Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!

μετα την χθεσινη εξοδο στο σουπερ-μαρκετ προσπαθω να συνελθω απο την διασκεδαση :D:D:D:D:D.

μολις γυρισαμε απο την παιδιατρο.το ζουζουνι σε 20 μερες εχει ψηλωσει κατα 3 ποντους και πηρε 750 γραμμαρια!!!!!!!!!!!αυριο ομως εχουμε στο ικα το πρωτο μας εμβολιο και να δειτε που εγω θα κλαψω πιο πολυ απο την κορη μου:-(:sad::-(:sad::-(.και αυτο το πραγμα θα γινεται καθε μηνα:-(:sad::-(!

λοιπον πηγα στην πεθερα μου τελικα εχτες και η γυναικα ειναι απλα απαραδεκτη:mad::x:x:x:x.η μικρη νυσταζε και πειναγε και πηγα να της φτιαξω γαλα.μεχρι να το φτιαξω την ειχε ακουμπησει πανω στο κρεβατι της,η μικρη να κλαιει και αυτη να ειναι απο πανω της και να της λεει "κλαψε κλαψε,δεν παθαινεις τιποτα,καλο κανει".και απλα την αφηνε να κλαιει,της ειπα να την παρει,τιποτα.ε στο τελος εβαλα τις φωνες στον αντρα μου να την παρει αγκαλια και απο χτες ο κυριος μου κραταει μουτρα και δεν μου μιλαει,τα βασικα λεμε μονο!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

πριν το χθεσινο ανατριχιαζα και μονο στην ιδεα οτι οταν γυρισω στην δουλεια ισως καποιες ωρες χρειαστει να την κρατησει(αν και δεν νομιζω οτι θελει,ο αντρας μου λεει οτι σιγουρα θα την κραταει,τελοςπαντων).ε μετα το χθεσινο, στην θυμηση της χθεσινης σκηνης βγαζω φλυκταινες!!!!!!!!!!!!μαρινακι ελα τωρα να μου πεις οτι εχω πεθερα διακριτικη:mad::x:x:x:x:x!

βρε κατερινακι τι χειλακια ομορφα ειναι αυτα που εχει ο γιος σου!!!!κουκλος ειναι!!!!!

τελικα ποσος καιρος πρεπει να εχει περασει απο την γεννα για να δωσουμε δειγμα??????

Kouragio sofaki!

Ki emena h pe8era mou to exei desei episthmonika to 8ema kai mou leei na ta afhnw kai ta 2 na klaine giati kanei kalo sta pneumonia tous...:?::?::?:

Gi'auto oute mia wra den thn exw afhsei monh ths me kanena apo ta duo kai oute prokeitai..

PS Koimountai kai oi 2! Apisteuto.. :)

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κοριτσάκια μου ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!! Κόλλησε ο αντρούλης μου ίωση και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να κολλήσει και το μωρό. Τον έχω απομονώσει αλλά και πάλι φοβάμαι!!!!!!!!!! Τί να κάνω; Σήμερα το πήρε χαμπάρι, έχει πονόλαιμο, καταβολή και λίγο συνάχι. Τα ίδια έχει και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου συν πυρετό 39. Το βράδυ θα κοιμηθώ στο σαλόνι, θα πάρω και το λίκνο δίπλα μου με το παιδί και θα αφήσω τον αντρούλη μου μόνο του στο δωμάτιο για να μην έρχεται σε επαφή. Φοβάμαι όμως μην έχω κολλήσει και εγώ, τότε τί θα κάνω; Με έχει πιάσει πανικός.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

νατασουλα ηρεμησε..απλα απομωνωσε τον συζυγο οσο μπορεις φορεσε του και μασκα,φορα και εσυ αν νομιζεις οτι κολλησες και να αεριζεις πολυ καλα το σπιτι τωρα που ειναι κρυωμενος ο συζυγος..

