Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sofaki κ πως το κανονιζω αυτό;το λέει στο site;σίγουρα δεν πληρώνω κάτι έξτρα ε;φανταζεσε να ακούσω κανένα τρελό πόσο;;θα τρελλαθω κλανονικα :) λέω την Δευτέρα να παραγγειλω 10κουτια να μας βγάλουν 2μηνες.

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι, δεν ειμαι κουκουβαγια, ειμαι εντελως αντικειμενικη :D:D:D! Το τριβει με μανια το προσωπακι της και βγαζει σπυρακια η καημενουλα. Κ φυσικα που να φυγουν τα σπυρια; Τα φουντωνει απο το πολυ ξυσιμο.

μήπως αυτά τα σπυράκια είναι απο κάποια αλλεργία και γιαυτο την φαγουρίζουν;

Αυριο στις 5:30 θα πάμε στο γιατρό πάλι...έχω αγωνία....

τώρα τελειώσαμε απο τον πιο ζωντανό θηλασμό που έχει κάνει ποτέ της! ρουφαγε χωρίς διάλειμμα για μισή ώρα τουλάχιστον!

Πάω να την πέσω, με εξουθένωσε :lol::lol:

Κοριτσάκια μου ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!! Κόλλησε ο αντρούλης μου ίωση και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να κολλήσει και το μωρό. Τον έχω απομονώσει αλλά και πάλι φοβάμαι!!!!!!!!!! Τί να κάνω; Σήμερα το πήρε χαμπάρι, έχει πονόλαιμο, καταβολή και λίγο συνάχι. Τα ίδια έχει και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου συν πυρετό 39. Το βράδυ θα κοιμηθώ στο σαλόνι, θα πάρω και το λίκνο δίπλα μου με το παιδί και θα αφήσω τον αντρούλη μου μόνο του στο δωμάτιο για να μην έρχεται σε επαφή. Φοβάμαι όμως μην έχω κολλήσει και εγώ, τότε τί θα κάνω; Με έχει πιάσει πανικός.

περαστικά του εύχομαι, λίγο προσοχή, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλο!

εγω ευτυχως οταν εχει ρεπο ο συζηγος εχω το ελευθερο να παω οπου θελω.την κραταει kαι εγω κανω τις δουλειες μου.....το αλλο σαββατοκυριακο εχει 5ημερο :D:D:D:D:D:D.5 μερες εξω θα ειμαι(σιγα μην ειμαι,λεμε τωρα)

λοιπον μολις ψωνισα απο το amazon,αυριο θα παρω λεφτα απο την ιδιωτικη ασφαλεια και τα χαλαω απο σημερα:D!αγορασα αυτη την τσαντουλα ειδικη για μαμαδες,μου αρεσε γιατι δεν φαινεται για τετοια τσαντα

http://www.babyexpert.com/Product-reviews/Tiny-Tillia-Tulip-Diaper-Bag/productreview

τέλεια η τσάντα!!!!

μόλις ηρθαμε απο παιδιατρο και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου...πλανταξε το παιδακι μου...κλαψ!!!! Θα δουμε τωρα αν θα κανει πυρετο. Αυτο το εμβολιο λεει ο γιατρος τα ποναει τα καυμενα.

Κατα τα αλλα καλα...6800, 67 πόντους 42 κεφαλι....

το καημενάκι!!!κάνατε βαρβάτο εμβόλιο όμως ε?? :wink: Νομιζω οτι χρειάζεται κανονική μπανιέρα...που να κάνει στην μπεμπέ με τέτοιο ύψος;;; :tongue: φτου φτου!

Πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρουλα κ ειπα να χαζεψω κ εγω λιγακι .. τι κανετε κοριτσακια μου?

