Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γραφω γρηγορα κ τρεχω να ταισω μικρο που σκουζει:

με αντρα πλακωθηκαμε, μετα αγαπηθηκαμε κ μολις τωρα διαπιστωσαμε οτι ειναι αρρωστος!!

τι να κανω κοριτσια? ?????????????

φοβαμαι μην κολλησει το μικρουλι ή εγω !! τι να κανωωωωωωωωωωωω????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γραφω γρηγορα κ τρεχω να ταισω μικρο που σκουζει:

με αντρα πλακωθηκαμε, μετα αγαπηθηκαμε κ μολις τωρα διαπιστωσαμε οτι ειναι αρρωστος!!

τι να κανω κοριτσια? ?????????????

φοβαμαι μην κολλησει το μικρουλι ή εγω !! τι να κανωωωωωωωωωωωω????????

αααααααααααααχ!γρηγορα επεσες:P:p:p:p:p!

μασκουλα και μακρια απο το μωρο.............

καλε τι γρηγορα?? σου λεω ξεσπαθωσα!!

πρεπει να φοραει μασκα συνεχως μεσα στο σπιτι ή οταν ειναι κοντα στο μικρο?

μωρε συνεχως για να μην κολλησεις και εσυ αλλα κυριως οταν ειναι κοντα στο μωρο(ας την βγαζει για να φαει εκτος και αν του εχεις βαλει τιμωρια να μην τρωει:P:p:p:p:p.)γενικα ας μην το πλησιαζει,ας παιζει ολη μερα playstation;-).

Διαφημίσεις

Να'μαι και γω!!!!

Και αφού σήμερα είναι η γιορτή μου-και το έμαθα από σας-είπα να το γιορτάσω κανονικότατα!!!!Έτσι,έβαλα την μπέμπα στο λίκνο,έκλαψε κανα 10λεπτο και κοιμήθηκε μόνη της,χωρίς να την κάνουμε βόλτα!!!Ε και μετά είδαμε πυροτεχνήματα!!!!!!!!!Ήπια και την μπύρα μου και είμαι κομπλέ!!!

Κάθε βδομάδα τη ζυγίζουμε τη μικρή αλλά τώρα είπα μιας και Δευτέρα κλείνει 2μηνο,τι να τη ζυγίσω και την Παρασκευή και τη Δευτέρα,άσε να μου φανεί λίγο περισσότερο!!

oCxsp2.png

Καλέ μόνο εγώ έκανα την ''κοντορεβυθούλα'' ????

Στους 2 μήνες ήταν 4750 kgr και ύψος 56cm !!!!!!!

!!!!

και ο δικός μου κοντορεβυθούλης είναι, στους δυο μήνες ήταν 60 πόντους και 5200κιλα περίπου.... όχι τιποτ'αλλο ο πεθερός που είναι με τα βίας 1.55 και φοβάμαι μην πάρει εκείνα τα γονίδια!!! :(

κοριτσακια τα υψη και κιλα που εχουν τωρα τα παιδακια μας ειναι απλα ενδεικτικα. Μετα τα δυο χρονια φαινεται πόσο περιπου θα γινει το παιδι. Ο Αγγελος μεχρι 2 χρονων ηταν στην τελευταια καμπυλη, από τοτε ειναι παντα εκτος...Επίσης καθε γενια ειναι ψηλοτερη απο την προηγουμενη, δεν βλεπετε???;)

Ευτυχώς που εμάς την ψιλοέκοψε τη νύχτα γιατί λόγω παλλινδρόμισης μετά απόκάθε γεύμα πρέπει να μένει 45λεπτά όρθιος... εκεί να δεις γλέντια!!!

Πάντως κι ο αντρούλης σου λίγο κοιμάται τελικά...

Για το τελευταίο θα διαφωνίσω...δυστυχώς για τους άντρες ούτε τα πιο απλά δεν είναι αυτονόητα...

!!!!