:-D

Κοριτσάκια μου ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!! Κόλλησε ο αντρούλης μου ίωση και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να κολλήσει και το μωρό. Τον έχω απομονώσει αλλά και πάλι φοβάμαι!!!!!!!!!! Τί να κάνω; Σήμερα το πήρε χαμπάρι, έχει πονόλαιμο, καταβολή και λίγο συνάχι. Τα ίδια έχει και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου συν πυρετό 39. Το βράδυ θα κοιμηθώ στο σαλόνι, θα πάρω και το λίκνο δίπλα μου με το παιδί και θα αφήσω τον αντρούλη μου μόνο του στο δωμάτιο για να μην έρχεται σε επαφή. Φοβάμαι όμως μην έχω κολλήσει και εγώ, τότε τί θα κάνω; Με έχει πιάσει πανικός.[/QUOT

Nataσουλα ηρεμησε απο τοτε που γεννηθηκε ο μπεμπης εχει περασει 1 ιωση η μεγαλη ,1 γαστρεντεριτιδα και αλλη μια ιωση ο αντρας μου....αυτα που κανεις ...συν μασκα που ειπε η αννια και καλο πλυσιμο χεριων...συνεχεια! Εμας δεν κολλησε καμμια φορ;α ο μικρος

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Κορίτσια ο Κομπόστας σήμερα θα με κάνει να πηδηχτώ από το παράθυρό!!! Κλανονικά όμως!!! Έκλαιγε από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ με ελάχιστα διαλειμματάκια... Τί να πω??? Γ@μοκολικούς αρχίσαμε πάλι????

ΦΑΜούλα θα σε δαγκώσω!!

Ωχ γιατί??? Τί έκανα???

Καλά το θυμάσαι συμπεθέρα....τρεις μέρες τώρα είναι ανήσυχη. Πώς θα καταλάβω αν κρύωσε ? Πυρετό πάντως δεν είχε, το τσέκαρα.

Έλα ντε?? Μήπως να τη ρωτούσες? Χαχαχα!!! Σόρυ, γελάω με τον πόνο σου... Να της δώσεις ένα φιλάκι που της στέλνει ο Κομπόστας και θα της περάσουν όλα!!!!!

εμείς έχουμε μια γκρίνια από χθές το βράδυ δεν μπορώ να τον ηρεμήσω! κορίτσια πόσο γάλα δίνετε στα μωράκια σας και ανα πόση ώρα?

Αν εξαιρέσεις τη σημερινή μέρα που με τα κλάματα τα έχουμε κάνει μπάχαλο, περίπου 160ml ανά 3,5 ώρες - τη νύχτα δεν τρώμε για 6-7 ώρες - όχι πάντα βέβαια...

Αρρωστησα με τον Παναγιωτακη δεν αντεχεται ρε παιδια σκεφτομαι αυτη τη μανα και κλαιω.καλα λεν ανα μην σου δωσει ο Θεος οσα μπορεις να αντεξεις

Ευτχώς βρέθηκε το μωράκι και ήταν καλά!!!!

λοιπον πηγα στην πεθερα μου τελικα εχτες και η γυναικα ειναι απλα απαραδεκτη:mad::x:x:x:x.η μικρη νυσταζε και πειναγε και πηγα να της φτιαξω γαλα.μεχρι να το φτιαξω την ειχε ακουμπησει πανω στο κρεβατι της,η μικρη να κλαιει και αυτη να ειναι απο πανω της και να της λεει "κλαψε κλαψε,δεν παθαινεις τιποτα,καλο κανει".και απλα την αφηνε να κλαιει,της ειπα να την παρει,τιποτα.ε στο τελος εβαλα τις φωνες στον αντρα μου να την παρει αγκαλια και απο χτες ο κυριος μου κραταει μουτρα και δεν μου μιλαει,τα βασικα λεμε μονο!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Σοφάκι μήπως τον πείραξε τον αντρούλη σου που του φώναξες μπροστά στην μαμά του???

