Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ πολυυυυυυυυυυυυυ γκρινια .........

ο μικρος εχει να κανει κακα απο σαββατο!! κ οι πορδιτσες πανε συνεφο. μιλησα με γιατρο κ μου ειπε να δωσω φριζολακ αντι για αλμυρον 1. του δινει καμια σας φριζολακ? για πειτε εντυπωσεις ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μικρος εχει να κανει κακα απο σαββατο!! κ οι πορδιτσες πανε συνεφο. μιλησα με γιατρο κ μου ειπε να δωσω φριζολακ αντι για αλμυρον 1. του δινει καμια σας φριζολακ? για πειτε εντυπωσεις ...

εμεις με το φριζολακ καναμε μια χαρα κακακια μας... αλλα βρογμαγε!!!! τωρα πινουμε αλλο

baJfp2.png

κ εγω μεχρι το καλοκαιρι μου δινω προθεσμια... μετα παω για λιποαναρροφηση!!!!!

ωχ, βρε Σοφακι!!!! ασ΄τα! θα αρχισουμε να εχουμε κ χτυπηματα τωρα.... κ εγω προχθες που πηγα να την βαλω στο αυτοκινητο , της χτυπησα κατα λαθος το κεφαλακι της :oops:κ πλανταξε στο κλαμα το μωρο μου:-(:-(:-(!!! ειχα σκασει με την βλακεια μου!!!!

α και εγω....προθεσμια μεχρι τα επόμενα χριστουγεννα, τουλαχιστον το επόμενο καλοκαιρι να ειμαι ετοιμη. θα πηγαινα τωρα αλλα μια που εχω πολλα κιλα ακομη, και εχω κανει πολλα χειρουργεια το τελευταιο καιρο φοβωαμαι...Κατσε να ηρεμησω λίγο.

Αυτο με το αυτοκινητο το ειχα κανει και εγω στον Αγγελο.

Καλημερααααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καθαρμα Φαμ επιδη ειναι η πεθερα θα εβγαζες καντηλες αν ηταν η μαμα σου δεν θα εβγαζες?Γιο εχεις πεθερα θα γινεις προσεχε.Εγω παντως βγαζω καντηλες και με τους 2

Εννοείται και με τη μάνα μου (βέβαια η πεθερά μου δεν ζει..), αλλά κανέναν δεν θα ήθελα τόσο συχνά στο σπίτι μου!!!!!!

καλημερα!ναι σιγα μην μας πλακωσε το παπλωμα!

αυτο ΠΟΤΕ δεν θα ξαναγινει :P:p:p:p:p:p!

:lol::lol::lol:

κορίτσια, σκεφτομαι να κανω την βάφτιση στον Αγ. Δημήτριο Λουμπαρδιάρη στο φιλοπαπου. εχει παει καμια σας σε βάφτιση εκεί? πως είναι? ξέρετε κανενα μερος μετ εκει κοντα να κανουμε το after?

εχω αγχος πω ς δεν θα βρούμε ημερομηνια με τίποτα ...

Έχω πάει σε 1 γάμο και 2 βαφτίσεις...είναι πολύ όμορφα, το μόνο ότι έχει ανηφόρα-ποδαρόδρομο...και στην τελευταία βάπτιση που πήγα το καλοκαίρι και ήμουν έγκυος έκανα μισή ώρα να ανέβω!!! Πάντως είναι υπέροχη και η εκκλησία και η τοποθεσία!!!! Τραπέζια δεν κάνανε κοντά, οπότε δεν ξέρω κάτι να προτείνω...