καλα αμα εμενα και ξυπνια δεν θα την εβγαζα...Ναι μωρε και ο Νικος πηζει, ειναι δυο τα παιδακια και ο Αγγελος θελει όλη μερα παιχνιδι και τετοια...και ο Νικος ειναι όλη την ωρα μαζι του...

ειναι η περιοδος τετοια που ειναι δυσκολη, θα με καταλαβεις στο δευτερο...

καλησπερα τωρα κοιμηθηκαν τα τερατα ειμαι κοματια.Γιατι δεν γιορταζουμε καθε χρονο την ημερα του Ηρωδη και να σφαζουμε 5-6 ετσι γαι το καλο???

ελα ντε...

:tongue::tongue::tongue:

βρήκα μια σελίδα το faceinhole.com και εβαλα μια φωτογραφία σε μια ξανθιά κορμάρα και την εστειλα στο μειλ του αντρα μου....και του γραφω δες τι κορμι παντρευτηκες χαχαχα

α και εγω στο φεις, στο προφιλ αριστερα εχω φτιαξει μια τετοια φωτο..περυσι την εφτιαξα και του την αφιερωσα χαχα,,.,

Σημερα ο Δημητρη τις μαζεψε κανονικα και πατροαραδοτα με τρελανε ο ατιμος σαν να το εκανε επιτηδες για τις φαει και να παιε για υπνο Αφου προσπαθω ωωωωωωωωωωωωρες να κοιμισω τον μικρο τον ξυπναει συνεχει με αποτελεσμα να μην μαγειρεψω να εχω πονοκεφαλο απο τη γκρινια το σπιτι μπαχαλο και στο τελος ο Δημητρη ξεβρακωθηκε εντελως και καθοταν στα πλακακια ε φατες τωρα τσογλανακι και καλο υπνο

ετσι ειναι μαρινακι ,...και το ξυλακι χρειαζεται που και που αλλιως δε βγαινει...

ακριβως τα ιδια και εμεις!!!!σημερα ειναι 2 μηνων και προχτες που πηγαμε στην παιδιατρο τη βρηκε 4750 και 57 υψος:P:p:p:p.σημασια εχει ομως ποσο γεννηθηκε.εμας 9 ημερων ηταν 3150 οποτε ειναι μια χαρα η αναπτυξη.

ακριβως...

ΕΒΓΑΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ Γ@Μ@Τ@..ΚΣΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΖΕΡ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ??

δεν ειναι περιεργο?? Εγω εγινα σαν την ορκα, εσυ αδυνατη...κρεμα δεν εβαλα ποτε και ραγαδα δεν εχω κανει ουτε μια. Για αυτο δεν πιστευω σε κρεμες και σε τετοια...

καλε τι γρηγορα?? σου λεω ξεσπαθωσα!!

πρεπει να φοραει μασκα συνεχως μεσα στο σπιτι ή οταν ειναι κοντα στο μικρο?

όταν ειναι κοντα...αλλα γενικα αεριζε το χωρο ή βαλ'τον σε αλλο δωματιο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

τυχερουλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΣΟΦΑΚΙ ΓΕΙΑΑΑ,ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 5ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕς ΓΑΛΑ Κ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 47ΛΙΡΕΣ 53,48Ε ΔΗΆΔΗ....ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 97??ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞ.ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ?Η ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ

:-D

ουφ τι μαραθωνιος και αυτος.

μπανιο ταισμα και υπνος ο μπεμπακος. απο αποψε τον εβαλα στο δωματιακι του. οχι αλλη καλαθουνα (και λογω του αντρα τωρα που ειναι κρυολογημενος) να δουμε πως θα την βγαλουμε την νυχτα εκτος καλαθούνας :) το εχω ενα αγχος . για καλο και για κακο εβαλα μια μεγαλη πολυθρονα αν ειναι να παρω κανα υπνακο εκει :)

εφτιαξα και σουπιτσα στο μεγαλο αγορι (τον λυπηθηκα μωρε τωρα που ειναι και αρρωστούλης) και τον εχω απομονωσει στο αλλο δωματιο - και εγω τσιμπησα 2 σοκολατιτσες και ειμαι ετοιμη για μπανιο-λουσιμο !!! ναιιιι επιτελους θα κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα !! :) και μετα ελπιζω να προλαβω να αρπαξω κανα υπνακο εστω και μιση ωρα πριν το εγερτηρι οτου μικρου ..