Γεια σας κοριτσια!!!

Ειμαι κι εγω μανουλα Δεκεμβριου. Σας διαβαζα πριν γεννησω και μου αρεσε πολυ η παρεα σας. Αφοτου γεννησα και μετα, αραιωσα τις επισκεψεις μου στην παρεα σας αλλα τωρα σιγα σιγα ξαναβρισκουμε τους ρυθμους μας κ ετσι αρχισα παλι να βλεπω τα νεα σας. Κι ετσι λεω "δεν γραφεις κι εσυ;" Να ειναι αμφιδρομο το πραγμα βρε παιδι μου!!! Ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι τις εμπειριες και τις γνωσεις σου με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες ανησυχιες με σενα. Κι απο σας εδω μεσα εχω μαθει πολλα χρησιμα πραγματα.

Γεννησα στις 9/12 ενα γλυκυτατο κοριτσακι (κουκουβαγια γαρ)!!!

Καλωσήρθες στο παρεάκι!!! Πες μας όοοοολα τα νέα της μπεμπούλας σου!!!!!!

η πεθερα μου την ημερα της γεννας ελεγε στην μαμα μου "τι θα κανουν τα παιδια οταν γυρισει η σοφια στην δουλεια".εσυ απο αυτο καταλαβαινεις οτι ειναι διατεθειμενη να την κρατησει????/εγω παντως οχι.ο παναγιωτης λεει οτι σιγουρα θα την κραταει,ειναι λεει δεδομενο,χωρις ομως να εχει ρωτησει.εγω απο μεσα μου προσευχομαι να μην θελει και θα την βρουμε την λυση οπως τοσα ζευγαρια.προτιμω να δινω ολο μου τον μισθο σε γυναικα παρα σε αυτη γιατι οπως βλεπω πιο πολυ θα την αγαπησει η ξενη.

Ποιό το νόημα να δουλεύεις τότε βρε Σοφάκι? Γιατί δεν βάζεις τον άντρα σου να τη ρωτήσει τις προθέσεις της? Πώπω δύσκολη περίπτωση βρε παιδί μου...

Κοριτσάκια μου ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!! Κόλλησε ο αντρούλης μου ίωση και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να κολλήσει και το μωρό. Τον έχω απομονώσει αλλά και πάλι φοβάμαι!!!!!!!!!! Τί να κάνω; Σήμερα το πήρε χαμπάρι, έχει πονόλαιμο, καταβολή και λίγο συνάχι. Τα ίδια έχει και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου συν πυρετό 39. Το βράδυ θα κοιμηθώ στο σαλόνι, θα πάρω και το λίκνο δίπλα μου με το παιδί και θα αφήσω τον αντρούλη μου μόνο του στο δωμάτιο για να μην έρχεται σε επαφή. Φοβάμαι όμως μην έχω κολλήσει και εγώ, τότε τί θα κάνω; Με έχει πιάσει πανικός.

Νατασούλα μου εσύ που πέρασες τόσα και τόσα, σε πανικοβάλει η ίωση? Οι δευτερομανούλες είδες τί ωραία που στα λένε? Όλα καλά θα πάνε!

Μαριαμ καλώς μας ήλθες να χαιρεσαι την μπέμπα σου!!!

Να ρωτήσω τα βγάζετε βόλτα τα μπεμπάκια σας και αν ναι πόση ώρα; ποια η συμπεριφορά τους στη βόλτα; (το ριχνουν στον υπνο η χαζευουν;)

Διαφημίσεις

μόλις ηρθαμε απο παιδιατρο και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου...πλανταξε το παιδακι μου...κλαψ!!!! Θα δουμε τωρα αν θα κανει πυρετο. Αυτο το εμβολιο λεει ο γιατρος τα ποναει τα καυμενα.

