Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να υποθεσω οτι κοιμοσαστε τυχερουλες; Μακαρι, μακαρι! εγω σηκωθηκα στις 4.30 ταισα το μικρο μπιζελι κ τωρα βγαζω γαλα...

Θελω να κανω παραθεσεις αλλα δεν ξερω πως γινεται (πολλες μαζι εννοω).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριαμ εμείς εχουμε κατι πιτζαμάκια που εχουν κατι σαν θηκούλα και κλεινουν στα χεράκια, θα σε βολέψουν, νομίζω απο το mothercare τα πήραμε.

Κι εγω αυτα εχω και μεχρι τωρα τις τα εκλεινα αλλα τωρα την τελευταια βδομαδα τις τα αφηνω ελευθερα για να παιρνει ερεθισματα και να προσπαθει να πιασει, να τα κοιταει κτλ. Αλλα απο χθες της τα εχω κλειστα και μονο οταν παιζουμε της τα ανοιγω. Βεβαια κ μ'αυτα τριβεται αλλα τι να κανω; Φαση ειναι κ θα της περασει.

Συγνωμη πια ειναι η Μαριαμ????????

Εγω ειμαι! Εγω ειμαι!!

Συγνωμη για τα πολλα μηνυματα αλλα θα μαθω πως να το χειριζομαι, που θα παει...

Παω να κοιμηθω καμια ωρα (μακαρι Παναγιτσα μου) μεχρι να ξυπνησει η μπουμπου.

Διαφημίσεις

Μωρέ inaki μια χαρά τα έλεγε η μαμά μου,αλλά νόμιζα ότι από τη μεγάλη επιθυμία της να θηλάσει η μπέμπα μου έλεγε τα πράγματα πολύ "φουσκωμένα"...Αλλά είναι τελείως διαφορετικά όταν τα διαβάζεις από γυναίκες που έχουν βιώσει ακριβώς τα ίδια πράγματα,να νομίζεις ότι δεν έχεις γάλα επειδή το στήθος δεν είναι βαρύ,ή ότι είναι παράλογο το μωρό να θηλάζει 18 ώρες τη μέρα,ή ότι οι πιο πολλές γυναίκες κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό για να ξεκουράζονται κι αυτές το βράδυ...

Κι εγώ μόλις παρήγγειλα το 2ο τόμο,νομίζω θα έχει πολύυυυυ ενδιαφέρον!!!

να την ακούς την μανούλα σου λοιπον αλλη φορά!!! Θα πάω κι εγώ αυριο να πάρω τον δεύτερο τόμο, κακώς δεν το έκανα τόσες μέρες

Γεια σας κοριτσια...μολις γυρισαμε κι εμεις απο τον γιατρο...6100γρ ο μπεμπης και 62 ποντους! Θηριο με λιγα λογια!!! Καναμε και το εμβολιο μας και κλαψαμε λιγο ..πολυ λιγο γιατι ειμαστε αντρες εμεις! Μια χαρα μας βρηκε δηλαδη...τωρα περιμενω για πυρετουλι....το 5% μου ειπε πως ανεβαζει πυρετο..αντε να δουμε....

Αχ τοσοι παιδαράδες δεν θα ξέρει ποιον να διαλέξει το μοντελάκι μου :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια.

Νέκρα το καφέ μας σήμερα....κι εγώ νόμιζα ότι θα γυρίσω και θα έχω να διαβάζω σελίδες.....

Τα κατάφερα με τη βόλτα,ευχαριστήθηκα καροτσάδα και περπάτημα σήμερα 11-3 και ο καιρός ήταν ότι καλύτερο. Αλλά τα είδα όλα στην επιστροφή στην ανηφόρα μπροστά στο σπίτι.Δε μπορεί mamageor κάπου ήσουν κρυμένη και με έβλεπες.....:lol::lol::lol:

πωπω του δωσατε και καταλαβε!!!τρελλή βόλτα, μπράβο σας.Μεγεια και το μαλλι παρεπιπτόντως!

εδω ειμαι και εγω,....ο μικρος μου εβγαλε την πιστη σημερα...απο τη γκρινια...Ισως ηταν απο εμβολιο, πυρετο ευτυχως δεν εκανε.

Μαιρη, μια χαρα. Ιδια κιλα ητραν και ο δικος μου τον προηγουμενο μηνα....

