Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η με φρούτα. Σιγά μην τ' άφηνα.!!! χιχι!!! :) Ωραίο το δείπνο χθες! :)

Και τώρα ετοιμάζει πρωινό το έτερό μου ήμισυ! Εμένα τα χέρια μου είναι τόσο πρησμένα που και να γράψω ζορίζομαι (και τα πόδια μου το ίδιο, αλλά αφού δε γράφω με τα πόδια δε με πειράζει :))

και εγώ την Παρασκευή έβγαλα τη βέρα μου με δυσκολία.... νόμιζα ότι δεν θα μπορέσω να την βγάλω. Εν τωμεταξύ πρήστηκαν τα χέρια και τα πόδια μου μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Και εννοώ το πρηξιμο της εγκυμοσύνης γιατί λογω κιλών φυσικά είχαν αρπάξει και χέρια και πόδια! Πάντως αυτή τη στιγμή είναι πρησμένη μέχρι και η μύτη μου!

Αλεκάκι λένε ότι το πρωτόγαλα μεταφέρει αντισώματα από τη μαμά στο νεογέννητο, αλλά ξέρω ένα σωρό παιδάκια που δεν θήλασαν και δεν έγιναν "αρρωστιάρικα" και πάλι άλλα που θήλασαν και αρρωσταίνουν 2 φορές το μήνα... Τί να πιστέψουμε πια??? Αλήθεια τηντετάρτη αναμένεται ογιος Νο 2!!! Τί καλά!!! ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΝΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ Θυμήθηκα τώρα που παρακολουθούσαμε τα τικεράκια και όταν πιάσαμε τις 100 ημ. πριν τη γέννα λέγαμε ΤΡΑΛΑΛΑ και άλλα τέτοια...Τώρα που είναι μήνας σκάρτος.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΛΑΛΑ????? Μάλλον φοβόμαστε λιγάκι, εεε?????????

Ούτε τον Άγγελο τον θήλασα ( για μια εβδομάδα έπινε 2-3 σταγόνες σε κάθε γευμα!) αλλά δόξα τον θεό δεν έχει πάρει ποτε΄φάρμακο ως τώρα , μόνο ντεπονάκι σε κανα πυρετό. Ούτε εγώ είχα θηλάσει, δεν έιχε η μάνα μου γάλα. Και περδίκι ήμουν. Αν με ρωτήσεις ενδόμυχα πιστευω ότι το μητρικό είναι σούπερ μόνο αν τηρούνται κάποιοι παράμετροι που εγώ δε μπορω να τους τηρήσω. Για αυτό θέλω να ρωτησω το νεογνολόγο (που του έχω πολύ εμπιστοσύνη) πόσο κακό θα του κάνω -αν του κάνω- με το να μην προσπαθησω καν...

Μην παρεξηγηθώ, δεν παροτρυνω καμιά να μην θηλάσει... μακάρι να μπορουσα και εγώ. Αλλά κοριτ΄σακια μου σηκώνεται η τρίχα μόνο που το σκεφτομαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επίσης Φαμούλα μου, θα μιλήω με τη Σοφία να σας ενημερώσει αμέσως. και θα κόψω το λαιμό μου να βρω ιντερνετ!!!! χαχα!!!!

Πριν 100 ημέρες δεν είχαμε φάει τη φρίκη των κιλών, πρηγίματος, αυπνίας, κλπ.... Για αυτό ήμασταν τριαλαλό!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλά .... εγώ έχω αγχωθεί για να ΜΗΝ θηλάσω. Το πιστευεις??? Αν με ακούσει καμια κοπέλα από το φόρουμε του θηλασμού θα με στείλει στο πυρ το εξώτερον! Και σκέφτομαι.... να το κόψω κατευθείαν (αυτό το λίγο που θα έχω γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω) ή να περιμένω???

