Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

την πιπιλα με λευκοπλαστ την ειδα και εγω στο μωρακι που ηταν παρατημενο εκει.τα ειχες ακουσει πως εκλαιγαν αυτα τα μεγαλα φανταζομαι οτι δεν θα τα βαλει καμια απο αυτες τις..... να περπατησουν .μια ειδα μονο μια φορα που ειχε παρει αγκαλια ενα μεγαλο παιδακι που δεν εβλεπε και δεν ακουγε και τις ειπε μια καριολααααααα "ειδες σταματησε να κλαιει" και τις απανταει η αλλη ναι ειναι κουφο και τυφλο αλλα την ζεστασια και την αγκαλια την νιωθει.δραμα.μερικα παιδια ειναι ατυχα ρε γαμωτο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειρηνακι σου απανταω απο εδω,δεν ξερω καθολου για τον υγραντηρα γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο??

εγω κοριτσια τοτε που μου πνιγηκε η μαρια και την πηγαμε με ασθενοφορο στο παιδων και την κρατησανε και ενα βραδυ προληπτικα 8ημερων ητανε..απο την στεναχωρια μου και την τρομαρα που πηρα κοπηκε μαχαιρι το γαλα..

:-D

την ειχα ταισει ηταν και λαιμαργη και την εβαλα κανονικα στην καλαθουνα να κοιμηθει μετα απο λιγο που πηγα να την δω ειχε βγαλει γαλα απο την μυτη και μολις την σηκωσα αρχισε να πνιγετε χειροτερα και να μελανιαζει και να μη μπορω να την συνεφερω ουτε εγω ουτε η μανα μου,φωναξα την πεθερα μου και τον αντρα μου που ηταν εκει και προσπαθουσαμε να την κανουμε να ξεπνιγει φωναξαμε ασθενοφορο..μετα συνηλθε αλλα την πηγαμε προληπτικα στο νοσοκομειο και μας την κρατησανε ενα βραδυ εκει..

:-D

ERIANTON να σου ζήσει το μωράκι σου, είναι κουκλάκι!

αλλα τωρα ειναι μια χαρα,ζωηρη-ζωηρη :D:D:D:D:D

sofaki πάντα έτσι να είναι, ζωηρή κ χαρούμενη!!!

για την θερμοκοιτίδα εγώ ξέρω ότι τα ματάκια πρέπει να είναι κλειστα, εγώ γεννήθηκα μόλις μπηκα στον 7ο μήνα, 1340 γρ. (κοτα παίρνεις κ πιο βαρια είναι!!!) κ με κρατήσανε ενα μήνα στη θερμοκοιτίδα, επειδή δεν μου κρατήσανε καλά τα μάτια κλειστα δημιουργήθηκε στραβισμός το δεξί μου μάτι αληθώριζε κ 2 χρονων με τρεχανε για εγχειρηση, επισης όταν με πήγανε δεν βάλανε την θερμοκοιτιδα σε λειτουργια και είχα γίνει μπλε, η νοσοκόμα διαβαζε περιοδικά, αλλά αυτα γίνανε πριν 24 χρόνια, δεν περίμενα ότι κ τώρα υπαρχούν τόσο ανευθυνα άτομα που ασχολο΄υνται με μωρά, έπαθα πλάκα με την κατάσταση που περιγράφετε! ντροπή τους το λιγότερο που μπορ΄ω να πώ.

Διαφημίσεις

ΦΑΜ καλή η ιδέα σου! Μου βγήκε πιο ευαίσθητη η δεύτερη κόρη... Με την άλλη δεν με είχαν απασχολήσει τέτοια ζητήματα...

Annia φρίκαρα με την ιστορία! Εγώ τρόμαξα την πρώτη φορά που της έβαλα ορό. Ημερών ακόμη και κράτησε την αναπνοή της και κοκκίνησε. Κόντεψα να λιποθυμήσω... Ειχα πάθει και μια νίλα με την άλλη μου κόρη όταν προσπαθούσαμε να της κόψουμε τα αλεσμένα. Κράταγε φαγητό στο στόμα της χωρίς να το καταπίνει και ξαφνικά άρχισε να πνίγεται. Αναγκαστήκαμε να τη γυρίσουμε ανάποδα και της εκτοξεύτηκε ένα τεράστιο κομμάτι μισομασημένη τροφή... Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

erianton να σου ζησει ο κουκλος!!!!!

