Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για κολικους κ με μειωμενη περιεκτικοτητα λακτοζης κ με συνδιασμο λειτουργικων συστατικων. αλλα για ποσο καιρο πρεπει να πινουν αυτο?

με ρωτησε ο γιατρος τι γαλα πινει, εχθες, του ειπα και δε μου ειπε να το αλλαξω...:confused:

κοριτσια ειμαι να σκασω! μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα μου...

εφυγα για 1 ωρα αφηνοντας τον αντρα για να φυλαξει το μωρο. το μικρο ηταν να φαει 6.30... γυρισα λοιπον 8 παρα κ βρισκω το μωρο να κλαιει, νυστικο κ να εχει πεσει απο το ρηλαξ κ ο αντρας να φοραει ακουστικα κ να παιζει πλαι στατσιον .... να το σπασω το βαζω σε κανα κεφαλι τωρα εγω???? γ&*^*%*% το κερατο μου !!!

πόσο χρονων ειναι ο αντρας σου???

ρε κοριτσια σοσ....να παω στο παιδων ή να μη παω....η μεγαλη ανεβοκατεβαζει το πυρετο τα βραδια...σορρι να γινω κατανοητη....απο την τεταρτη εχει την ημερα απυρετη και τα ξημερωματα ανεβαζει 38 και ..σημερα και το πρωι ανεβασε 38,9 και το απογευμα 38.7....παιδιατρο η δικια μου λειπει και αρτσι μπουρτσι ταχω παρει με αυτα που μου εχει πει....και τωρα και η μικρη ανεβαζει 37,8 εχει και αρχισε και αυτη να ψιλοβηχει...να τις παρω πακετο να τις παω???φοβαμαι οτι θα κολλησουν περισσοτερα εκει....παιδιατρο της προκοπης εδω τριγυρω δε βρισκω ή θα λειπουν ή δε σηκωνουν τηλ ή δε τους εμπιστευομαι ή δε ξερω να παω και σε ασχετο να του πω καλησπερα εχω αυτο και αυτο,.,,,,χελπ μι πλιζζζζζζζζζ εχω κολλησει ασχημα και δε ξερω τι να κανω....τι κολοιωση ειναι αυτη που ακομη με αντιβιωση δεν εχει περασει ?παει μια βδομαδα.....

εγω νομιζω όι πρεπει να συμβουλευτεις εναν παιδιατρο...καλυτερα θα ηταν την δικη σου που ξερει τα παιδακια αλλα αφου δεν τη βρισκεις...τι να πω.....περαστικα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη βρε αντζι αν ειμαι αδιακριτη... αλλα τι σου ειπε???????????

για κολικους κ με μειωμενη περιεκτικοτητα λακτοζης κ με συνδιασμο λειτουργικων συστατικων. αλλα για ποσο καιρο πρεπει να πινουν αυτο?

μόλις μπήκα σπίτι τα έκλεισε όλα αρων αρων, του έριξα ενα φονικό βλέμμα και αμεσως απομακρύνθηκε και καλα να αλλαξει τον μικρό. παω εγω με νευρα και παίρνω τον μικρό και του λεω θα τον ταισω εγω, οχι μου λεει με νευρα !! θα τον ταισω εγω. στο τελος αρπαξα τον μικρο και ξεκινησα να τον ταιζω και εκεινος πηγε στο αλλο δωματιο. απο τοτε και για την επομενη ωρα εγω εχω κανει φασινα το σπιτι και εβαλα για μαγειρεμα απο τα νευρα μου και εκεινος μετα απο ωρα ηρθε και με φίλησε χωρις να πει και να πω τιποτα. εγω βραζω και θελω να ριξω μπινελικια αλλα κρατιεμαι και δεν του μιλαω αν δεν ζτητησει συγνωμη και να πει οτι εκανε μα@!$#κια !!

εννοειται τωρα το παιζει σαν να μην τρεχει τιποτα και μου λεει τι θα γινει ετσι θα μας χαλασεις το σαβατοκυριακο τωρα????!!! και απλα δεν απαντησα καθοουλου και τον αγνοεισα γιατι θα γινει χαμος ετσι και ανοιξω το στομα μου

(ειναι σαρανταρης ... κοινως ειναι ΕΝΗΛΙΚΑΣ !!)

