχει την καλη θεληση , ο χαρης ομως διεκδικοντας το μεριδιο του θελει τη μαμα..:-(

Οποτε το ενα μπιμπερο εφερε το αλλο κ τελικα καταληξαμε σε θηλασμο με συμπληρωμα οποτε χρειαζοταν.

Τα βραδυα ομως η μικρη συνεχισε να θηλαζει 1ον γιατι εγω βαριομουν να σηκωθω απο το κρεβατι (την εχω μαζι μου) κ 2ον γιατι κ αυτη δεν ηθελε μπιμπερο με τιποτα απο τις 10 κ μετα..

Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να αποθηλασω γιατι το "αθλημα" δεν μου ταιριαζει ιδιαιτερα..:(

Ομως η μικρη μου αρνειται πεισματικα ...

Ακομα τα βραδυα για να κοιμηθει θελει να θηλασει τουλαχιστον μιση ωρα (που πολλες φορες μπορει να ειναι κ 1,2 η 3 ωρες) με αποτελεσμα το στηθος να συνεχιζει να παραγει γαλα, αν τη νυχτα ξυπνησει εγω βαριεμαι να σηκωθω οποτε θηλαζει ξανα, το πρωι ξυπναω πρησμενη οποτε θηλαζω αναγκαστικα :tongue: κ στανταρ κατα τη διαρκεια της ημερας ή θα ξαναπρηστω κ θα θηλασω ή θα την πιασει κριση την μικρη κ ο μονος τροπος να ηρεμησει ειναι το στηθος..

Πιπιλα δεν επιανε καθολου.. Ειναι καμια βδομαδα που πιανει κ αυτο οχι παντα.. Αν εχει κατι κ την ενοχλει θελει παλι την μαμαδοπιπίλα της :lol:

Τελοσπαντων εφοσον πλεον δεν εχει προβλημα με το μεικτο και εγω δεν εχω αγχος με το εχω δεν εχω γαλα, ας θηλασει για οσο θελει..

Αλλωστε η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη, εχει φτασει 5.600 (2.850 την πηραμε απο το μαιευτηριο, εφτασε στο βαρος γεννησης (3250) σε 15 μερες με αποκλειστικο θηλασμο κ 2 μηνων ειχε παρει 12 ποντους (γεννηθηκε 48 κ ηταν 60 ποντους 2 μηνων) Τωρα δεν ξερω γαιτι ναι μεν τη ζυγιζω αλλα δεν την μετραω ..Παντως εχει ψηλωσει το καταλαβαινω απο τα ρουχα της.

Με τον Χαρουλη τα πανεμια χαρα.. Την αγαπαει πολυ.. πλεον δεν θελεινα την δωσουμε πισω :lol: ουτε να την πεταξουμε..

Χτες φωναζανε κ οι δυο μαζι κ πως μου ηρθε κ λεω "θα σας πουλησω"

"Μην με πουλησεις μαμα " μου φωναζει ο Χαρης.. Καλα του λεω θα πουλησω την αδελφη σου...

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την αδελφη μου... να πουλησεις το μπαμπα :lol::lol::lol:

Αλλα την εχουμε κανει κουκλα κ παιζουμε την κακομοιρα.. Την παιρνουμε, την βαζουμε κατω σε ενα παπλωματακι, τη στηριζουμε στο μαξιλαρι θηλασμου (που ποτε δεν χρησιμοποιησα για το θηλασμο οποτε τωρα το βαλαμε για παιχνιδι) κ της φοραμε διαφορα φορεματα, κοκκαλακια κορωνες, της δινουμε κ κραταει ραβδακια κλπ κλπ .. και η μπεμπα μας γελαει που της λεμε διαφορα ομορφα λογακια κ εμεις χαιρομαστε :tongue::tongue:

Της πειραμε κ 2-3 στολες τωρα τις αποκριες κ την ντυνουμε κ με αυτες .. χιονατη τινκερμεπ πριγκηπισσα κλπ κλπ

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...