αχ! μην πιανετε το θεμα με τις θερμοκοιτιδες! ποναει....

κ εγω δεν διανοουμουν οτι θα μπορω να δω τα μωρα μου κ να μην παω!!!! κ ηταν πολλα αυτα που δεν ειχαν καποιον... αλλα ποτε δεν ξερεις τι συμβαινει πραγματικα! μια μαμα ερχοταν 2 φορες την ημερα απο χαλκιδα... μια αλλη κοιμοταν απ΄εξω μεχρι το επομενο επισκεπτηριο...υπηρχαν περιπτωσεις που ηταν απο επαρχια. ποσο να κατσουν αθηνα κ που αν δεν μπορουν?

baJfp2.png

κοριτσακια με τις θερμοκοιτιδες, αξιες....! περασμενα ξεχασμενα...να ζησουν τα μωρακια σας να σας γεμισουν χαρες!

Εριαντον ειναι κουκλι και το μικρουλι σου...

κλανονικά????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρηκα το μυστηριο του 50αρικου... το ειχε παρει ο τελιβερας που ειχε ερθει, που δεν μου το ειχαν πει, που η μανα μου πηγε να φερει το πορτοφολι της, που η νταντα ηταν με το μπεμπε και η καθαριστρια στο μπαλκονι....(όχι για τσιγαρο)....

Τι χαζες...και τωρα θυμηθηκαν να μου το πουν...που ακουσαμε ότι και καποιο δεκαρικο εξαφανιστηκε απο σπιτι γνωστης, μετα την αφιξη του ντελιβερα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

caterinaki δεν νομιζω οτι ειναι απολυτο αυτο που λες με τα γυαλακια... σε εμας δεν βαλανε παρα μονο μια φορα που ηταν στην λαμπα με λιγο ικτερο...

σίγουρα δεν είναι απόλυτο, δεν ξέρω το παραμικρό για τέτοια πράγματα απλά ανέφερα αυτά που είχε πει ο οφθαλμίατρος στους γονείς μου. ίσως να μην ήταν αυτός ο λόγος ή μπορεί η κατάσταση να χρειαζόταν διαφορετική αντιμετώπιση, ποιος ξερει!

Διαφημίσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!

Η ΦΑΜ ειδε μωρο και δεν ειπε τιποτα για τσιμπηματακι!!!!!!!!!!!!

Μη με προκαλείτε και αρχίσω και μοιράζω τσιμπιούλες και σε μωρά και σε μανούλες!!!!!!:lol::lol::lol:

ναι φαμουλα περασαμε πακετο.....τελειομηνο παιδι και εμεινε 7 μερες θερμοκοιτιδα.........θυμασαι που σου ειπα(σε εσενα ειπα?) για την πιπιλα που της την ειχαν κολλησει με λευκοπλαστ???????ε τοτε ηταν!

Θυμάμαι...:-(:-(:-(

φαμ σε ευχαριστω πολυ!!απο οτι καταλαβαινω και απο το χρωμα του τικερ εχεις και εσυ αντρακι ετσι?να σου ζησει να ειναι παντα χαρουμενο.οταν το ειδα και εγω με τα γυαλακια του ενα σοκ το επαθα.κουνουσε τα χερακια του σαν να κολυμπουσε το μωρο μου.τα αλλα μωρακια τους ειχαν φυγει τα γυαλακια τους και ελεγα στις νοσοκομες να τα φτιαξουν και μου ελεγαν δεν θα παθουν τιποτα.ειχα και εγω το αγχος να του το φτιαχνω οσο καλυτερα μπορουσα για να μην του χτυπαει το φως και μου παθει τιποτα.πολυ κλαμα και εγω.μου ελεγα σταματα πια να κλαις γιατι δεν εχει τιποτα το μωρο σου και νιωθει οτι εισαι στεναχωρημενη και οτι θα μου κοπει το γαλα.εκλαιγα και με κατι αλλα προωρακια που ηταν απο την αλλη μερια στην εντατικη και με τους γονεις που ηταν καθε μερα εκει για πολυ καιρο.ακουσα εναν που ειπε εξι μηνες και ανατριχιασα πραγματικα.μακαρι να αδειασουν αυτες οι μοναδες και να μην ξαναπατησει παιδακι εκει ποτεεεεεεε!!!!!!!

