Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι με νοιαζει εμενα κατερινακι μου εσυ εισαι εκτεθιμενη και δεν παντρευτηκες παρθενα και αμολυντη.

Απο τα πολυ καλα που ακουσα να σαι καλα

Αννια και εγω τον Δημητρη απο 40 ημερων τον εβαλα αυτον τον βαζω στο δωματιο του αλλα οχι στην κουνια γιατι ειναι μιζερος στον υπνο και μπλεξαμε με κουνημα στο καροτσι και τετοια και επιδη ξθπναει πολυ ευκολα αλλα κοιμαται πολυ δυσκολα δεν τον κουναω καθολου αν και πρεπει να του τον κοψω τον τσαμπουκα

Εγω κοριτσια δεν θα μασαγα να παω και μακρια διακοπες με ενα μωρο με 2 και μονη μου πολυ.οδημητρης πηγε 4 μηνων Στις Ροβιες σε ξενοδοχειο αλλα θα πηγαινα χαλαρα και στη Συμη μαζι του ειχα την αγνοια και δεν φοβομουν τωρα χλωμο.Μαλλον 2-3 μερες Τηνο οι τρεις μας και μετα εξοχικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καθαρμα Φαμ επιδη ειναι η πεθερα θα εβγαζες καντηλες αν ηταν η μαμα σου δεν θα εβγαζες?Γιο εχεις πεθερα θα γινεις προσεχε.Εγω παντως βγαζω καντηλες και με τους 2

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατερινακι εμεις πηγαμε παρισι ειχαμε παντρευτει 12 φεβρουαριου και σκεφτηκα οτι ειναι καταλληλη εποχη για Παρισι οχι γαι του Αγιου Βαλεντινου αλλα καποιος μου ειχε πει οτι εκεινη την εποχη ειχε εκπτωσεις:tongue::tongue::tongue:και εμενα τα εξωτικα δεν με τραβανε εχω μια κληση λιγο στο τριτοκοσμικο Ινδια Αιγυπτο μαροκο θελω εντελως διαφορετικη κουλτουρα αλλα τα παρισι περα απο την Πλακα μας προεκυψε ειχαμε κλεισει περτουλι αλλα Οαφεντικος του αντρα μου μας εκανε δωρο ενα ταξιδι και επιλεξαμε Παρισι αληθεια λεω οτι επαιξαν λογο οι εκπτωσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αχ Σοφάκι,μην μου το θυμίζεις αυτό.....Τουλάχιστον ας μας πλακώνει μαζί με τα σκατούλια μας!!!

γι"αυτα τα σκατουλακια γινονται ολα!:P:p:p:p

α να σε ρωτησω doraki ποσο σου κοστισε το mei-tai?ειναι ευκολο να φορεθει?

καλημερα κορίτσια μου, τι κανετε? πως πήγε το πεταγμα του αετού ? αντε του χρόνου μας βλέπω όλες με αετούς στο χέρι να τρεχαλάμε με τα βλαστάρια μας :)

κορίτσια, σκεφτομαι να κανω την βάφτιση στον Αγ. Δημήτριο Λουμπαρδιάρη στο φιλοπαπου. εχει παει καμια σας σε βάφτιση εκεί? πως είναι? ξέρετε κανενα μερος μετ εκει κοντα να κανουμε το after?

εχω αγχος πω ς δεν θα βρούμε ημερομηνια με τίποτα ...

τι με νοιαζει εμενα κατερινακι μου εσυ εισαι εκτεθιμενη και δεν παντρευτηκες παρθενα και αμολυντη.

Απο τα πολυ καλα που ακουσα να σαι καλα

και να φανταστείς οτι είναι και νέα γυναίκα, είναι 45 χρονών, υποτίθεται οτι είναι μοντέρνα, να μην σου πω οτι στις 16 μερες που γέννησα μου έστειλε παπά στο σπίτι χωρίς να το ξέρω, και ο παπάς μιλημένος, να διαβάσει μια ευχή που πρέπει να πείς το όνομα, να το κατοχυρώσουν μην χάσουν, λες και υπήρχε περίπτωση να μην πάρει το μωρό το όνομα του πεθερού.... και φεύγοντας λέει ο πάπάς, "τώρα Κατερίνα να ξέρέις, το όνομα δεν αλλάζει" λέω και εγώ δεν υπήρχε περίπτωση πάτερ να αλλάξει, αλλα από μέσα μου έβραζα κορίτσια με το χουνέρι που μου έκαναν! μια βδομαδα αφού γέννησα πέθανε η γιαγιά μου, ήρθαν το βράδυ στο σπίτι (τότε ερχόταν καθημερινά) με ρωτάνε τι έγινε με την γιαγιά και΄όσο εγώ εξηγούσα και έκλαιγα ήταν η πεθερά με την κουνιάδα μου και χασκογελούσαν, ούτε το πένθος μου σεβάστηκαν, ούτε συλληπητηρια είπαν! Τέλος πάντων με άτομα που έχουν τόση κακία δεν αξίζει να ασχολούμαστε, απλά στεναχωριέμαι με όλη την κατάσταση γιατί δεν την είχα καταλάβει,έπεσα από τα σύννεφα, όλες μας πιστεύω όταν πήγαμε να πρωτογνωρίσουμε την οικογένεια του άντρα μας πήγαμε με σεβασμό, θεωρούσα ότι θα'μασταν και φίλες την έπαιρνα μαζί μου για καφέ, για ψώνια, ότι κάνω με την μάνα μου, αλλά φάνηκε διπρόσωπη. Και άλλες μάνες πάντρεψαν το γιόκα τους αλλά δεν κάνανε έτσι! Ελπίζω μόνο μην γίνω τέτοια πεθερά κορίτσια!

