Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sofaki τι κανετε?ολα καλα?κανατε το πρωτο σας εμβολιο η ακομα?

εμεις βραδυ παρα βραδυ εχουμε μια πικρα με τους κολικους και τα ζορισματα και ελπιζω να περασουν γρηγορα.τα δικα σας εκαναν κολικους?εχουν ακομα?ο γιατρος μου ειπε μεχρι και 4 μηνες.

γεια σου ειρηνη!που εισαι καλε εσυ????ειχα μπει στο καφε σας και σου εγραψα αλλα μαλλον δεν το ειδες......πως ηταν η γεννα σου?????

ναι μια χαρα ειμαστε!εμβολιο εχουμε την παρασκευη το πρωτο μας και το εχω πολυ αγχος :-(:-(:-(:-(!

εμενα εχει κολικους αλλα δεν κλαιει.μονο ζοριζεται και εχει πολλα αερια.

το ειχα δει το μηνυμα και ευχαριστω παρα πολυ αλλα καθε που ελεγα να απαντησω ολο κατι γινοταν.δεν σε ξεχασα.κοιταζα να δω ποτε εισαι μεσα για να σου γραψω.η γεννα μου ηταν παρα πολυ γρηγορη 3,30 ωρες.πηγα με προκληση γιατι ειχα λιγη πιεση μεχρι 16 με 10 εφτασα και ο γιατρουλης απο κει που πηγα μονο για εξεταση με κρατησε μεσα.μερικες φορες χαναμε παλμους του μωρου και αυτο γιατι ο ομφαλιος κρατιωταν απο ινες με τον πλακουντα και με το που βγηκε ο γαντζος μου αποκολληθηκαι τελειως(ρηξη ομφαλιδος)αναγκαστηκα μου εβγαλε τον πλακουντα χειροποιητα.εκει τα ειδα ολαααα!!!και μετα στο ραψιμο.χωρις καμια αναισθησια,μονο τοπικα λιγη ξυλοκαινη σε υγρο .ευτυχως κατα τα αλλα μια χαρα.το μωρο μου το κρατησαν 11 μερες στα προωρα και ετρεχα καθε μερα στο νοσοκομειο αλλα χαλαλι του.λογο ικτερου οχι κατι αλλο.τον ειχαμε παρει για μια μερα την εκτη μερα ζωης του,τον πηγαμε την αλλη μερα να του ξαναμετρησουν τον ικτερο και απο 13,6 εφτασε 16,9.οποτε τον κρατησαν παλι

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

apo to tipota kati kanei moy to eixe pei paidiatros..

αννια εγω εχω υγραντηρα της chicco που χρησιμοποιουσα οταν ημουν κρυωμενη με ευκαλιπτελαιο.κανει να το βαζω τωρα?μηπως του κανει κακο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

το ειχα δει το μηνυμα και ευχαριστω παρα πολυ αλλα καθε που ελεγα να απαντησω ολο κατι γινοταν.δεν σε ξεχασα.κοιταζα να δω ποτε εισαι μεσα για να σου γραψω.η γεννα μου ηταν παρα πολυ γρηγορη 3,30 ωρες.πηγα με προκληση γιατι ειχα λιγη πιεση μεχρι 16 με 10 εφτασα και ο γιατρουλης απο κει που πηγα μονο για εξεταση με κρατησε μεσα.μερικες φορες χαναμε παλμους του μωρου και αυτο γιατι ο ομφαλιος κρατιωταν απο ινες με τον πλακουντα και με το που βγηκε ο γαντζος μου αποκολληθηκαι τελειως(ρηξη ομφαλιδος)αναγκαστηκα μου εβγαλε τον πλακουντα χειροποιητα.εκει τα ειδα ολαααα!!!και μετα στο ραψιμο.χωρις καμια αναισθησια,μονο τοπικα λιγη ξυλοκαινη σε υγρο .ευτυχως κατα τα αλλα μια χαρα.το μωρο μου το κρατησαν 11 μερες στα προωρα και ετρεχα καθε μερα στο νοσοκομειο αλλα χαλαλι του.λογο ικτερου οχι κατι αλλο.τον ειχαμε παρει για μια μερα την εκτη μερα ζωης του,τον πηγαμε την αλλη μερα να του ξαναμετρησουν τον ικτερο και απο 13,6 εφτασε 16,9.οποτε τον κρατησαν παλι

ελα?????εφαγες τετοιο πακετο???δεν εκανες επισκληριδιο??εγω δεν πονεσα στα ραμματα σχεδον καθολου.

11 μερες ??????εμενα εμεινε μια μερα στον ικτερο και μετα στην αλλη μοναδα με λοιμωξη σε θερμοκοιτιδα αλλες 7.ξερω τι τρεξιμο εριξες:-(:sad::-(:sad::-(και εγω 2 φορες την ημερα για μιση ωρα(απο κερατεα-ελενα να φανταστεις).και πολυ μεγαλες καθυστερησεις για να μπεις να δεις το παιδι σου.......