Πηρα ενα μηχανηματακι στο σπιτι και καθομαι και ταλαιπωρουμαι μπας και φυγει αυτο το δευτερο κορμι απο πανω μου.

Η καροτσαδα ειναι καλη γυμναστικη αλλα με δυο παιδακι δε μπορεις...μονο με ενα...

βρε Αλεκακι και κολυμβητλριο και γυμναστική στο σπίτι μηπως το παρακάνεις λίγο? Τι μηχανηματακι πήρες;

κοριτσια ειμαι να σκασω! μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα μου...

εφυγα για 1 ωρα αφηνοντας τον αντρα για να φυλαξει το μωρο. το μικρο ηταν να φαει 6.30... γυρισα λοιπον 8 παρα κ βρισκω το μωρο να κλαιει, νυστικο κ να εχει πεσει απο το ρηλαξ κ ο αντρας να φοραει ακουστικα κ να παιζει πλαι στατσιον .... να το σπασω το βαζω σε κανα κεφαλι τωρα εγω???? γ&*^*%*% το κερατο μου !!!

αχ Angie ψυχραιμία...είπαμε οι αντρες ειναι απο αλλο πλανητη

ρε κοριτσια σοσ....να παω στο παιδων ή να μη παω....η μεγαλη ανεβοκατεβαζει το πυρετο τα βραδια...σορρι να γινω κατανοητη....απο την τεταρτη εχει την ημερα απυρετη και τα ξημερωματα ανεβαζει 38 και ..σημερα και το πρωι ανεβασε 38,9 και το απογευμα 38.7....παιδιατρο η δικια μου λειπει και αρτσι μπουρτσι ταχω παρει με αυτα που μου εχει πει....και τωρα και η μικρη ανεβαζει 37,8 εχει και αρχισε και αυτη να ψιλοβηχει...να τις παρω πακετο να τις παω???φοβαμαι οτι θα κολλησουν περισσοτερα εκει....παιδιατρο της προκοπης εδω τριγυρω δε βρισκω ή θα λειπουν ή δε σηκωνουν τηλ ή δε τους εμπιστευομαι ή δε ξερω να παω και σε ασχετο να του πω καλησπερα εχω αυτο και αυτο,.,,,,χελπ μι πλιζζζζζζζζζ εχω κολλησει ασχημα και δε ξερω τι να κανω....τι κολοιωση ειναι αυτη που ακομη με αντιβιωση δεν εχει περασει ?παει μια βδομαδα.....

ελπίζω να εβγαλες ακρη με την παιδιατρο της Σοφίας και να μην ετρεχες σε νοσοκομεία :-(

Καλησπέρα μανουλίτσες! Εμείς είμαστε τα δυο μας από Τετάρτη απόγευμα στους δικούς μου στη Βέροια. Και χθες και σήμερα το πρωι ήμασταν έξω για βόλτα. άλλο πράγμα η επαρχία, τελικά...

Άντζι, καν'του μια ξήγα μπας και καταλάβει ότι το μωράκι σας είναι ζωντανός οργανισμός και έχει και ανάγκες... αφού σκέφτομαι ώρες ώρες τι διαφορετικό έχει το DNA των αντρών και τα γράφουν όλα εκεί κάτω... θα μου πείτε "απλό, εμείς δεν έχουμε τέτοια μέσα καταγραφής" σωστά... είναι κι αυτό... τι να πω! Υπομονή!!! και υπομονή και στις πεθερόπληκτες!!! για τη δική μου δεν έχω λόγια, απλά δεν έχω λόγια... μακάρι να ήταν όλες έτσι!

κορίτσια έχω θέμα... εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο μικρός ενώ έτρωγε 20-30 λεπτά, τώρα χτυπάμε ώρα και βάλε! τόσο απότομα αυξήθηκε η ορεξή του??? και φυσικά, ζορίζομαι να του την κορέσω! (ουάου λέξη!!!) ρουφάει και όταν δε βγάζει, κλαίει και χτυπάει το στήθος. τον αφήνω να ρουφήξει για να πάρει ο εγκέφαλος το σήμα και να βγάλει κι άλλο, αλλά πόσο να τον αφήσω να κοπανιέται και να κλαίει? στα 15 λεπτά κοπανήματος τον σηκώνω και αν γκρινιάζει ακόμα του δίνω ξένο (όσο κι αν δεν το θέλω...) τι μπορώ να κάνω? θέλω να τον θηλάσω, αλλά αν κάθε 3-4 ώρες κάθομαι μία ώρα και κάτι για να φάει (και δεν τρώει και ήσυχα, συνήθως είναι ανήσυχος) ασ'τα βρασ'τα! δεν έχω ιδέα πώς να το χειριστώ... :(

