Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Κορίτσι μου καλύτερα να πας αύριο για χοριακη,για να δεις τι γίνεται.Ευχομαι να πάνε όλα καλα❤️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ, εγώ την ξαναέπεσα αλλα με ξύπνησε πρίν λίγο το τηλέφωνο. Ηταν η αδερφή μου να με ρωτήσει αν θα πάμε με τον ανιψιό στο θέατρο! (εχει πρωινές παραστάσεις λέει και πρέπει να κλείσεις θέσεις πριν τις 9 γιατι μετά κατεβάζουν τα τηλέφωνα)

προτιμώ τους μάρσιπους αγκαλιάς, όχι τα τυποποιημένα. Εχω αγοράσει 2 απο ebay που είναι πολύ οικονομικοί και θα πάρω και ένα μει ται απο εδώ http://www.babywearing.gr/ , εχω ακούσει τα καλύτερα για αυτη την κοπέλα!! Θα πάω να μου εξηγήσει πως να τους φοράω!!

Πάω να ετοιμαστώ τώρα γιατι στις 10 πρέπει να είμαι στο θέατρο. Καλό πρωινό να έχετε κοιλουμπίτσες!!

Διαφημίσεις

καλημέεεερα. Εγώ δεν έχω παράπονο σήμερα. Μπονο 2-3 φορές ξύπνησα για τουαλέτα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρίνα εσύ δεν είχες πει ότι δεν θήλασες και ότι δεν έιχες γάλα?? Το ίδιο και εγώ τώρα τι σκεφτεσαι να κάνεις??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μαρίνα εσύ δεν είχες πει ότι δεν θήλασες και ότι δεν έιχες γάλα?? Το ίδιο και εγώ τώρα τι σκεφτεσαι να κάνεις??

αλεκακι μου το σκεφτομαι αυτη τη φορα αλλα μονο να βγαζω με θηλαστρο μολις γυρισω σπιτι το βραδυ ομως θα του δινω ξενο που ειναι πιο βαρυ για να μην ξυπναει καθε τρεις και λιγο δεν ξερω θα το δω εκεινη τη στιγμη εγω σου ειπα δεν ειμαι τρελη με τον θηλασμο.Οπως και να έχει όμως δεν το βλέπω και για παρα πολυ χρονικο διαστημα σε περιοριζει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αλέκα! πως περασατε χθες;)???

Αααα... το κάψαμε!!! Θα σου κάνω paste ότι είπα στα άλλα κοριτσάκια ότι θα καναμε εχθές!

Εμείς θα το γιορτάσουμε κάπως ήσυχα...θα ντυθώ, θα φτιαχτώ θα δώσουμε ραντεβού σε ένα καλό εστιατόριο, θα φάω κάτι ελαφρύ, μετά για ένα ποτάκι και το βράδυ μου είπε να κανονίσω νταντά γιατί έχει κανονίσει κάτι... ίσως κάποιο ξενοδοχείο. Ψαρώσατε??? Χαχα.

θα φάω τα κέρατά μου πάλι, θα με κοροιδευει ο αντρούλης μου, ο μικρός θα φωνάει 'άντε μαμάαααα... έεεεγινες χοντρή.... πήγαινε να βγάλεις το μωρό! Και το βράδυ θα πάω να την ξαπλάρω στον καναπέ μου και το υπέροχο ροχαλητό μου θα κάνει παρέα σε όλη τη γειτονια!!! happy anniversary sweetheart!

αλεκακι μου το σκεφτομαι αυτη τη φορα αλλα μονο να βγαζω με θηλαστρο μολις γυρισω σπιτι το βραδυ ομως θα του δινω ξενο που ειναι πιο βαρυ για να μην ξυπναει καθε τρεις και λιγο δεν ξερω θα το δω εκεινη τη στιγμη εγω σου ειπα δεν ειμαι τρελη με τον θηλασμο.Οπως και να έχει όμως δεν το βλέπω και για παρα πολυ χρονικο διαστημα σε περιοριζει

καλά .... εγώ έχω αγχωθεί για να ΜΗΝ θηλάσω. Το πιστευεις??? Αν με ακούσει καμια κοπέλα από το φόρουμε του θηλασμού θα με στείλει στο πυρ το εξώτερον! Και σκέφτομαι.... να το κόψω κατευθείαν (αυτό το λίγο που θα έχω γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω) ή να περιμένω???

