Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Αλεκα ο μικρος ακομα 2 φορες σηκωνετε??? πωπω κομματια θα εισαι...εμενα συνηθως ξυπναει 5-6 και μετα κατα τισ 8..καποιες φορες σηκωνεται 3 και μετα παλι 6 και ριχνω κατι καντηλια αλλο πραγμα ...(οχι στον μικρο...ετσι γενικα) ..Ζορικος σου βγηκε αυτος...το ελεγες θυμαμαι απο οταν ησουν εγγυος. Εμενα αντιθετα η μεγαλη μου ηταν ζορικη οταν ηταν μωρο...ξυπνουσε 4 και μετα ....απλα δεν ξανακοιμοταν!! Αφου απο τη νυστα μου μια μερα επεσα απο το κρεββατι!

!!

καλα μιλαμε πολυ ξενυχτι εχω φαει...δε λες παλι καλα που κοιμαται αμεσως και δε θελει νανουρισμα ή παιχνιδια?? αλλα όπως και να το κανεις τα 40 λεπτα τα τρως τη φορα....

Καλέ ξύπνα τον!!! Ακούς εκεί!!! Θα κλατάρεις!!!

..

ρε κοριτσακι δεν ξυπναει....κοιμαται 2 και 3 η ωρα και ξυπναει 9.....Ενδιαμεσα απλα δεν ξυπναει.... Αν ο μικρος ξυπνησει πριν την ωρα που εχει κοιμηθει ειμαι τυχερη...

Και τι να πω? Γενικα βοηθαει..κανει πολλα...Και εκεινος κουραζεται με τα παιδακια μας...Απλα κανουμε και οι δυο υπομονη να περασει το δυσκολο διαστημα.

το κορυφαίο δε ποιο ειναι? του είπα "αυριο θα κρατησεις εσυ το μωρο να βγω και εγώ με τις φίλες μου έξω το βράδυ για να δεις πως είναι " και τι μου απάντησε? εσυ μου λεει είσαι μανα, που θα βγείς? απορώ πως κρατήθηκα και δεν του εβαλα φωτια!

!!

αχ καλο μου,....εισαι και μικρον εσυ....τη συναδελφικη μου αλληλεγγυη σου στελνω.

Συμφωνω απολυτως! Πολλοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τι εχει γινει παρα μονο εαν τους τα πεις χυμα...Κριμα παντως γιατι στην προκειμενη περιπτωση θα επρεπε να τα καταλαβαιναν απο μονοι τους...

εκει ειναι το θεμα...εμενα δε μου αρεσει να ζηταω ...γενικως....για αυτο επιβαλλεται να το καταλαβει μονος του. Αν δεν...κακο του κεφακιου του...

Ντορακι και όλες όσες εχετε εορταζοντες, πολυχρονοι να εισαστε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασουλα θα τους βαλουμε μαζι με τον δικο μου, να μην τους ματιασουνε!!!:P:p:p

Ντορακι και Ντορα να ειστε χιλιοχρονες, να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!

Α, βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι άντρες. Και νόμιζα πώς ο δικός μου ήταν συλλεκτικό κομμάτι. Πω, πώ θα με κάψει ο Θεός με αυτά που λέω τρομάρα μου!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Dora Χρόνια Πολλά - Πολύχρονη!!!!!!!!!!!!

Μη σας πώ καλύτερα ότι τώρα που σας γράφω η μικρή θηλάζει!!!!!!!!!!! Δεν κρατιόταν με τίποτα. Πολύ τρώει βρε κορίτσια. Τρώει από το στήθος μου, ρεύεται και τρώει και 90-100 ml ξένο γάλα και ξαναρεύεται. Και τα δικά σας έτσι είναι; Βέβαια από κιλά πάμε καλά. Στις 46 ημέρες που τηνζύγισε ο γιατρός ήταν 4750 και 62 πόντους ψηλή.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλέ σαν το παλιό καλό καιρό είμαστε σήμερα !!!!!!

Χαλαρή ψιλοκουβεντούλα και όλο σχόλια για τους άντρες μας. Η μία να λύνει, η άλλη να δένει ......Άντε να μπαίνουμε στους γνωστούς μας ρυθμούς σιγά-σιγά !!!!!!

Διαφημίσεις

μόλίς πήρε τηλ. ο άντρας μου και μου είπε ότι η βασίλισσα-πεθερά διέταξε να της πάω το μωρό να το δεί!!!! υπο άλλες συνθήκες θα τα άπαιρνα στο κρανίο αλλά νομίζω ότι βρήκα ευκαιρία, θα στείλω τον άντρα μου με το μωρό και θα κάτσω εγώ να κάνω καμια δουλεια, όχι τίποτ'άλλο να ξεκουραστώ και λίγο (ειρωνεία ε???)