τελος καλο ολα καλα!πολυ ομορφος ο γιος σου:D:D:D:D:D:D!

να σου ζησει ειρηνη μου!

ευχαριστω πολυ και σενα να σου ζησει η μικρη σου και να εχει μια πολυ καλη τυχη.εγω πηγαινα καθε 3 ωρες για να τον θηλαζω.και οχι τοσο γι αυτο για τον θηλασμο γιατι τις περισσοτερες φορες που πηγαινα τον ειχαν καλοταισμενο ηδη οποτε καθομουν και τον κανακιζα και τον αλλαζα και τον φιλαγα.οσα μωρακια ηταν μοναχουλια και δεν ερχοταν η μανουλα τους να τα θηλασει εκλαιγαν συνεχεια τα καημενουλια και δεν μπορουσα να σκεφτομαι τον μικρουλι μου ολομοναχο.οσο μπορουσα πηγαινα και ημουν κοντα του να νιωθει την ζεστασια μου και την μυρωδια μου.

4ywWp2.png

αυριο με το καλο θα γινει δυο μηνων η μικρουλα σου ε?αντε να κανετε το πρωτο εμβολιο και να σας πανε ολα μια χαρα.πιο ειναι το πρωτο?και γιατι αγχωνεσαι?σε ικα θα το κανεις?

4ywWp2.png

χαχαχαχα πέθανα στο γέλιο και εμάς μας έχει ταράξει κλανονικά χαχαχα

τα ίδια κ εμείς μόνο που χθες πέταξε και το α-μπουυυυυ-γκαααα δεν ξέρω τι σημαίνει!!! εμένα δεν χαχανίζει ακόμα, μόνο 2 φορες το εκανε και αυτες στον ύπνο του, είναι νωρίς? τα δικά σας μωρακια εχουν νεύρα? ή μόνο το δικό μου είναι εγωιστής?

Εμάς κλαίει κι έχει εκνευρισμό καμιά φορά πριν κοιμηθεί και πολύ-πολύ (πολύ όμως) όταν έχει σφιχτοκ@λίαση!!!!!

Και φυσικά γίνεται χαμός όταν πονάει...

Γεια σας!

Εμείς έχουμε ένα θέμα τις τελευταίες μέρες με τον ύπνο... Δείχνει να μην μπορεί να αναπνεύσει κανονικά και ρουθουνίζει έντονα. Μόνο τη νύχτα όμως με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί καλά... Σας έχει τύχει? Της βάζω ορό αλλά πλαντάζει στο κλάμα...

Δεν παίρνεις ένα υγρόμετρο (συνήθως είναι μαζί με θερμόμετρο) να ελέχγεις τον χώρο του μωρού?

Σοφάκι μου με αυτό που περάσαμε εμείς,έμαθα τον ορό στο πιτς φιτίλι,και με τις αμπούλες και με τη σύριγγα...Και τις εισπνοές,και τα σιρόπια με σύριγγα...Και να κρατάω το μπουτάκι της για να "φάει" την κορτιζόνη...

Καλύτερα που δεν τα ξέρεις και να μη χρειαστεί να τα μάθεις...

Αχου κοριτσάκι μου, τί περάσατε κι εσείς...

εμεις βραδυ παρα βραδυ εχουμε μια πικρα με τους κολικους και τα ζορισματα και ελπιζω να περασουν γρηγορα.τα δικα σας εκαναν κολικους?εχουν ακομα?ο γιατρος μου ειπε μεχρι και 4 μηνες.

Εμάς νομίζω πέρασαν αν και κάτι σκόρπιες μέρεες (μία φορά την εβδομάδα περίπου) εμφανίζονται...

21541_1331193636455_1129417710_986518_4589312_n.jpgαυτο ειναι το αριστουργημα μου!!σαν πινακας ζωγραφικης!!!

Όντως είναι σαν πίνακας ζωγραφικής!!!! Χαλάλι του όλη η ταλαιπωρία της γέννας αλλά και μετά, ε????? Να σου ζήσει ο γλύκας!!!!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ και σενα να σου ζησει η μικρη σου και να εχει μια πολυ καλη τυχη.εγω πηγαινα καθε 3 ωρες για να τον θηλαζω.και οχι τοσο γι αυτο για τον θηλασμο γιατι τις περισσοτερες φορες που πηγαινα τον ειχαν καλοταισμενο ηδη οποτε καθομουν και τον κανακιζα και τον αλλαζα και τον φιλαγα.οσα μωρακια ηταν μοναχουλια και δεν ερχοταν η μανουλα τους να τα θηλασει εκλαιγαν συνεχεια τα καημενουλια και δεν μπορουσα να σκεφτομαι τον μικρουλι μου ολομοναχο.οσο μπορουσα πηγαινα και ημουν κοντα του να νιωθει την ζεστασια μου και την μυρωδια μου.