Όπως και να'χει πάντως το βυζί μου ούτε μια στάλα δε βγάζει προς το παρόν!!!:-(

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Τα βρυκολακάκια Σοφία-Μ και Ινάκι συνεχίζουν κανονικά το ολονύχτιο πρόγραμμα!!!!

Αλεκάκι ευχαριστώ για τις οδηγίες, θα το δοκιμάσω μπας και ξεκολλήσει το τικεράκι...

ΦΟΒΕΡΗ η περιγραφή της βραδυάς της επετείου...και εννοείται ότι ψάρωσα στην αρχή!!!!!

Για το θέμα του θηλασμού θα σου πρότεινα να το συζητήσεις με τον γιατρό σου, αν είναι να πάρεις κατευθείαν το χάπι που κόβει το γάλα μόλις γεννήσεις, να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου και να αποφύγεις τον κίνδυνο του πετρώματος (πολλές λένε ότι είναι χειρότερος ο πόνος από τις οδύνες....Μαμααααααά!!!!)

ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Θα το συζητήσω και με το γυναικολόγο και με τον παιδίατρο. Αν έστω και οι σταγόνες του κάνουν καλό του μικρού θα το κρατησω όσο έχει αλλιώς... στοπ!

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρααααααα!!!! Αλεκάκι και ΦΑΜ, μόνο εσάς βλέπω πράσινες στη σελίδα.

Χθες τελικά, ήπια ένα τσαγάκι λεμόνι με μπόλικο μέλι και μετά ενα ποτήρι κόκκινο κρασί που (υποτίθεται) πρεπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου... Αλλά ήταν κρύο και το κουνούσα να ζεσταθεί (γιατί... δια της τριβής παράγεται θερμότητα) για να μη χειροτερέψει ο λαιμός.. Επειδή κεράσαμε την παρέα για τα γενέθλια του αντρούλη μου, πήραμε και 2 πιατέλες με κασέρια και σαλάμια και έφαγα μια χαρά!!! :) Και μετά η κοπέλα μας κέρασε και άλλες 2 πιατέλες, η μία τορτίγια και η άλλη με φρούτα. Σιγά μην τ' άφηνα.!!! χιχι!!! :) Ωραίο το δείπνο χθες! :)

Και τώρα ετοιμάζει πρωινό το έτερό μου ήμισυ! Εμένα τα χέρια μου είναι τόσο πρησμένα που και να γράψω ζορίζομαι (και τα πόδια μου το ίδιο, αλλά αφού δε γράφω με τα πόδια δε με πειράζει :))

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα Melsas!! Πλάκα έχεις, αλλά το είπες στον γιατρό σου ότι πρήστηκες τόσο πολύ??? Τώρα που πλησιάζουμε νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο το πρήξιμο...

Αλεκάκι λένε ότι το πρωτόγαλα μεταφέρει αντισώματα από τη μαμά στο νεογέννητο, αλλά ξέρω ένα σωρό παιδάκια που δεν θήλασαν και δεν έγιναν "αρρωστιάρικα" και πάλι άλλα που θήλασαν και αρρωσταίνουν 2 φορές το μήνα... Τί να πιστέψουμε πια??? Αλήθεια τηντετάρτη αναμένεται ογιος Νο 2!!! Τί καλά!!! ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΝΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει και το τικεράκι μου!!!

ΥΓ Θυμήθηκα τώρα που παρακολουθούσαμε τα τικεράκια και όταν πιάσαμε τις 100 ημ. πριν τη γέννα λέγαμε ΤΡΑΛΑΛΑ και άλλα τέτοια...Τώρα που είναι μήνας σκάρτος.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΛΑΛΑ????? Μάλλον φοβόμαστε λιγάκι, εεε?????????

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...