Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκακι δυσκολο για πεμπτη εχει δουλειες ο αντρας μου στο μαγαζι τη πεμπτη.Εν τω μεταξυ του λεω να μην παω αυριο γιατι φοβαται να τους παει στο παιδιατρο μονος του αλλα παρολα αυτα μαλλον χλωμο.θα το ξαναδουμε ομως.Οπως και να εχει περνα εσυ καλε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεκακι δυσκολο για πεμπτη εχει δουλειες ο αντρας μου στο μαγαζι τη πεμπτη.Εν τω μεταξυ του λεω να μην παω αυριο γιατι φοβαται να τους παει στο παιδιατρο μονος του αλλα παρολα αυτα μαλλον χλωμο.θα το ξαναδουμε ομως.Οπως και να εχει περνα εσυ καλε

ναι, θα τα ξαναπουμε μεχρι τοτε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να μαι και εγώω,

μαρίνα θα φτιάξω ειδική τοπικ στο γκρουπ μας με τιτλο ατακες μαρινας, εισαι απαιχτη, που τα βρίσκεις βρε ατιμη;

θα μας λήψει ο Δημητράκης πάντως αλλα αν ειναι να κολλάει τόσο πολύ δεν πειράζει θα το αντέξουμε.

Ωραία κορίτσια αφου συμφωνείτε ολες θα πάω αύριο να πάρω απταμιλ εξτρα κεαρ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου..

Μου λειψατε.. Εχω πολυ καιρο να μπω αλλα πλεον μονη μου κ με δυο παιδια το τελευταιο που προλαβαινω να κανω ειναι να μπω στο ιντερνετ..

Ευχομαι να ειναι καλα τα ζουζουνια σας και να περνατε πολυ ομορφες στιγμες..

Εμενα η μικρη μου ακομα χτυπαει κατι τρελα ξενυχτια (μολις την κοιμησα) και αντιθετα ο Χαρης εχει αρχισει κ κοιμαται σχετικα νωρις (κατα τις 10 δηλαδη) οποτε το πρωι εχουμε κ εγερτηριο πρωινο .. γενικοτερα κουτουλαω απο τη νυστα..

Ινακι εγω θα σου ελεγα να παρεις το NATIVA. Δεν βρωμαει κ σαν γευση ειναι κοντα στο μητρικο.. εμενα θηλαζει κ πινει αυτο παραλληλα.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

καλως τη Ντορα μας, τι κανεις βρε ψυχη??? Και εμεις εδω το πολεμαμε με ο ξενυχτι...Δυο φορες ξυπναει ο μπεμπακος και ο Αγγελος απο τις 7...και μεχρι το βραδυ για εμενα δεν παιζει ο υπνος γιατι ειμαι δουλεια ( θα τον παρω σε κανα καναπε καμια μερα...)...αλλα κανουμε υπομονη....

Τωρα που θα ανοιξει ο καιρος θα ειναι πολυ πιο ωραια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλως τη Ντορα μας, τι κανεις βρε ψυχη??? Και εμεις εδω το πολεμαμε με ο ξενυχτι...Δυο φορες ξυπναει ο μπεμπακος και ο Αγγελος απο τις 7...και μεχρι το βραδυ για εμενα δεν παιζει ο υπνος γιατι ειμαι δουλεια ( θα τον παρω σε κανα καναπε καμια μερα...)...αλλα κανουμε υπομονη....

Τωρα που θα ανοιξει ο καιρος θα ειναι πολυ πιο ωραια....

Ποτε θα ανοιξει ο κ@@καιρος ο3εεεεεοοοοοοο???? Εμεις ενα βραδι κοιμομαστε ενα δεν κοιμομαστε...προχτες το βραδι τον ταισα κοιμισμενο στις 12 ξυπνησε στις 6!! Εφαγε και μετα παλι ξυπνησε 8!! Α ωραια λεω κι εγω...σημερα το ξαναματαταισα στις 12 ....2¨30 ξυπνησε ο κυριος και μετα παλι στις 5 30 και μετα στις 7 για κακα και γενικα αστα βραστα!!ΑΑΑ επιτελους γελαμε κι εμεις και κανουμε και τα αμπουυυυ, αγκουυυυυυυ αααοουυυυυ και εκει που ειναι να τον πηδηξω απ το παραθυρο ολο την σκαπουλαρει ο μπαγασας!

