Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΦΑΜουλα αμα περασω καποια μέρα απο τα μέρη σας θα σου στειλω μηνυμα ;)

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα δεν το καναμε το εμβολιο....αυριο 20/2 κλεινει 2 μηνες η μικρη και η γιατρος του ικα ηθελε να τους εχει κλεισει και να εχουν περασει και καποιες μερες....οποτε την δευτερα.

annia οχι δεν θα πληρωσεις κατι αλλο,δες εδω

http://www.britsuperstore.com/cgi-bin/os000001.pl

γραφει ποσο κανει το γαλα +τα μεταφορικα με TNT ,συνολο 136 λιρες.

δεν τη ανοιγει την σελιδα παντως μην ανησυχεις......

καλησπερα κοριτσια εμεις εχουμε γκρινιαααααα...σοφακι thanks αντε ωραια να το παρω αμα ειναι...πηρα τηλ το γιατρο μου σημερα γιατι οπως σας ειπα εχω περιοδο εδω και μια εβδομαδα μεαρκετο αιμα μπορω να πω και μου ειπε να παρω μιτροταν για 4μερες...αντε πανω που εκοψα τα χαπια για το γαλα,αντε παλι απο την αρχη..

:-D

Κορίτσια γεια σας!!!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο,σήμερα με κούρασε πολύ η μπεμπούλα μου,όπως και το βράδυ,το πρωί όμως την κράτησα στο κρεβάτι και σηκωθήκαμε στις 10:30!!!

Επίσης,μου έφεραν το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό...Έπρεπε να το έχω πάρει πριν γεννήσω,θα ήταν πολλά πράγματα διαφορετικά...Μιλάει για όλες τις περιπτώσεις ξεχωριστά,δίνει τόσο ωραίες συμβουλές και έχει και προσωπικές εμπειρίες από πολλές γυναίκες.Για παράδειγμα,δε θα ένιωθα "θύμα" όταν η μπέμπα θήλαζε 18 ώρες το 24ωρο,μιας και πάααρα πολλές γυναίκες βίωσαν το ίδιο,ή δεν προλάβαιναν να φάνε,να κάνουν μπάνιο κλπ κλπ...

Ελπίζω να μην το αφήσω πάντως,γιατί είναι μεγάλο όφελος από πολλές απόψεις.

Κατερινάκι κι εμένα η μπουμπού κάνει αυτά που λες,τρίβει το πρόσωπό της,κουνιέται από δω κι από κει αλλά κοιμάται...

oCxsp2.png

γεια σας κ απο μενα!!!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Ειμαι κι εγω μανουλα Δεκεμβριου. Σας διαβαζα πριν γεννησω και μου αρεσε πολυ η παρεα σας. Αφοτου γεννησα και μετα, αραιωσα τις επισκεψεις μου στην παρεα σας αλλα τωρα σιγα σιγα ξαναβρισκουμε τους ρυθμους μας κ ετσι αρχισα παλι να βλεπω τα νεα σας. Κι ετσι λεω "δεν γραφεις κι εσυ;" Να ειναι αμφιδρομο το πραγμα βρε παιδι μου!!! Ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι τις εμπειριες και τις γνωσεις σου με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες ανησυχιες με σενα. Κι απο σας εδω μεσα εχω μαθει πολλα χρησιμα πραγματα.

μαριαμ καλως μας ηρθες!!!! να σου ζησει το μωρακι σου!

σοφια μμμμμμμμμμ(σαν αγελαδιτσα κανω)το απταμιλ το κλανoνικο δινεις η το εc?

οχι ρε!!!! κλανουμε πολυ για να πινουμε το κλανονικο:tongue:!!! το ec πινουμε....

η πεθερα μου την ημερα της γεννας ελεγε στην μαμα μου "τι θα κανουν τα παιδια οταν γυρισει η σοφια στην δουλεια".εσυ απο αυτο καταλαβαινεις οτι ειναι διατεθειμενη να την κρατησει????/εγω παντως οχι.ο παναγιωτης λεει οτι σιγουρα θα την κραταει,ειναι λεει δεδομενο,χωρις ομως να εχει ρωτησει.εγω απο μεσα μου προσευχομαι να μην θελει και θα την βρουμε την λυση οπως τοσα ζευγαρια.προτιμω να δινω ολο μου τον μισθο σε γυναικα παρα σε αυτη γιατι οπως βλεπω πιο πολυ θα την αγαπησει η ξενη.

σοφακι μηπως να βρεις απ΄ευθειας γυναικα? βεβαια η πεθερα σου δεν φαινεται διατεθιμενη να την κρατησει , αλλα μια στο εκατομμυριο να πει ναι, θα την αφησεις???? δεν θα ησυχασεις ετσι....