Όπως και να'χει πάντως το βυζί μου ούτε μια στάλα δε βγάζει προς το παρόν!!!:-(

Έλα Αλεκάκι έφτασες!!!! Σούπερ είσαι !:D

Να μην αγχώνεσαι και να μην έχεις τύψεις. Ο θηλασμός είναι κάτι προσωπικό της μητέρας, και σε κανέναν δεν του πέφτει λόγος ΟΚ;;;

Αν δεν θέλεις να θηλάσεις, δεν μπορεί κανένας να σε υποχρεώσει, και κανένας να σε πρήζει γι αυτό. Και ούτε γι αστείο να μην νιώθεις τύψεις, ακούς; Τα παιδάκια μας έχουν πολλά να πάρουν από εμάς είτε τα θηλάζουμε είτε όχι!! προς θεού δλδ!!!!

(μονο ένα πράγμα, το ΒΖ βγάζει γάλα μετά την γέννα...) πάντως αν δεν θέλεις ούτε να το προσπαθήσεις μπορείς και να το κόψεις χωρίς να πάρεις το χάπι (γιατί ζαλίζει και σε κάνει χάλια γενικά δεν είναι ότι καλύτερο, τοχες πάρει την άλλη φορά; ) Επίσης το ότι θα το πάρεις δεν σου αποφεύγει το πέτρωμα...

Φιλούρες!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα και από μένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας πάλι εδώ !!! (στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε......)

Το τι τρέξιμο και τι δουλειές είχα αυτές τις μέρες ήταν άνευ προηγουμένου.Επρεπε να ετοιμάσω το σπίτι, το μαγαζί, να τα στολίσω για τα Χριστούγεννα, τα πράγματά μου, της μπεμπούλας, τα του μαιευτηρίου, τράπεζες, λογαριασμούς, λογιστή...........ουφ !!! Ευτυχώς τα τακτοποίησα όλα.

Είμαι πλέον στην Αθήνα και θα παραμείνω μέχρι να γεννήσω.Πήγαμε και στο γιατρό και η μπεμπούλα μας είναι μία χαρά. Εφτασε 2500 kgr !!!!!! θηρίο ανήμερο !!!!!

Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες.

Αυτά είναι στο περίπου τα νέα μου, ξεκινάω τώρα να διαβάσω και τα δικά σας τα οποία είναι πάρα πολλά.

Μου έλλειψε το παρεάκι μας ίντερνετικες μου φιλεναδίτσες!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε κοριτσάκια;; εμείς πήγαμε και είδαμε τον λύκο με τα 7 κατσικάκια. Ωραία παράσταση εμενα μου αρεσε πολύ ο λύκος :)

Sofou καλώς μας ήρθες στην Αθήνα! Ωραιότατη η μπεμπούλα σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από'μένα.

Εγώ εχθές μπορεί να άργησα να κοιμηθώ (στις 3), αλλά ξυπνήσαμε με το αγγελάκι μου στις 11! Έχω πολλά χρόνια να ξυπνήσω στις 11!!!! Και τώρα έχω απίστευτη όρεξη :D.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λογάκια σας στο fb. :D

Βλέπουμε το dvd με την άφιξη της Αγγελικής στο σπίτι. Ημερομηνία: 16-11-2003. Πω πω! Είναι πολύ μικρά όταν γεννιούνται :P! Σαν ακριδάκια!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Αααα... το κάψαμε!!! Θα σου κάνω paste ότι είπα στα άλλα κοριτσάκια ότι θα καναμε εχθές!

Εμείς θα το γιορτάσουμε κάπως ήσυχα...θα ντυθώ, θα φτιαχτώ θα δώσουμε ραντεβού σε ένα καλό εστιατόριο, θα φάω κάτι ελαφρύ, μετά για ένα ποτάκι και το βράδυ μου είπε να κανονίσω νταντά γιατί έχει κανονίσει κάτι... ίσως κάποιο ξενοδοχείο. Ψαρώσατε??? Χαχα.

θα φάω τα κέρατά μου πάλι, θα με κοροιδευει ο αντρούλης μου, ο μικρός θα φωνάει 'άντε μαμάαααα... έεεεγινες χοντρή.... πήγαινε να βγάλεις το μωρό! Και το βράδυ θα πάω να την ξαπλάρω στον καναπέ μου και το υπέροχο ροχαλητό μου θα κάνει παρέα σε όλη τη γειτονια!!! happy anniversary sweetheart!

εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Melsas!! Πλάκα έχεις, αλλά το είπες στον γιατρό σου ότι πρήστηκες τόσο πολύ??? Τώρα που πλησιάζουμε νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο το πρήξιμο...

Αλεκάκι λένε ότι το πρωτόγαλα μεταφέρει αντισώματα από τη μαμά στο νεογέννητο, αλλά ξέρω ένα σωρό παιδάκια που δεν θήλασαν και δεν έγιναν "αρρωστιάρικα" και πάλι άλλα που θήλασαν και αρρωσταίνουν 2 φορές το μήνα... Τί να πιστέψουμε πια??? Αλήθεια τηντετάρτη αναμένεται ογιος Νο 2!!! Τί καλά!!! ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΝΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ εγω συμφωνω οτι είναι κ αλλοι παραγοντες για το αν το παιδι θα ειναι αρρωστιαρικο.... τα ανηψακια μου ενω θηλασαν το ενα σχεδον χρονο κ το αλλο 6-8 μηνες , ολη την ωρα ηταν αρρωστα κ για μενα φταιει η μητερα με την παιδιατρο!!!!! το περιβαλλον ηταν υπερβολικο, δηλ. να κανει ζεστη κ να ειναι σαν κρεμμυδια (αυτο ηταν της μητερας) κ με το παραμικρο που αρρωσταιναν η παιδιατρος εδινε αντιβιωση κ μαλιστα για αρκετο καιρο!!!! θυμαμαι μια φορα που επαιρναν για εναν μηνα:shock::shock::shock:!!! ειναι δυνατον???? 10 μερες το πολυ ξερω!!!!

επίσης Φαμούλα μου, θα μιλήω με τη Σοφία να σας ενημερώσει αμέσως. και θα κόψω το λαιμό μου να βρω ιντερνετ!!!! χαχα!!!!

Πριν 100 ημέρες δεν είχαμε φάει τη φρίκη των κιλών, πρηγίματος, αυπνίας, κλπ.... Για αυτό ήμασταν τριαλαλό!

εννοειται οτι θα κανω εγω τον τελαλη!!!! κ θα κλεψω την ατακα της Αλέκας!!! "ακουσατε, ακουσατε.....!!!!!";)

αλεκα βρες κινητο με wi-fi .... ολο κ απο καπου θα κλεψεις ιντερνετ μετα!!!!

baJfp2.png

Έλα Αλεκάκι έφτασες!!!! Σούπερ είσαι !:D

Να μην αγχώνεσαι και να μην έχεις τύψεις. Ο θηλασμός είναι κάτι προσωπικό της μητέρας, και σε κανέναν δεν του πέφτει λόγος ΟΚ;;;

Αν δεν θέλεις να θηλάσεις, δεν μπορεί κανένας να σε υποχρεώσει, και κανένας να σε πρήζει γι αυτό. Και ούτε γι αστείο να μην νιώθεις τύψεις, ακούς; Τα παιδάκια μας έχουν πολλά να πάρουν από εμάς είτε τα θηλάζουμε είτε όχι!! προς θεού δλδ!!!!

(μονο ένα πράγμα, το ΒΖ βγάζει γάλα μετά την γέννα...) πάντως αν δεν θέλεις ούτε να το προσπαθήσεις μπορείς και να το κόψεις χωρίς να πάρεις το χάπι (γιατί ζαλίζει και σε κάνει χάλια γενικά δεν είναι ότι καλύτερο, τοχες πάρει την άλλη φορά; ) Επίσης το ότι θα το πάρεις δεν σου αποφεύγει το πέτρωμα...

Φιλούρες!

felinidoc μου πού είσαι??? Είσαι καλά? εσύ ετοιμάζεσαι> πολύ χάρηκα που ξαναμπήκες!!!!