Εμένα από προορισμούς στο εξωτερικό μου αρέσουν όλοι, και Ινδία και Αίγυπτο,Κούβα, εξωτικούς προορισμόύς, Ιταλία, Γαλλία.... παντού, αρκεί να είναι ταξίδι! φέτος θα πάμε στην Κύπρο είναι η νύφη μου από την Λεμεσσό και θα πάμε όλοι μαζί με τα μικρούλια μας, ο ανιψούλης μου είναι ενα εξάμηνο μεγαλύτερος από τον δικό μου!

Ο μικρούλης μου γκρινιάζει και κλαίει όταν νυστάζει και όταν πεινάει αλλά για να σταματήσει θέλει κούνημα σαν το frappe! και άρχισε να με πονάει και εμενα ο αυχένας!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

κ εμεις μαλλον αρχιζουμε να εχουμε προγραμμα... ειναι 3 μερες τωρα που κοιμομαστε γυρω στις 1 κ κατι με 2 μεχρι τις 7.30-8... το κακο ειναι οτι επο τις 9.30 κ μετα ειμαι με ενα μπιμπερο στο χερι!!!! λες κ τα ειχα νηστικα ολη μερα!!!!!

ποιο γαλα δινεις στις μικρες?μικρη συσκευασια παιρνεις??γιατι δεν συμφερει καθολου η μικρξ..εμεις παιρνουμε το μεγαλο και μας κραταει μια εβδομαδα

το novalac ac κ αν δεν κανω λαθος εχει μονο μια συσκευασια(400γρ.)... θα ρωτησω ομως....αλλα κ παλι σκεψου οτι θελω ενα κουτι την ημερα!!!!!

μωρε ξερει απλα εγω ρωταω για να μην κανω κανενα κουφο και σκοτωθω..κανω ποδηλατο εντατικα καθημερινα πλεον..την τεταρτη θα παω στον δερματολογο να τον ρωτησω τιμες για το λειζερ ελπιζω να μην μου ερθει κολπος με αυτα που θα ακουσω..χαλια η κοιλια μου εχει γεμισει ραγαδες και με ριχνουν πολυ ψυχολογικα..:-(:-(

κ εγω μεχρι το καλοκαιρι μου δινω προθεσμια... μετα παω για λιποαναρροφηση!!!!!

Τα μωρά σας όταν νυστάζουν,γκρινιάζουν??Εμένα πολύ,κλαίει συνέχεια,την παίρνουμε λοιπόν αγκαλιά κι αρχίζουμε τις βόλτες στο σπίτι,γιατί δε θέλει μόνο να είμαστε όρθιοι αλλά να πηγαινοερχόμαστε κιόλας...Το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό,αλλά πόση ώρα να την αφήσω να κλαίει??Νομίζω ότι θα σκάσει...

εμενα γκρινιαζουν οταν δεν θελουν να κοιμηθουν κ δεν ειμαι μαζι τους!!!! αλλιως ξεραινονται!!!! ή στο μπιμπερο ή στο ριλαξ... ακομα κ ξυπνιες που τις βαζω στις κουνιες , με λιγη μουσικη κ τα παραμυθια που βρηκα , πεφτουν ξερες:tongue:!!!!!

εμενα η δικη μου χτυπησε σημερα :-(:-(:-(:-(:-(.ε μα καθε φορα που της αλλαζω πανα και παω να την πλυνω κανει σαν το κατσικι μεσα στον νιπτηρα.ε σημερα οπως χοροπηδαγε χτυπησε την μεσουλα της στην βρυση το μωρο μου....ποσο την λυπηθηκα!!!!

