Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?ντορα και ντορακι χροναι πολλα πολυχρονες..

εγω ειμαι ψιλοχαλια εχω εδω και 9μερες περιοδο με μπολικο αιμα,πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παρω μιτροταν για 4μερες γιατι λεει μαλλον επαθε ατονια η μητρα και δεν κανει συσπασεις..αντε να δουμε...

:-D

ασε Μαρινα θα τον τρελάνεις και τον γιατρό!!!

Σοφακι βλέπω κλείνεται 2 μήνες σήμερα, να χαιρεσαι την μπουμπού σου!!!

Εμεις πήγαμε σουπερ μαρκετ , για καφέ και σε λιγάκι θα αφήσω την μικρη στον μπαμπά της και θα πάω σε ενα μπαζαρ. Μηπως να του γράψω ενα do/don't ??? φοβαμαι μην μου τα σκατωσει με το γάλα!!! αν και του εχω δείξει πως να το φτιάχνει κάνει κατι ποντιακα ωρες ωρες...

μολις γυρισαμε κι εμεις απο βολτα!! εμεις παιδια ειμαστε 184 εγω και 1 92 ο αντρας μου οποτε τον μπεμπη τον βλεπω τον νεο ιοοοοο σουλταν!!!

καλα μαρινα τετοια χαριτωμενα μου κανει κι εμενα κ μου ρχετε να την τσακισω ωρες ωρες!!!

ντορακι χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλησπερα τωρα κοιμηθηκαν τα τερατα ειμαι κοματια.Γιατι δεν γιορταζουμε καθε χρονο την ημερα του Ηρωδη και να σφαζουμε 5-6 ετσι γαι το καλο???

Γι'αυτά σου τα όμορφα αν αργήσεις να μπεις.....μας λείπεις :tongue::tongue::tongue:

καινουρια εισαι Μαριαμ???Καλως ειρθες αχ και να δει τι ωραι που θα περααααααααασεις εδω μεσα πωπωπωωωωωωωωωω.

Ποτε γεννησες εσυ και τι εκανες??

'Ελα να σε πιάσει στο στόμα της η Μαρίνα μας και θα ''καλοπεράσεις'' !!!!!!

......... ε φατες τωρα τσογλανακι και καλο υπνο

Δώωωωωσεεεεεε !!!!!!

εξαρτάται και απο που ξεκίνησαν, τι υψος είχε οταν γεννήθηκε;

Βάρος 2550 (την παρέλαβα 2400) και ύψος 49.

Με λίγα λόγια ''μωρό τεραστίων διαστάσεων'' !!!!!!!!

Διαφημίσεις

ουτε εμεις ειμαστε πρωτο μποι.εγω ειμαι 1,68 ο συζυγος 1,76(χα με δεκαποντο τον περναω:wink::lol::lol:)..ο μπεμπης γεννηθηκε 3230και 51εκ..και τωρα απο κιλα δεν ξερω σιγουρα περασε το5κιλο και απο υψος ειμαστε 59εκ..

ουτε εμεις ειμαστε πρωτο μποι.εγω ειμαι 1,68 ο συζυγος 1,76(χα με δεκαποντο τον περναω:wink::lol::lol:)..ο μπεμπης γεννηθηκε 3230και 51εκ..και τωρα απο κιλα δεν ξερω σιγουρα περασε το5κιλο και απο υψος ειμαστε 59εκ..

αννια μου εγώ του έκανα (αθελα μου πάντα!!!!) ένα χουνερι στον γάμο, εβαλα 12ποντο (με φιάπα φυσικά αλλιώς το τακούνι δεν το μπορώ) και του έριχνα σχεδον μισο κεφαλι, στις φωτογραφίες ο φωτογράφος παραλίγο να μου βγάλει τα πέδιλα!!!

χα χα καλο κατερινακι..και εγω αμα φοραω τακουνι οταν βγαινουμε εξω του ριχνω καπως..αλλα καμαρωνει..

ψαχνω δερματολογο που να κανει λειζερ γιατι αυτος που πηγα δεν μου γεμισε το ματι..βρηκα εναν στην κηφισια πασχαλιδης λεγετε..τον ξερει καμια??ελπιζω οταν παρω να ρωτησω μην μου πει τον κουκο αηδονι..

χα χα καλο κατερινακι..και εγω αμα φοραω τακουνι οταν βγαινουμε εξω του ριχνω καπως..αλλα καμαρωνει..