Επεξεργάστηκαν by Angie2009

μόλις μπήκα σπίτι τα έκλεισε όλα αρων αρων, του έριξα ενα φονικό βλέμμα και αμεσως απομακρύνθηκε και καλα να αλλαξει τον μικρό. παω εγω με νευρα και παίρνω τον μικρό και του λεω θα τον ταισω εγω, οχι μου λεει με νευρα !! θα τον ταισω εγω. στο τελος αρπαξα τον μικρο και ξεκινησα να τον ταιζω και εκεινος πηγε στο αλλο δωματιο. απο τοτε και για την επομενη ωρα εγω εχω κανει φασινα το σπιτι και εβαλα για μαγειρεμα απο τα νευρα μου και εκεινος μετα απο ωρα ηρθε και με φίλησε χωρις να πει και να πω τιποτα. εγω βραζω και θελω να ριξω μπινελικια αλλα κρατιεμαι και δεν του μιλαω αν δεν ζτητησει συγνωμη και να πει οτι εκανε μα@!$#κια !!

εννοειται τωρα το παιζει σαν να μην τρεχει τιποτα και μου λεει τι θα γινει ετσι θα μας χαλασεις το σαβατοκυριακο τωρα????!!! και απλα δεν απαντησα καθοουλου και τον αγνοεισα γιατι θα γινει χαμος ετσι και ανοιξω το στομα μου

(ειναι σαρανταρης ... κοινως ειναι ΕΝΗΛΙΚΑΣ !!)

ax to πουλακι μου....σαν τον δικο μου.....μη χαλασεις το σκ σου.....και όταν θα ειναι ηρεμος συζητηστε το.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ax to πουλακι μου....σαν τον δικο μου.....μη χαλασεις το σκ σου.....και όταν θα ειναι ηρεμος συζητηστε το.....

αχ τι να συζητησω βρε αλεκα μου ?? στον αγγελακο σου να μιλουσα πιο πολλα θα επιανε !! οι αντρες οσο μεγαλωνουν τοσο πιο παιδια γινονται !!οχι τιποτα αλλο αλλα και εγω αγορι θα μεγαλωσω και δεν ξερω τι να κανω για να μην με καταριεται η μελλοντικη γυναικα του !!

συγνωμη βρε αντζι αν ειμαι αδιακριτη... αλλα τι σου ειπε???????????

ε αυτο ειναι.το γαλα που σου εβαλα στο λινκ.αλλα να παραγγειλεις αφου μαθεις για ποσο καιρο ακομα θα το πινουν,βεβαια αν σου μεινουν τα πουλας στην φαρμακοποιο σου:P:p:p:p:p:p.

γιασεμι μου παρε τηλεφωνο καλη μου την παιδιατρο της σοφιας.....να γλιτωσεις το νοσοκομειο...

Διαφημίσεις

βρε αντζι μου, μαλλον πρεπει να το παρουμε αποφαση για τους αντρες...... μια ζωη παιδια!!!! παρτο λιγο χαλαρα για να μην σκασεις.....

χθες εγω ταϊζα την μια κ ειχε αρχισει να κλαιει κ η αλλη... ο αντρας μου επαιζε με το psp portable διπλα μου. του λεω παρε την μικρη που κλαιει.... τωρα, τωρα μου λεει.... κατσε να τελειωσω την πιστα:shock::shock::shock: ε, τι να πεις!!!!!!

ε αυτο ειναι.το γαλα που σου εβαλα στο λινκ.αλλα να παραγγειλεις αφου μαθεις για ποσο καιρο ακομα θα το πινουν,βεβαια αν σου μεινουν τα πουλας στην φαρμακοποιο σου:P:p:p:p:p:p.

καλοοοοο.........:tongue:

baJfp2.png

Αχ Αντζυ κουραγιο...κι βαλτου χερι να μην το ξανακανει...

Ντορακι μου το βιβλιο της Πατσουρου το χω κ γω και τους τομους και πραγματικα αυτο με βοηθησε απο την αρχη και εδραιωσα την γαλουχια αλλιως θα τα χα παρατησει απο την αρχη.Και ο 2ος τομος ειναι πολυ χρησιμος κ ενδιαφερον,καλο διαβασμα!!!

Εγω παω να κοιμηθω τωρα κοριτσακια να προλαβω...Με τους κολικους εγινε κ κατι καλο...γυρισε το ωραριο του...:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κ εγω παω να ξαπλωσω για κανα διωρο ελπιζω μεχρι να ξυπνησει ο μπεμπακος. ετσι κ αλλιως ο μουγκοθοδωρος ειμαι (εννοειται οτο εδω κ κανα διωρο παιζει παλι πλαι σταισον ... και μετα λενε φταιει ο φονιας (ποιος το λεει αυτο το τραγουδι ρε κοριτσια? να το βρω να το αφιερωσω σε μια ψυχη ..)

κοριτσια μετα απο ποση ωρα κανουν πυρετο? αν κανουν??

