Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτο ειναι γαιδουρια εδω εχετε δκιο μανταμ.Βεβαια εμνα που περνουν το κλεινω συνεχως γιατι τυχαινει να κλαινε ή να τα ταιζω.Παντως ακομα και ετσι με αδιαφορα πεθερικα εισαι τυχερη δεν εχεις υποχρεωση να πηγαινεις και δεν μπορει να σου του πει ποτε οαντρας σου οποτε μην παραπονιεσαι ειναι μια χαρα ακου με

αχ βρε ξεχασα...πηρε μια μερα για να μιλησει στον αντρα μου και με ρωτησε αν η μικρη κλαιει...ε σαν παιδι κλαιει και αυτο λιγο της απανταω...να την αφηνεις να κλαιει μου απανταει,δεν παθαινει τιποτα :mad::-x:-x:-x:-x!και εχω ενα παιδακι αγγελο, που θα κλαψει η για να φαει η για αγκαλιτσα.ακομα και κολικους που ειχε δεν τους καταλαβαμε,απλα μουγκριζε το κοριτσακι μου και ειχε πολλα αερια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας τσουπριτσες...ελεγα να μην φαψ σημερα και τα τσακισα όλα!!!!! αη στο καλο. μια τα Χριστουεγαννα, μια η Πρωτοχρονια, μια η Τσικνοπεμπτη μια η καθαρα Δευτερα...θα μεινω χοντρη για παντα στο τελος. Αννια μου, εγω χοντρη ειμαι ακομη μη ρωτας. Εχω 11 να χασω απο εγκυμοσυνη και 8 που ειχα απο πριν....

εμείς με το που κάναμε τον αρραβώνα την επόμενη βδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος και σε ένα μήνα παντρευτήκαμε τελικά δεν πήγαμε πουθενά, μόνο ξεκινήσαμε ννα πάμε 5 μέρες στην αμμουλιανή (φοβερή παραλία για τα μωρά, ερημική ζεστή ρηχή,πεντακάθαρη) αλλά καθίσαμε μια μέρα και φύγαμε (αν δεν έχεις παιδιά και θες clubbing δεν παλεύεται!!!), μετά πήγαμε στο πευκοχώρι, αλλά είπα στον άντρα μου δεν το θεωρώ ταξίδι του μέλλιτος οπότε ακόμα μου το χρωστάει!!!! για πείτε και οι υπόλοιπες που πήγατε να παίρνουμε ιδέες!

που ειναι Η Αμμουλιανη???? Εγω δεν πηγα ταξιδι του μελιτος...Αλλα ημασταν Αγγλια τα πρωτα χρονια που συζουσαμε και γυρισαμε όλο τον κόσμο.,.,.,Οπότε δεν μας πολυεκανε όρεξη. Τωρα περιμενουμε να μεγαλωσουν τα μικρα κια να ξαναρχισουμε...Τωρα θα πιασουμε Ελλαδα όμως μεχι να παραμεγαλωσουν, γιατι πολλα μερη δεν τα εχουμε δει.

Τα μωρά σας όταν νυστάζουν,γκρινιάζουν??Εμένα πολύ,κλαίει συνέχεια,την παίρνουμε λοιπόν αγκαλιά κι αρχίζουμε τις βόλτες στο σπίτι,γιατί δε θέλει μόνο να είμαστε όρθιοι αλλά να πηγαινοερχόμαστε κιόλας...Το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό,αλλά πόση ώρα να την αφήσω να κλαίει??Νομίζω ότι θα σκάσει...

εγω ειμαι υπερ στο να κανουμε τα κεφια σε τοσο μωρουλια...μετα που θα καταλαβαινουν θα τα βαλουμε σε προγραμμα...πως να αρνηθεις την αγκαλια σου σε αυτα τα πλασματακια? Εδω ο Αγγελος, κοτζαμ γαιδουρακι και ακομη στην αγκαλια μου ειναι....

κατερινακι και σοφακι.Νομιζω οτι τα πεθερικα δεν μπορουν να μας βρουν πουθενα .Αν ερχοντουσαν καθε μερα θα λεγαμε ουφ πανω στο κεφαλι μας ερχονται μια στο σο παλι παραπονο οι ανθρωποι καλα κανουνειναι διακριτικοι αν ηταν συνεχως στο σπιτι θα λεγαμε για γριπες για αρρωστιες και δν ξερω τι αλλο.Αν ηταν οι δικοι μας γονεις και εκαναν το ιδιο θα λεγαμε ειανι πολυ καλοι κατανοουν τι κατασταση και ειναι διακριτικοι.εσεις τους περνετε τηλεφωνο να ερθουν?Προσωπικη γνωμη καλα κανουν αν δεν τους καλαει κανεις.Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου στο θεμα

και εγω συμφωνω....γονεις ειναι και αυτοι...σιγουρα δεν ειναι οι δικοι μας γονεις αλλα ειναι του αντρα μας. Και οκ...ο αντρας μας ειναι 'αντρας' και δεν τον πολυνοιαζει...σκεφτειτε όμως και αυτην τη μανουλα....Μπορει να ειναι γαιδουρα, αναισθητη, απόμακρη ακομη και κακια...ειναι όμως η γιαγια των παιδιων μας...Για αυτο Σοφακι καλα κανεις και το πας εσυ...Ας ειναι τουλαχιστον ο ενας λογικος.

εμενα η δικη μου χτυπησε σημερα :-(:-(:-(:-(:-(.ε μα καθε φορα που της αλλαζω πανα και παω να την πλυνω κανει σαν το κατσικι μεσα στον νιπτηρα.ε σημερα οπως χοροπηδαγε χτυπησε την μεσουλα της στην βρυση το μωρο μου....ποσο την λυπηθηκα!!!!