ψαχνω δερματολογο που να κανει λειζερ γιατι αυτος που πηγα δεν μου γεμισε το ματι..βρηκα εναν στην κηφισια πασχαλιδης λεγετε..τον ξερει καμια??ελπιζω οταν παρω να ρωτησω μην μου πει τον κουκο αηδονι..

αννια μου έβγαλες πολλές ραγάδες? γενικά πόσο περίπου κυμαίνονται οι τιμές? εγώ μόνο για laser αποτρίχωσης ξέρω γιατί είχα κάνει κοντα στα 300 Ε

Διαφημίσεις

Μελινάκι το Ινάκι σε ρώτησε αν αλλάζεις στήθος, αλλά κι εγώ θα σε ρώταγα...Πάντως θα σε συμβούλευα να τον σηκώνεις για ρέψιμο όταν γκρινιάζει ενδιάμεσα, και να μην αλλάζεις στήθος πρίν το 20λεπτο...για το λιπαρό γάλα που λέγαμε...

Ναι, τώρα το είδα! Αν σου πω ότι είδα τις πολλές παραθέσεις και δεν κοίταξα ποιός τα έγραφε! Συνήθως η ΦΑΜούλα παραθέτει πολλά πολλά μαζί! :lol: Πάντως, τον θηλάζω γύρω στα 15-20 λεπτά και μετά αρχίζει να χτυπιέται, γι' αυτό λέω ότι μάλλον δεν έχει τη ροή που θέλει και γκρινιάζει. αλλά από το χτύπα-χτύπα θα το κάνει γιαούρτι!!!

Μελινα ακριβως τα ιδια περναω και γω τωρα και δεν φταιει ο αερας, το εχω δοκιμασει και αυτο...Νομιζω πως κουραζεται να ρουφαει και μετα απο το τεταρτο που μαλλον η ροη ειναι περισσοτερη, αρχιζει τη γκρινια...Τσεκαρω βεβαια το στηθος και εαν δω πως οντως δεν τρεχει τον βαζω στο αλλο, αλλιως επιμενω στο ιδιο. Τωρα σταματησε το πολυ χτυπημα αλλα καθε θηλασμος διαρκει γυρω στα 50 λεπτα και μπορει να ειναι και κατω απο το τριωρο...Πακετο...Σε δυο θηλασμους βλεπω και μια ταινια!!!...Θελω να πιστευω πως θελει να μου αυξησει την παραγωγη και οτι δεν θα κρατησει πολυ αυτο. Χθες το βραδυ δεν αντεξα, τον εβγαλα νωριτερα απο το στηθος και του εδωσα μπουκαλι επιτηδες μηπως και κοιμηθει ενα βραδυ. Τελικα οντως κοιμηθηκε απο τις 12 εως τις 5 και ετσι καταφερα και εγω μετα απο τοσους μηνες να κοιμηθω ενα πενταωρο σερι!!!! Ασε που απο το τοσο ρουφηγμα και τραβηγμα πονανε και οι θηλες μου...

Λες να αρχίσω να βλέπω κι εγώ ταινίες? εμείς την ώρα τη χτυπάμε σίγουρα!κι εγώ έτσι κανω, τσεκάρω αν έχει γάλα και κάνω όπως κι εσύ. αλλά ο πεισματάρης ο γάιδαρος, τα δικά του!!! βέβαια, αν τα σηκώνουμε λίγο το στήθος βρίσκει χρόνο να κατεβάσει κι άλλο γάλα. άντε να το δοκιμάσουμε κι αυτό!!!

Είπατε τίποτα για κοντορεβυθούληδες????

Τη Δευτέρα κλείνουμε 2 μήνες...και θα σας πω πόσο είμαστε...Σίγουρα όχι πάνω από 4600 και 56 εκ.Αλλά και από πού να μοιάζει το μωρό?Μήπως εγώ ή ο Γιώργος είμαστε ΟΙ πανύψηλοι???

doraki, αν είχα μαμά (ή και μπαμπά, δε με χάλαει :)) παιδίατρο θα το μετρούσα κάθε εβδομάδα το μωρό!

Εμεις πήγαμε σουπερ μαρκετ , για καφέ και σε λιγάκι θα αφήσω την μικρη στον μπαμπά της και θα πάω σε ενα μπαζαρ. Μηπως να του γράψω ενα do/don't ??? φοβαμαι μην μου τα σκατωσει με το γάλα!!! αν και του εχω δείξει πως να το φτιάχνει κάνει κατι ποντιακα ωρες ωρες...