Αντράκι έχω και ναι κοπέλα μου μακάρι να μην βρισκόταν κανένα μωράκι εκεί μέσα... Άσε και είναι το νεογέννητο μιας φίλης μέσα...:-(:sad::-(

την πιπιλα με λευκοπλαστ την ειδα και εγω στο μωρακι που ηταν παρατημενο εκει.τα ειχες ακουσει πως εκλαιγαν αυτα τα μεγαλα φανταζομαι οτι δεν θα τα βαλει καμια απο αυτες τις..... να περπατησουν .μια ειδα μονο μια φορα που ειχε παρει αγκαλια ενα μεγαλο παιδακι που δεν εβλεπε και δεν ακουγε και τις ειπε μια καριολααααααα "ειδες σταματησε να κλαιει" και τις απανταει η αλλη ναι ειναι κουφο και τυφλο αλλα την ζεστασια και την αγκαλια την νιωθει.δραμα.μερικα παιδια ειναι ατυχα ρε γαμωτο

Θα συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό!!!!

για την θερμοκοιτίδα εγώ ξέρω ότι τα ματάκια πρέπει να είναι κλειστα, εγώ γεννήθηκα μόλις μπηκα στον 7ο μήνα, 1340 γρ. (κοτα παίρνεις κ πιο βαρια είναι!!!) κ με κρατήσανε ενα μήνα στη θερμοκοιτίδα, επειδή δεν μου κρατήσανε καλά τα μάτια κλειστα δημιουργήθηκε στραβισμός το δεξί μου μάτι αληθώριζε κ 2 χρονων με τρεχανε για εγχειρηση, επισης όταν με πήγανε δεν βάλανε την θερμοκοιτιδα σε λειτουργια και είχα γίνει μπλε, η νοσοκόμα διαβαζε περιοδικά, αλλά αυτα γίνανε πριν 24 χρόνια, δεν περίμενα ότι κ τώρα υπαρχούν τόσο ανευθυνα άτομα που ασχολο΄υνται με μωρά, έπαθα πλάκα με την κατάσταση που περιγράφετε! ντροπή τους το λιγότερο που μπορ΄ω να πώ.

Τί γίνεται βρε κορίτσια??? Πόσα άχρηστα όντα δουλεύουν σε τέτοιες "λεπτές" θέσεις??? Κι εσύ βρε προδότρα 24 είσαι??!!!:lol::lol::lol:

ΦΑΜ καλή η ιδέα σου! Μου βγήκε πιο ευαίσθητη η δεύτερη κόρη... Με την άλλη δεν με είχαν απασχολήσει τέτοια ζητήματα...

Annia φρίκαρα με την ιστορία! Εγώ τρόμαξα την πρώτη φορά που της έβαλα ορό. Ημερών ακόμη και κράτησε την αναπνοή της και κοκκίνησε. Κόντεψα να λιποθυμήσω... Ειχα πάθει και μια νίλα με την άλλη μου κόρη όταν προσπαθούσαμε να της κόψουμε τα αλεσμένα. Κράταγε φαγητό στο στόμα της χωρίς να το καταπίνει και ξαφνικά άρχισε να πνίγεται. Αναγκαστήκαμε να τη γυρίσουμε ανάποδα και της εκτοξεύτηκε ένα τεράστιο κομμάτι μισομασημένη τροφή... Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω...

