Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα καρίτσια! χθες μπήκα για λίγο ίσα ίσα να σας διαβάσω όλη μέρα πάλι το μωρό είχε γκρίνια, άλλο ΄πράγμα ρε παιδί μου ξαλαρυγγιάστηκε το καημένο, πάλι όλη μέρα μόνη μου και το βράδυ που ήταν να'ρθει λίγο ο άντρας μου να τον κρατήσειψβγήκε έξω να ξεσκάσει "ο καημένος". Χάλασε και ο νεροχύτης της κουζίνας πλυμμήρησαν τα ντουλάπια και να έχω από χθες μια στοίβα πιάτα και κατσαρόλες να τρέχω με το μωρο στο μαρσιπο να πλενω τα μπιμπερό στο μπάνιο, ωστόσο να έχει πλαντάξει και αυτο το άμοιρο μέχρι να του ετοιμασω το μπανακι κλπ. ευτυχως στο μπανιο παιξαμε λιγάκι και ξεχάστηκε και μου ήρθε ο άλλος στη μια σαν να μην συμβαίνει τιποτα, πως τα πήρα εκείνη τη στιγμή, από τη μύτη του την έβγαλα τη βόλτα, λες και το έκανα μόνη μου το παιδι!

το κορυφαίο δε ποιο ειναι? του είπα "αυριο θα κρατησεις εσυ το μωρο να βγω και εγώ με τις φίλες μου έξω το βράδυ για να δεις πως είναι " και τι μου απάντησε? εσυ μου λεει είσαι μανα, που θα βγείς? απορώ πως κρατήθηκα και δεν του εβαλα φωτια!

οπότε Αντζυ μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη, απλά εγ΄΄ω δεν θα σου πώ να κάνεις υπομονή ξέσπασε όσο μπορείς μπας και ταρακουνηθεί λιγάκι, μωρό είναι και κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να το αφήσεις κάπου, ούτε στον άντρα σου δεν θα έχεις εμπιστοσύνη. καλά έλεγε η άλλη σε μια σειρά...... άντρες πεταμένα λεφτα....εκτος βέβαια απο τα παιδάκια μας!!

Αντζυ και κάτι ακόμα αυτό που είπες οτι δεν θες αύριο μεθαύριο η νύφη σου να σε καταριέται για το πως τον μεγάλωσες το σκέφτομαι και εγώ συνέχεια, πολλές φορες !!!!!

Πωπω μέρα που πέρασες!!!!

Νατασούλα να τον προσέχεις και να τον φυλάς σε γυάλα μη σου πάθει τίποτα.

Είναι ένα σπανιότατο είδος με πολύ περιορισμένο αριθμό ''τεμαχίων'' που απειλείται από εξαφάνιση !!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα!!! Και ο δικός μου καλός είναι, όχι σαν της Νατασούλας, αλλά καλός!!!!

καλα μιλαμε πολυ ξενυχτι εχω φαει...δε λες παλι καλα που κοιμαται αμεσως και δε θελει νανουρισμα ή παιχνιδια?? αλλα όπως και να το κανεις τα 40 λεπτα τα τρως τη φορα....

ρε κοριτσακι δεν ξυπναει....κοιμαται 2 και 3 η ωρα και ξυπναει 9.....Ενδιαμεσα απλα δεν ξυπναει.... Αν ο μικρος ξυπνησει πριν την ωρα που εχει κοιμηθει ειμαι τυχερη...

Και τι να πω? Γενικα βοηθαει..κανει πολλα...Και εκεινος κουραζεται με τα παιδακια μας...Απλα κανουμε και οι δυο υπομονη να περασει το δυσκολο διαστημα.

εκει ειναι το θεμα...εμενα δε μου αρεσει να ζηταω ...γενικως....για αυτο επιβαλλεται να το καταλαβει μονος του. Αν δεν...κακο του κεφακιου του...

Ντορακι και όλες όσες εχετε εορταζοντες, πολυχρονοι να εισαστε

Ευτυχώς που εμάς την ψιλοέκοψε τη νύχτα γιατί λόγω παλλινδρόμισης μετά απόκάθε γεύμα πρέπει να μένει 45λεπτά όρθιος... εκεί να δεις γλέντια!!!

Πάντως κι ο αντρούλης σου λίγο κοιμάται τελικά...

Για το τελευταίο θα διαφωνίσω...δυστυχώς για τους άντρες ούτε τα πιο απλά δεν είναι αυτονόητα...

Καλέ σαν το παλιό καλό καιρό είμαστε σήμερα !!!!!!