Γιατί καλέ??? τι έχουν οι πόντιοι??? :lol::lol::lol:

άσε, πετάει η γιαγιά μου κάτι μαργαριτάρια και καταλαβαίνω πώς βγαίνουν τ' ανέκδοτα! πήρε λέει ένα μέλι "τρίκυκλο"! πάει η κατερίνα τσάρκα στην Αθήνα ένα πράγμα... γεια σου ρε γιαγιά αθάνατη!!!

Η πρώτη καροτσοβόλτα μας ήταν μια χαρά!!! λαγοκοιμόταν και όταν σταματούσαμε άρχιζε τη γκρινια και τον κουνούσαμε μπρος-πίσω. αλλά κατα τ' άλλα πολύ καλός ήταν!!! :) τι καλά που αρχίζει να στρώνει! και σχεδόν όλη μέρα κοιμάται! να δούμε και το βράδυ...

doraki και dora, χρόνια σας πολλά!!!! και όσες έχουν αντρούληδες και παιδάκια που γιορτάζουν!

Υ.Γ. Καλέ, τι μακρινάρι έγραψα....

15y6xxxv0qx3picm.png

ΕΒΓΑΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ Γ@Μ@Τ@..ΚΣΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΖΕΡ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ??

αννια εγώ μένω στην Κοζάνη, έκανα σε ένα κέντρο αισθητικής και ναι κάνει και για ραγάδες αλλά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη γιατι δεν είχα το αποτελεσμα που έπρεπε, ναι μεν αραίωσαν οι τρίχες αλλά δεν έφυγαν όλες και συνεχίζω με κερί, στην Θεσ/νικη όμως πήγαινα για ακμή σε έναν πολύ καλό δερματολόγο ο άνθρωπος απ'οτι ξέρω είναι κορυφή και έχει πολύ καλά μηχανήματα και στα φυλλάδια που μου έδινε είχε και για ραγάδες λέγεται Καντούνης και πρέπει αν έχει ιατρείο και στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά, τωρα σε ποια περιοχή δεν ξέρω να σου πω, αλλά επειδη με την αποτρίχωση την πατησα και πεταξα τα λεφτα μου οπου και να πας να τους βάλεις να σου εγγυηθούν οτι οι ραγαδες θα φυγουν!

ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΙΖΕΡ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΗΚΗΣ..ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΣΕ 2-3ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ Κ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΙΖΕΡ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΗΚΗΣ..ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΣΕ 2-3ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ Κ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

μην το συζητας μωρε αλοιμονο και εγω θα σου έλεγα καλυτερα σε δερματολόγο!

Να μαστε πάλι!!!

Αν ο Κομπόστας δεν αρχίσει τις τσιρίδες από κολικούς θα πάμε "εκδρομούλα" σήμερα, σε φιλικό σπίτι....κάθησα κι έκανα κατάλογο τί θ αχρειαστώ και μας βλέπω να πηγαίνουμε με βαλίτσα...ευτυχώς η κοπέλα έχει κι αυτή νεογέννητο και δεν θα τρελαθώ άμα ξεχάσω τίποτα...

καλησπερα τωρα κοιμηθηκαν τα τερατα ειμαι κοματια.Γιατι δεν γιορταζουμε καθε χρονο την ημερα του Ηρωδη και να σφαζουμε 5-6 ετσι γαι το καλο???

:lol::lol::lol:

Σημερα ο Δημητρη τις μαζεψε κανονικα και πατροαραδοτα με τρελανε ο ατιμος σαν να το εκανε επιτηδες για τις φαει και να παιε για υπνο Αφου προσπαθω ωωωωωωωωωωωωρες να κοιμισω τον μικρο τον ξυπναει συνεχει με αποτελεσμα να μην μαγειρεψω να εχω πονοκεφαλο απο τη γκρινια το σπιτι μπαχαλο και στο τελος ο Δημητρη ξεβρακωθηκε εντελως και καθοταν στα πλακακια ε φατες τωρα τσογλανακι και καλο υπνο

Είπα κι εγώ πόση υπομονή πια αυτή η κοπέλα?!?!?!?!

Πες του να σε παίρνει τηλ για οτιδήποτε, προκειμένου να κάνει λάθος ας σε ενοχλεί...αν δεν είναι σίγουρος για κάτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...