Κοριτσακια γεια σας.... διαβαζω τις προηγουμενες σελιδες και ολες ειμαστε σχεδον τα ιδια... ευτυχως για την ωρα εμεις δεν αρρωστηασεμ απο τον μπαμπα μας.... ειναι μια βδομαδα σχεδον που ηταν αρρωστος... λετε να εμφανισουμε πιο μετα συμπτωματα?

Η παιδιατρος μου ειπε πως εκτος απο μασκα ο μπαμπας θα πρεπει να πλενει συνεχεια τα χερια του ή να εχει ενα αντισηπτικο κοντα του και εγω οσο μπορω να αεριζω το σπιτι και να προσεχω στα αντικειμενα που ακουμπαει ο αντρουλης....

Και εγω παρηγγειλα mei tai τελικα.. την Δευτέρα θα τον εχω και ελπιζω να μας βολεψει.. εχω ενα αγχος αν θα μπορω να τον βαλω μεσα και αν θα μου ειναι ασφαλης....

Την Δευτέρα επίσης θα κανουμε και το εμβολιακι μας...

Κατερινακι στην Κοζάνη ειναι ενας δερματολογος που κανει λειζερ για αποτριχωση, ο Τσόγκας και ειναι πολυ καλος...

Και εγω εχω αρκετες ραγαδες ειναι ακομη κοκκινες αλλα δεν βλεπω να φευγουνε... μετα λεω ας κανω και το επομενο παιδακι και μετα να κανω θεραπεια.. ειναι στο δερμα γ@μ@τ@.... απο πολυ μικρη ειχα ακομη και πισω απο τα γονατα και ημουνα και αδυνατη και συνεχεια γυμναζομουν....

Απο κιλα και εγω ενω ειχα χασει μετα την γεννα και ημουνα λιγοτερα απο οτι εμεινα εγκυος τωρα βλεπω την ζυγαρια να ανεβαινει... ολη μερα σπιτι... ωραριο δεν εχει ακομη ο μικρος και τρωω οταν προλαβαινω και οτι προλαβαινω αλλα δεν παει άλλο... απο Δευτέρα θα ξεκινησω και διατροφη.... και ο αντρουλης μου κανει νηστεια και δεν με βολευει καθολου... εγω θα θελω κανα ψητο και σαλατουλα και θα πρεπει να φτιαχνω γι'αυτον άλλο φαγητο....

Και η μανα μου ειναι ολα τα λεφτα.... με παιρνει στο κινητο γιατι ειχανε διακοπη ρευματος... να παρεις την ΔΕΗ να ρωτησεις ποτε θα ερθει... επαιρνα ποση ωρα και μιλουσαν..... μετα απο καμια ωρα με ξαναπαιρνει η μαμα... να τους παιρνεις μεχρι να βγαλεις γραμμη γιατι λεει αρχισαμε να κρυωνουμε... και μετα απο πολλες προσπαθειες επιτελους επιασα γραμμη και λεω στον υπευθυνο.... στην ταδε περιοχη μεχρι τι ωρα θα εχει διακοπη ρευματος? καλα μου λεει, πλακα μου κανεις? γιατι λεω? και τι μου απανταει βρε κοριτσια? πως εδω και μιαμιση ωρα εχει ερθει το ρευμα.... εγινα ρεζιλι...

Παιρνω και εγω την μαμα και της λεω? δεν εχετε ρευμα? οχι οχι μου λεει.. λεω για δες εξω εχουνε ρευμα? κοιταει και μου λεει... αχ! ναι εχουνε... ειχα κλεισει τον γενικο για να μην ερθει αποτομα το ρευμα και καψει καμια συσκευη....!!!!! αλλη φορα της λεω να παιρνεις μονη σου στην ΔΕΗ... θα το σκεφτονται και θα γελανε οι ανθρωποι...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...