οταν βλέπεις οτι γκρινιάζει του αλλάζεις στήθος; Αν σταματήσει η ροή του γάλακτος βγάλτον να ρευτει οπως λέει η Σοφου και μετά ξαναβάλτον.Ακομα και αυτα τα λιγαλεπτα δινουν το χρονο στο στηθος να ξαναξεκινήσει την διαδικασία δημιουργίας γάλακτος.

Εγω ειμαι! Εγω ειμαι!!

Συγνωμη για τα πολλα μηνυματα αλλα θα μαθω πως να το χειριζομαι, που θα παει...

Παω να κοιμηθω καμια ωρα (μακαρι Παναγιτσα μου) μεχρι να ξυπνησει η μπουμπου.

Στο τέλος κάθε μηνύματος εχει κάτι κουτάκια.Πατάς στο μήνυμα που θες να απαντήσεις στο δεύτερο κουτάκι ". Στο τέλος της σελίδας πατάς απάντηση.

Δεν κοιμηθήκαμε καλά σήμερα.Εχει τρελλό μπουκωμα πάλι. Την ειδε ο γιατρός βεβαια και ειπε δεν ειναι τιποτα αλλα δυσκολεύεται το καημενάκι!!

καλημερουδια!!κι εμεις τωρα σηκωθηκαμε....κοιμηθηκαμε 12ξυπνησαμε 5 φαγαμε κ τωρα ξυπνησαμε.... πυρετο ακομα δεν καναμε κ πιστευω οτι την σκαπουλαραμε γιατι το εμβολιο το καναμεεχτες στις 5 30....

ινακι νομιζω κι εγω οτι μια χαρα ειναι η μπουμπου σου...εμενα η μεγαλη 2μηνων ηταν 4200 κ 61 ποντους...σαν σωληνας ηταν κ την ταιζα κ ξενο...φαντασου!! ο τρουφας 2 μηνων κ ειναι 6100!! οποτε ειναι στο παιδι! καλα εκανες κ το εψαξες παντως!

σοφου σε θαυμαζω!!!!! εμας μας ειχε φυγει η μαγκια πανω κατω στο καστρο με το μωρο...ηταν κ πιο μεγαλη ηθελε κ αγκαλιες! αστα ειχαμε σλυλομετανοιωσει!! καθομασταν λιγο εξω σ ενα ξενοδοχειο...ακρα μωρεα λεγοταν...καπως ετσι!

εγω ξεκινησα 5 μερες τωρα γυμνμαστικη στο σπιτι...βαζω στο youtbe tae bo κ κανω περιπου μιση ωρα για αρχη...ιδρωνω δεν λεω!! κλαιειιιοιιιιιιι εφυγαααααααα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

kalhmera τσουπριτσες...ειμαι ψιλοκομματια. καθε μερα επι 3 μηνες κοιμαμαι απο τις 12 ως τις7.30 με δυο ενδιαμεσα γευματα...πόσο πια??? Και αυτος ο μικρουλης δε λεει να το κανει ενα...ξυπναει, πινει το μισο και μετα τα ιδια....Να ξυπνησει ο αντρουλης μου χλωμο. Το κανει αλλα μονο αν τον ξυπνησω εγω...ε χεστηκα! Αυτη την δουλεια θα κανω καθε βραδυ??????? αφηστε με τα νευρα μο...