Ινακι εγω την βγαζω εξω την μικρη απ΄οταν σαραντησε.. Στις αρχες μου εκανε τσιριμωνιες κ εκλαιγε στο καροτσι.. Οποτε την εχωνα στο σλινγκ κ εβαζα τον Χαρη στο καροτσι .. αστα να πανε.. να σπρωχτεις 25 κιλα καροτσι (τοσο παει με το χαρη κ τα πραγματα) κ να εχεις κ το μωρο αγκαλια.. Τωρα συνηθισε κ καθεται ησυχη κ ψευτοκοιμαται κιολας, αλλα δεν ειναι κ πολυ του υπνου κ συνηθως ειναι ξυπνια κ χαζευει.. Και αμα βαρεθει κ γκρινιαζει γυρναω το καροτσι κ της μιλαω κ καθεται ησυχη.

Αλεκα μου ετλος του μηνα εχουμε και εμεις το εμβολιο αυτο.. ποναει ε?

Οσον αφορα το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου να προσεξετε το εξης.. Για να σας το δωσουν στο φαρμακειο ο γιατρος μαζι με τη συνταγη θα πρεπει να σας γραψει κ μια ειδικη γνωματευση αλλιως δεν το δινουν.

Πηγαμε εμεις να το παρουμε σημερα κ μας τη ζητησαν. Το ειπα στη γιατρο κ το ηξερε αλλα απ΄οτι μου ειπε θεωρησε οτι δεν θα χρειαζεται για βρεφη μιας κ ειναι μεσα στα υποχρεωτικα εμβολια τους αλλα τελικα χρειαζεται..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

μήπως αυτά τα σπυράκια είναι απο κάποια αλλεργία και γιαυτο την φαγουρίζουν;

Ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι επειδη εχει πολυ ευαισθητο δερματακι κ πως ο,τι υπηρχε απο δερματικα το εχει βγαλει. Κ οτι οι κινησεις αυτες που κανει με τα χερια στο προσωπο οτι δεν ειναι απο φαγουρα. Τωρα τι να πω; Εγω προσπαθω οσο το δυνατον να απομακρυνω τα χερια απο το προσωπακι της.

Διαφημίσεις

Μαριαμ εμείς εχουμε κατι πιτζαμάκια που εχουν κατι σαν θηκούλα και κλεινουν στα χεράκια, θα σε βολέψουν, νομίζω απο το mothercare τα πήραμε.

Dora φαντάζομαι τη θα τράβηξες στην αρχή!!! Η δικιά μου μέχρι τώρα άντεχε μόνο 20 λεπτά στο καρότσι ενω στον μάρσιπο κοιμόταν μια χαρά. Χθές μάλλον της αρεσε ο καιρός και κοιμήθηκε αμέσως στο καρότσι, μια ώρα βόλτα κάναμε!

καλημερα κοριτσακια...

εγω περασα πολυ δυσκολα τις τελευταιες 3 μερες...ο μπεμπης ειχε απιστευτους κολικους μιλαμε για τρελα ολη μερα ειχα φρικαρει απο την κουραση εως κ 30 ωρες αυπνη.αφηστε τα τι να λεω...

σημερα ηρεμησε λιγο δοξα το θεο...

εγω την πεμπτη θα παω σε εναν νεο παιδιατρο πρωτη φορα.εχω ηδη μια πολυ καλη αλλα θελω να ναι ομοιοπαθητικος κ παιδιατρος μαζι...χωρια που με χαλασε λιγο επειδη ο μικρος εμφανισε ατοπικη δερματιτιδα κ ακολουθουμε ομοιοπαθητικη αγωγη κ πανω σε μια εξαρση που φουντωσε,μου συνεστησε πολυ ευκολα το αταραξ κι εγω οταν διαβασα τις παρενεργειες κ γενικα φρικαρα...φυσικα δεν το εδωσα στο παιδι μου δεν υπηρχε λογος τοσο σοβαρος..

θα δω πως θα ειναι κι αυτος ο καινουριος...

κατα τα αλλα ειμαστε κι εμεις ανεπτυγμενα μωρακια φτασαμε τα 6700,ταυπολοιπα θα μας τα πει ο παιδιατρος.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα κοριτσακια μου..ευτυχως δεν εχουμε κανει πυρετο μεχρι τωρα, αρα δε νομιζω να κανει.....

