Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφακι τι εκανες τελικα με το γαλα??εμεις θα παραγγειλουμε την δευτερα..σιγουρα τα 10κουτια εχουν 157Ε?και εινα και τα εξ.αποστολης μεσα?

ναι τοσο εχουν,136 λιρες ειναι 157 ευρω.με τα μεταφορικα μεσα.εγω θα παραγγειλω ενα κρυφα απο τον συζηγο και βλεπουμε:-P:-P:-P:-P:-P

κατερινακι και εμενα ειναι ψιλογαιδουρακος ο συζυγος τωρα τελευταια και εγω εχω 2φαντασου..αλλα σημερα τοιυ τα αφησα και τα δυο και πηγα και ψωνισα..πηρα 2μπλουζακια και ενα παντελονι..ειδα κια κατι μποτακια αλλα δεν ειχε στο νουμ.μου κλαψ..:-(

annia μου σε ζηλεύω γιατί τουλάχιστον το χάρηκες ψώνησες κιόλας, εγώ από τότε που γέννησα βγήκα μόνο 2 φορές, αφού θέλω να κουρευτώ και πάλι δεν ξέρω που να αφήσω το μωρό!

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω, ειστε πολυ φιλοξενες!!! Και εσεις να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Λοιπον, να σας πω τα νεα της μπεμπουλας μου. Πριν μια βδομαδα που καναμε το εμβολιο, τη ζυγισαμε κ ειναι 4900γραμ., κ εχει υψος 59εκ., ειναι πανεμορφη, πανεξυπνη, κτλ. Κατα τα αλλα ειναι βολικο μωρακι, πολυ υπομονετκο, που δεν γκρινιαζει ευκολα. Αλλα τις τελευταιες μερες εχει μια αναστατωση κατα τη διαρκεια του υπνου. Καθε 2 λεπτα κουναει χερια κ ποδια, τριβει το προσωπο της, κ φυσικα τα ματια ειναι μισανοιχτα, πηγαινουν περα δωθε, κ κανει γκριματσες. Αυτο τωρα θεωρειται υπνος; Διαρκει περιπου μιαμιση ωρα. Κ ποσο μπορει να ξεκουραστει ετσι; Κ φυσικα δεν μπορω να κοιμηθω ουτε εγω. Βασικα αυτο που θα'θελα ειναι να κοιμαται μονοκομματα το βραδυ για να ξεκουραζομαι (το ξερω, θελω πολλα). Ειμαι απο τις ατυχες που δεν μπορεσα να θηλασω, ενω ηθελα, και ετσι απο την αρχη βγαζω το γαλα με θηλαστρο κ της το δινω, μια διαδικασια αρκετα κουραστικη αλλα χαλαλι της!

εγω ευτυχως οταν εχει ρεπο ο συζηγος εχω το ελευθερο να παω οπου θελω.την κραταει kαι εγω κανω τις δουλειες μου.....το αλλο σαββατοκυριακο εχει 5ημερο :D:D:D:D:D:D.5 μερες εξω θα ειμαι(σιγα μην ειμαι,λεμε τωρα)

λοιπον μολις ψωνισα απο το amazon,αυριο θα παρω λεφτα απο την ιδιωτικη ασφαλεια και τα χαλαω απο σημερα:D!αγορασα αυτη την τσαντουλα ειδικη για μαμαδες,μου αρεσε γιατι δεν φαινεται για τετοια τσαντα

http://www.babyexpert.com/Product-reviews/Tiny-Tillia-Tulip-Diaper-Bag/productreview

κατερινακι και ο αντρας σου μπαλα????και ο δικος μου τα ιδια!!!!να δουμε αν θα χασει :P:p:p:p:p!

η πεθερα μου ειναι αν θυμαμαι καλα 58 χρονων.εν τω μεταξυ εκανα ενα google να δω τελοςπαντων για τις αγκαλιες και μαντεψε........αν παιρνεις το παιδι σου αγκαλια δεν εχει παρενεργειες :P:p:p:p:p:p:p!

παντως ευθεως του εχω πει του συζηγου οτι δεν εμπιστευομαι την μαμα του να την κρατησει.

λοιπον παω να σε κανω φιλη στο face.......

όχι ρε γκαντεμιά δεν μπορούσε να χάσει έτσι για να χαρώ λιγάκι να του την πω κιόλας, είναι φανατικός ένεκα Νιόπλια ο προπονητης είναι θείος του και όλη μέρα από τότε που τον πήρανε στην ομάδα ακούω

"ο θείος το ένα, ο θείος το άλλο" να τον πληρώνανε δεν θα είχε τέτοιο κόψιμο!