και να φανταστείς οτι είναι και νέα γυναίκα, είναι 45 χρονών, υποτίθεται οτι είναι μοντέρνα, να μην σου πω οτι στις 16 μερες που γέννησα μου έστειλε παπά στο σπίτι χωρίς να το ξέρω, και ο παπάς μιλημένος, να διαβάσει μια ευχή που πρέπει να πείς το όνομα, να το κατοχυρώσουν μην χάσουν, λες και υπήρχε περίπτωση να μην πάρει το μωρό το όνομα του πεθερού.... και φεύγοντας λέει ο πάπάς, "τώρα Κατερίνα να ξέρέις, το όνομα δεν αλλάζει" λέω και εγώ δεν υπήρχε περίπτωση πάτερ να αλλάξει, αλλα από μέσα μου έβραζα κορίτσια με το χουνέρι που μου έκαναν! μια βδομαδα αφού γέννησα πέθανε η γιαγιά μου, ήρθαν το βράδυ στο σπίτι (τότε ερχόταν καθημερινά) με ρωτάνε τι έγινε με την γιαγιά και΄όσο εγώ εξηγούσα και έκλαιγα ήταν η πεθερά με την κουνιάδα μου και χασκογελούσαν, ούτε το πένθος μου σεβάστηκαν, ούτε συλληπητηρια είπαν! Τέλος πάντων με άτομα που έχουν τόση κακία δεν αξίζει να ασχολούμαστε, απλά στεναχωριέμαι με όλη την κατάσταση γιατί δεν την είχα καταλάβει,έπεσα από τα σύννεφα, όλες μας πιστεύω όταν πήγαμε να πρωτογνωρίσουμε την οικογένεια του άντρα μας πήγαμε με σεβασμό, θεωρούσα ότι θα'μασταν και φίλες την έπαιρνα μαζί μου για καφέ, για ψώνια, ότι κάνω με την μάνα μου, αλλά φάνηκε διπρόσωπη. Και άλλες μάνες πάντρεψαν το γιόκα τους αλλά δεν κάνανε έτσι! Ελπίζω μόνο μην γίνω τέτοια πεθερά κορίτσια!

Κατερίνα μου έχεις πέσει σε μοναδική περίπτωση, αλλά νομίζω ότι το αντιμετωπίζεις πολύ καλα!!!

εγω δεν μπορω να βγαλω την μικρη απο το δωματιο μας....θα εχω πολυ αγχος και δεν θα κοιμαμαι τα βραδια:-(:-(:-(:-(:-(.αν δεν την εχω διπλα μου δεν μπορω καθολου.ενα κιχ κανει και ξυπναω....

Σοφάκι δεν το κάνεις σταδιακά? Εμείς έτσι το πάμε...

Άτιμη δτσκοιλιότητα... Όσες το δοκίμασαν λένε ότι βρωμάει...

Διαφημίσεις

εμενα κανει μια φορα την ημερα αλλα μπορει να περασουν και 2-3 μερες και να μην κανει καθολου, και του δινω χαμομηλι και μετα μπορεί να κανει μια φορα και μετα παλι τα ιδια

caterinaki δεν εχω λογια για την πεθερα σου!!!! ελπιζω να σε καταλαβαινει ο αντρας σου...

ευτυχώς και με καταλαβαίνει κ πήρε το μ΄ερος μου μπροστά της αφού ακόμα κ η κόρη της της είπε ότι αν ήταν στη θέση μου δεν θα την άφηνε να βλέπει καν το εγγόνι της!

εγώ προχθές εκεί που τον κρατούσα αγκαλιά γύρισε απότομα το κεφαλάκι του και τον χτύπησα με τα δόντια, πλάνταξε στο κλάμα το καημένο! και την επόμενη μέρα τον χτύπησα κατα λάθος στην καρέκλα ευτυχώς όχι πολύ δυνατα! αλλά ένιωσα τοσο κακούργα μάνα που δεν προσέχω!

ρε κορίτσια, το κανονικό είναι καθε ποτε να κανει κακα ενα μωρακι?

δεν υπαρχει κλανονικό...υπαρχει η διαρροια από 4 φορες και επανω που γινεται επικινδυνη με 7 φορες τη μερα και επανω και η δυσκοιλιότητα που ειναι κακα καθε 3 μερες αν δεν θηλαζεις και καθε 6 αν θηλαζεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