Μαριαμ καλως ηρθες, εχθες απο το τρεξιμο δεν σου εγραψα,

Ντορα τα δικα σου τα ξερω...ή μαλλον τα φανταζομαι...και εγω μια απο τα ιδια με δυο παιδια...και παω και δουλεια. Αυτο βεβαια ψυχολογικα με ανεβαζει λιγο αλλά το άγχος και η αγωνια που αφηνω τα παιδακι μου ερχονται και τα ισοσταθμιζουν όλα.

Όσο περναει ο καιρος γινονται όμως όλο και καλυτερα τα πραγματα. Το εμβολιο του πνευμονιοκοκου ποναει ναι...ποναει την ωρα που περναει το φαρμακο.

Σοφακι και Αννια λυπαμαι που βασανιζεστε απο τις πεθερες σας....Εγω δε μπορω να εχω καποιον στη ζωη μου και να εχω δευτερες σκεψεις με αυτον...κουραζομαι απιστευτα....για καλο δικο σας ή θα τα βρειτε ή θα αποτραβηχτειτε. Γιατι αλλιως θα αναλλωνεστε τσαμπα...

Ελινακι επιασες μεγαλο θεμα τωρα... αλλα θα σου πω και την δικη μου γνωμη. Αν σε κανει να νιωθεις ασφαλης ενας παιδιατρος -ομοιοπαθητικος τοτε να το κανεις. Εγω δε θα ενιωθα ασφαλης. Το αταραξ στο προτεινε απο φοβο μην παθει καμια αλεργικη αναφυλαξια ο μικρος...σου λεει κατσε να ειμαι σιγουρος. Και εμενα ειχε ο Αγγελος και τελικα ξερεις τι εφταιγε?? Η ενυδατικη. Ειχα παρει καποια ειδικη κρεμα για νεογεννητα κλπ...βλακειες δηλαδη....πηρα τη φισαν μετα και του περασε αμεσως. Εγω δεν εμπιστευομαι προιοντα που δεν εχουν χιλιοδοκιμαστει και δυστυχως πολλα προιοντα της ομοιοπαθητικης αλλα και 'ειδικες' κρεμες, φυτικες κλπ, δεν εχουν δοκιμαστει όσο θα ηθελα. Γλιτωσεις απο άλλες πιθανες παρενεργειες και μπλεκεις με αλλα.

Κανε μια δοκιμη αν θεσ και αλλαξε του για κανα δυο μερες ενυδατικη και φρολουτρο να δεις μηπως του περασει.

¨Οσο για τις παρενεργειες...όλα τα φαρμακα τα ίδια και χειροτερα γραφουν.... δε σημαινει όμως ότι τα παιρνουμε με το παραμικρο. Μονο όταν τα οφελη υπερτερουν απο τα μειονεκτηματα. Στον Αγγελακο δεν εχω δωσει τιποτα εκτος απο ντεπον σε πυρετο...δεν χρειαστηκε και εχει παει 3.5 χρονων.Και ας μην πηγαινω σε ομοιπαθητικο. Απλα εχω βρει ενα γιατρο που εμπιστευεται και τη φυση και την επιστημη...όχι μονο το ενα απο τα δυο.

Πριν δυο χρονια ειχα σοβαρο προβλημα υγειας που θα λυνονταν εν μερη με χειρουργειο, δεν ήθελακαι ψαχτηκα πολυ..πηγα σε εναν κορυφαιο ομοιοπαθητικο και μου λεει ο ανθρωπος...η ομοιοπαθητικη ειναι για να προλαμβανεις πιο πολυ παρα για ιαση....Από κει και περα, εκτιμωντας τη σταση του και την ειλικρινεια του, κατεληξα σε όσα σου εγραψα παρα πανω. Και επειδη αν προκειταν για εσενα δεν θα σου ελεγα τη γνωμη μου, αλλα προκειται για το μικρο μωρουλι σου στην ειπα ως μια δευτερη αποψη και τιποτα αλλο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στις κουκουβάγιες και στις αντικειμενικές:):):)

Ινάκι και Ελίνα να μας φέρετε καλά νέα από τους γιατρούς σας.