καλημερα .. σας διαβαζω αλλα δεν εχω δυναμη να γραψω. εχω κοιμηθεί ελαχιστα και εχω πολυ σωματικη κουραση

ο αντρουλης ροχαλιζει ακόμη, εννοειται δεν εχουμε μιλησει απο χτες. και δεν ξερω αν θα συζητήστουμε γιατι πολυ απλα εγω ειμαι στυλ το λεω μια, το λεω δυο, ε συγνωμη αλλα δεν θα σε ξαναμεγαλωσω εγω σωστα - επρεπε να εχει γινει ηδη απο αλλους !

απλα θα την παλεψω οσο αντεχω και ο θεος βοηθος...

Βέβαια από κιλά πάμε καλά. Στις 46 ημέρες που τηνζύγισε ο γιατρός ήταν 4750 και 62 πόντους ψηλή.

Καλέ μόνο εγώ έκανα την ''κοντορεβυθούλα'' ????

Στους 2 μήνες ήταν 4750 kgr και ύψος 56cm !!!!!!!

Μ'αρέσει που η γιατρός μας έλεγε για ''αλματώδη ανάπτυξη'' και με τον Γιώργο καμαρώνουμε για τον κορίτσαρό μας !!!!!

Επεξεργάστηκαν by sofou

αχ καλο μου,....εισαι και μικρον εσυ....τη συναδελφικη μου αλληλεγγυη σου στελνω.

ευχαριστώ πολύ, τι να πώ υπομονή τουλάχιστον να ανοίξει ο καιρός να βγω και εγώ λίγο να ξεσκάσω ίσως τότε να είμαστε καλύτερα!!!:P

Καλέ μόνο εγώ έκανα την ''κοντορεβυθούλα'' ????

Στους 2 μήνες ήταν 4750 kgr και ύψος 56cm !!!!!!!

Μ'αρέσει που η γιατρός μας έλεγε για ''αλματώδη ανάπτυξη'' και με τον Γιώργο καμαρώνουμε για τον κορίτσαρό μας !!!!!

και ο δικός μου κοντορεβυθούλης είναι, στους δυο μήνες ήταν 60 πόντους και 5200κιλα περίπου.... όχι τιποτ'αλλο ο πεθερός που είναι με τα βίας 1.55 και φοβάμαι μην πάρει εκείνα τα γονίδια!!! :(

Διαφημίσεις

Είπατε τίποτα για κοντορεβυθούληδες????

Τη Δευτέρα κλείνουμε 2 μήνες...και θα σας πω πόσο είμαστε...Σίγουρα όχι πάνω από 4600 και 56 εκ.Αλλά και από πού να μοιάζει το μωρό?Μήπως εγώ ή ο Γιώργος είμαστε ΟΙ πανύψηλοι???

oCxsp2.png

Angie χαλάρωσε!!!!!!!!!!! Δίκιο έχεις, προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Sofou το κάθε μωράκι μεγαλώνει με τον δικό του ρυθμό. Η δικιά μου έχει πάρει τα πάνω της από την στγμή που ξεκινήσαμε να της δίνουμε το συμπλήρωμα. Βέβαια τρώει και αρκετά, καμιά ώρα θα φάει και εμάς!!!!!!!! Να δείς μόνο τι γίνεται μέχρι να της ετοιμάσω το γάλα της, τρομερά κλάματα. Μετά αφού το πιεί είναι μέσα στην τρελή χαρά!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Είπατε τίποτα για κοντορεβυθούληδες????

Τη Δευτέρα κλείνουμε 2 μήνες...και θα σας πω πόσο είμαστε...Σίγουρα όχι πάνω από 4600 και 56 εκ.Αλλά και από πού να μοιάζει το μωρό?Μήπως εγώ ή ο Γιώργος είμαστε ΟΙ πανύψηλοι???

doraki τα κοριτσάκια νομιζω είναι πάντα λίγο πιο κοντά, εμένα ο μικρός μου τον πρώτο μήνα πήρε 8 εκ. πήρα μια χαρά.....τον επόμενο μήνα όμως πήρε μόνο 2 εκεί αγχώθηκα!!!

Την Δευτέρα που θα πάμε στον γιατρό για το εμβόλιο, θα σας πώ πόσο πήγε. Και εμένα ο αντρούλης μου δεν είναι ψηλός ούε και το σόι του αλλά μάλλον η μικρούλα μου έχει πάρει από το δικό μου σόι, οι πιο πολλοί είναι ψηλοί, ο δε παππούς μου πανύψηλος. Εγώ πάλι θεωρούμαι μέτρια με ύψος 1.67.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...