και ο μικρός μου μία φορά τη μέρα κάνει αλλά του δίνω το απόγευμα 100 ml χαμομήλι και το βράδυ 100 ml μάραθο. κάτι άσχετο που ίσως βοηθήσει κάποια κοπέλα, όταν είχε πολύ κλάμα ο μικρός μου τις πρώτες μέρες μου είπε η παιδίατρος να τον βάζω δίπλα σε ανοιχτο απορροφητήρα, ή σε ηλεκτρική σκούπα ή σε πιστολάκι μαλλιών, οι ήχοι που βγαίνουν από εκεί θυμίζουν την κεντρική αρτηρία του σώματος μας, που άκουγε όταν ήταν στην κοιλιά και νιώθουν ασφάλεια, δεν πίστευα ότι θα πιάσει αλλά κορίτσια....της δίνω συγχαρητήρια, το ίδιο βράδι άναψα το πιστολάκι και σταμάτησε αμέσως, σαν γάτα κάθεται και κοιμαται σε ένα λεπτό.... άλλοι γονείς κουβαλάνε στις εξόδους κουδουνίστρες, εμένα με βλέπω να κουβαλάω το πιστολάκι!!!

Διαφημίσεις

Τα πονακια σε λιγο, θα κοπούν μαχαιρι σε όλες...υπομονη...

Ο δικος μου που ειναι πιο μεγαλος, τωρα εχει αρχισει τα αγκου και πιανει και την κουδουνιστρα.,.... αχ....γλυκας!

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν υπαρχει κλανονικό...

Έχεις δίκιο Δρ Αλέκα! Δεν υπάρχει ΚΛΑΝΟΝΙΚΟ!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο δικος μου που ειναι πιο μεγαλος, τωρα εχει αρχισει τα αγκου και πιανει και την κουδουνιστρα.,.... αχ....γλυκας!

Κι εμείς από αγκού και αμπί και αμά, άλλο τίποτα!!! Το μόνο που πιάνουμε όμως είναι τα μαλλιά της μανούλας!!!!;)

Έχεις δίκιο Δρ Αλέκα! Δεν υπάρχει ΚΛΑΝΟΝΙΚΟ!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμείς από αγκού και αμπί και αμά, άλλο τίποτα!!! Το μόνο που πιάνουμε όμως είναι τα μαλλιά της μανούλας!!!!;)

χαχαχαχα πέθανα στο γέλιο και εμάς μας έχει ταράξει κλανονικά χαχαχα

τα ίδια κ εμείς μόνο που χθες πέταξε και το α-μπουυυυυ-γκαααα δεν ξέρω τι σημαίνει!!! εμένα δεν χαχανίζει ακόμα, μόνο 2 φορες το εκανε και αυτες στον ύπνο του, είναι νωρίς? τα δικά σας μωρακια εχουν νεύρα? ή μόνο το δικό μου είναι εγωιστής?

Επεξεργάστηκαν by ca_te_rinaki

εμενα κανει μια φορα την ημερα αλλα μπορει να περασουν και 2-3 μερες και να μην κανει καθολου, και του δινω χαμομηλι και μετα μπορεί να κανει μια φορα και μετα παλι τα ιδια

εμενα κανει μια φορα την ημερα,σπανια 2.αλλα η παιδιατρος μου ειπε 4-5 μερες να μην κανει ειναι οκ.

α και εγω....προθεσμια μεχρι τα επόμενα χριστουγεννα, τουλαχιστον το επόμενο καλοκαιρι να ειμαι ετοιμη. θα πηγαινα τωρα αλλα μια που εχω πολλα κιλα ακομη, και εχω κανει πολλα χειρουργεια το τελευταιο καιρο φοβωαμαι...Κατσε να ηρεμησω λίγο.

Αυτο με το αυτοκινητο το ειχα κανει και εγω στον Αγγελο.

Καλημερααααααα

που θα παει ? θα τα βρουμε τα ισα μας!!!!

ρε κορίτσια, το κανονικό είναι καθε ποτε να κανει κακα ενα μωρακι?

εμενα εκαναν 2-3 φορες την ημερα κ χαλαρα.... τωρα κανουν 1 με το ζορι! μετα απο χαμομηλι κ κλαμα!!!!

Τα πονακια σε λιγο, θα κοπούν μαχαιρι σε όλες...υπομονη...

ειδες βρε αλεκα!!!! κ εμενα χθες η μια ειχε πιασει την πιπιλα της να μην της φευγει κ κουφαθηκα!!!!!:shock:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...