Κατα τα αλλα καλα...6800, 67 πόντους 42 κεφαλι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Νιώθω άλλος άνθρωπος. Κουρεύτηκα και πήρα τα πάνω μου. Το είχα μεγάλη ανάγκη τελικά......

Mαριαμ καλώς όρισες στο παρεάκι μας και να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου.

Ινακι αν και ακόμη δεν βγαίνουμε σε καθημερινή βάση όποτε το κάνουμε την περισσότερη ώρα κοιμάται.

Αλέκα μεγάλωσε πολύ ο γατούλης σου.Να έχει ένα ήσυχο και απύρετο βράδυ.

βρε κατερινακι τι χειλακια ομορφα ειναι αυτα που εχει ο γιος σου!!!!κουκλος ειναι!!!!!

Αχ δεν μπορώ τα διαβάζω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, εμένα αυτής της άποψης είναι ο πεθερός μου, κάθε φορά που πάμε εκεί λέει σύνεχεια κλάψε ρε να δείξεις πως είσαι άντρας και άμα σηκωθούμε να δούμε τι θέλει λέει συνέχεια αφήστε το να κλάψει δεν θα πάθει τίποτα.... εεεε μα το είπε μια δεν μίλησα το είπε δυο, την τρίτη δεν άντεξα και του είπα οτι για να κλαίει το μωρό κάτι θα έχει ανάγκη και οτι το πολύ κλαμα μπορεί να του δημιουργήσει καμία κήλη!

ευχαριστουμε για το κομπλιμέντο!!!! έχουμε ζουμερά χειλάκια για να δίνουμε χορταστικά φιλάκια στις μικρούλες;);):D:D:D:tongue:

Γεια σας κοριτσια!!!

Ειμαι κι εγω μανουλα Δεκεμβριου. Σας διαβαζα πριν γεννησω και μου αρεσε πολυ η παρεα σας. Αφοτου γεννησα και μετα, αραιωσα τις επισκεψεις μου στην παρεα σας αλλα τωρα σιγα σιγα ξαναβρισκουμε τους ρυθμους μας κ ετσι αρχισα παλι να βλεπω τα νεα σας. Κι ετσι λεω "δεν γραφεις κι εσυ;" Να ειναι αμφιδρομο το πραγμα βρε παιδι μου!!! Ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι τις εμπειριες και τις γνωσεις σου με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες ανησυχιες με σενα. Κι απο σας εδω μεσα εχω μαθει πολλα χρησιμα πραγματα.

καλως όρισες στην παρεούλα μας και να σου ζήσει το μωράκι σου!

αχ βρε σοφακι!!!! μηπως να το ξανασκεφτεις να την αφησεις στην πεθερα σου???? τι να πω.....

μμμμ...το ανα ποση ωρα ειναι ενα θεμα! μπορει να φανε ανα 6 ωρες μπορει κ στις 2 να πεινανε!!!! συνηθως στο 4ωρο ομως ειμαστε.... μεχρι προχθες επιναν περιπου 150μλ , απο εχθες που τους εδωσα το απταμιλ εκ το εχουν ξεσκισει!!! τα 180 δεν μας φτανουν!!!!!

στη δική μου μια φορά ζήτησε ο αντρας μου να τον κρατήσει για ναβγούμε τα χριστούγεννα σαν ζευγαρι και δεν θέλησε να έρθει, ήρθε η μάνα μου από το χωριό να τον κρατήσει, από τότε δεν θέλω να της λέω να ττον κρατάει για να μην έχω υποχρέωση, μόνο την περασμένη Κυριακή έφευγε ο αδερφός μου φαντάρος και επειδή μας είχε τραπέζι σε ταβέρνα για να μην τον έχω μέσα στα τσιγάρα της τον άφησα αλλά δεν μπορείς να ξέρεις και τι γίνεται με το μωρο! όταν παίρναμε τηλ. έλεγε ότι κοιμάται συνέχεια, μόλις πήγαμε να τον πάρουμε είπε ότι δεν κοιμήθηκε καθόλου αλλά γελούσε και μόλις πήγα σπίτι πατάει κάτι τσιρίδες ο μικρός και μετά είπε στον άντρα μου ότι και εκεί ήταν ανήσυχος, ασε που κάθε φορά που τον έχει αγκαλιά και κλαιει μου λέει με υφάκι "που να τον παρκάρω?" πότε καμια μέρα θα της πώ τριτη πόρτα δεξιά δεν ξέρω!!!!