ν

βρε Αλεκακι και κολυμβητλριο και γυμναστική στο σπίτι μηπως το παρακάνεις λίγο? Τι μηχανηματακι πήρες;

ινακι κανω διαιτα και κολυμβητηριο 3 φορες την εβδομαδα και αυτο το μηνα εχασα μονο δυο κιλα...βεβαια εφαγα και το τριημερο της καθαρας δευτερας, και την Τσικνοπεμπτη...Παντως τα κιλα φευγουν πολυ δυσκολα αυτη τη φορα....Ισως επειδη παιρνω λεβοθυριξινη και εχω κανει και την αφαιρεση του θυρεοειδη....Ετσι ειπα να παρω ενα ελλειπτικο απο τελεμαρκετινγκ που ηταν φτηνο. 250 ευρω. Καλο ειναι αλλα εκανα εχθες και σημερα πονανε οι εγχειρισεις στα πόδια μου της κωλογριας... τεσπα...αμα χανω δυο κιλα το μηνα θελω 8 μηνες για αν γινω ανθρωπος :-(. Και θα αντεξω εννια μηνες να μην τρωω τιποτα??? Τωρα ειμαι 88 κιλα (112 πηγα να γεννησω)....κλαψ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λαθος 9 μηνες θελω.....κλαψ κλαψ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Βρε Αλεκα ο μικρος ακομα 2 φορες σηκωνετε??? πωπω κομματια θα εισαι...εμενα συνηθως ξυπναει 5-6 και μετα κατα τισ 8..καποιες φορες σηκωνεται 3 και μετα παλι 6 και ριχνω κατι καντηλια αλλο πραγμα ...(οχι στον μικρο...ετσι γενικα) ..Ζορικος σου βγηκε αυτος...το ελεγες θυμαμαι απο οταν ησουν εγγυος. Εμενα αντιθετα η μεγαλη μου ηταν ζορικη οταν ηταν μωρο...ξυπνουσε 4 και μετα ....απλα δεν ξανακοιμοταν!! Αφου απο τη νυστα μου μια μερα επεσα απο το κρεββατι!

Καλα για τα κιλα δεν το συζητω....ακουνητη η ζυγαρια....τα νευρα μου!!!!!! το τι μαρουλι εχω φαει δε λεγεταιιιι σε λιγο μπεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεε θα κανω...δεν πτοουμαι ομως!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Αλεκάκι κουράγιο!

Μάριαμ, "καλωσήρθες" κι από μένα! Είμαστε φίνο παρεάκι!!! :)

Κορίτισια μου, σας ευχαριστώ για τη συμβουλή με το ρέψιμο, θα το δοκιμάσω. ΦΑΜούλα, όταν γκρινιάζει, στα 10-15 λεπτά τον αλλάζω στήθος.

Εμείς πάμε βόλτα στην αγορά της Βέροιας. Πρώτη μας βόλτα στο καρότσι!!! Φιλούνες!!!

Α! Για τα κιλά δεν ξέρω. έχω να ζυγιστώωωωω...... ουυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν κοιμηθήκαμε καλά σήμερα.Εχει τρελλό μπουκωμα πάλι. Την ειδε ο γιατρός βεβαια και ειπε δεν ειναι τιποτα αλλα δυσκολεύεται το καημενάκι!!

Πολύ ταλαιπωρείται το ηλιαχτιδάκι μας....περαστικούλια.

εγω ξεκινησα 5 μερες τωρα γυμνμαστικη στο σπιτι...βαζω στο youtbe tae bo κ κανω περιπου μιση ωρα για αρχη...ιδρωνω δεν λεω!! κλαιειιιοιιιιιιι εφυγαααααααα

Άντε βρε....γρήγορα να δεις και αποτελέσματα.

Εμείς πάμε βόλτα στην αγορά της Βέροιας. Πρώτη μας βόλτα στο καρότσι!!! Φιλούνες!!

Καλό ''σεφτέ'' στην καροτσάδα !!!!!!!!!!!!!

γεια σας μανούλες! γυρισαμε απο το γιατρό. 150γρ σε μια βδομαδα εδειξε η ζυγαριά,ο ρυθμός αυξήθηκε απο την προηγούμενη φορά, παραμένει λίγο χαμηλά αλλα δεν τίθεται θέμα υγείας.

Μπράβο γλυκό μας Μητσάκι!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια...μολις γυρισαμε κι εμεις απο τον γιατρο...6100γρ ο μπεμπης και 62 ποντους! Θηριο με λιγα λογια!!! Καναμε και το εμβολιο μας και κλαψαμε λιγο ..πολυ λιγο γιατι ειμαστε αντρες εμεις! Μια χαρα μας βρηκε δηλαδη...τωρα περιμενω για πυρετουλι....το 5% μου ειπε πως ανεβαζει πυρετο..αντε να δουμε....

Με τις υγείες σας!!!!