Χαλαρή ψιλοκουβεντούλα και όλο σχόλια για τους άντρες μας. Η μία να λύνει, η άλλη να δένει ......Άντε να μπαίνουμε στους γνωστούς μας ρυθμούς σιγά-σιγά !!!!!!

Έτσι, έτσι!!!!

μόλίς πήρε τηλ. ο άντρας μου και μου είπε ότι η βασίλισσα-πεθερά διέταξε να της πάω το μωρό να το δεί!!!! υπο άλλες συνθήκες θα τα άπαιρνα στο κρανίο αλλά νομίζω ότι βρήκα ευκαιρία, θα στείλω τον άντρα μου με το μωρό και θα κάτσω εγώ να κάνω καμια δουλεια, όχι τίποτ'άλλο να ξεκουραστώ και λίγο (ειρωνεία ε???)

Δουλειές θα κάνεις ή θα ξεκουραστείς??? Ψηφίζω το δεύτερο!!!!

Dora και Doraki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς κάναμε και αγιασμό σήμερα!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Νατασούλα,ειδικά για σας που δεν έχω εικόνα και δε σας έχω δει,πίστευα ότι θα είστε πάνω από 1,75 ο καθένας!!!!

Αλλά κι εμείς είμαστε 1,75 ο άντρας μου και 1,63 εγώ,οπότε τι να περιμένουμε το μωρό να γίνει 2 μέτρα????

oCxsp2.png

Πωπω μέρα που πέρασες!!!!

Χαχαχα!!! Και ο δικός μου καλός είναι, όχι σαν της Νατασούλας, αλλά καλός!!!!

Ευτυχώς που εμάς την ψιλοέκοψε τη νύχτα γιατί λόγω παλλινδρόμισης μετά απόκάθε γεύμα πρέπει να μένει 45λεπτά όρθιος... εκεί να δεις γλέντια!!!

Πάντως κι ο αντρούλης σου λίγο κοιμάται τελικά...

Για το τελευταίο θα διαφωνίσω...δυστυχώς για τους άντρες ούτε τα πιο απλά δεν είναι αυτονόητα...

Έτσι, έτσι!!!!

Δουλειές θα κάνεις ή θα ξεκουραστείς??? Ψηφίζω το δεύτερο!!!!

Dora και Doraki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς κάναμε και αγιασμό σήμερα!!!!

θα πω οτι θέλω να κάνω δουλει΄ες αλλά λέω να ξεκουραστώ!!!! χαχαχα

εγώ είμαι 1.65 κ ο άντρας μου με το ζορι φτανει το 1.70 χαχαχα doraki στη φωτο φαινεσαι αρκετα ψηλότερη!

Διαφημίσεις

χαχα καλό εεε???Είναι επειδή ήμουν πιο αδύνατη τότε!!!Πριν 4,5 χρόνια...Νιάτο ακόμα....

:tongue::tongue::tongue:

βρήκα μια σελίδα το faceinhole.com και εβαλα μια φωτογραφία σε μια ξανθιά κορμάρα και την εστειλα στο μειλ του αντρα μου....και του γραφω δες τι κορμι παντρευτηκες χαχαχα

Διαφημίσεις

Αχ Μαρινάκι,τον πρώτο καιρό σκέφτηκα με λησμονιά τον Ηρώδη,αλλά μετά μου πέρασε!!

Σημερα ο Δημητρη τις μαζεψε κανονικα και πατροαραδοτα με τρελανε ο ατιμος σαν να το εκανε επιτηδες για τις φαει και να παιε για υπνο Αφου προσπαθω ωωωωωωωωωωωωρες να κοιμισω τον μικρο τον ξυπναει συνεχει με αποτελεσμα να μην μαγειρεψω να εχω πονοκεφαλο απο τη γκρινια το σπιτι μπαχαλο και στο τελος ο Δημητρη ξεβρακωθηκε εντελως και καθοταν στα πλακακια ε φατες τωρα τσογλανακι και καλο υπνο

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα τωρα κοιμηθηκαν τα τερατα ειμαι κοματια.Γιατι δεν γιορταζουμε καθε χρονο την ημερα του Ηρωδη και να σφαζουμε 5-6 ετσι γαι το καλο???

Μαρινάκι θα μας ξεκάνεις με τις ατακες σου!!!!! που είναι τα ανθρωπάκια που βάζουμε που πέφτουν κάτω απο τα γέλια????

doraki εσυ μην μιλάς η μπουμπούκα σου κοιμάται, εγώ μέχρι τώρα με το ένα πόδι κουνούσα το ριλάξ και σιδέρωνα αλλά και το κουτσομπολιο κουτσομπολιο ε? ανα ενα λεπτο εγραφα κιολας σ'εσας, ευτυχως τωρα εδιωξα γιο και αντρα και ησύχασα!!!

