Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μενα!!!

Σημερα δευτερη μερα κοιμηθηκαμε στην κουνια μας!!!:P:p:p Εγω βεβαια με το ενα αυτι ξυπνιο, αλλα ολα καλα, ευτυχως οι κρεβατοκαμμαρες ειναι απεναντι και ακουγεται το παραμικρο!

κορίτσια έχω θέμα... εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο μικρός ενώ έτρωγε 20-30 λεπτά, τώρα χτυπάμε ώρα και βάλε! τόσο απότομα αυξήθηκε η ορεξή του??? και φυσικά, ζορίζομαι να του την κορέσω! (ουάου λέξη!!!) ρουφάει και όταν δε βγάζει, κλαίει και χτυπάει το στήθος. τον αφήνω να ρουφήξει για να πάρει ο εγκέφαλος το σήμα και να βγάλει κι άλλο, αλλά πόσο να τον αφήσω να κοπανιέται και να κλαίει? στα 15 λεπτά κοπανήματος τον σηκώνω και αν γκρινιάζει ακόμα του δίνω ξένο (όσο κι αν δεν το θέλω...) τι μπορώ να κάνω? θέλω να τον θηλάσω, αλλά αν κάθε 3-4 ώρες κάθομαι μία ώρα και κάτι για να φάει (και δεν τρώει και ήσυχα, συνήθως είναι ανήσυχος) ασ'τα βρασ'τα! δεν έχω ιδέα πώς να το χειριστώ... :(

Μελινα ακριβως τα ιδια περναω και γω τωρα και δεν φταιει ο αερας, το εχω δοκιμασει και αυτο...Νομιζω πως κουραζεται να ρουφαει και μετα απο το τεταρτο που μαλλον η ροη ειναι περισσοτερη, αρχιζει τη γκρινια...Τσεκαρω βεβαια το στηθος και εαν δω πως οντως δεν τρεχει τον βαζω στο αλλο, αλλιως επιμενω στο ιδιο. Τωρα σταματησε το πολυ χτυπημα αλλα καθε θηλασμος διαρκει γυρω στα 50 λεπτα και μπορει να ειναι και κατω απο το τριωρο...Πακετο...Σε δυο θηλασμους βλεπω και μια ταινια!!!...Θελω να πιστευω πως θελει να μου αυξησει την παραγωγη και οτι δεν θα κρατησει πολυ αυτο. Χθες το βραδυ δεν αντεξα, τον εβγαλα νωριτερα απο το στηθος και του εδωσα μπουκαλι επιτηδες μηπως και κοιμηθει ενα βραδυ. Τελικα οντως κοιμηθηκε απο τις 12 εως τις 5 και ετσι καταφερα και εγω μετα απο τοσους μηνες να κοιμηθω ενα πενταωρο σερι!!!! Ασε που απο το τοσο ρουφηγμα και τραβηγμα πονανε και οι θηλες μου...

Αντζι φανταζομαι την απογοητευση σου...Οι αντρες ειναι σαν μικρα παιδια ωρες ωρες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμείς ψιλοξεκουραζόμαστε το βράδυ,όταν ξυπνάω δε θυμάμαι ούτε πόσες φορές ξύπνησε η μπέμπα και φυσικά ούτε και τι ώρα.Ξέρω ότι έχω κοιμηθεί επειδή βλέπω όνειρα!!!Και πολλά μάλιστα!!

Σήμερα πρωί πήγαμε και στο σούπερ μάρκετ,είχα τη μικρή στο mei tai,χάζευε όλη την ώρα που ψωνίζαμε και όταν πήγαμε στο ταμείο,κοιμήθηκε,μόλις γυρίσαμε βέβαια και την έβαλα στο λίκνο,ξύπνησε...Και ακόμα γκρινιάζει...Στο μεταξύ έχει φάει τον άπακο πια...

Συγχίστηκα με αυτά που διάβασα από angie και ca_te_rinaki...

Κορίτσια,να τους τα πείτε έξω από τα δόντια,δεν είναι αυτοί τα μωρά για να είναι τόσο ανεύθυνοι και "βγάζω την ουρά μου απ'έξω"...

Εγώ δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο,γιατί ο άντρας μου με βοηθάει πάρα πολύ,και τη νύχτα ακόμα,επειδή με βλέπει ότι μερικές φορές με πιάνουν τα νεύρα μου,παίρνει εκείνος το μωρό για να ρευτεί και μετά μου την ξαναδίνει,ή την κάνει βόλτες για να χαλαρώσει,με βοηθάει στο μπάνιο της και γενικά δεν έχω παράπονο.

oCxsp2.png

Αχ βρε Κατερινάκι πολλή ''ωραία''μέρα είχες εχθές....

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, όταν κάτι δεν μου αρέσει το λέω αμέσως γιατί όσο τα αφήνουμε παγιώνονται κάποιες καταστάσεις και μετά δεν ανατρέπονται. Γι'αυτό κι εγώ εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, όταν κάτι δεν μου αρέσει το λέω αμέσως γιατί όσο τα αφήνουμε παγιώνονται κάποιες καταστάσεις και μετά δεν ανατρέπονται. Γι'αυτό κι εγώ εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Συμφωνω απολυτως! Πολλοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τι εχει γινει παρα μονο εαν τους τα πεις χυμα...Κριμα παντως γιατι στην προκειμενη περιπτωση θα επρεπε να τα καταλαβαιναν απο μονοι τους...

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμείς ψιλοξεκουραζόμαστε το βράδυ,όταν ξυπνάω δε θυμάμαι ούτε πόσες φορές ξύπνησε η μπέμπα και φυσικά ούτε και τι ώρα.Ξέρω ότι έχω κοιμηθεί επειδή βλέπω όνειρα!!!Και πολλά μάλιστα!!