Κοριτσάκια μου ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!! Κόλλησε ο αντρούλης μου ίωση και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να κολλήσει και το μωρό. Τον έχω απομονώσει αλλά και πάλι φοβάμαι!!!!!!!!!! Τί να κάνω; Σήμερα το πήρε χαμπάρι, έχει πονόλαιμο, καταβολή και λίγο συνάχι. Τα ίδια έχει και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου συν πυρετό 39. Το βράδυ θα κοιμηθώ στο σαλόνι, θα πάρω και το λίκνο δίπλα μου με το παιδί και θα αφήσω τον αντρούλη μου μόνο του στο δωμάτιο για να μην έρχεται σε επαφή. Φοβάμαι όμως μην έχω κολλήσει και εγώ, τότε τί θα κάνω; Με έχει πιάσει πανικός.

νατασουλα ηρεμησε... βαλε μασκουλα στον αντρα σου, κοιμηθειτε κ χωριστα κ να πλενεται καλα κ ολα θα πανε καλα! κ ο αντρας μου ειχε αυτη την ιωση κ τα παιδια δεν κολλησαν... κ αν φανταστεις οτι αναγκαστικα καποιες φορες επερνε κ καποιο παιδι αγκαλια!!!

Μαριαμ καλώς μας ήλθες να χαιρεσαι την μπέμπα σου!!!

Να ρωτήσω τα βγάζετε βόλτα τα μπεμπάκια σας και αν ναι πόση ώρα; ποια η συμπεριφορά τους στη βόλτα; (το ριχνουν στον υπνο η χαζευουν;)

εμεις βγαινουμε απο οταν σαραντησαμε , αλλα μονο με το αυτοκινητο που παμε στην μητερα μου. με το καροτσι βγηκαμε 2 φορες... 1 την προηγουμενη εβδομαδα στο σουπερ μαρκετ κ 1 σημερα για ψωνια στη γειτονια.... ολες τις φορες κοιμουνται!!!!!

μόλις ηρθαμε απο παιδιατρο και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου...πλανταξε το παιδακι μου...κλαψ!!!! Θα δουμε τωρα αν θα κανει πυρετο. Αυτο το εμβολιο λεει ο γιατρος τα ποναει τα καυμενα.

Κατα τα αλλα καλα...6800, 67 πόντους 42 κεφαλι....

μεγαλωσε ο γαμπρουλης μου!!!!

κ εμεις σημερα γραψαμε τα εμβολια κ ειπε η γιατρος στον αντρα μου οτι θα ερθει την κυριακη.... θα την παρω αργοτερα τηλ. να συνεννοηθουμε...

ναι τοσο εχουν,136 λιρες ειναι 157 ευρω.με τα μεταφορικα μεσα.εγω θα παραγγειλω ενα κρυφα απο τον συζηγο και βλεπουμε:-P:-P:-P:-P:-P

ρε σοφακι, αυτο το site εχει μονο το κ(λ)ανονικο απταμιλ? το ec δεν το εχει?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες! γυρισαμε απο το γιατρό. 150γρ σε μια βδομαδα εδειξε η ζυγαριά,ο ρυθμός αυξήθηκε απο την προηγούμενη φορά, παραμένει λίγο χαμηλά αλλα δεν τίθεται θέμα υγείας. Οσο για τις θεωρίες μου περι θηλασμού του έλεγα για foremilk/hindmilk (δεν εχω βρει τους ορισμούς στα ελληνικά) και εκείνος μου έλεγε οτι ειναι το πρωτόγαλα που εχουμε τις πρωτες μέρες.οτι να ναι...

Ντοράκι να υποθέσω οτι η μανούλα σου δεν ηξερε να σε βοηθήσει, μήπως να τις εδινες το βιβλίο να το διαβάσει και εκείνη΄; είναι μεγάλη ανακούφιση να ξέρει να σε υποστηρίξει σωστά η παιδίατρος. Θελω να πάρω και το δευτερο της σειράς που εχει ειδικές περιπτώσεις

γεια σας μανούλες! γυρισαμε απο το γιατρό. 150γρ σε μια βδομαδα εδειξε η ζυγαριά,ο ρυθμός αυξήθηκε απο την προηγούμενη φορά, παραμένει λίγο χαμηλά αλλα δεν τίθεται θέμα υγείας. Οσο για τις θεωρίες μου περι θηλασμού του έλεγα για foremilk/hindmilk (δεν εχω βρει τους ορισμούς στα ελληνικά) και εκείνος μου έλεγε οτι ειναι το πρωτόγαλα που εχουμε τις πρωτες μέρες.οτι να ναι...

