Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Ισχύει αυτό σωστά? Με τα τεστ ωορρηξίας βλέπεις μόνο την κορύφωση της lh, ούτε αν έγινε ωορρηξία ξέρεις ούτε αν ήταν καλή. Θυμάμαι τα 2-3 χρόνια που προσπαθούσα φυσιολογικά κι έκανα τεστακια έβρισκα πάντα θετικό κι αναρωτιομουν, κάνω κάθε μήνα ωορρηξία? Αποκλείεται..

Στους φυσικούς πάντως που έκανα αργότερα είδαμε πως έκανε κορύφωση η ορμόνη αλλά το ωάριο ήταν ακατάλληλο, σαν να καιγόταν?!

Μία κοπέλα εδώ έκανε πάντα νωρίς ωοληψια,η @Nephele78.

Καλημέρα ! Αυτό ήταν όμως πρόβλημα τελικά ;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλίτσες,

τώρα γυρίσαμε απο μια μισάωρη βολτούλα, η μικρή λιώνει στο σλίνγκ. Σήμερα έχει αρκετή γκρίνια, ζορίζεται να κάνει κακάκια μαλλον, ελπίζω να κάνει το αργότερο μέχρι τις 5 που θα φύγω γιατι δεν θα μπορούν να την ηρεμίσουν!

Πήρα τελικά το νατιβα, αφου αρέσει και στην μικρή της Ντόρας που θηλάζει σαν την δικιά μου. Εντυπώσεις το βράδυ!!

Γιασεμί μου αγχώθηκα πολύ με την απάντηση της Αγλαίας και δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ :-D Το πρωί όμως την ζύγισα και είχε πάρει γύρω 80γρ σε 3 μέρες , βγαίνει πάνω απο 25γρ τη μέρα που αναφέρει οτι είναι ο μέσος όρος. Μάλλον οι αλλαγες που έκανα στο θηλασμό λειτούργησαν σωστά και έτσι δεν φώναξα σύμβουλο. Περιμένω και τα κακάκια μας τώρα να δώ αν πρασινίζουν...χθές ήταν μια χαρά πάντως!

πές και σε μας τις πρωτομανούλες αυτή τη μέθοδο για να δούμε αν πονάνε τα αυτιά του παιδιου!! Ελπίζω να μην ξανανέβει ο πυρετός σας....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααααααα! long time no see!

σας διαβάζω, αλλά μέχρι να τελειώσω και να βρω την ευκαιρία να απαντήσω, εμφανίζονται άλλα τόσα ποστ!!!

εμείς αρχίσαμε να κοιμόμαστε το βραδυ!!! σάββατο 6,5 ώρες, κυριακή 7,5 ώρες, δευτερα 7 ώρες, χθες 5 ώρες (μου κακοφάνηκε!) αλλά άχω άλλα ζόρια γιατί μου ξέσκισε το στήθος παρόλο που φοράω ψευτοθηλές όταν τον θηλάζω... σαν ραγάδες... μιλάμε για τρελό πόνο. κυριακή βραδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από τον πόνο της θηλής αλλά και από το γεμάτο στήθος αν και το άδειασα πριν πέσω για ύπνο. αλλά πάμε καλύτερα ευτυχώς...

όλα καλάαααα!!!

α! εγώ είμαι 29 και από τις 11 Μαρτίου που γίνομαι 29,5 (δε) θα λέω 30! είναι δύσκολο να αλλάζεις το πρώτο νούμερο...

15y6xxxv0qx3picm.png

εγω σου προτίνω να κατέβεις στα 28 :-P

τι το κάνει το στηθος ο μικρούλης σου, το τραβάει; Η δικιά μου σήμερα που έχει πονάκια τεντώνεται και την παίρνει μαζί της την θηλή!!!

καλημερα και απο εμάς! ο μικ΄ρούλης μου,ενώ το βράδι κοιμήθηκε καλά...στις 12 και ξύπνησε στις 6.30 γιατι πεινούσε ξανακοιμήθηκε, ξύπνησε πάλι στις 8.30 και ξαναξύπνησε στις 10 μια και καλή.... και είχε μια γκρίνιαααα άλλο πράγμα, δεν ήξερα πως να τον ησυχάσω, εφιαλτες έβλεπε και ξύπνησε έτσι? (όπως λέμε με τον κ@λο ανάποδα!!!) μετά από πολλές βόλτες, μόλις τον κοιμησα.

Βρε κορίτσια σας ζηλεύω, λέτε ότι τα μωράκια σας ξεκαρδίζονται και χαχανίζουν έμένα μόνο χαμόγελα σκάει, τόσο μπουνταλας είναι? ή πρέπει να βρώ άλλους τρόπους για να γελάει??

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!

Στο πόδι από τις 5.30 και τώρα έχει ξεραθεί αλλά εγώ δεν νυστάζω πια...