και εγω την μια μερα που εμεινε σε αυτη την μοναδα πηγαινα στον θηλασμο αλλα μονο και μονο για να την βλεπω....γιατι δεν θηλαζε η ατιμη :D:D:D:D:D!αλλα οταν πηγα την πρωτη φορα να την δω επαθα σοκ που την ειδα με τα υφασματινα γυαλια στα ματια,δεν το ηξερα.....

οταν πηγε στην αλλη μοναδα δεν επιτρεποταν ο θηλασμος για τα μωρα που ηταν σε θερμοκοιτιδα οποτε την εβλεπα μονο μια ωρα την ημερα.αλλα για εμενα αυτες οι μερες ηταν απο τις χειροτερες μου και ευχομαι καμια μαμα να μην της ζησει:-(:-(:-(:-(:-(.εκλαιγα παρα πολυ εκεινες τις μερες...ακομα και για το παιδακι διπλα στην δικη μου που οσες μερες μειναμε μεσα δεν ηρθε κανενας να το δει.

αλλα τωρα ειναι μια χαρα,ζωηρη-ζωηρη :D:D:D:D:D

και εγω την μια μερα που εμεινε σε αυτη την μοναδα πηγαινα στον θηλασμο αλλα μονο και μονο για να την βλεπω....γιατι δεν θηλαζε η ατιμη :D:D:D:D:D!αλλα οταν πηγα την πρωτη φορα να την δω επαθα σοκ που την ειδα με τα υφασματινα γυαλια στα ματια,δεν το ηξερα.....

οταν πηγε στην αλλη μοναδα δεν επιτρεποταν ο θηλασμος για τα μωρα που ηταν σε θερμοκοιτιδα οποτε την εβλεπα μονο μια ωρα την ημερα.αλλα για εμενα αυτες οι μερες ηταν απο τις χειροτερες μου και ευχομαι καμια μαμα να μην της ζησει:-(:-(:-(:-(:-(.εκλαιγα παρα πολυ εκεινες τις μερες...ακομα και για το παιδακι διπλα στην δικη μου που οσες μερες μειναμε μεσα δεν ηρθε κανενας να το δει.

αλλα τωρα ειναι μια χαρα,ζωηρη-ζωηρη :D:D:D:D:D

Πωπωωω Σοφάκι δεν τα ξέραμε νομίζω αυτά....ή έχασα επεισόδια???

Τέλος καλό όλα καλά όμως!!!!!!

αυριο με το καλο θα γινει δυο μηνων η μικρουλα σου ε?αντε να κανετε το πρωτο εμβολιο και να σας πανε ολα μια χαρα.πιο ειναι το πρωτο?και γιατι αγχωνεσαι?σε ικα θα το κανεις?

στις 20 του μηνα γινεται 2 μηνων.δεν ξερω ποιο ειναι το εμβολιο,αυριο θα μαθω.ναι εκλεισα ραντεβου για την παρασκευη στο ικα.και βασικα αγχωνομαι για τις παρενεργειες και για το τρυπημα την μικρης :-(:-(:-(:-(:-(.νομιζω εγω θα κλαψω πιο πολυ απο εκεινη....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!

Η ΦΑΜ ειδε μωρο και δεν ειπε τιποτα για τσιμπηματακι!!!!!!!!!!!!

Πωπωωω Σοφάκι δεν τα ξέραμε νομίζω αυτά....ή έχασα επεισόδια???

Τέλος καλό όλα καλά όμως!!!!!!

ναι φαμουλα περασαμε πακετο.....τελειομηνο παιδι και εμεινε 7 μερες θερμοκοιτιδα.........θυμασαι που σου ειπα(σε εσενα ειπα?) για την πιπιλα που της την ειχαν κολλησει με λευκοπλαστ???????ε τοτε ηταν!

φαμ σε ευχαριστω πολυ!!απο οτι καταλαβαινω και απο το χρωμα του τικερ εχεις και εσυ αντρακι ετσι?να σου ζησει να ειναι παντα χαρουμενο.οταν το ειδα και εγω με τα γυαλακια του ενα σοκ το επαθα.κουνουσε τα χερακια του σαν να κολυμπουσε το μωρο μου.τα αλλα μωρακια τους ειχαν φυγει τα γυαλακια τους και ελεγα στις νοσοκομες να τα φτιαξουν και μου ελεγαν δεν θα παθουν τιποτα.ειχα και εγω το αγχος να του το φτιαχνω οσο καλυτερα μπορουσα για να μην του χτυπαει το φως και μου παθει τιποτα.πολυ κλαμα και εγω.μου ελεγα σταματα πια να κλαις γιατι δεν εχει τιποτα το μωρο σου και νιωθει οτι εισαι στεναχωρημενη και οτι θα μου κοπει το γαλα.εκλαιγα και με κατι αλλα προωρακια που ηταν απο την αλλη μερια στην εντατικη και με τους γονεις που ηταν καθε μερα εκει για πολυ καιρο.ακουσα εναν που ειπε εξι μηνες και ανατριχιασα πραγματικα.μακαρι να αδειασουν αυτες οι μοναδες και να μην ξαναπατησει παιδακι εκει ποτεεεεεεε!!!!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...