Καλημερα ειπα??? ΜΠΑ !! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερααααααααααα....ολες καλα??εμεις μπαααααααα....η μεγαλη πανω που λεγαμε χτες ουφ τελειωσε η ιωση (ολη μερα ανευ πυρετου) το βραδυ ανεβασε παλι και με εχει απο τις 6 ωρα το πρωι στο ποδι το παλιοντουρασελ.....πινει και αντιβιωση γιατι ποναει λεει το αυτι της (απο τη κυριακη-και ναι οντως ποναγε το αυτι της το ελεγξα με τη γνωστη μεθοδο) και τωρα αρχισε και ενας βηχας....σημερα λοιπον παμε ιατρειο...η μικρη φτου φτου τελικα δεν εκανε κατι..εκτος αυτου του 37,2 αλλα μαλλον ητανε απο το εμβολιο.....ουφ και αχ και βαχ....κατα τα αλλα πτωμααααααα και ξανα πτωμαααααααααα...θελω να κοιμηθω κανα τριημερο......α και πληροφοριακα ειμαι 29!!!που με βαζετε???ασχετο η ζυγαρια αρχισε και ανεβαινει επικινδυνα ...να ανησυχω το κερατο μου??ολα τα ειχα εχω και αυτο......

εσεις τα νεα σας τα διαβασα...μπηκα και λιγο απο εκει να δω τι παιζει...ινακι ειδα οτι σου απαντησε η αγλαϊα ε???η συμβουλος τι σου ειπε???ηρθε???ουφ τι κανω παλι το ταλιμπανακι θελει πΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑλι αγκαλιααααααααααα...ολη μερα αυτο κανω με καποιο παιδι ειμαι αγκαλια!!!!(αλλα ειναι ωραια τελικααααααααα:wink:)και το σπιτι καθαριζεται μονο του....(θα μας φανε οι κατσαριδες σε λιγο):lol:

α και τα νεα της μικρης μικρης μικρης ...εκτος απο τα καθειρωμενα αγκου αγου πουσ ας εγραφα παλια με τις συζητησεις επιπεδου που καναμε εχει και πολυ χαρακτηρα ε???καθομασταν τη καθαρα δευτεραστο τραπεζι εμεις και ο κουνιαδος μου και η μεγαλη για φαγητο και αυτη διπλα στο μπαμπα στο καροτσι....εγω την κοιταγα αλλα ημουνα πιο μακρια....κοιταει εμενα,κοιταει μπαμπα λεει αγου με υφος λεει αγι με υφος και αφου ειδε και αποειδε βαζει τα κλαματα με ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ του τυπου τωρα τι γινεται εμενα δε με παιζεται???μολις ητ πηραμε αγκαλια σκαει τα γελια....και επισης ξεκαρδιζομαστε πια πολυ πιο συχνα γιατι η μαμα μας γαργαλαει και γαργαλιομαστε πολυυυυυυυυυυυυυ και επισης οταν τη φιλαω στο λαιμο ξεκαρδιζεται και οταν της κανω τα χερακια και καλα χειροκροτημα ξεκαρδιζετεεεεεεεεε και ναι ειμαι μανα κουκουβαγιαααααααααααα....παω τωρα

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

αϊντε και επειδη ενα ενα τα θυμαμαι.....τελικα ο νονος της μικρης ακομηηηηηηηηηηηη να ερθει σε παρτυ το τριημερο ηξερε να παει ομως ..απαντηση ποτε θα ερθεις???ε να περασουν και οι γιορτες (το τριημερο και θα ερθω) ...εγω του ειπα του αντρα μου τελος ...οποτε ψαχνουμε για νονο γκρρρρρρρρρ....και οχι τιποτε αλλο αλλα θα την αργουσα που θα την αργουσα τη βαφτιση τελικα καλα ειπα του χρονου οτι θα την κανω....μεχρι να βρουμε νονο μεχρι μεχρι μεχρι.....καλο πασχα 2011....:rolleyes:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Βλέπω ότι είστε καλά,αν και λίιιγο ξενυχτισμένες...

Ε κάααααποια στιγμή θα περάσουν κι αυτά,δεν νομίζω να μου λείψουν πάντως τα ξενύχτια και το στρίμωγμα στο κρεβάτι!!!

Μου έχει λείψει όμως η κοιλιά της εγκυμοσύνης βρε κορίτσια...Τότε που το ποντικάκι μου ήταν μέσα και με κλωτσούσε.Τώρα με κλωτσάει κλανονικά...

Εγώ είμαι 25 και κάτι ψιλά,μόλις γίνομαι 25,5 τότε θα λέω 26.Ή μήπως να το καθυστερήσω???

oCxsp2.png

αχ βρε κορίτσια, χαίρομαι να σας διαβάζω :) αποφευγω να σας γραφω όμως γιατι λογω κούρασης μου βγαίνει πολυ παραπονο και γκρίνια και ακεφια και καλυτερα να μην σας μαυρίζω και εσας.

χαίρομαι όμως να σας διαβάζω. ευτυχώς που είσαστε και εσεις !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...