Κατερινακι εγω προσωπικα θα ειχα αλλαξει τηλεφωνο και μην σου πω(οχι θα σου το πω)οτι το ονομα θα αλλαζε που να κοπαναγανε το κωλο του στο παρκε.Απο την στιγμη που δεν εχει γινει η βαφτιση ας μου κανει μυνηση ο παπας.Ακου εκει φουντωνωωωωωωωωωωωω

Φαμ θελω πολυ να σε γνωρισω να ξερω τη φατσα αυτηνης που βριζω.ZHΛΙΑΡΑ αντε μωρη και ειμαι 32 εσυ τι θες και το λες παντου μου αγοραζει κερακια για τη τουρτα και σου στοιχιζουν πολυ?Αι σιχτιρ πια

Χαχα Μαρινάκι κι εγώ μάλλον έτσι θα αντιδρούσα!!! Ταιριάζουμε βρε!!!

Δες τα μούτρα μου στο facebook κι αν δεν σου αρέσουν πες μου κι άλλα!!! Μου αρέσει!!!!!

Η Φαμ η αλανιαρα που αλωνιζε

Ναι γιατί εσένα σε κόβω του κατηχητικού στα "μικράτα" σου!

Γεια σας κοριτσακια μου..

Μου λειψατε.. Εχω πολυ καιρο να μπω αλλα πλεον μονη μου κ με δυο παιδια το τελευταιο που προλαβαινω να κανω ειναι να μπω στο ιντερνετ..

Ευχομαι να ειναι καλα τα ζουζουνια σας και να περνατε πολυ ομορφες στιγμες..

Εμενα η μικρη μου ακομα χτυπαει κατι τρελα ξενυχτια (μολις την κοιμησα) και αντιθετα ο Χαρης εχει αρχισει κ κοιμαται σχετικα νωρις (κατα τις 10 δηλαδη) οποτε το πρωι εχουμε κ εγερτηριο πρωινο .. γενικοτερα κουτουλαω απο τη νυστα..

Ινακι εγω θα σου ελεγα να παρεις το NATIVA. Δεν βρωμαει κ σαν γευση ειναι κοντα στο μητρικο.. εμενα θηλαζει κ πινει αυτο παραλληλα.

Βρε Dora μας έλειψες!!! Ακόμα και ξενύχτι και θηλασμός και 2 παιδιά μόνη...είσαι θηρίο!!! σου στέλνουμε την αγάπη μας!!!!

καλημερααααααααααα....ολες καλα??εμεις μπαααααααα....η μεγαλη πανω που λεγαμε χτες ουφ τελειωσε η ιωση (ολη μερα ανευ πυρετου) το βραδυ ανεβασε παλι και με εχει απο τις 6 ωρα το πρωι στο ποδι το παλιοντουρασελ.....πινει και αντιβιωση γιατι ποναει λεει το αυτι της (απο τη κυριακη-και ναι οντως ποναγε το αυτι της το ελεγξα με τη γνωστη μεθοδο) και τωρα αρχισε και ενας βηχας....σημερα λοιπον παμε ιατρειο...η μικρη φτου φτου τελικα δεν εκανε κατι..εκτος αυτου του 37,2 αλλα μαλλον ητανε απο το εμβολιο.....ουφ και αχ και βαχ....κατα τα αλλα πτωμααααααα και ξανα πτωμαααααααααα...θελω να κοιμηθω κανα τριημερο......

Γρήγορα περαστικά!!! Για πες μας το κολπάκι να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέες(:βλέπε Μαρίνα)!!!

αϊντε και επειδη ενα ενα τα θυμαμαι.....τελικα ο νονος της μικρης ακομηηηηηηηηηηηη να ερθει σε παρτυ το τριημερο ηξερε να παει ομως ..απαντηση ποτε θα ερθεις???ε να περασουν και οι γιορτες (το τριημερο και θα ερθω) ...εγω του ειπα του αντρα μου τελος ...οποτε ψαχνουμε για νονο γκρρρρρρρρρ....και οχι τιποτε αλλο αλλα θα την αργουσα που θα την αργουσα τη βαφτιση τελικα καλα ειπα του χρονου οτι θα την κανω....μεχρι να βρουμε νονο μεχρι μεχρι μεχρι.....καλο πασχα 2011....:rolleyes:

Καλύτερα ένας υπεύθυνος νονός κι ας περιμένετε λιγάκι μωρέ...

Καλημέρα κι από μένα!!!

Βλέπω ότι είστε καλά,αν και λίιιγο ξενυχτισμένες...

Ε κάααααποια στιγμή θα περάσουν κι αυτά,δεν νομίζω να μου λείψουν πάντως τα ξενύχτια και το στρίμωγμα στο κρεβάτι!!!