Αλέκα πώς περάσατε το βράδυ μετά το εμβόλιο ???

Σοφάκι καλή αρχή με τα ψώνια. Πολλή ωραία η τσάντα.

Κατερινάκι υπομονή, κι εμένα μ'έχει φάει η κλεισούρα αλλά.....

Κορίτσια έχω πήξει όλη μέρα στο σπίτι και σήμερα αποφάσισα να εγκαινιάσω το τεράστιο + ασήκωτο καρότσι μας.

Θα πάρω τη μπεμπού και θα πάμε βόλτα στη θάλασσα και μετά λέω να πάμε και μία από το κάστρο.

Οταν γυρίσω θα σας πω εντυπώσεις.

Ντυνόμαστε και εξαφανιζόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Aλεκακι τα ξερω αυτα που λες κ το εχω ψαξει πολυ το θεμα και ουτε απορριπτω την κλασσικη ιατρικη αλλα να δεν ειμαι καθολου της αποψης με το παραμικρο φαρμακα...Δηλαδη σε περιπτωση που εχει κατι ο μικρος (μιλαμε για κατι απλο)θελω πρωτα να δω με φυσικους τροπους πως μπορω να το αντιμετωπισω και επειτα με την κλασσικη ιατρικη.ενοειται ομως πως δεν μιλαω για πολυ σοβαρες περιπτωσεις οπως ειπα και παραπανω.

Εχω διαβασει τον τροπο με τον οποιο ενεργει η ομοιοπαθητικη και εχω παρα πολλες φιλες που αντιμετωπισαν με μεγαλη επιτυχια διαφορα οπως ωτιτιδες,δερματικα κτλ...

Τωρα το αταραξ η γυναικα οντως το συνεστησε ως αντισταμινικο και ημουν ετοιμη να το δωσω απο το φοβο μου αλλα ο μπεμπη ς δεν το χρειαστηκε τελικα ευτυχως.Αποδειχτηκε πως το φουντωμα ηταν ασχετο με το κλαμα που ειχε και ηταν κολικοι...Τωρα η εξαρση των συμπτωματων στην αρχη ειναι κατι το οποιο συμβαινει στην ομοιοπαθητικη αλλα εγω φοβηθηκα οχι οτι ο μπεμπης ειχε καποια τρελη ενοχληση,αυτος ο καημενος ειχε κολικους...Τωρα ειναι ηδη πολυ καλυτερα και δεν ειναι καθολου φουντωμενος.Να σου πω και κατι ενα παραδειγμα...Ειχε εναν ερεθισμο κοντα στο πουλακι του και ενας δερματολογος μου δινει κατι κορτιζονουχο,η παιδιατρος μου μου ειπε οχι και μου δωσε κατι αλλο μια ντακταριν να βαζω,δεν ειδα να φευγει,παω στον ομοιοπαθητικο μου λεει βαλε σισαμελαιο,το βαζω και τωρα του χει σχεδον φυγει.Απο τοτε βαζω σε καθε αλλαγη πανας σισαμελαιο αντι για αλλα που εβαζα και ουτε σπιθουρακια ουτε τιποτα...Για την ενυδατωση της περιοχης με την ατοπικη στο προσωπακι του βαζω λιγο ελαιολαδο και ειναι καλυτερα.Τα αφρολουτρα κτλ.τα αλλα θα τα αλλαξω τωρα για δοκιμη κ θα δουμε..

α κ οσο για τον παιδιατρο -ομοιοπαθητικο που λεω γιαυτο κ γω θελω να παω εκει γιατι ειναι κ παιδιατρος με την κλασσικη εννοια αλλα και ομοιοπαθητικος πραγμα που σημαινει πως δε θα με φορτωσει ποτε με ενα σωρο φαρμακα χωρις σοβαρο λογο οπως καποιοι αλλοι.

