Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Αυτό ήταν όμως πρόβλημα τελικά ;

Στην περίπτωση μου, ναι, είχε κάποια δυσλειτουργία που σε ελεγχόμενο κύκλο με φάρμακα το προσπερνούσαμε.

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσεις λιγο τι σου είπε και να επιλέξεις αυτό που θέλεις να κάνεις. Συζήτησε το ξανά μαζί του αν χρειάζεται. 

Ναι δυστυχώς η κορύφωση της LH δεν σημαίνει απόλυτα ωορρηξία και κυρίως ποιοτική ωορρηξία. Σας το λέω με μεγάλη βεβαιότητα γιατί ήταν μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μου γνωρίζοντας τον μηχανισμό βιοχημικά και το συζήτησα με τον γιατρό μου το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω IVF. Υπάρχει βέβαια ένας δείκτης που σε σχέση με την FSH μπορείς να υπολογίσεις περίπου αν λειτουργεί σωστά αυτός ο μηχανισμός, επίσης η αύξηση της προγεστερόνης σου δείχνει αν έγινε η ωορρηξία αλλά και πάλι δυστυχώς ωοθυλακιορρηξία δεν σημαίνει απαραίτητα την ύπαρξη ωαρίου και μάλιστα κατάλληλου προς γονιμοποίηση. 
      Στην δική μου περίπτωση ήταν πρόβλημα τα κενά ωοθυλάκια γιατί έχω μόνο μια σάλπιγγα και αυτό μειώνει τις πιθανότητες μου για φυσική σύλληψη. Επισης η μια ωοθήκη που έχει την σάλπιγγα κάνει ένα ωοθυλάκιο στη χάση και στη φεξη αν είναι και κενό ε τι να λέμε τώρα… κατάλαβες πως πάει! 
      Απλά ξανα λέω στην εξωσωματική αυτά τα προβλήματα παρακάμπτονται με πρωτόκολλα και διαδικασίες κατάλληλες! Μην σας αποκαρδιώνουν! 

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την υπόφυση? Είναι ενδροκρινολογικο θέμα? Όχι ότι έχει για μένα κάποιο νόημα τώρα απλά για τη γνώση😀

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσαρες μου εισαστε καλα?????? Εγω σας γραφω απο το γραφειο φυσικα......΄

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρααααα !!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους μπήκα στη σωστή ώρα. Απ'όσα διαβάζω η κάθε μιά μας έχει και τα δικά της ζόρια......Εμένα τρεις μέρες τώρα μόνο αγκαλιά. Μόλις την αφήνω κλαίει.....Ευτυχώς το βράδυ κοιμάται συνεχώμενα......

Annia περαστικά.

Επεξεργάστηκαν by sofou

περαστικά άννια μου!!! λες να την έκαναν τα καλαμαράκια τη δουλειά? άτιμα καλαμαράκια!!!

όσο για τα κακάκια, το προηγούμενο σάββατο, στις 6/2, βάλαμε κλυσματάκι. στις 9 πήγαμε στο γιατρό για το εμβόλιο και είπε να μην του ξαναβάλουμε τίποτα και θα κάνει μόνος του. την τετάρτη έκανε κάτι ελάχιστα, την κυριακή ακόμα λίγα και χθες έχ@σε τον τόπο!!! μέχρι τον λαιμό λερώθηκε!!! και τα'κανε και την ώρα που έτρωγε και δε μπορούσα να τον αλλάξω αμέσως! μου κατέστρεψε τη μύτη με τις αναθυμιάσεις του, ο άτιμος!!! και χάρηκα πολύ που τα'κανε μόνος του και δεν του έβαλα κι άλλο υπόθετο... απο'δω και πέρα έτσι θα τον αφήνω. δεν είναι κριμα να του βάζω διάφορα στον ποπό? και είναι και άντρας!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

αννια μου περαστικα...τωρα σας διαβαζα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσαρες τι κανετε????

εμεις τελικα το βραδυ πριν τις 2.30 δεν κοιμομαστε..... τουλαχιστον μας αφηνουν μετα ενα 6ωρακι να ισιωσουμε....

ειχαμε κ διακοπη ρευματος κατα τις 2 χθες κ ημουν αγκαλια με την μια μεσα στα σκοταδια κ η αλλη στην κουνια της να κλαιει!!!! ωραιες στιγμες!!!!!

πηρα το απταμιλ σημερα να δω μηπως τους ερχεται καλυτερα.... θα δειξει.....