Μου έχει λείψει όμως η κοιλιά της εγκυμοσύνης βρε κορίτσια...Τότε που το ποντικάκι μου ήταν μέσα και με κλωτσούσε.Τώρα με κλωτσάει κλανονικά...

Εγώ είμαι 25 και κάτι ψιλά,μόλις γίνομαι 25,5 τότε θα λέω 26.Ή μήπως να το καθυστερήσω???

Αχ θα μας τρελάνεις!!! Μήπως φταίνε τα 25 σου χρόνια??? Εσύ δεν είχες λυσσάξει να γεννήσεις να ξεφουσκώσεις???

Καλημέρα!!!

Διάβασα τα μηνύματά σας αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι γίνομαι 33 σε 1 μήνα... :-( Γιατί μου το θυμίσατε???

Γεια σου Λούσυ!!! Έμαθα ότι οι κόρες σου είναι υπέροχες και ειδικά η μεγάλη πανέξυπνη και κουκλάρα!!! Είσαι στο facebook???

αχ βρε κορίτσια, χαίρομαι να σας διαβάζω :) αποφευγω να σας γραφω όμως γιατι λογω κούρασης μου βγαίνει πολυ παραπονο και γκρίνια και ακεφια και καλυτερα να μην σας μαυρίζω και εσας.

χαίρομαι όμως να σας διαβάζω. ευτυχώς που είσαστε και εσεις !!

Κι εμείς θα χαρούμε να μοιραστείς κάθε σκέψη σου...μαύρη, άσπρη, ροζ... Πες τα να ξεσπάσεις!!!!!

ΥΓ Ινάκι μια χαρά με το βάρος της η Μπουμπούκα!!!

inaki, λες να κατέβω στα 28? βρε λες???

ο μικρός σ'εκείνη τη φάση πεινούσε πολύ και με το πρωτο ρούφηγμα μου την έκανε τη ζημιά!!! ακόμα πονάω αλλά όσο πάει και μειώνεται ο πόνος. βάζω και purelan και κάτι κάνει. ακόμα η πληγή είναι ανοιχτή βέβαια... να δούμε πότε θα κλείσει!!!

αυτό το πράγμα να νομίζουν ότι οι θηλές τους ανήκουν... άτιμα μωράκια!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

πές και σε μας τις πρωτομανούλες αυτή τη μέθοδο για να δούμε αν πονάνε τα αυτιά του παιδιου!! Ελπίζω να μην ξανανέβει ο πυρετός σας....

Ο τροπος που λεει η γιασεμι ειναι απλα να του το πατησεις κ τοτε αν ποναει θα ο]υρλιαξει! το ξερω γιατι ειχαμε κι εμεις ωτιτιδες για ενα διαστημα! κλασσικος τροπος!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Γεια σου Λούσυ!!! Έμαθα ότι οι κόρες σου είναι υπέροχες και ειδικά η μεγάλη πανέξυπνη και κουκλάρα!!! Είσαι στο facebook???

Ευχαριστώ πολύ! :P:p:p

Ναι είμαι στο facebook. Θα σου στείλω αίτημα φιλίας. Αν θέλεις πρόσθεσέ με.:)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ο τροπος που λεει η γιασεμι ειναι απλα να του το πατησεις κ τοτε αν ποναει θα ο]υρλιαξει! το ξερω γιατι ειχαμε κι εμεις ωτιτιδες για ενα διαστημα! κλασσικος τροπος!!!!

εκτός από κλασικός είναι και ο πιο προφανής!!! :D:D:D αλλά εμείς οι πρωτομανούλες, πού να τον ξέρουμε...

lucy, δεν είσαι στις μανούλες δεκεμβρίου στο fb?

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι χαλια..εχω απο τις 6το πρωι εκανα 3φορες διαρροια και 1εμετο..ειμαι χαλια δεν μπορω να παρω τα ποδια μου..καθομαι στην καρεκλα σαν ζομπι..μαλλον πρεπει μα με πειραξανε τα ατιμα τα καλαμαρακια χτες..

:-D

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι χαλια..εχω απο τις 6το πρωι εκανα 3φορες διαρροια και 1εμετο..ειμαι χαλια δεν μπορω να παρω τα ποδια μου..καθομαι στην καρεκλα σαν ζομπι..μαλλον πρεπει μα με πειραξανε τα ατιμα τα καλαμαρακια χτες..

περαστικουλια :(

εμεις απιστευτη γκρίνια !! αλλαξαμε και το γάλα (frisolac) πήραμε .. εφαγε δυο γευματα και τσουπ - μια μικρή τουρτίτσα :) δεν ξερω αν εδρασε το γαλα ή αν ήταν η ωρα του αλλα καλώς έγινε γιατι σήμερα πήγαινε τέταρτη μερα χωρίς κακακια ! ελπιζω να έχουμε και συνεχεια σύντομα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...