Ντοράκι να υποθέσω οτι η μανούλα σου δεν ηξερε να σε βοηθήσει, μήπως να τις εδινες το βιβλίο να το διαβάσει και εκείνη΄; είναι μεγάλη ανακούφιση να ξέρει να σε υποστηρίξει σωστά η παιδίατρος. Θελω να πάρω και το δευτερο της σειράς που εχει ειδικές περιπτώσεις

μπραβο βρε ινακι,μεγαλη ανακουφιση!!!!για να καταλαβω,ο λογος που δεν επαιρνε βαρος η μικρη ειναι γιατι ετρωγε λιγο απο το στηθος και δεν επαιρνε το λιπαρο που λενε οτι ερχεται μετα το 10λεπτο???????

νομιζω οτι επαιξαν πολλά ρόλο...το οτι δεν επαιρνε λιπαρό γάλα λόγω γευμάτων και επειδή εγω νομιζα οτι δεν εχω γάλα και επινα γλυκάνισο κάθε μέρα και το στηθος μου ήταν τούμπανο, μια ιωση που πρεπει να περασε ελαφρυα...σε συνδιασμό με το οτι είναι γενικά κατηγορία μοντέλου...

τεσπα, θα το αφησω λιγο το θεμα να ηρεμησω γιατι φρικαρα την τελευταία εβδομάδα χωρίς ουσιαστικό λόγο....

Διαφημίσεις

sofia νομιζω οτι το εχει τελικα.αυτο ειναι,με λιγοτερη λακτοζη???????(εχουν αλλες συσκευασιες βεβαια αλλα νομιζω αυτο ειναι,αν θελεις ρωταω την milupa για σιγουρια)

http://www.ocado.com/webshop/product/Aptamil-Milk-for-Colic--Constipation-Comfort-from-Birth/35275011

κοστιζει 11,72 ευρω τα 900 γραμμαρια.με τα μεταφορικα τα 10 κουτια 165 ευρω.

Επεξεργάστηκαν by sofaki1978

Μωρέ inaki μια χαρά τα έλεγε η μαμά μου,αλλά νόμιζα ότι από τη μεγάλη επιθυμία της να θηλάσει η μπέμπα μου έλεγε τα πράγματα πολύ "φουσκωμένα"...Αλλά είναι τελείως διαφορετικά όταν τα διαβάζεις από γυναίκες που έχουν βιώσει ακριβώς τα ίδια πράγματα,να νομίζεις ότι δεν έχεις γάλα επειδή το στήθος δεν είναι βαρύ,ή ότι είναι παράλογο το μωρό να θηλάζει 18 ώρες τη μέρα,ή ότι οι πιο πολλές γυναίκες κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό για να ξεκουράζονται κι αυτές το βράδυ...

Κι εγώ μόλις παρήγγειλα το 2ο τόμο,νομίζω θα έχει πολύυυυυ ενδιαφέρον!!!

oCxsp2.png

Γεια σας κοριτσια...μολις γυρισαμε κι εμεις απο τον γιατρο...6100γρ ο μπεμπης και 62 ποντους! Θηριο με λιγα λογια!!! Καναμε και το εμβολιο μας και κλαψαμε λιγο ..πολυ λιγο γιατι ειμαστε αντρες εμεις! Μια χαρα μας βρηκε δηλαδη...τωρα περιμενω για πυρετουλι....το 5% μου ειπε πως ανεβαζει πυρετο..αντε να δουμε....

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Νέκρα το καφέ μας σήμερα....κι εγώ νόμιζα ότι θα γυρίσω και θα έχω να διαβάζω σελίδες.....

Τα κατάφερα με τη βόλτα,ευχαριστήθηκα καροτσάδα και περπάτημα σήμερα 11-3 και ο καιρός ήταν ότι καλύτερο. Αλλά τα είδα όλα στην επιστροφή στην ανηφόρα μπροστά στο σπίτι.Δε μπορεί mamageor κάπου ήσουν κρυμένη και με έβλεπες.....:lol::lol::lol:

Συμπεθέρα περαστικά με το αυχενικό.

Ινάκι όλα καλά λοιπόν, τώρα πρέπει να ηρεμήσεις και να χαλαρώρεσε και οι δυό σας

mamageor θεριεύετε και πάτε.Με τις υγείες σας !!!

εδω ειμαι και εγω,....ο μικρος μου εβγαλε την πιστη σημερα...απο τη γκρινια...Ισως ηταν απο εμβολιο, πυρετο ευτυχως δεν εκανε.

Μαιρη, μια χαρα. Ιδια κιλα ητραν και ο δικος μου τον προηγουμενο μηνα....

Πηρα ενα μηχανηματακι στο σπιτι και καθομαι και ταλαιπωρουμαι μπας και φυγει αυτο το δευτερο κορμι απο πανω μου.

Η καροτσαδα ειναι καλη γυμναστικη αλλα με δυο παιδακι δε μπορεις...μονο με ενα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...