Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι να σκασω! μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα μου...

εφυγα για 1 ωρα αφηνοντας τον αντρα για να φυλαξει το μωρο. το μικρο ηταν να φαει 6.30... γυρισα λοιπον 8 παρα κ βρισκω το μωρο να κλαιει, νυστικο κ να εχει πεσει απο το ρηλαξ κ ο αντρας να φοραει ακουστικα κ να παιζει πλαι στατσιον .... να το σπασω το βαζω σε κανα κεφαλι τωρα εγω???? γ&*^*%*% το κερατο μου !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαμουλα περαστικα σου!!!

http://www.britsuperstore.com/acatal...Baby_Milk.html

sofia m αυτο ειναι το σαιτ νομιζω οτι εχει κ σε μεγαλη συσκευασια τσεκαρε το κ εσυ

δεν μου ανοιγει το site:(.....

παντως αν ειναι αυτο που ειχε βαλει η σοφια , δεν το εχει απο οτι ειχα δει...

sofia_m δεν βλεπω να το εχει,αυτο ειναι για κολικους????δεν θα το αλλαξετε καποια στιγμη????

δεν ξερω... φανταζομαι πως ναι... αλλα ποτε????

γεια σας μανούλες! γυρισαμε απο το γιατρό. 150γρ σε μια βδομαδα εδειξε η ζυγαριά,ο ρυθμός αυξήθηκε απο την προηγούμενη φορά, παραμένει λίγο χαμηλά αλλα δεν τίθεται θέμα υγείας. Οσο για τις θεωρίες μου περι θηλασμού του έλεγα για foremilk/hindmilk (δεν εχω βρει τους ορισμούς στα ελληνικά) και εκείνος μου έλεγε οτι ειναι το πρωτόγαλα που εχουμε τις πρωτες μέρες.οτι να ναι...

Ντοράκι να υποθέσω οτι η μανούλα σου δεν ηξερε να σε βοηθήσει, μήπως να τις εδινες το βιβλίο να το διαβάσει και εκείνη΄; είναι μεγάλη ανακούφιση να ξέρει να σε υποστηρίξει σωστά η παιδίατρος. Θελω να πάρω και το δευτερο της σειράς που εχει ειδικές περιπτώσεις

ελα ρε!!! μια χαρα ειναι τα 150!!!!! μην τρελλαινεσαι....

Γεια σας κοριτσια...μολις γυρισαμε κι εμεις απο τον γιατρο...6100γρ ο μπεμπης και 62 ποντους! Θηριο με λιγα λογια!!! Καναμε και το εμβολιο μας και κλαψαμε λιγο ..πολυ λιγο γιατι ειμαστε αντρες εμεις! Μια χαρα μας βρηκε δηλαδη...τωρα περιμενω για πυρετουλι....το 5% μου ειπε πως ανεβαζει πυρετο..αντε να δουμε....

μπραβο στον αντρακλα!!!! κ εμεις απο δευτερα τελικα... ηταν να ερθει κυριακη αλλα επειδη της ειπα οτι θελουμε να βγουμε μου ειπε καλυτερα αλλη μερα γιατι μπορει να κανουν πυρετο...

κ το σημαντικοτερο!

ψαχνω για γυναικα , μια φορα την εβδομαδα.... να ερχεται πετρουπολη.εχετε καμια εμπιστοσυνης?

baJfp2.png

εφυγα για 1 ωρα αφηνοντας τον αντρα για να φυλαξει το μωρο. το μικρο ηταν να φαει 6.30... γυρισα λοιπον 8 παρα κ βρισκω το μωρο να κλαιει, νυστικο κ να εχει πεσει απο το ρηλαξ κ ο αντρας να φοραει ακουστικα κ να παιζει πλαι στατσιον .... να το σπασω το βαζω σε κανα κεφαλι τωρα εγω???? γ&*^*%*% το κερατο μου !!!

ωχ βρε αντζι!!!! μα καλα κ αυτος ο χριστιανος δεν ειχε παρει ειδηση:confused:????

baJfp2.png

εδω ειμαι και εγω,....ο μικρος μου εβγαλε την πιστη σημερα...απο τη γκρινια...Ισως ηταν απο εμβολιο, πυρετο ευτυχως δεν εκανε.

Μαιρη, μια χαρα. Ιδια κιλα ητραν και ο δικος μου τον προηγουμενο μηνα....

Πηρα ενα μηχανηματακι στο σπιτι και καθομαι και ταλαιπωρουμαι μπας και φυγει αυτο το δευτερο κορμι απο πανω μου.

Η καροτσαδα ειναι καλη γυμναστικη αλλα με δυο παιδακι δε μπορεις...μονο με ενα...

αχ μωρε η ψυχουλα!!!!μαλλον απο το εμβολιο θα γκρινιαζει......

καλη δυναμη!!!!!

sofia νομιζω οτι το εχει τελικα.αυτο ειναι,με λιγοτερη λακτοζη???????(εχουν αλλες συσκευασιες βεβαια αλλα νομιζω αυτο ειναι,αν θελεις ρωταω την milupa για σιγουρια)

http://www.ocado.com/webshop/product/Aptamil-Milk-for-Colic--Constipation-Comfort-from-Birth/35275011

κοστιζει 11,72 ευρω τα 900 γραμμαρια.με τα μεταφορικα τα 10 κουτια 165 ευρω.

μαλλον δεν ειναι αυτο.... η εδω συσκευασια γραφει aptamil ec-extra care.

ασε που μολις πηγα κ πηρα 3 κουτια που ειχα παραγγειλει στην φαρμακοποιο κ μου ειπε οτι εχουν ελλειψη κ το ενα το βρηκε απο συναδελφο!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

μαλλον δεν ειναι αυτο.... η εδω συσκευασια γραφει aptamil ec-extra care.