άκου να δεις ποιά είναι τα προβλήματά μου, που μπορέι να μην είναι σοβαρά, είναι όμως ενοχλητικά.

Με το που γέννησα τον Άγγελο σου είχα πει ότι γέμισα σπυριά για 2-3 μήνες που παρ΄όλα τα φάρμακα και την κορτιζόνη που πήρα δεν έφευγαν. Μου είπε η δερματολόγος ότι αυτά συμβαίνουνλόγω των ορμονών της εγκυμοσύνης και ότι ο Θηλασμός -όχι σε όλες τις γυναίκες, αλλά στην προκειμένη- επιβαρύνει το ορμονολογικό (όταν ήδη έχει η γυναίκα κάποιο θέμα). Τώρα έβγαλα σπυριά πριν γεννησω, στον 8ο, τα οποία αυτη τη στιγμή μου έχουν φύγει. Αλλά τα περιμένω...:-(

Επίσης επειδή στην εγκυμοσύνη έκανα εξετάεις θυρεοειδή κάθε 3-4 εβδομάδες για να μην απορρυθμστεί, ειλικρινά βαρέθηκα να τρυπιέμαι. Και είναι κάτι που θα πρέπει να εξακολουθώ να κάνω και στην λόχεία αν θηλάζω, γιατι όπως ξέρεις η λεβοθυροξινη περνάει στο γάλα και θα πρέπει να παίρνω την κατάλληλη δόση.

Δεύτερο θέμα είναι τα κιλά μου...έχω πάρει 31!!!! Ναι ναι!!! 32 σίγουρα μέχρι να γεννησω. Και όμως δεν τρώω πολύ. Κάτι γινεται με το ορμονολογικό μου... έχω ρυθμισμένο το θυρεοειδή μια που έχω κάνει αφαίρεση και πάιρνω Τ4. Περιμένω πώς και πώς να χάσω τα κιλά γιατί δεν αντέχω να με βλέπω έτσι.Πώς θα θηλάσω αν κάνω δίαιτα??? Επίσης αν όσο έχω γάλα, πάλι επηρεάζεται το ορμονολογικό μου, και δε μπορώ να αδυνατίσω?? Δεν θα το αντέξω ειλικρινά. Να μου πεις τόσο ματαιόδοξη είσαι? Δε μπορείς να κάνεις υπομονή? Αν δε με δεις, δεν θα καταλάβεις (σε σχ΄λεση πάντα με το πώς ήμουν πριν).

Τρίτο θέμα είναι ότι δουλεύω.σε 10-15 ημέρες θα γυρίσω στην δουλειά, για λίγες ώρες στην αρχή. να μου πεις μπορώ να αντλώ. Αλλ΄ξέρω ότι αν δεν βυζάινει το μωρό, παραγωγή καλή δεν έχεις. Να μην πάω στην δουλει΄λα δεν γίνεται.

Τέταρτο και τελευταιό θέμα είναι ότι έχω και άλλον ένα παιδάκι που πρέπει να τρέχω και για αυτό και γενικά δεν είμαι άνθρωπος της υπομονής...

Αυτά.... πες..... θέλω τη γνώμη σου, ξέρω πως έχεις γνώσεις.

Στον πρώτο δεν είχα γάλα... παρ΄όλα αυτά μου έδωσε ο γιατρός το χάπι για να το κόψω στην εβδομάδα μετά τη γέννα (είχα σταγόνες μέχρι τότε).

Καλημέρα και από μένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας πάλι εδώ !!! (στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε......)

Το τι τρέξιμο και τι δουλειές είχα αυτές τις μέρες ήταν άνευ προηγουμένου.Επρεπε να ετοιμάσω το σπίτι, το μαγαζί, να τα στολίσω για τα Χριστούγεννα, τα πράγματά μου, της μπεμπούλας, τα του μαιευτηρίου, τράπεζες, λογαριασμούς, λογιστή...........ουφ !!! Ευτυχώς τα τακτοποίησα όλα.