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα κοριτσια....εμεις κοιμηθηκαμε το βραδι 11 με 6!!!!!! αφου κατα τις 5 σηκωθηκα μονη μου και τον κοιτουσα....εχουμε κι εμεις παιδιατρο σημερα!!!

Σοφου μου οταν μεναμε καλαματα το καλοκαιρι ειχαμε ερθει μονεβασια με τη μεγαλη που ηταν 6 μηνων.......καλα ηταν αλλα μας εφαγε η ταλαιπωρια με τις ανηφορες!!!!δεν το ευχαριστηθηκαμε!! Καλο κουραγιο στο καστρο!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ελινα μου ωραια...τουλαχιστον του εχουν φυγει τωρα....Σοφια καλη επιτυχια και Μαρια επισης....

Πηζω γμτ.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέραααα!!!

Με έχει πιάσει το αυχενικόοοοοοοο!!!! Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!

Να ρωτήσω τα βγάζετε βόλτα τα μπεμπάκια σας και αν ναι πόση ώρα; ποια η συμπεριφορά τους στη βόλτα; (το ριχνουν στον υπνο η χαζευουν;)

Τον βγάζω από 20 ημερών, μόνο μεσημέρι, αλλά μόνο όταν έχει καλό καιρό και φυσικά να τον πετύχω ξύπνιο και όχι πεινασμένο!!! Στο καρότσι ρίχνει τρελούς ύπνους μόλις τον χτυπήσει ο καθαρός αέρας!!! Χθες που ήταν τέλειος ο καιρός κι επειδή πονούσε ο αυχένας πολύ τον έβγαλα με το καρότσι στο μπαλκόνι!!! Του άρεσε πολύ!!!

Όταν πάντως πάμε κανονική βόλτα περπατάμε από 45λεπτά μέχρι 1 ώρα!!

μόλις ηρθαμε απο παιδιατρο και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου...πλανταξε το παιδακι μου...κλαψ!!!! Θα δουμε τωρα αν θα κανει πυρετο. Αυτο το εμβολιο λεει ο γιατρος τα ποναει τα καυμενα.

Κατα τα αλλα καλα...6800, 67 πόντους 42 κεφαλι....

Μπεμπούλη μην πονάς!!! Τί μπεμπούλη δηλαδή??? ΜΠΕΜΠΑΡΕ!!! Ο Κομπόστας σου στέλνει τις ευχούλες του!!!!

Νιώθω άλλος άνθρωπος. Κουρεύτηκα και πήρα τα πάνω μου. Το είχα μεγάλη ανάγκη τελικά......

Με γεια!!!!!!!

πάντως είμαι έτοιμη να πηδηχτώ και εγώ από το παράθυρο δεν έμεινε ούτε ένα τέταρτο χωρίς να κλάψει, τον είχα συνέχεια αγκαλιά και ήρθε στις 9 το γαιδούρι ο άντρας μου και αντί να τον κρατήσει λιγο να ξεπιαστεί ο αυχένας μου και που δεν είδε όλη μέρα το παιδί, του λέω κράτα τον να πάω να βάλω κανα πλυντηριο και να σιδερώσω και μου λέει το γουρούνι οτι έχει μπάλα ΕΛΕΟΣ ετσι μο'υρχεται να σπάσω την τηλεόραση, μακάρι Παναγίτσα μου να χάσει ο Παναθηναικος να πάρω το αίμα μου πίσω!

:lol::lol::lol: Το βασικό είναι να μην χάνουμε το χιούμορ μας!!! Δηλ. αν ζητούσες να τον κρατήσει για να κοιμηθείς???? Δουλειές ήθελες να κάνεις!!!!! Άτιμη μπάλα!!!!!!!!

