Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είδα σε ένα περιοδικό υγείας και πρίν λίγο στην τηλεόραση διαφήμιση με κάτι συμπληρώματα flat belly νομίζω, και καλά διαφημίζει οτι η κοιλιά γίνεται πλάκα, έχει ακούσει καμία σας τίποτα? άραγε να κάνει δουλειά ή είναι μούφα? προσπάθησα να βρώ κάτι στο internet αλλά όλο σε διαφήμιση πέφτω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε όρεξη να'χεις....εγω μεχρι να βγει ο γιος μου στα κλαμπ, θα ειμαι στην εμμηνοπαυση:)

έλα μωρέ που θα'σαι στην εμμηνόπαυση, δεν σε φοβάμαι εσένα, δεν νομίζω να πτοείσαι από τέτοιες λεπτομέριες!!!

inaki όλες στο ίδιο γκρουπάκι είμαστε φαντάζομαι...... με τα μωράκια μας θα γίνουμε όλες παιδια!!!! ;)

πρίν του δώσω το aptamil του έδινα το almiron δεν θυμάμαι ΄πως μύριζε αλλά μου άρεσε περισσότερο από όλα γιατί διαλυόταν πολύ καλά

να σου ζήσει κοπέλα μου!!!

ευτυχώς που το θυμηθήκαν έστω και λίγο αργά!!!

Ακούω προτάσεις για γάλα, κάτι που να μην μυρίζει σαν βόθρος παρακαλώ. Αύριο θα αφησω την μικρή για λίγες ώρες..θα βγάλω ενα γεύμα δικό μου αλλα ας εχουμε και σκόνη μήπως χρειαστεί..

Καλύτερα τα πάμε, το βράδυ αγχώθηκα πολύ γιατι πιπιλούσε στο στήθος, όσο και αν την πίεζα δεν ετρωγε κανονικά,αλλα σήμερα εχει αρκετή όρεξη. Την ζύγησα το μεσημέρι και εχει πάρει απο το απόγευμα παρασκευής 80 γρ. Καλά δεν είναι;

Εγώ είμαι 31 σε ποιό γκρουπ να πάω ;;; :-P

εγω θα εδινα απταμιλ εξτρα κερ που ειναι ευγευστο και δεν θα της πεσει βαρυ σε σχεση με το μητρικο

μια χαρα το βαρος ε???

είδα σε ένα περιοδικό υγείας και πρίν λίγο στην τηλεόραση διαφήμιση με κάτι συμπληρώματα flat belly νομίζω, και καλά διαφημίζει οτι η κοιλιά γίνεται πλάκα, έχει ακούσει καμία σας τίποτα? άραγε να κάνει δουλειά ή είναι μούφα? προσπάθησα να βρώ κάτι στο internet αλλά όλο σε διαφήμιση πέφτω!

δεν τα πιστευω αυτα μωρε...οι κοιλιακοι και η διαιτα μονο κανουν δουλεια...

έλα μωρέ που θα'σαι στην εμμηνόπαυση, δεν σε φοβάμαι εσένα, δεν νομίζω να πτοείσαι από τέτοιες λεπτομέριες!!!

εννοειται θα ειμαι super granny!!!!!:-P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω θα εδινα απταμιλ εξτρα κερ που ειναι ευγευστο και δεν θα της πεσει βαρυ σε σχεση με το μητρικο

μια χαρα το βαρος ε???

δεν τα πιστευω αυτα μωρε...οι κοιλιακοι και η διαιτα μονο κανουν δουλεια...

εννοειται θα ειμαι super granny!!!!!:-P

μώρε και εγώ δύσπιστη είμαι με αυτά αλλάάμα βαριέσαι να κάνεις γυμναστική όλα τα σκέφτεσαι!!! προχθές πήρα να κάνω power yoga (τρομαρα μου) από ένα dvd στην αρχή φαινόταν ψιλοεύκολα, εκεί που πήγα να αρχίσω τις πιο δυσκολες ξύπνησε ο μικρός, ούτε διατάσεις έκανα ούτε τίποτα.... είχα τρομακτικό αποτέλεσμα...πιάστηκα σε ολο μου το κορμί!!! άμα θελω ας ξανακάνω χαχχαχα

Διαφημίσεις

ινακι κ εγω απο οτι ακουω το απταμιλ θα σου ελεγα , ασχετα που εμεις πινουμε νοβαλακ:tongue:! αλλα το φριζολακ περα του οτι βρωμαει, ειναι παααρα πολυ βαρυ!!!!