Τα κατάφερα με τη βόλτα,ευχαριστήθηκα καροτσάδα και περπάτημα σήμερα 11-3 και ο καιρός ήταν ότι καλύτερο. Αλλά τα είδα όλα στην επιστροφή στην ανηφόρα μπροστά στο σπίτι.Δε μπορεί mamageor κάπου ήσουν κρυμένη και με έβλεπες.....:lol::lol::lol:

Συμπεθέρα περαστικά με το αυχενικό.

Ευχαριστώ Σοφού μου!!! Η ανηφόρα κάνει σφιχτό κ@λαράκι!!!!!

κοριτσια ειμαι να σκασω! μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα μου...

εφυγα για 1 ωρα αφηνοντας τον αντρα για να φυλαξει το μωρο. το μικρο ηταν να φαει 6.30... γυρισα λοιπον 8 παρα κ βρισκω το μωρο να κλαιει, νυστικο κ να εχει πεσει απο το ρηλαξ κ ο αντρας να φοραει ακουστικα κ να παιζει πλαι στατσιον .... να το σπασω το βαζω σε κανα κεφαλι τωρα εγω???? γ&*^*%*% το κερατο μου !!!

Angie μου νομίζω ότι είναι λίγο σοβαρά τα πράγματα...Αν το παιδί είχε χτυπήσει??? Γιατί το είχε λυτό στο ριλάξ?? Αν πνιγόταν?????? Θα πρέπει όταν ηρεμήσεις να του κάνεις μια πολύ σοβαρή κουβέντα κατά τη γνώμη μου!!!!! Να καταλάβει ότι εξέθεσε το παιδί του σε μεγάλο κίνδυνο!!!!

φαμουλα περαστικα σου!!!

κ το σημαντικοτερο!

ψαχνω για γυναικα , μια φορα την εβδομαδα.... να ερχεται πετρουπολη.εχετε καμια εμπιστοσυνης?

Ευχαριστώ Σοφία μου!!! Η δικιά μου δεν έχει καθόλου πρωινά, αν σε βολεύει απόγευμα (και αν μπορεί κι αυτή) να σου στείλω το τηλ. της. Πήγε και στη Λούσυ!!! Αρκεί να μπορεί να έρθει με συγκοινωνία σπίτι σου γιατί δεν έχει αυτοκίνητο!

ειλικρινα κοριτσια, δεν ξερω πως να το χειριστω ... μου ερχεται να τα σπασω ολα .... δεν ξαναπαω πουθενα . τα εχω παρει !!

Εδώ θυμώσαμε εμείς!!!!!! Ευτυχώς να λες που δεν έπαθε τα χειρότερα το μωράκι σου!!!!

Να το σπάσεις.

Αλλά όχι μόνο το βάζο αλλά και το playstation :idea::idea::idea:

Α ρε συμπεθέρα πόσο ταιριάζουμε!!!!!

ρε κοριτσια σοσ....να παω στο παιδων ή να μη παω....η μεγαλη ανεβοκατεβαζει το πυρετο τα βραδια...σορρι να γινω κατανοητη....απο την τεταρτη εχει την ημερα απυρετη και τα ξημερωματα ανεβαζει 38 και ..σημερα και το πρωι ανεβασε 38,9 και το απογευμα 38.7....παιδιατρο η δικια μου λειπει και αρτσι μπουρτσι ταχω παρει με αυτα που μου εχει πει....και τωρα και η μικρη ανεβαζει 37,8 εχει και αρχισε και αυτη να ψιλοβηχει...να τις παρω πακετο να τις παω???φοβαμαι οτι θα κολλησουν περισσοτερα εκει....παιδιατρο της προκοπης εδω τριγυρω δε βρισκω ή θα λειπουν ή δε σηκωνουν τηλ ή δε τους εμπιστευομαι ή δε ξερω να παω και σε ασχετο να του πω καλησπερα εχω αυτο και αυτο,.,,,,χελπ μι πλιζζζζζζζζζ εχω κολλησει ασχημα και δε ξερω τι να κανω....τι κολοιωση ειναι αυτη που ακομη με αντιβιωση δεν εχει περασει ?παει μια βδομαδα.....

Τί έκανες τελικά??? Βρήκες παιδίατρο???

