Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο στελνω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μπηκα και εγω στα γρηγορα να σας διαβασω και να απαντησω γιατι θα βγω εξω!!!!!ναι ναι!θα παω σουπερ μαρκετ!!!!

μαχη αυτο ειναι το σαιτ

http://www.britsuperstore.com/acatalog/Milupa_Aptamil_Baby_Milk.html

μην σε ξεγελαει η φωτο,ειναι αλλες συσκευασιες αλλα το ιδιο γαλα.αν θυμαμαι καλα κοστιζουν τα 5 κουτια με τα μεταφορικα 95 ευρω και τα 10 κουτια 157 ευρω(για το aptamil 1).

Ευχαριστω Ντορακι... θα το ψαξω λιγο....

Re Μαχη μου...πες μου κατι...Εχω παρει το μπανακι που πηρες και εσυ που ειναι πολυ ωραιο αλλα που εδω και δυο εβδομαδες δεν χωραει το μικρουλι μου...Το παρει σε αλλο σχ3διο αλλα ιδιας μαρκας...εσενα ειναι ετσι μικρο??

Αλεκα μου απο οτι βλεπω απο την φωτογραφια η αλαξιερα σου ειναι πολυ μικρη.. η δικη μου ειναι πολυ μεγαλη... τωρα που ειναι περιπου 64 cm ο μικρουλης χωραει ανετα και περισσευει πολυ χωρος... επισης η δικη μου δεν εχει τα προστατευτηκα στο κεφαλι και στα ποδια... εχει μονο δεξια και αριστερα οποτε δεν εχει ο μικρος αντισταση για να τιναζει τα ποδαρακια του.. η δικια μου ειναι της cam και πραγματικα με βοηθαει παρα παρα πολυ...

a84026bdda.png

Αλεκα μου απο οτι βλεπω απο την φωτογραφια η αλαξιερα σου ειναι πολυ μικρη.. η δικη μου ειναι πολυ μεγαλη... τωρα που ειναι περιπου 64 cm ο μικρουλης χωραει ανετα και περισσευει πολυ χωρος... επισης η δικη μου δεν εχει τα προστατευτηκα στο κεφαλι και στα ποδια... εχει μονο δεξια και αριστερα οποτε δεν εχει ο μικρος αντισταση για να τιναζει τα ποδαρακια του.. η δικια μου ειναι της cam και πραγματικα με βοηθαει παρα παρα πολυ...

νομιζα ότι ειχαμε παρει το ιδιο για αυτο σε ρωτησα.....οπότε καποια βλακεια εκανα γιατι τωρα ο μικρος ειναι περιπου67 ποντους. Το απογευμα θα ξερω. και εδω και δυο εβδομαδες δε χωραει καθολου....

δεν εννοω την αλαξιερα αλλα το μπανακι, μεσα. Καταλαβες ε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αλεκακι καθοτι ξανθια δεν καταλαβα καλα... νομιζα για την αλαξιερα ελεγες...

Το μπανακι και εμας σε λιγο μαλλον δεν θα μας χωραει γιατι παταει τα ποδαρακια του και χτυπαει το κεφαλακι επανω... αλλα δεν με νοιαζει καθολου... σκεφτεσαι να αλλαζεις το μωρακι 15 φορες την μερα σε κρεβατι ή καναπε? τις μερες που ημουνα στην μαμα μου και δεν ειχα την αλαξιερα πιαστηκε η μεση μου....

a84026bdda.png

Αλεκακι καθοτι ξανθια δεν καταλαβα καλα... νομιζα για την αλαξιερα ελεγες...

Το μπανακι και εμας σε λιγο μαλλον δεν θα μας χωραει γιατι παταει τα ποδαρακια του και χτυπαει το κεφαλακι επανω... αλλα δεν με νοιαζει καθολου... σκεφτεσαι να αλλαζεις το μωρακι 15 φορες την μερα σε κρεβατι ή καναπε? τις μερες που ημουνα στην μαμα μου και δεν ειχα την αλαξιερα πιαστηκε η μεση μου....

α μπραβο καλη μου...οπότε καλα τα λεω...το μπανακι ειναι μικρο. Εγω αλλαξιερα ειχα, αυτη που μπαινει πανω στην κουνια. Τη θεωρω και πιο σιγουρη γιατι αν φυγει το παιδι απο εκει πανω σκαει μεσα στην κουνια....για το μπανακι το αγορασα αλλα δεν κρατησε πολυ η χαρα μου.....:P

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??και εγω θα παω να κανω το τεστ με τον αντρα μου αν οχι αυριο την δευτερα σιγουρα..την επομενη βδομαδα εχουμε παιδιατρο..αλλα δεν αντεξα να περιμενω μεχρι τοτε και μετρησα τον μπεμπουκο μου εφτασε τους 59ποντους το θηριο.

:-D

γεια σας κοριτσακια!!!!

μετα την χθεσινη εξοδο στο σουπερ-μαρκετ προσπαθω να συνελθω απο την διασκεδαση :D:D:D:D:D.