βρηκα το μυστηριο του 50αρικου... το ειχε παρει ο τελιβερας που ειχε ερθει, που δεν μου το ειχαν πει, που η μανα μου πηγε να φερει το πορτοφολι της, που η νταντα ηταν με το μπεμπε και η καθαριστρια στο μπαλκονι....(όχι για τσιγαρο)....

Τι χαζες...και τωρα θυμηθηκαν να μου το πουν...που ακουσαμε ότι και καποιο δεκαρικο εξαφανιστηκε απο σπιτι γνωστης, μετα την αφιξη του ντελιβερα....

μπραβο βρε αλεκα! να μην το εχεις κ αγχος τι μπορει να εγινε...

σίγουρα δεν είναι απόλυτο, δεν ξέρω το παραμικρό για τέτοια πράγματα απλά ανέφερα αυτά που είχε πει ο οφθαλμίατρος στους γονείς μου. ίσως να μην ήταν αυτός ο λόγος ή μπορεί η κατάσταση να χρειαζόταν διαφορετική αντιμετώπιση, ποιος ξερει!

ναι βρε , το καταλαβα....;) κ εγω απο την δικη μας εμπειρια το ειπα!

μεγαλη ε?? :tongue::tongue::tongue: γιατι καλέ εσεις πόσο είστε? μόνο για το doraki ξέρω πρέπει να είμαστε πάνω κάτω μαζι!

εκλεισα τα 30 τον γεναρη:-(

Εγώ δεν θα σας πω τί αλώνιζα πριν 10 χρόνια γιατί θα με διαγράψουν από το φόρουμ!!!!!!!

κατεργαρουλαααααα!!!!!

baJfp2.png

λυσαξατε μια μερα δεν μοηκα τι να πρωτο διαβασω?Φιλεναδιτσες μου τι κανετε?Εγω εκτος οτι ημουν ατα με τα αγορια μου το πρωι προσπαθω να μην μπαινω οσο ειναι Ο Δημητρης ξυπνιος γιατι κολαει ο ατιμος και με εκνευριζει. Αυριο θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο και μαλλον θα τον παει ο μπαμπας του γαιτι η μαμα θα δουλεψει.

Κατερινακι εγω προσωπικα θα ειχα αλλαξει τηλεφωνο και μην σου πω(οχι θα σου το πω)οτι το ονομα θα αλλαζε που να κοπαναγανε το κωλο του στο παρκε.Απο την στιγμη που δεν εχει γινει η βαφτιση ας μου κανει μυνηση ο παπας.Ακου εκει φουντωνωωωωωωωωωωωω

Φαμ θελω πολυ να σε γνωρισω να ξερω τη φατσα αυτηνης που βριζω.ZHΛΙΑΡΑ αντε μωρη και ειμαι 32 εσυ τι θες και το λες παντου μου αγοραζει κερακια για τη τουρτα και σου στοιχιζουν πολυ?Αι σιχτιρ πια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαρινακι, την Πεμπτη θα δουλευεις????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαλλον ναι δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι το κανονζω σημερα κιολας

θα παω παιδιατρο γυρω στις 8

221882cb0gkyh7q4.gif

λυσαξατε μια μερα δεν μοηκα τι να πρωτο διαβασω?Φιλεναδιτσες μου τι κανετε?Εγω εκτος οτι ημουν ατα με τα αγορια μου το πρωι προσπαθω να μην μπαινω οσο ειναι Ο Δημητρης ξυπνιος γιατι κολαει ο ατιμος και με εκνευριζει. Αυριο θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο και μαλλον θα τον παει ο μπαμπας του γαιτι η μαμα θα δουλεψει.

Κατερινακι εγω προσωπικα θα ειχα αλλαξει τηλεφωνο και μην σου πω(οχι θα σου το πω)οτι το ονομα θα αλλαζε που να κοπαναγανε το κωλο του στο παρκε.Απο την στιγμη που δεν εχει γινει η βαφτιση ας μου κανει μυνηση ο παπας.Ακου εκει φουντωνωωωωωωωωωωωω

Φαμ θελω πολυ να σε γνωρισω να ξερω τη φατσα αυτηνης που βριζω.ZHΛΙΑΡΑ αντε μωρη και ειμαι 32 εσυ τι θες και το λες παντου μου αγοραζει κερακια για τη τουρτα και σου στοιχιζουν πολυ?Αι σιχτιρ πια

ατάκα όλα τα λεφτά!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...