Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια κι εμένα η μπέμπα έχει μια βδομάδα που λέει κάτι σαν εεεεεγγγγγωωωω ή έχω,της το λέμε κι εμείς και ξεκαρδίζεται από τα γέλια,την έχουμε τραβήξει βιντεάκια και κατουριόμαστε κλανονικά!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας πολυλογουδες..τικανετε??εμεις κακακια κανουμε 2φορες ικανοποιητηκη ποσοτητα και κανα 2φορες κανουμε σαν πουλακια κουτσουλιες..:lol::lol:

καλα αλεκα αυτο το κλανονικο ηταν ολα τα λεφτα ακομα γελαω..εμεις χτες κοιμηθηκαμε πολυ καλα απο τις2μεχρι 6,30και απο τις 7μεχρι 11μια χαρα..:D:D

:-D

Γεια σας!

Εμείς έχουμε ένα θέμα τις τελευταίες μέρες με τον ύπνο... Δείχνει να μην μπορεί να αναπνεύσει κανονικά και ρουθουνίζει έντονα. Μόνο τη νύχτα όμως με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί καλά... Σας έχει τύχει? Της βάζω ορό αλλά πλαντάζει στο κλάμα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Lucy μου ακριβώς το ίδιο παθαίνει και η δική μου,της βάζω ορό και συνέρχεται λίγο αλλά μετά ξανά τα ίδια.

Πρόσεξα ότι από τη μέρα που την πήρα στο κρεβάτι μου σταμάτησε το τόσο έντονο,τώρα πια πολύ λίγο ρουθούνισμα,σκέψου ότι μερικά βράδια δε βάζουμε καθόλου ορό,από κει που της έβαζα δυο σύριγγες των 5ml...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εννοώ βέβαια να την πάρεις στο κρεβάτι σου!!!!!!!

Αλλά όταν την έχω στην αγκαλιά μου ή κοντά μου ποτέ δεν το κάνει αυτό.Τι να πω?????

Μόλις ρώτησα την παιδίατρο. Μου είπε ότι πιθανόν ξηραίνεται η ατμόσφαιρα από το καλοριφέρ (γιατί ιδιαίτερες μυξούλες δεν έχει). Η αλήθεια είναι ότι την έχουμε σχετικά κοντά:( Θα δω μήπως της αλλάξω θέση, αλλά φαντάζομαι όταν είναι ξηρή η ατμόσφαιρα, είναι σε όλο το δωμάτιο ξηρή, σωστά? Την πήρα και εγώ για λίγο στο κρεββάτι μου και την κρατούσα σε ελαφρώς ανασηκωμένη θέση και την ψιλοβοήθησε. Αλλά δε μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια... άσε που δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι μην την πλακώσω...

Η δικιά σου δέχεται τον ορό?

Σοφάκι μου με αυτό που περάσαμε εμείς,έμαθα τον ορό στο πιτς φιτίλι,και με τις αμπούλες και με τη σύριγγα...Και τις εισπνοές,και τα σιρόπια με σύριγγα...Και να κρατάω το μπουτάκι της για να "φάει" την κορτιζόνη...

Καλύτερα που δεν τα ξέρεις και να μη χρειαστεί να τα μάθεις...

oCxsp2.png

Τον δέχεται και λέει και ένα τραγούδι,η πλάκα είναι ότι ψιλοπνίγεται με την δύναμη που της το βάζω για να "διαλύσει" τις μυξούλες αλλά μετά της αρέσει και γλύφει τις σταγονίτσες που δεν μπήκαν μέσα!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι μου με αυτό που περάσαμε εμείς,έμαθα τον ορό στο πιτς φιτίλι,και με τις αμπούλες και με τη σύριγγα...Και τις εισπνοές,και τα σιρόπια με σύριγγα...Και να κρατάω το μπουτάκι της για να "φάει" την κορτιζόνη...

Καλύτερα που δεν τα ξέρεις και να μη χρειαστεί να τα μάθεις...

καλα εσενα περασε πακετο η δικη σου doraki....πολυ ταλαιπωρηθηκε η καημενη :-(:-(:-(:-(:-(

καλα εγω η ασχετη ουτε ξερω πως βαζουμε ορο!στο επομενο παιδι θα μαθω........

Μην νομίζεις. Και εμένα η πρώτη μου κόρη πολύ αργότερα χρειάστηκε ορό... Πώς τον βάζουμε? Απλώς ρίχνεις λιγο λίγο με την αμπούλα σε κάθε ρουθουνάκι.

sofaki τι κανετε?ολα καλα?κανατε το πρωτο σας εμβολιο η ακομα?

εμεις βραδυ παρα βραδυ εχουμε μια πικρα με τους κολικους και τα ζορισματα και ελπιζω να περασουν γρηγορα.τα δικα σας εκαναν κολικους?εχουν ακομα?ο γιατρος μου ειπε μεχρι και 4 μηνες.

4ywWp2.png

Μόλις ρώτησα την παιδίατρο. Μου είπε ότι πιθανόν ξηραίνεται η ατμόσφαιρα από το καλοριφέρ (γιατί ιδιαίτερες μυξούλες δεν έχει). Η αλήθεια είναι ότι την έχουμε σχετικά κοντά:( Θα δω μήπως της αλλάξω θέση, αλλά φαντάζομαι όταν είναι ξηρή η ατμόσφαιρα, είναι σε όλο το δωμάτιο ξηρή, σωστά? Την πήρα και εγώ για λίγο στο κρεββάτι μου και την κρατούσα σε ελαφρώς ανασηκωμένη θέση και την ψιλοβοήθησε. Αλλά δε μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια... άσε που δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι μην την πλακώσω...

Η δικιά σου δέχεται τον ορό?

λες, ε? κ εχω υγραντηρα αλλα βαριεμαι να τον κατεβασω:oops:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...