μολις γυρισαμε απο την παιδιατρο.το ζουζουνι σε 20 μερες εχει ψηλωσει κατα 3 ποντους και πηρε 750 γραμμαρια!!!!!!!!!!!αυριο ομως εχουμε στο ικα το πρωτο μας εμβολιο και να δειτε που εγω θα κλαψω πιο πολυ απο την κορη μου:-(:sad::-(:sad::-(.και αυτο το πραγμα θα γινεται καθε μηνα:-(:sad::-(!

λοιπον πηγα στην πεθερα μου τελικα εχτες και η γυναικα ειναι απλα απαραδεκτη:mad::x:x:x:x.η μικρη νυσταζε και πειναγε και πηγα να της φτιαξω γαλα.μεχρι να το φτιαξω την ειχε ακουμπησει πανω στο κρεβατι της,η μικρη να κλαιει και αυτη να ειναι απο πανω της και να της λεει "κλαψε κλαψε,δεν παθαινεις τιποτα,καλο κανει".και απλα την αφηνε να κλαιει,της ειπα να την παρει,τιποτα.ε στο τελος εβαλα τις φωνες στον αντρα μου να την παρει αγκαλια και απο χτες ο κυριος μου κραταει μουτρα και δεν μου μιλαει,τα βασικα λεμε μονο!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

πριν το χθεσινο ανατριχιαζα και μονο στην ιδεα οτι οταν γυρισω στην δουλεια ισως καποιες ωρες χρειαστει να την κρατησει(αν και δεν νομιζω οτι θελει,ο αντρας μου λεει οτι σιγουρα θα την κραταει,τελοςπαντων).ε μετα το χθεσινο, στην θυμηση της χθεσινης σκηνης βγαζω φλυκταινες!!!!!!!!!!!!μαρινακι ελα τωρα να μου πεις οτι εχω πεθερα διακριτικη:mad::x:x:x:x:x!

βρε κατερινακι τι χειλακια ομορφα ειναι αυτα που εχει ο γιος σου!!!!κουκλος ειναι!!!!!

τελικα ποσος καιρος πρεπει να εχει περασει απο την γεννα για να δωσουμε δειγμα??????

Γεια σας κοριτσια!!!

Ειμαι κι εγω μανουλα Δεκεμβριου. Σας διαβαζα πριν γεννησω και μου αρεσε πολυ η παρεα σας. Αφοτου γεννησα και μετα, αραιωσα τις επισκεψεις μου στην παρεα σας αλλα τωρα σιγα σιγα ξαναβρισκουμε τους ρυθμους μας κ ετσι αρχισα παλι να βλεπω τα νεα σας. Κι ετσι λεω "δεν γραφεις κι εσυ;" Να ειναι αμφιδρομο το πραγμα βρε παιδι μου!!! Ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι τις εμπειριες και τις γνωσεις σου με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες ανησυχιες με σενα. Κι απο σας εδω μεσα εχω μαθει πολλα χρησιμα πραγματα.

Διαφημίσεις

αχ βρε σοφακι!!!! μηπως να το ξανασκεφτεις να την αφησεις στην πεθερα σου???? τι να πω.....

εμείς έχουμε μια γκρίνια από χθές το βράδυ δεν μπορώ να τον ηρεμήσω! κορίτσια πόσο γάλα δίνετε στα μωράκια σας και ανα πόση ώρα?

μμμμ...το ανα ποση ωρα ειναι ενα θεμα! μπορει να φανε ανα 6 ωρες μπορει κ στις 2 να πεινανε!!!! συνηθως στο 4ωρο ομως ειμαστε.... μεχρι προχθες επιναν περιπου 150μλ , απο εχθες που τους εδωσα το απταμιλ εκ το εχουν ξεσκισει!!! τα 180 δεν μας φτανουν!!!!!

baJfp2.png

αχ βρε σοφακι!!!! μηπως να το ξανασκεφτεις να την αφησεις στην πεθερα σου???? τι να πω.....

μμμμ...το ανα ποση ωρα ειναι ενα θεμα! μπορει να φανε ανα 6 ωρες μπορει κ στις 2 να πεινανε!!!! συνηθως στο 4ωρο ομως ειμαστε.... μεχρι προχθες επιναν περιπου 150μλ , απο εχθες που τους εδωσα το απταμιλ εκ το εχουν ξεσκισει!!! τα 180 δεν μας φτανουν!!!!!

η πεθερα μου την ημερα της γεννας ελεγε στην μαμα μου "τι θα κανουν τα παιδια οταν γυρισει η σοφια στην δουλεια".εσυ απο αυτο καταλαβαινεις οτι ειναι διατεθειμενη να την κρατησει????/εγω παντως οχι.ο παναγιωτης λεει οτι σιγουρα θα την κραταει,ειναι λεει δεδομενο,χωρις ομως να εχει ρωτησει.εγω απο μεσα μου προσευχομαι να μην θελει και θα την βρουμε την λυση οπως τοσα ζευγαρια.προτιμω να δινω ολο μου τον μισθο σε γυναικα παρα σε αυτη γιατι οπως βλεπω πιο πολυ θα την αγαπησει η ξενη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...