Σήμερα πρωί πήγαμε και στο σούπερ μάρκετ,είχα τη μικρή στο mei tai,χάζευε όλη την ώρα που ψωνίζαμε και όταν πήγαμε στο ταμείο,κοιμήθηκε,μόλις γυρίσαμε βέβαια και την έβαλα στο λίκνο,ξύπνησε...Και ακόμα γκρινιάζει...Στο μεταξύ έχει φάει τον άπακο πια...

Συγχίστηκα με αυτά που διάβασα από angie και ca_te_rinaki...

Κορίτσια,να τους τα πείτε έξω από τα δόντια,δεν είναι αυτοί τα μωρά για να είναι τόσο ανεύθυνοι και "βγάζω την ουρά μου απ'έξω"...

Εγώ δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο,γιατί ο άντρας μου με βοηθάει πάρα πολύ,και τη νύχτα ακόμα,επειδή με βλέπει ότι μερικές φορές με πιάνουν τα νεύρα μου,παίρνει εκείνος το μωρό για να ρευτεί και μετά μου την ξαναδίνει,ή την κάνει βόλτες για να χαλαρώσει,με βοηθάει στο μπάνιο της και γενικά δεν έχω παράπονο.

με το mei tai δεν πεφτει το βαροσ του στο σωμα σου οπωσ με το μαρσιπο?

Να μην είμαι και εγώ γαιδούρα με βοηθάει και εμένα πολύ και το βράδυ, και στο μπανάκι και γενικά....όταν είναι στο σπίτι αλλά δυο μέρες τώρα που έχει γκρίνια ο μικρός και δεν αντέχω δεν ξέρω από που ξεμυαλίστηκε κ μου τα κάνει αυτά, σκέφτομαι μήπως κ εγώ με την γκρίνια μου το προκαλλώ.

Διαφημίσεις

μα στον δικό μου τουλάχιστον δεν μπορείς να πεις κατι διαφορετικά για να το πάρει σοβαρά, αφου είναι τραλαλι τραλαλο, τη μια στιγμή μαλώνουμε άσχημα κα την άλλη δεν εγινε τιποτα, ενω εγώ δεν είμαι ετσι όσο δεν μιλάω μαζεύονται κ μετα βγαίνουν μαζεμμενα! οχι τιποτ'αλλο μερικά τα ξεχναω κιολας κ τα θυμάμαι κατοπιν εορτης!

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!! Τί κάνετε; Εμείς παλεύουμε να μην κολλήσουμε ίωση, ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Διάβασα μάλλον από την Ελίνα ότι ο μικρούλης της έχει ατοπική δερματίτιδα. Και εμένα παρουσίασε όταν ήταν πολύ λίγων ημερών (νομίζω καμιά δεκαριά ημερών) και η πρώτη η παιδίατρος δεν μου έδωσε τίποτα με αποτέλεσμα το προσωπάκι της μικρής μου να είναι κατακόκκινο και γεμμάτο σπυράκια. Μόλις αλλάξαμε γιατρό και είδε αυτό το χάλι μου είπε να της ενυδατώνω το δέρμα με μια κρεμούλα για μωράκια και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε!!!!!!!!! Τώρα το προσωπό της είναι πεντακάθαρο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ενυδατική ή απλά έτυχε αλλά σε εμάς έπιασε.

Όσο για τις δουλειές και τους άντρες μας, εμένα το χρυσό μου με βοηθάει πολύ. Ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο, να φανταστείτε έρχεται από το μαγαζί και μου κάνει δουλειές ακόμα και τώρα που είναι άρρωστος, με την μάσκα εννοείται!!!!!! Κρατάει το παιδί και σηκώνεται και την νύχτα και την νανουρίζει, θησαυρός είναι!!!!!!!!!!!! Εκτός αυτού βάζει σκούπα, πλένει τα πιάτα, απλώνει τα ρούχα, ετοιμάζει φαγητό και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μόνο σίδερο δεν βάζει. Αλλά θα ήμουν και αχάριστη αν ήθελα και αυτό!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Doraki Χρόνια Πολλά και από εμένα!!!!!!!!!

Η μικρούλα μου μόλις ξύπνησε, ο ύπνος της είναι μισάωρα μέσα στην ημέρα και 6-7 ώρες ύπνου το βράδυ. Πώς να την απασχολήσω πάλι; Δεν θέλω να κλαίει. Έλεγα να την πάω μια βόλτα με το καρότσι αλλά και αυτή η σκόνη σε συνδυασμό με τον αέρα είναι απαίσια!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Νατασούλα να τον προσέχεις και να τον φυλάς σε γυάλα μη σου πάθει τίποτα.

Είναι ένα σπανιότατο είδος με πολύ περιορισμένο αριθμό ''τεμαχίων'' που απειλείται από εξαφάνιση !!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Doraki μου γιορτάζεις σήμερα.....

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και ότι καλύτερο για σένα τον αντρούλη σου και την όμορφη μπεμπούλα σας !!!!!!!!!!!!!

Doraki ο μπέμπης και εγώ σου ευχομαστε χρονια πολλά γέματα ευτυχία και πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές με την μπεμπόύλα και τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!

Είναι ένα σπανιότατο είδος με πολύ περιορισμένο αριθμό ''τεμαχίων'' που απειλείται από εξαφάνιση !!!!!!!!!!!!!!!

Ναι δεν λές τίποτα!!!!!!! Και δεν του φαίνεται!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Νατασουλα θα τους βαλουμε μαζι με τον δικο μου, να μην τους ματιασουνε!!!:P:p:p

Ντορακι και Ντορα να ειστε χιλιοχρονες, να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...