Είμαι πλέον στην Αθήνα και θα παραμείνω μέχρι να γεννήσω.Πήγαμε και στο γιατρό και η μπεμπούλα μας είναι μία χαρά. Εφτασε 2500 kgr !!!!!! θηρίο ανήμερο !!!!!

Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες.

Αυτά είναι στο περίπου τα νέα μου, ξεκινάω τώρα να διαβάσω και τα δικά σας τα οποία είναι πάρα πολλά.

Μου έλλειψε το παρεάκι μας ίντερνετικες μου φιλεναδίτσες!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Σοφάκι μου, άντε καλή μου ετοιαζεσαι και εσύ!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?εγω πινω τον ζεστουλικο καφε μου και χαλαρωνω..χτες πηγαμε στα τζαμπο και σ.μαρκετ και στο καπακι ηρθαν κ οι κουμπαροι μας και δεν προλαβα ουτε ανασα να παρω,ξερη επεσα το βραδυ..

και εγω εχω αυτο το ερωτημα σχετικα με τον θηλασμο..ενω στην πρωτη εγκυοσυνη εβγαζα πολυ γαλα απο το στηθος τωρα ζητημα ειναι να εχω βγαλει 3φορες συνολικα απο μια σταγονα..αυτο παει να πει οτι δεν θα εχω γαλα?να σημειωσω οτι θηλασα την μαρια μονο 8μερες γιατι απο μια τρομαρα και στεναχωρια που πηρα μου κοπηκε αυτοματα το γαλα μεσα σε μιαμιση μερα..

:-D

Περιμένω πώς και πώς να χάσω τα κιλά γιατί δεν αντέχω να με βλέπω έτσι.Πώς θα θηλάσω αν κάνω δίαιτα??? Επίσης αν όσο έχω γάλα, πάλι επηρεάζεται το ορμονολογικό μου, και δε μπορώ να αδυνατίσω??

Αλέκα εγώ καταλαβαίνω και συμφωνώ με όλα όσα λες..στο μόνο που νομίζω οτι δεν εχεις δίκιο, και αυτό δεν μπορώ να το πώ με σιγουριά αφου στην πράξη δεν το εχω δει ειναι αυτό που έκανα quote. Να χάσεις κιλά απόσο ξέρω μπορείς στον θηλασμό και μάλιστα θα είναι και πολύ πιο αποτελεσματικά και γρήγορα. Ο οργανισμός έχει ήδη αποθηκεύσει το λίπος που χρειάζεται για την παραγωγή του γάλακτος κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην σαβουριάζεις όπως κάνουν συνήθως οι γυναίκες που θηλάζουν. (οι περισσότερες μου λένε οτι τρώνε τον αγλέορα) Αρκεί να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή. Κατα τα άλλα όμως καταλαβαίνω απόλυτα οτι είναι πάρα πολύ δύσκολο για σένα για τους άλλους λόγους που αναφέρεις. Φοβάμαι πολύ και εγώ μην τα παίξει ο θυροειδής μου και έχω τέτοια τρεχάματα.

Εγώ πάντως, όσο και αν φαίνεται κουφό, θέλω να θηλάσω για ακριβώς τον αντίθετο λόγο.Δεν αντέχω στην ιδέα της αποστείρωσης, την θεωρώ βάσανο! Σκέφτομαι να προσπαθήσω μέχρι το εξάμηνο...με την δουλειά δεν ξέρω τι θα κάνω...ακόμα και να το παίρνω μαζί μου σκέφτομαι.. Και εμένα μόνο ξερές σταγονίτσες έχει το στήθος μου. Αφού όμως ο θηλασμός ακολουθεί στην ουσία τον νόμο της προσφοράς και ζήτησης ελπίζω να βγάλει γάλα όταν βάλω το μωρό πάνω!!

Διαφημίσεις

να σημειωσω οτι θηλασα την μαρια μονο 8μερες γιατι απο μια τρομαρα και στεναχωρια που πηρα μου κοπηκε αυτοματα το γαλα μεσα σε μιαμιση μερα..