μια απάντηση στα γρήγορα γιατι μεχρι να σας διαβάσω ξύπνησε η κόρη....

μετά απο 12 ώρες εμφανίζεται ο πυρετός, αν κάνουν

Διαφημίσεις

Γεια σας κοκονες.Σημερα ο μικρος ειχε μια γκρινια αλλο πραγμα με γονατισε σας λεω δεν προλαβα ουτε ανασα να παρω το λυπηθηκε ηψυχη μου το μωρακι.

Αντζι οχι να μην κανεις υπομονη βριστον ασχημα να ξεθυμανεις γιατι εχεις δικιο και μην τον ξανφησεις ουτε να το ακουμπησει ξανα αμαν πια ολα χαβαλε τα παιρνουν αι σιχτιρ.Αλεκακι δεν ηρθες εχτες ειχα αφησει παραγγελια.Μου λειψατε σημερα πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα μανουλίτσες! Εμείς είμαστε τα δυο μας από Τετάρτη απόγευμα στους δικούς μου στη Βέροια. Και χθες και σήμερα το πρωι ήμασταν έξω για βόλτα. άλλο πράγμα η επαρχία, τελικά...

Άντζι, καν'του μια ξήγα μπας και καταλάβει ότι το μωράκι σας είναι ζωντανός οργανισμός και έχει και ανάγκες... αφού σκέφτομαι ώρες ώρες τι διαφορετικό έχει το DNA των αντρών και τα γράφουν όλα εκεί κάτω... θα μου πείτε "απλό, εμείς δεν έχουμε τέτοια μέσα καταγραφής" σωστά... είναι κι αυτό... τι να πω! Υπομονή!!! και υπομονή και στις πεθερόπληκτες!!! για τη δική μου δεν έχω λόγια, απλά δεν έχω λόγια... μακάρι να ήταν όλες έτσι!

κορίτσια έχω θέμα... εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο μικρός ενώ έτρωγε 20-30 λεπτά, τώρα χτυπάμε ώρα και βάλε! τόσο απότομα αυξήθηκε η ορεξή του??? και φυσικά, ζορίζομαι να του την κορέσω! (ουάου λέξη!!!) ρουφάει και όταν δε βγάζει, κλαίει και χτυπάει το στήθος. τον αφήνω να ρουφήξει για να πάρει ο εγκέφαλος το σήμα και να βγάλει κι άλλο, αλλά πόσο να τον αφήσω να κοπανιέται και να κλαίει? στα 15 λεπτά κοπανήματος τον σηκώνω και αν γκρινιάζει ακόμα του δίνω ξένο (όσο κι αν δεν το θέλω...) τι μπορώ να κάνω? θέλω να τον θηλάσω, αλλά αν κάθε 3-4 ώρες κάθομαι μία ώρα και κάτι για να φάει (και δεν τρώει και ήσυχα, συνήθως είναι ανήσυχος) ασ'τα βρασ'τα! δεν έχω ιδέα πώς να το χειριστώ... :(

15y6xxxv0qx3picm.png

κορίτσια έχω θέμα... εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο μικρός ενώ έτρωγε 20-30 λεπτά, τώρα χτυπάμε ώρα και βάλε! τόσο απότομα αυξήθηκε η ορεξή του??? και φυσικά, ζορίζομαι να του την κορέσω! (ουάου λέξη!!!) ρουφάει και όταν δε βγάζει, κλαίει και χτυπάει το στήθος. τον αφήνω να ρουφήξει για να πάρει ο εγκέφαλος το σήμα και να βγάλει κι άλλο, αλλά πόσο να τον αφήσω να κοπανιέται και να κλαίει? στα 15 λεπτά κοπανήματος τον σηκώνω και αν γκρινιάζει ακόμα του δίνω ξένο (όσο κι αν δεν το θέλω...) τι μπορώ να κάνω? θέλω να τον θηλάσω, αλλά αν κάθε 3-4 ώρες κάθομαι μία ώρα και κάτι για να φάει (και δεν τρώει και ήσυχα, συνήθως είναι ανήσυχος) ασ'τα βρασ'τα! δεν έχω ιδέα πώς να το χειριστώ... :(

Κάπου στο forum είχα διαβάσει ότι αν κλαίει την ώρα του θηλασμού και δεν τρώει σημαίνει ότι έχει αέρα και θέλει να ρευτεί. Δοκίμασε να τον σηκώνεις να ρεύεται και μετά να συνεχίζετε το θηλασμό.

Σε μας αυτό είχε αποτέλεσμα.

Καληνύχτα κοριτσάκια, πάω να την πέσω γιατί χαζοξενύχτησα σήμερα με το internet.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...