Καλέ μόνο εγώ έκανα την ''κοντορεβυθούλα'' ????

Στους 2 μήνες ήταν 4750 kgr και ύψος 56cm !!!!!!!

Μ'αρέσει που η γιατρός μας έλεγε για ''αλματώδη ανάπτυξη'' και με τον Γιώργο καμαρώνουμε για τον κορίτσαρό μας !!!!!

ακριβως τα ιδια και εμεις!!!!σημερα ειναι 2 μηνων και προχτες που πηγαμε στην παιδιατρο τη βρηκε 4750 και 57 υψος:P:p:p:p.σημασια εχει ομως ποσο γεννηθηκε.εμας 9 ημερων ηταν 3150 οποτε ειναι μια χαρα η αναπτυξη.

maliv είπε:
Καλημέρα και απο μενα!!!

Σημερα δευτερη μερα κοιμηθηκαμε στην κουνια μας!!!:P:p:p Εγω βεβαια με το ενα αυτι ξυπνιο, αλλα ολα καλα, ευτυχως οι κρεβατοκαμμαρες ειναι απεναντι και ακουγεται το παραμικρο!

Μελινα ακριβως τα ιδια περναω και γω τωρα και δεν φταιει ο αερας, το εχω δοκιμασει και αυτο...Νομιζω πως κουραζεται να ρουφαει και μετα απο το τεταρτο που μαλλον η ροη ειναι περισσοτερη, αρχιζει τη γκρινια...Τσεκαρω βεβαια το στηθος και εαν δω πως οντως δεν τρεχει τον βαζω στο αλλο, αλλιως επιμενω στο ιδιο. Τωρα σταματησε το πολυ χτυπημα αλλα καθε θηλασμος διαρκει γυρω στα 50 λεπτα και μπορει να ειναι και κατω απο το τριωρο...Πακετο...Σε δυο θηλασμους βλεπω και μια ταινια!!!...Θελω να πιστευω πως θελει να μου αυξησει την παραγωγη και οτι δεν θα κρατησει πολυ αυτο. Χθες το βραδυ δεν αντεξα, τον εβγαλα νωριτερα απο το στηθος και του εδωσα μπουκαλι επιτηδες μηπως και κοιμηθει ενα βραδυ. Τελικα οντως κοιμηθηκε απο τις 12 εως τις 5 και ετσι καταφερα και εγω μετα απο τοσους μηνες να κοιμηθω ενα πενταωρο σερι!!!! Ασε που απο το τοσο ρουφηγμα και τραβηγμα πονανε και οι θηλες μου...

Αντζι φανταζομαι την απογοητευση σου...Οι αντρες ειναι σαν μικρα παιδια ωρες ωρες...

ξέχασα να σας δείξω και ενα βιντεάκι!!!

ca_te_rinaki είπε:
μόλίς πήρε τηλ. ο άντρας μου και μου είπε ότι η βασίλισσα-πεθερά διέταξε να της πάω το μωρό να το δεί!!!! υπο άλλες συνθήκες θα τα άπαιρνα στο κρανίο αλλά νομίζω ότι βρήκα ευκαιρία, θα στείλω τον άντρα μου με το μωρό και θα κάτσω εγώ να κάνω καμια δουλεια, όχι τίποτ'άλλο να ξεκουραστώ και λίγο (ειρωνεία ε???)

να τους στείλεις!!! και καλή σου ξεκούραση

sofou είπε:
Καλέ μόνο εγώ έκανα την ''κοντορεβυθούλα'' ????

Στους 2 μήνες ήταν 4750 kgr και ύψος 56cm !!!!!!!

Μ'αρέσει που η γιατρός μας έλεγε για ''αλματώδη ανάπτυξη'' και με τον Γιώργο καμαρώνουμε για τον κορίτσαρό μας !!!!!

εξαρτάται και απο που ξεκίνησαν, τι υψος είχε οταν γεννήθηκε;

marina mimi είπε:
καλησπερα τωρα κοιμηθηκαν τα τερατα ειμαι κοματια.Γιατι δεν γιορταζουμε καθε χρονο την ημερα του Ηρωδη και να σφαζουμε 5-6 ετσι γαι το καλο???

μαρινάκι θες και τρίτο είπαμε;;;;:tongue:

Ντορα και Ντοράκι χρονια σας πολλά!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...