και πάλι αυτό προσωρινό σόκ ήταν Αννια, αν το προσπαθούσες κάποιες μέρες θα σου ερχόταν και πάλι. Ετσι λέει το βιβλίο του θηλασμού της Πατσούρου που έχω διαβάσει. Αλλα πραγματικά μπροστά στην στεναχώρια που κουράγιο για να προσπαθήσει κανείς για κάτι τέτοιο, μπορεί κανένας να μας εγγυηθεί οτι το μωρό δεν θα πάθει τίποτα αν δεν πιεί γάλα για 1-2 μέρες; Ωραία η θεωρία αλλα στην πράξη τα πράγματα είναι πολύυυυυ δυσκολα.

και πάλι αυτό προσωρινό σόκ ήταν Αννια, αν το προσπαθούσες κάποιες μέρες θα σου ερχόταν και πάλι. Ετσι λέει το βιβλίο του θηλασμού της Πατσούρου που έχω διαβάσει. Αλλα πραγματικά μπροστά στην στεναχώρια που κουράγιο για να προσπαθήσει κανείς για κάτι τέτοιο, μπορεί κανένας να μας εγγυηθεί οτι το μωρό δεν θα πάθει τίποτα αν δεν πιεί γάλα για 1-2 μέρες; Ωραία η θεωρία αλλα στην πράξη τα πράγματα είναι πολύυυυυ δυσκολα.

η στεναχωρια που πηρα ηταν οτι μου πνιγηκε η μικρη απο το γαλα της και ειχε μελλανιασει ειχε ερθει ασθενοφορο να την παρει και την κρατησανε και ενα βραδυ μεσα στο παιδων χωρις να μπορω να μεινω μαζι της και ηταν μονο 8ημερων..

ινάκι μου αυτός είναι ο κανόνας, ότι στο θηλασμό όταν τρως σωστά, αδυνατίζεις. Αλλά.... τρεις φίλες μου στο θηλασμό πάχυναν...τους είχαν απαγορέψει οι παιδίατροι χορταρικά και φρούτα και έτρωγαν όλο ζυμαρικά κρέας κλπ. Επίσης στο τόπικ του θηλασμού υπάρχει ειδικό τόπικ για αυτό το θέμα, που λέει ότι οι μισές χάνουν και οι άλλες μισές παιρνουν ή δε μπορουν να χάσουν. και επειδή δεν με έχω ότι σε αυτό το θέμα θα είμαι εντός κανόνων... μου φαίνεται ότι θα είμαι από αυτές που δεν τα χάνουν... και πάλι θα δούμε όμως. δεν απορρίπτω προς το παρόν κάτι. πρώτα θα μιλήσω με τους γιατρούς, θα δω και τι γάλα έχω θα δω και στην πράξη και θα αποφασίσω.

221882cb0gkyh7q4.gif

η στεναχωρια που πηρα ηταν οτι μου πνιγηκε η μικρη απο το γαλα της και ειχε μελλανιασει ειχε ερθει ασθενοφορο να την παρει και την κρατησανε και ενα βραδυ μεσα στο παιδων χωρις να μπορω να μεινω μαζι της και ηταν μονο 8ημερων..

Αχ βρε άννια μου... πώς έγινε αυτό? Για πες??

221882cb0gkyh7q4.gif

μαλλον δεν ειχε ρευτει καλα ηταν και λαιμαργη 8ημερων επινε 100γρμ γαλα..και οπως την ειχα στην καλαθουνα εβγαζε γαλα απο την μυτη και απο το στομα και γενικα δυσκολευοτανε στην αναπνοη αστα να πανε τα ειχα δει ολα εκεινη την μερα..δεν θελω να τα θυμαμαι πραγματικα πως να μην μου κοπει το γαλα??να μην σας αγχωνω και εσας με τα δικα μου,μετα μυ δειξανε τι να κανω σε τετοιες περιπτωσεις και οταν το ξαναεπαθε ηξερα τι να κανω ευτυχως..

και κατι ασχετο εβαλα την κοιλουμπιτσα μου φωτο στο fb μπειτε να με θαυμασετε(ψωναρα)...:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...