Sofaki έχω μια απορία, πόσο χρονών είναι η πεθερά σου?

εγώ του δίνω 90 μλ ανα 2 ώρες και το βράδυ του δίνω 120μλ και κοιμάται κανα 7ωρο, και νόμιζα ότι του δίνω πολύ γιατι έχει μάγουλα και νόμιζα οτι είναι χοντρούλης

Να ρωτήσω τα βγάζετε βόλτα τα μπεμπάκια σας και αν ναι πόση ώρα; ποια η συμπεριφορά τους στη βόλτα; (το ριχνουν στον υπνο η χαζευουν;)

ινακι εγώ τον βγάζω βόλτα με το αυτοκίνητο και αυτό για να πάμε στους παππούδες όσο είναι μέσα στο αυτοκίνητο κάθεται σαν γατούλα και κοιμάται του καλού καιρού

μόλις ηρθαμε απο παιδιατρο και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου...πλανταξε το παιδακι μου...κλαψ!!!! Θα δουμε τωρα αν θα κανει πυρετο. Αυτο το εμβολιο λεει ο γιατρος τα ποναει τα καυμενα.

Κατα τα αλλα καλα...6800, 67 πόντους 42 κεφαλι....

παίδαρος ο μικρούλης σου, φτου φτου εμείς κάναμε 2 εμβόλια αλλά δεν ξέρω ποια ήτανε?

πάντως είμαι έτοιμη να πηδηχτώ και εγώ από το παράθυρο δεν έμεινε ούτε ένα τέταρτο χωρίς να κλάψει, τον είχα συνέχεια αγκαλιά και ήρθε στις 9 το γαιδούρι ο άντρας μου και αντί να τον κρατήσει λιγο να ξεπιαστεί ο αυχένας μου και που δεν είδε όλη μέρα το παιδί, του λέω κράτα τον να πάω να βάλω κανα πλυντηριο και να σιδερώσω και μου λέει το γουρούνι οτι έχει μπάλα ΕΛΕΟΣ ετσι μο'υρχεται να σπάσω την τηλεόραση, μακάρι Παναγίτσα μου να χάσει ο Παναθηναικος να πάρω το αίμα μου πίσω!

Επεξεργάστηκαν by ca_te_rinaki

κατερινακι και εμενα ειναι ψιλογαιδουρακος ο συζυγος τωρα τελευταια και εγω εχω 2φαντασου..αλλα σημερα τοιυ τα αφησα και τα δυο και πηγα και ψωνισα..πηρα 2μπλουζακια και ενα παντελονι..ειδα κια κατι μποτακια αλλα δεν ειχε στο νουμ.μου κλαψ..:-(

:-D

κατερινακι και ο αντρας σου μπαλα????και ο δικος μου τα ιδια!!!!να δουμε αν θα χασει :P:p:p:p:p!

η πεθερα μου ειναι αν θυμαμαι καλα 58 χρονων.εν τω μεταξυ εκανα ενα google να δω τελοςπαντων για τις αγκαλιες και μαντεψε........αν παιρνεις το παιδι σου αγκαλια δεν εχει παρενεργειες :P:p:p:p:p:p:p!

παντως ευθεως του εχω πει του συζηγου οτι δεν εμπιστευομαι την μαμα του να την κρατησει.

λοιπον παω να σε κανω φιλη στο face.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...