Εγω παω να κοιμηθω τωρα κοριτσακια να προλαβω...Με τους κολικους εγινε κ κατι καλο...γυρισε το ωραριο του...:tongue:

Ζήτωωωωωωω!!!!!!

kalhmera τσουπριτσες...ειμαι ψιλοκομματια. καθε μερα επι 3 μηνες κοιμαμαι απο τις 12 ως τις7.30 με δυο ενδιαμεσα γευματα...πόσο πια??? Και αυτος ο μικρουλης δε λεει να το κανει ενα...ξυπναει, πινει το μισο και μετα τα ιδια....Να ξυπνησει ο αντρουλης μου χλωμο. Το κανει αλλα μονο αν τον ξυπνησω εγω...ε χεστηκα! Αυτη την δουλεια θα κανω καθε βραδυ??????? αφηστε με τα νευρα μο...

Καλέ ξύπνα τον!!! Ακούς εκεί!!! Θα κλατάρεις!!!

Καλημέρα κι από μένα!

Αλεκάκι κουράγιο!

Μάριαμ, "καλωσήρθες" κι από μένα! Είμαστε φίνο παρεάκι!!! :)

Κορίτισια μου, σας ευχαριστώ για τη συμβουλή με το ρέψιμο, θα το δοκιμάσω. ΦΑΜούλα, όταν γκρινιάζει, στα 10-15 λεπτά τον αλλάζω στήθος.

Εμείς πάμε βόλτα στην αγορά της Βέροιας. Πρώτη μας βόλτα στο καρότσι!!! Φιλούνες!!!

Α! Για τα κιλά δεν ξέρω. έχω να ζυγιστώωωωω...... ουυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

Μελινάκι το Ινάκι σε ρώτησε αν αλλάζεις στήθος, αλλά κι εγώ θα σε ρώταγα...Πάντως θα σε συμβούλευα να τον σηκώνεις για ρέψιμο όταν γκρινιάζει ενδιάμεσα, και να μην αλλάζεις στήθος πρίν το 20λεπτο...για το λιπαρό γάλα που λέγαμε...

καλημέρα καρίτσια! χθες μπήκα για λίγο ίσα ίσα να σας διαβάσω όλη μέρα πάλι το μωρό είχε γκρίνια, άλλο ΄πράγμα ρε παιδί μου ξαλαρυγγιάστηκε το καημένο, πάλι όλη μέρα μόνη μου και το βράδυ που ήταν να'ρθει λίγο ο άντρας μου να τον κρατήσειψβγήκε έξω να ξεσκάσει "ο καημένος". Χάλασε και ο νεροχύτης της κουζίνας πλυμμήρησαν τα ντουλάπια και να έχω από χθες μια στοίβα πιάτα και κατσαρόλες να τρέχω με το μωρο στο μαρσιπο να πλενω τα μπιμπερό στο μπάνιο, ωστόσο να έχει πλαντάξει και αυτο το άμοιρο μέχρι να του ετοιμασω το μπανακι κλπ. ευτυχως στο μπανιο παιξαμε λιγάκι και ξεχάστηκε και μου ήρθε ο άλλος στη μια σαν να μην συμβαίνει τιποτα, πως τα πήρα εκείνη τη στιγμή, από τη μύτη του την έβγαλα τη βόλτα, λες και το έκανα μόνη μου το παιδι!

το κορυφαίο δε ποιο ειναι? του είπα "αυριο θα κρατησεις εσυ το μωρο να βγω και εγώ με τις φίλες μου έξω το βράδυ για να δεις πως είναι " και τι μου απάντησε? εσυ μου λεει είσαι μανα, που θα βγείς? απορώ πως κρατήθηκα και δεν του εβαλα φωτια!

οπότε Αντζυ μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη, απλά εγ΄΄ω δεν θα σου πώ να κάνεις υπομονή ξέσπασε όσο μπορείς μπας και ταρακουνηθεί λιγάκι, μωρό είναι και κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να το αφήσεις κάπου, ούτε στον άντρα σου δεν θα έχεις εμπιστοσύνη. καλά έλεγε η άλλη σε μια σειρά...... άντρες πεταμένα λεφτα....εκτος βέβαια απο τα παιδάκια μας!!

Αντζυ και κάτι ακόμα αυτό που είπες οτι δεν θες αύριο μεθαύριο η νύφη σου να σε καταριέται για το πως τον μεγάλωσες το σκέφτομαι και εγώ συνέχεια, πολλές φορες !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...