κατερινακι και εμενα ειναι ψιλογαιδουρακος ο συζυγος τωρα τελευταια και εγω εχω 2φαντασου..αλλα σημερα τοιυ τα αφησα και τα δυο και πηγα και ψωνισα..πηρα 2μπλουζακια και ενα παντελονι..ειδα κια κατι μποτακια αλλα δεν ειχε στο νουμ.μου κλαψ..:-(

Εύγε!!! Μικρή-μικρή αλλά μας βάζεις τα γυαλιά κλανονικά!!! Με γειά σου!!! Καλοφόρετα!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω, ειστε πολυ φιλοξενες!!! Και εσεις να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Λοιπον, να σας πω τα νεα της μπεμπουλας μου. Πριν μια βδομαδα που καναμε το εμβολιο, τη ζυγισαμε κ ειναι 4900γραμ., κ εχει υψος 59εκ., ειναι πανεμορφη, πανεξυπνη, κτλ. Κατα τα αλλα ειναι βολικο μωρακι, πολυ υπομονετκο, που δεν γκρινιαζει ευκολα. Αλλα τις τελευταιες μερες εχει μια αναστατωση κατα τη διαρκεια του υπνου. Καθε 2 λεπτα κουναει χερια κ ποδια, τριβει το προσωπο της, κ φυσικα τα ματια ειναι μισανοιχτα, πηγαινουν περα δωθε, κ κανει γκριματσες. Αυτο τωρα θεωρειται υπνος; Διαρκει περιπου μιαμιση ωρα. Κ ποσο μπορει να ξεκουραστει ετσι; Κ φυσικα δεν μπορω να κοιμηθω ουτε εγω. Βασικα αυτο που θα'θελα ειναι να κοιμαται μονοκομματα το βραδυ για να ξεκουραζομαι (το ξερω, θελω πολλα). Ειμαι απο τις ατυχες που δεν μπορεσα να θηλασω, ενω ηθελα, και ετσι απο την αρχη βγαζω το γαλα με θηλαστρο κ της το δινω, μια διαδικασια αρκετα κουραστικη αλλα χαλαλι της!

Και όμορφη και έξυπνη και ήσυχη!!! Φτου σας!!! Εμείς φοράμε συνεχώς είτε γαντάκια, είτε φορμούλες με ενσωματωμένες θηκούλες στο μανίκι που είναι σαν γαντάκια!! Τα σπυράκια μας εξαφανίζονται σε 2 ημέρες το πολύ οπότε δεν τα πειράζω... Κι εμάς κάποια βράδυα έχει ανησυχίες και του μιλάω ψιθυριστά και ήρεμα και του χαιδεύω το κεφαλάκι και ψιλοηρεμεί...

εγω ευτυχως οταν εχει ρεπο ο συζηγος εχω το ελευθερο να παω οπου θελω.την κραταει kαι εγω κανω τις δουλειες μου.....το αλλο σαββατοκυριακο εχει 5ημερο :D:D:D:D:D:D.5 μερες εξω θα ειμαι(σιγα μην ειμαι,λεμε τωρα)

λοιπον μολις ψωνισα απο το amazon,αυριο θα παρω λεφτα απο την ιδιωτικη ασφαλεια και τα χαλαω απο σημερα:D!αγορασα αυτη την τσαντουλα ειδικη για μαμαδες,μου αρεσε γιατι δεν φαινεται για τετοια τσαντα

http://www.babyexpert.com/Product-reviews/Tiny-Tillia-Tulip-Diaper-Bag/productreview

Με γεια σου κι εσένα!!! Καλοφάγωτα!!! Και καλές βόλτες!!!

πάντως ο δικός μου από μόνος του μου είπε ότι δεν εμπιστεύεται την μάνα του να κρατήσει το μωρο και οτι εμπιστεύεται πιο πολυ την δικιά μου!!!

Έχεις ατού!! Εκμεταλλέυσου το!!! Γιατί σπάνια παίρνουν το μέρος της πεθεράς!!!!!