ινακι καλα πατε με την μικρη!!!! για δες κ σημερα.... παντως το βαρος μου φαινεται καλο. λενε 20-30γρ την ημερα...αλλα κ 10 να παρει δεν σημαινει κ τιποτα...

αννια μου περαστικα σου!!!!

dora υπομονη! με 2 παιδια ειναι δυσκολα,....

εχω δουλειες να κανω κ βαριεμαι..........

baJfp2.png

να ενας ωραιος οδηγος για τα μωρακια...

http://health.in.gr/baby/Article.asp?Bookmark=%CA%E1%EB%F9%F3%FC%F1%E9%F3%E5%F2+%CC%F9%F1%DC%EA%E9

221882cb0gkyh7q4.gif

Μανουλες καλησπερα....

Εμεις 3 μερες ειχαμε φυγει απο το σπιτι μιας και ο μπαμπας μας ητανε αρρωστος... πηγα στην μητερα μου και ενω νομιζα πως θα ξεκουραστω κουραστηκα περισσοτερο.... πολλα ατομα, πολλες γνωμες....

Και φοβαμαι μην αρρωστησει και το μικρουλι μου...

Δεν προλαβα να διαβασω οσα γραψατε αλλα περαστικα στα μωρακια και στις μανουλες που ειναι αρρωστουλια...

Καπου πηρε το ματι μου που λεγατε για το απταμιλ το γαλα και καποιο site που το παραγγελνετε.... μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι?

a84026bdda.png

Είδες ΦΑΜούλα μου?Δεν πάω καλά!!!

annia μου περαστικά σου!!

ca_te_rinaki εγώ στη μικρή μου μιλάω με τις ώρες,ειδικά το πρωί που είναι φρεσκοξυπνημένη γελάει σαν τρελή από μόνη της!!Χτες την είχα βάλει στην κούνια επειδή τακτοποιούσα τα ρούχα στην ντουλάπα της και της κουνούσα τα παιχνιδάκια που κρέμονται από την κουνουπιέρα και γελούσαν μέχρι και τ'αυτιά της!

Μίλα στον κούκλο σου και με την κανονική σου φωνή αλλά λέγε του και φωνήεντα,ααααα,εεεεεε,αγκού κλπ κλπ,γιατί αυτά μπορούν να καταλάβουν και να επαναλάβουν.

Κορίτσια,εγώ δεν ξέρω τι να πω με τη μικρή,από τις 10 την έχει πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά μου 4 φορές,την ακουμπούσα στο καρότσι και αμέσως ξυπνούσε,ξανά αγκαλιά,τώρα που ξανακοιμηθήκε την έβαλα πάλι στο καρότσι,όμως η μύτη της ακουμπάει στο κουβερτάκι και κοιμάται του καλού καιρού.Μα τι κόλλημα είναι αυτό?Θέλει να ακουμπάει κάπου τη μύτη της για να μπορεί να κοιμηθεί!!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Να μαστε πάλι!!!

Ευχαριστώ πολύ! :P:p:p

Ναι είμαι στο facebook. Θα σου στείλω αίτημα φιλίας. Αν θέλεις πρόσθεσέ με.:)

Είμαστε και φεισμπουκικές φιλενάδες τώρα!!!! Είσαι πανέμορφη κι εσύ και οι κορούλες σου!!! Φτου σας γλυκούλες!!!!!!

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι χαλια..εχω απο τις 6το πρωι εκανα 3φορες διαρροια και 1εμετο..ειμαι χαλια δεν μπορω να παρω τα ποδια μου..καθομαι στην καρεκλα σαν ζομπι..μαλλον πρεπει μα με πειραξανε τα ατιμα τα καλαμαρακια χτες..

Περαστικούλια!!!!

εμεις απιστευτη γκρίνια !! αλλαξαμε και το γάλα (frisolac) πήραμε .. εφαγε δυο γευματα και τσουπ - μια μικρή τουρτίτσα :) δεν ξερω αν εδρασε το γαλα ή αν ήταν η ωρα του αλλα καλώς έγινε γιατι σήμερα πήγαινε τέταρτη μερα χωρίς κακακια ! ελπιζω να έχουμε και συνεχεια σύντομα

Σας εύχομαι να έχετε συχνά τουρτίτσες!!!!