Με έχετε φρικάρει τελείως!!! Μα όλα να τα φοβόματσε πια????

erianton να σου ζησει ο κουκλος!!!!!

αχ! μην πιανετε το θεμα με τις θερμοκοιτιδες! ποναει....

κ εγω δεν διανοουμουν οτι θα μπορω να δω τα μωρα μου κ να μην παω!!!! κ ηταν πολλα αυτα που δεν ειχαν καποιον... αλλα ποτε δεν ξερεις τι συμβαινει πραγματικα! μια μαμα ερχοταν 2 φορες την ημερα απο χαλκιδα... μια αλλη κοιμοταν απ΄εξω μεχρι το επομενο επισκεπτηριο...υπηρχαν περιπτωσεις που ηταν απο επαρχια. ποσο να κατσουν αθηνα κ που αν δεν μπορουν?

Τί είδες κι εσύ... τέλος καλό όλα καλά και για σένα όμως Σοφία μου και για τις κοράκλες σου!!!!!

κοριτσακια με τις θερμοκοιτιδες, αξιες....! περασμενα ξεχασμενα...να ζησουν τα μωρακια σας να σας γεμισουν χαρες!

Εριαντον ειναι κουκλι και το μικρουλι σου...

κλανονικά????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρηκα το μυστηριο του 50αρικου... το ειχε παρει ο τελιβερας που ειχε ερθει, που δεν μου το ειχαν πει, που η μανα μου πηγε να φερει το πορτοφολι της, που η νταντα ηταν με το μπεμπε και η καθαριστρια στο μπαλκονι....(όχι για τσιγαρο)....

Τι χαζες...και τωρα θυμηθηκαν να μου το πουν...που ακουσαμε ότι και καποιο δεκαρικο εξαφανιστηκε απο σπιτι γνωστης, μετα την αφιξη του ντελιβερα....

Λύθηκε το μυστήριο ανώδυνα!!!

Η Εβίτα που είναι βρε κοπελιές??? Θα της στείλω μήνυμα στο κινητό!

Τί γίνεται βρε κορίτσια??? Πόσα άχρηστα όντα δουλεύουν σε τέτοιες "λεπτές" θέσεις??? Κι εσύ βρε προδότρα 24 είσαι??!!!:lol::lol::lol:

μεγαλη ε?? :tongue::tongue::tongue: γιατι καλέ εσεις πόσο είστε? μόνο για το doraki ξέρω πρέπει να είμαστε πάνω κάτω μαζι!

μεγαλη ε?? :tongue::tongue::tongue: γιατι καλέ εσεις πόσο είστε? μόνο για το doraki ξέρω πρέπει να είμαστε πάνω κάτω μαζι!

Κοίτα αν εξαιρέσεις την Μαρίνα που ψεύδεται ασυστόλως και λέει ότι είναι 20κάτι και την Άννια που πραγματικά είναι, οι υπόλοιπες γύρω στα 30.

Εγώ κλείνω τα 34 σε 2 μήνες...

γεια σας κοριτσαρες!

ουτε θελω να σκεφτομαι τι περασατε εσεις με τις θερμοκοιτιδες...περασμενα-ξεχασμενα, τα αγγελουδια σας ειναι στην αγκαλια σας τωρα!!!

Αλεκα τι μου θυμισες με την Νερατζα!!! Οι γονεις μου νοικιαζανε εξοχικο εκει μεχρι τα 10 μου, εχω περασει τα πιο ανεμελα και ξεγνοιαστα καλοκαιρια της ζωης μου σαν παιδακι! Αλητεια και παιχνιδι επι τρεις μηνες καθε καλοκαιρι, αξεχαστα χρονια!!!

Ο δικος μου εχει γκρινια πολυ αυτες τις μερες...καταφεραμε ομως και ειδαμε κατι πυροτεχνηματα το ΣΚ! Οχι πως ηταν και το καλυτερο μου, πολυ πονος βρε κοριτσια...ελπιζω να γινει καλυτερο συντομα!

Ινακι τι γινεται με το Μητσακι σου? Πως παει η προσπαθεια ταισματος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...