ωχ, βρε Σοφακι!!!! ασ΄τα! θα αρχισουμε να εχουμε κ χτυπηματα τωρα.... κ εγω προχθες που πηγα να την βαλω στο αυτοκινητο , της χτυπησα κατα λαθος το κεφαλακι της :oops:κ πλανταξε στο κλαμα το μωρο μου:-(:-(:-(!!! ειχα σκασει με την βλακεια μου!!!!

κοριτσια να θεσω και εγω ενα ερωτημα που με καιει??σκοπευω αυριο να βαλω τον μπεμπη στην κουνια του στο δωματιο του..τον ειχα μαζι μου στην κρεβατοκαμαρα στην καλαθουνα..ειναι πολυ μικρος λετε??ποσες απο εσας τα εχετε μονα τους στο δωματιο τους??πειτε μου κοριτσια please...

βαλ΄τον βρε!!! θα βρεις κ την ησυχια σου τελικα!!! πριν μια εβδομαδα τις εβγαλα κ ειναι πολυ καλυτερα για ολους μας!!!!

κορίτσια, σκεφτομαι να κανω την βάφτιση στον Αγ. Δημήτριο Λουμπαρδιάρη στο φιλοπαπου. εχει παει καμια σας σε βάφτιση εκεί? πως είναι? ξέρετε κανενα μερος μετ εκει κοντα να κανουμε το after?

εχω αγχος πω ς δεν θα βρούμε ημερομηνια με τίποτα ...

πολυ ωραια εκκλησια ! εχω παει σε γαμο εκει... ειναι πολυ δυσκολο ομως για ημερομηνια...

baJfp2.png

Σοφάκι το mei tai πήγε 65 ευρώ,φοριέται πανεύκολα και προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ!Να σκεφτείς ότι πήρα και ένα ring sling και ακόμα δεν έχω καταφέρει να τπ φορέσω,δεν έχω προσπαθήσει και πολύ,αλλά το mei tai μου φαίνεται πιο απλό...

Ανάλογα με το ύφασμα και το οτιδήποτε άλλο μπορεί να διαλέξεις,η τιμή διαφοροποιείται.

Ca_te_rinaki στην Αίγυπτο πήγαμε γαμήλιο και περάσαμε φανταστικά,είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος.Το Κάιρο ήταν απλά μια μεγάλη και βρώμικη πόλη με πολύ ωραία όμως μουσεία.Αν ξαναπήγαινα,θα πήγαινα κατευθείαν στο Σαρμ Ελ Σέιχ και οπωσδήποτε καλοκαίρι για να κάνω και κατάδυση (με τη μάσκα,όχι και με οξυγόνο),έχει φανταστικό βυθό!!!

oCxsp2.png

Σοφάκι το mei tai πήγε 65 ευρώ,φοριέται πανεύκολα και προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ!Να σκεφτείς ότι πήρα και ένα ring sling και ακόμα δεν έχω καταφέρει να τπ φορέσω,δεν έχω προσπαθήσει και πολύ,αλλά το mei tai μου φαίνεται πιο απλό...

Ανάλογα με το ύφασμα και το οτιδήποτε άλλο μπορεί να διαλέξεις,η τιμή διαφοροποιείται.

Ca_te_rinaki στην Αίγυπτο πήγαμε γαμήλιο και περάσαμε φανταστικά,είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος.Το Κάιρο ήταν απλά μια μεγάλη και βρώμικη πόλη με πολύ ωραία όμως μουσεία.Αν ξαναπήγαινα,θα πήγαινα κατευθείαν στο Σαρμ Ελ Σέιχ και οπωσδήποτε καλοκαίρι για να κάνω και κατάδυση (με τη μάσκα,όχι και με οξυγόνο),έχει φανταστικό βυθό!!!

απο που το αγορασες doraki????

εγω δεν μπορω να βγαλω την μικρη απο το δωματιο μας....θα εχω πολυ αγχος και δεν θα κοιμαμαι τα βραδια:-(:-(:-(:-(:-(.αν δεν την εχω διπλα μου δεν μπορω καθολου.ενα κιχ κανει και ξυπναω....

εγω δεν μπορω να βγαλω την μικρη απο το δωματιο μας....θα εχω πολυ αγχος και δεν θα κοιμαμαι τα βραδια:-(:-(:-(:-(:-(.αν δεν την εχω διπλα μου δεν μπορω καθολου.ενα κιχ κανει και ξυπναω....

Σοφακι να σου πω την αληθεια αυτος ηταν ο λογος που τις εβγαλα....:oops:

αυτες ολο το βραδυ κατσικιζουν κ εγω ημουν στο ποδι χωρις να χρειαζεται... τωρα με την ενδοεπικοινωνια ειμαστε μια χαρα!!! ακουγονται απο το πρωτο α!!! βεβαια εχω παρατηρησει οτι κοιμουνται κ πιο καλα στην κουνια.... εχουν την απλα τους!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...