πάντως ο δικός μου από μόνος του μου είπε ότι δεν εμπιστεύεται την μάνα του να κρατήσει το μωρο και οτι εμπιστεύεται πιο πολυ την δικιά μου!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω, ειστε πολυ φιλοξενες!!! Και εσεις να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Λοιπον, να σας πω τα νεα της μπεμπουλας μου. Πριν μια βδομαδα που καναμε το εμβολιο, τη ζυγισαμε κ ειναι 4900γραμ., κ εχει υψος 59εκ., ειναι πανεμορφη, πανεξυπνη, κτλ. Κατα τα αλλα ειναι βολικο μωρακι, πολυ υπομονετκο, που δεν γκρινιαζει ευκολα. Αλλα τις τελευταιες μερες εχει μια αναστατωση κατα τη διαρκεια του υπνου. Καθε 2 λεπτα κουναει χερια κ ποδια, τριβει το προσωπο της, κ φυσικα τα ματια ειναι μισανοιχτα, πηγαινουν περα δωθε, κ κανει γκριματσες. Αυτο τωρα θεωρειται υπνος; Διαρκει περιπου μιαμιση ωρα. Κ ποσο μπορει να ξεκουραστει ετσι; Κ φυσικα δεν μπορω να κοιμηθω ουτε εγω. Βασικα αυτο που θα'θελα ειναι να κοιμαται μονοκομματα το βραδυ για να ξεκουραζομαι (το ξερω, θελω πολλα). Ειμαι απο τις ατυχες που δεν μπορεσα να θηλασω, ενω ηθελα, και ετσι απο την αρχη βγαζω το γαλα με θηλαστρο κ της το δινω, μια διαδικασια αρκετα κουραστικη αλλα χαλαλι της!

καλως ηρθες μαριαμ!!!και εσυ μαμα κουκουβαγια οπως ολες ε?????και εμενα μου το εκανε αυτο στον υπνο η δικη μου οταν απο την καλαθουνα την μετεφερα στην κουνια της.παντως το προσωπο της το τριβει και εμενα παρα πολυ.

εγω ευτυχως οταν εχει ρεπο ο συζηγος εχω το ελευθερο να παω οπου θελω.την κραταει kαι εγω κανω τις δουλειες μου.....το αλλο σαββατοκυριακο εχει 5ημερο :D:D:D:D:D:D.5 μερες εξω θα ειμαι(σιγα μην ειμαι,λεμε τωρα)

λοιπον μολις ψωνισα απο το amazon,αυριο θα παρω λεφτα απο την ιδιωτικη ασφαλεια και τα χαλαω απο σημερα:D!αγορασα αυτη την τσαντουλα ειδικη για μαμαδες,μου αρεσε γιατι δεν φαινεται για τετοια τσαντα

http://www.babyexpert.com/Product-reviews/Tiny-Tillia-Tulip-Diaper-Bag/productreview

σε ξαναζηλεύω εμένα ο άντρας μου έχχει μαγαζί οπότε οταν είναι ανοιχτα τα μαγαζιά είναι ανοιχτος και αυτός οπότε δεν μπορώ να του τον αφήσω, μαμά και πεθερά δουλεύουν οπότε....θα περιμένω να ανοιξει λίγο ο καιρός και δεν θα μαζευομαι θα άίρνω το καρότσι και θα κόβω βόλτες

Διαφημίσεις

καλως ηρθες μαριαμ!!!και εσυ μαμα κουκουβαγια οπως ολες ε?????και εμενα μου το εκανε αυτο στον υπνο η δικη μου οταν απο την καλαθουνα την μετεφερα στην κουνια της.παντως το προσωπο της το τριβει και εμενα παρα πολυ.

Οχι, δεν ειμαι κουκουβαγια, ειμαι εντελως αντικειμενικη :D:D:D! Το τριβει με μανια το προσωπακι της και βγαζει σπυρακια η καημενουλα. Κ φυσικα που να φυγουν τα σπυρια; Τα φουντωνει απο το πολυ ξυσιμο.

Οχι, δεν ειμαι κουκουβαγια, ειμαι εντελως αντικειμενικη :D:D:D! Το τριβει με μανια το προσωπακι της και βγαζει σπυρακια η καημενουλα. Κ φυσικα που να φυγουν τα σπυρια; Τα φουντωνει απο το πολυ ξυσιμο.

και εμένα ο μικρός μου τρίβει πολύ το προσωπάκι του και συχνά βγάζει από κανένα σπυράκι με πύον και το προηγούμενο του άφησε και σημαδάκι, σήμερα εμφάνησε ακόμη ένα στο ίδιο σημείο

http://www.jofrost.com/forum/index.php είναι το site της νταντας που δείχνει στο skai

μακάρι να την είχαν κλωνοποιήσει και να μοίραζαν μία δώρο σε κάθε μαιευτήριο (αρκεί βέβαια να ισχύουν όσα φαίνονται και οι συμβουλές της να πιάνουν γιατί όλο και κάτι θα χρειαστούμε στο μέλλον!)

Επεξεργάστηκαν by ca_te_rinaki

Μπήκα από το κιν το τντ τι είναι σοφακι;ξέρω σε ζαλιζω αλλά είμαι άσχετη το παραδέχομαι

δεν πειραζει,ζαλισε με,εταιρεια ταχυμεταφορων ειναι

http://www.tnt.com/express/el_gr/site/home.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...