Αυριο στις 5:30 θα πάμε στο γιατρό πάλι...έχω αγωνία....τώρα τελειώσαμε απο τον πιο ζωντανό θηλασμό που έχει κάνει ποτέ της! ρουφαγε χωρίς διάλειμμα για μισή ώρα τουλάχιστον!

Πάω να την πέσω, με εξουθένωσε :lol::lol:

Η ηλιαχτίδα έφαγε καλά!!! Καλή επιτυχία στον γιατρούλη!!!!

Πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρουλα κ ειπα να χαζεψω κ εγω λιγακι .. τι κανετε κοριτσακια μου?

Οσον αφορα το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου να προσεξετε το εξης.. Για να σας το δωσουν στο φαρμακειο ο γιατρος μαζι με τη συνταγη θα πρεπει να σας γραψει κ μια ειδικη γνωματευση αλλιως δεν το δινουν.

Πηγαμε εμεις να το παρουμε σημερα κ μας τη ζητησαν. Το ειπα στη γιατρο κ το ηξερε αλλα απ΄οτι μου ειπε θεωρησε οτι δεν θα χρειαζεται για βρεφη μιας κ ειναι μεσα στα υποχρεωτικα εμβολια τους αλλα τελικα χρειαζεται..

Να σαι καλά βρε Ντόρα!!! Ευχαριστούμε για την πληροφορία!!! Ελπίζω να σε αφήνουν πιο συχνά τα ζουζούνια σου να έρχεσαι στο παρεάκι να μας λες τα νεάκια σου!!!!

Ο Χαρούλης είναι ΟΚ με τη μικρούλα???

καλημερα κοριτσακια...

εγω περασα πολυ δυσκολα τις τελευταιες 3 μερες...ο μπεμπης ειχε απιστευτους κολικους μιλαμε για τρελα ολη μερα ειχα φρικαρει απο την κουραση εως κ 30 ωρες αυπνη.αφηστε τα τι να λεω...

σημερα ηρεμησε λιγο δοξα το θεο...

εγω την πεμπτη θα παω σε εναν νεο παιδιατρο πρωτη φορα.εχω ηδη μια πολυ καλη αλλα θελω να ναι ομοιοπαθητικος κ παιδιατρος μαζι...χωρια που με χαλασε λιγο επειδη ο μικρος εμφανισε ατοπικη δερματιτιδα κ ακολουθουμε ομοιοπαθητικη αγωγη κ πανω σε μια εξαρση που φουντωσε,μου συνεστησε πολυ ευκολα το αταραξ κι εγω οταν διαβασα τις παρενεργειες κ γενικα φρικαρα...φυσικα δεν το εδωσα στο παιδι μου δεν υπηρχε λογος τοσο σοβαρος..

θα δω πως θα ειναι κι αυτος ο καινουριος...

κατα τα αλλα ειμαστε κι εμεις ανεπτυγμενα μωρακια φτασαμε τα 6700,ταυπολοιπα θα μας τα πει ο παιδιατρος.

Κουράγιο μάνα-Ελίνα!!! Κι εμάς η παιδίατρος είναι κατά των φαρμάκων και ώρες-ώρες που πονάει το σπλαχνάκι μου λέω "μα δεν θα μου δώσει ένα φάρμακο να μην πονάει"?!?!?! Ότι δεν έχουμε ζητάμε πάντα!!!!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στις κουκουβάγιες και στις αντικειμενικές:):):)

Κορίτσια έχω πήξει όλη μέρα στο σπίτι και σήμερα αποφάσισα να εγκαινιάσω το τεράστιο + ασήκωτο καρότσι μας.

Θα πάρω τη μπεμπού και θα πάμε βόλτα στη θάλασσα και μετά λέω να πάμε και μία από το κάστρο.

Οταν γυρίσω θα σας πω εντυπώσεις.

Ντυνόμαστε και εξαφανιζόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναμένουμε νέα από τη βολτούλα!!!!!!!!!!! Και αν γίνεται και φωτογραφίες!!!

καλημερα!

παμε για το εμβολιο :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(!

Πώς πήγε?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...