Καλημέρααααα !!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους μπήκα στη σωστή ώρα. Απ'όσα διαβάζω η κάθε μιά μας έχει και τα δικά της ζόρια......Εμένα τρεις μέρες τώρα μόνο αγκαλιά. Μόλις την αφήνω κλαίει.....Ευτυχώς το βράδυ κοιμάται συνεχώμενα.......

Συμπεθερούλα ευτυχώς που κοιμάται το βράδυ...τελικά όπως και να περνάει η μέρα μας, νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό να χαιρόμαστε λίγο βραδυνό ύπνο...Θυμήθηκα και την Ελίνα τώρα...Άραγε κατάφερε να κάνει τη νύχτα-μέρα?!?!?!?!

γεια σας κοριτσαρες μου εισαστε καλα?????? Εγω σας γραφω απο το γραφειο φυσικα......΄

Εργαζόμενη μάνα!!! Άξια!!!!

Κορίτσια,εγώ δεν ξέρω τι να πω με τη μικρή,από τις 10 την έχει πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά μου 4 φορές,την ακουμπούσα στο καρότσι και αμέσως ξυπνούσε,ξανά αγκαλιά,τώρα που ξανακοιμηθήκε την έβαλα πάλι στο καρότσι,όμως η μύτη της ακουμπάει στο κουβερτάκι και κοιμάται του καλού καιρού.Μα τι κόλλημα είναι αυτό?Θέλει να ακουμπάει κάπου τη μύτη της για να μπορεί να κοιμηθεί!!!!!!

Φοβερό, ε??? Ευτυχώς να λες που το έχεις καταλάβεις και ξέρεις το κόλπο...Προσοχή μόνο να αναπνέει καλά!!!!!

Εβαλα τον μικρο πριν λιγο για πρωτη φορα στην κουνια του και κοιμαται..περιμενω να δω αντιδρασεις μολις ξυπνησει...
Δε χρειαστηκε να περιμενω και πολυ...Ειχαμε εκρηξη...:-(:sad:

Σιγά-σιγά...;););)

Είδες ΦΑΜούλα μου?Δεν πάω καλά!!!

annia μου περαστικά σου!!

ca_te_rinaki εγώ στη μικρή μου μιλάω με τις ώρες,ειδικά το πρωί που είναι φρεσκοξυπνημένη γελάει σαν τρελή από μόνη της!!Χτες την είχα βάλει στην κούνια επειδή τακτοποιούσα τα ρούχα στην ντουλάπα της και της κουνούσα τα παιχνιδάκια που κρέμονται από την κουνουπιέρα και γελούσαν μέχρι και τ'αυτιά της!

Μίλα στον κούκλο σου και με την κανονική σου φωνή αλλά λέγε του και φωνήεντα,ααααα,εεεεεε,αγκού κλπ κλπ,γιατί αυτά μπορούν να καταλάβουν και να επαναλάβουν.

τα ίδια του κάνω και εγώ αλλά δεν χαχανίζει όταν του λέω αγού απαντάει και αυτός και κάποιες φορές τον πιάνει λογοδιάρροια και αρχίζει τον μονόλογο... αυτό που του αρέσει και χαμογελάει διάπλατα είναι να βγάζω τη γλωσσα μου έξω και να την κουνάω πέρα δώθε, σε λίγο θα μου πέσει απ'το πολυ κούνημα, αλλα και πάλι δεν γελάει δυνατά, μόνο δύο φορές μετρημένες χαχανησε αλλά ήταν την ώρα που κοιμόταν!!!

ο μικρός μου δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση το κρεβατάκι του αφού το πρώτο βράδυ που τον έβαλα κοιμήθηκε 7,5 ώρες, και για να κοιμηθεί πρέπει η κουβέρτα να του σκεπάζει τα αυτιά, επίσης είναι κρυουλιάρης πρέπει να είναι τυλιγμένος με την πάνα, να είναι σκεπασμένος με κουβέρτα και με πάπλωμα, αν λείπει κάτι από αυτά έχει ανήσυχο ύπνο!

Γεια σας,γεια σας!!!Επιτέλους ήρθε ο τεχνικός και έχω πάλι internet!!!Είμαστε πολύ καλά και μας λείψατε πολύ.Κλέισαμε τους 3 μήνες χθές!!Μεγαλώσαμε και δεν πολυκοιμόμαστε τη μέρα αλλά είμαστε πολύ ήσυχοι!!Πάω να διαβάσω νέα σας:-P

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...