ασε που μολις πηγα κ πηρα 3 κουτια που ειχα παραγγειλει στην φαρμακοποιο κ μου ειπε οτι εχουν ελλειψη κ το ενα το βρηκε απο συναδελφο!!!!!

βρε ασε την εδω συσκευασια:D,αυτο γραφει οτι ειναι για κολικους και χωρις λακτοζη(η με λιγοτερη????),αν θελεις ρωταω την milupa.

Να το σπάσεις.

Αλλά όχι μόνο το βάζο αλλά και το playstation :idea::idea::idea:

ειλικρινα κοριτσια, δεν ξερω πως να το χειριστω ... μου ερχεται να τα σπασω ολα .... δεν ξαναπαω πουθενα . τα εχω παρει !!

συγνωμη βρε αντζι αν ειμαι αδιακριτη... αλλα τι σου ειπε???????????

βρε ασε την εδω συσκευασια:D,αυτο γραφει οτι ειναι για κολικους και χωρις λακτοζη(η με λιγοτερη????),αν θελεις ρωταω την milupa.

για κολικους κ με μειωμενη περιεκτικοτητα λακτοζης κ με συνδιασμο λειτουργικων συστατικων. αλλα για ποσο καιρο πρεπει να πινουν αυτο?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια σοσ....να παω στο παιδων ή να μη παω....η μεγαλη ανεβοκατεβαζει το πυρετο τα βραδια...σορρι να γινω κατανοητη....απο την τεταρτη εχει την ημερα απυρετη και τα ξημερωματα ανεβαζει 38 και ..σημερα και το πρωι ανεβασε 38,9 και το απογευμα 38.7....παιδιατρο η δικια μου λειπει και αρτσι μπουρτσι ταχω παρει με αυτα που μου εχει πει....και τωρα και η μικρη ανεβαζει 37,8 εχει και αρχισε και αυτη να ψιλοβηχει...να τις παρω πακετο να τις παω???φοβαμαι οτι θα κολλησουν περισσοτερα εκει....παιδιατρο της προκοπης εδω τριγυρω δε βρισκω ή θα λειπουν ή δε σηκωνουν τηλ ή δε τους εμπιστευομαι ή δε ξερω να παω και σε ασχετο να του πω καλησπερα εχω αυτο και αυτο,.,,,,χελπ μι πλιζζζζζζζζζ εχω κολλησει ασχημα και δε ξερω τι να κανω....τι κολοιωση ειναι αυτη που ακομη με αντιβιωση δεν εχει περασει ?παει μια βδομαδα.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

συγνωμη ...αλλα εχει καταλαβει οτι ειναι και μπαμπας???γιατι στο εχει κανει δευτερη φορα αν θυμαμαι καλα.....αντε γιατι θυμαμαι του δικου μου τις χαζομαρες που εκανε μερικες φορες καποτε ....απλα ΣΠΑΣΤΑ (να ξεσπασεις και εσυ ) και πεστουτα να συνηδειτοποιησει καποια πραγματα...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΙΣΤΑΣΙΟΝ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥ ΠΝΙΓΟΤΑΝΕ????ΕΑΝ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ???ΕΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??ΜΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ???τι ειναι το παιδι??αυτοματο να τρωει μονο του ??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ρε κοριτσια σοσ....να παω στο παιδων ή να μη παω....η μεγαλη ανεβοκατεβαζει το πυρετο τα βραδια...σορρι να γινω κατανοητη....απο την τεταρτη εχει την ημερα απυρετη και τα ξημερωματα ανεβαζει 38 και ..σημερα και το πρωι ανεβασε 38,9 και το απογευμα 38.7....παιδιατρο η δικια μου λειπει και αρτσι μπουρτσι ταχω παρει με αυτα που μου εχει πει....και τωρα και η μικρη ανεβαζει 37,8 εχει και αρχισε και αυτη να ψιλοβηχει...να τις παρω πακετο να τις παω???φοβαμαι οτι θα κολλησουν περισσοτερα εκει....παιδιατρο της προκοπης εδω τριγυρω δε βρισκω ή θα λειπουν ή δε σηκωνουν τηλ ή δε τους εμπιστευομαι ή δε ξερω να παω και σε ασχετο να του πω καλησπερα εχω αυτο και αυτο,.,,,,χελπ μι πλιζζζζζζζζζ εχω κολλησει ασχημα και δε ξερω τι να κανω....τι κολοιωση ειναι αυτη που ακομη με αντιβιωση δεν εχει περασει ?παει μια βδομαδα.....

θες να σου δωσω το τηλ της δικιας μου? ειναι πετρουπολη, σχετικα κοντα.... φοβαμαι οτι αν πατε θα σας κρατησουν μεσα...

baJfp2.png

και εγω αυτο φοβαμαι και θελω να αποφυγω...στειλε μου το εαν μπορεις να δω εαν μπορω να τις παω αυριο ...μα τι λεω αυριο ειναι σαββατο...τεσπα να δω τι θακανω...(να πω οτι ειμαι απο σενα ή δε θες??)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

και εγω αυτο φοβαμαι και θελω να αποφυγω...στειλε μου το εαν μπορεις να δω εαν μπορω να τις παω αυριο ...μα τι λεω αυριο ειναι σαββατο...τεσπα να δω τι θακανω...(να πω οτι ειμαι απο σενα ή δε θες??)

απο οσο ξερω δεν καταλαβαινει απο σαββατα κ κυριακες! ολα ιδια ειναι!!!! πες της οτι ειναι απο εμενα... σου στελνω πμ. παρτην κ τωρα!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...