ωχου το μωρε.....να μας την φιλησεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσια να θεσω και εγω ενα ερωτημα που με καιει??σκοπευω αυριο να βαλω τον μπεμπη στην κουνια του στο δωματιο του..τον ειχα μαζι μου στην κρεβατοκαμαρα στην καλαθουνα..ειναι πολυ μικρος λετε??ποσες απο εσας τα εχετε μονα τους στο δωματιο τους??πειτε μου κοριτσια please...

:-D

κοριτσια να θεσω και εγω ενα ερωτημα που με καιει??σκοπευω αυριο να βαλω τον μπεμπη στην κουνια του στο δωματιο του..τον ειχα μαζι μου στην κρεβατοκαμαρα στην καλαθουνα..ειναι πολυ μικρος λετε??ποσες απο εσας τα εχετε μονα τους στο δωματιο τους??πειτε μου κοριτσια please...

τον αγγελο απο 30 ημερων και τον μπεμπακο απο την πρωτη νυχτα...καλυτερα ετσι βρε...αεριζεις και το δωματιο του και ειναι μια χαρα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

απλα φοβαμαι βρε αλεκα μην ξυπνησει και δεν τον ακουσω και αναγκαστηκα θα τον βαλω στο ιδιο δωματιο με την μαρι αγιατι δεν εχεουμε αλλο δωματιο στο σπιτι..βεβαια θα σηκωνω το καγκελο να μην τον πειραξει και θα εχω και την παντα μπροστα..

Διαφημίσεις

απλα φοβαμαι βρε αλεκα μην ξυπνησει και δεν τον ακουσω και αναγκαστηκα θα τον βαλω στο ιδιο δωματιο με την μαρι αγιατι δεν εχεουμε αλλο δωματιο στο σπιτι..βεβαια θα σηκωνω το καγκελο να μην τον πειραξει και θα εχω και την παντα μπροστα..

οπωσδηποτε να βαλεις ενδοεπικοινωνια...η μαρια όταν ξυπναει το κανει??? Πχ θα σε φωναξει κατευθειαν ή της αρσει να περιεργαζεται πραγματα μονη της. Γενικα΄δειχνει ζηλια?????

221882cb0gkyh7q4.gif

κατερινακι και σοφακι.Νομιζω οτι τα πεθερικα δεν μπορουν να μας βρουν πουθενα .Αν ερχοντουσαν καθε μερα θα λεγαμε ουφ πανω στο κεφαλι μας ερχονται μια στο σο παλι παραπονο οι ανθρωποι καλα κανουνειναι διακριτικοι αν ηταν συνεχως στο σπιτι θα λεγαμε για γριπες για αρρωστιες και δν ξερω τι αλλο.Αν ηταν οι δικοι μας γονεις και εκαναν το ιδιο θα λεγαμε ειανι πολυ καλοι κατανοουν τι κατασταση και ειναι διακριτικοι.εσεις τους περνετε τηλεφωνο να ερθουν?Προσωπικη γνωμη καλα κανουν αν δεν τους καλαει κανεις.Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου στο θεμα

marina μου σίγουρα υπάρχουν και γονείς που είναι διακριτικοί, αλλάυπαρχουν κ γονείς άλλων κατηγοριών, η πεθερά μου όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη κ κανονίζαμε για τον γάμο το πρώτο πράγμα που άλουσα ήταν "εμένα δεν με ενδιαφερει κ να μην παντρευτείτε ούτως η άλλως εσύ είσαι η εκτεθιμένη" γιατί επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να κάνω τον γάμο μου Σάββατο αλλά Κυριακή, ή μόνη μου "εκτέθηκα" μήπως, για να μην θυμηθώ προσβολες κ βρισιές που άκουσα.Μόλις είχα γεννήσει και μου λέει κοιτα να μην έρχονται τα σογια σου τώρα με τις γρίπες να ευχηθούν" και την επόμενη μέρα με πόνους από τα ράμματα εγώ να μην μπορώ να κάνω βήμα ήρθε για να δει το μωρό έφερε και τους γονείς της.... δηλαδη τη μερα που γύρισα σπίτι κ ήθελα ξεκούραση δεν μπορούσε να είναι "διακριτικη" αλλά είναι διακριτική τώρα που έχει τα χιόνια? εσύ καλά κάνεις και αναφέρεις κ την κατηγορία των διακριτικ΄ων πεθερικών αλλά υπάρχουν κ άλλα είδη.Τελος πάντων το σημαντικό για μένα είναι ότι ο αντρας μου με υποστηρίζει κ μου δίνει δίκιο κ γιάυτό και μόνο δεν θέλω κ εγώ να του χαλάω χατήρι γιατι όπως κ να το κάνουμε μάνα του είναι.

aleca μου η Αμμουλιανή είναι ένα μικρό νησάκι απέναντι από την Ουρανούπολη στο Αγιο Όρος!

πολυ ωραιο μου ακουγεται...

221882cb0gkyh7q4.gif

πολυ ωραιο μου ακουγεται...

είναι ένα πολύ μικρό νησάκι δεν έχει καμιά φοβερή υποδομή αλλά μου άρεσε πολύ η παραλία, για μικρά παιδιά είναι τέλεια απλά εμείς φύγαμε γιατί σκεφτόμασταν ότι ήμασταν απομακρυσμένοι και λόγω εγκυμοσύνης είπαμε μην γίνει καμία στραβή και ο δευτερος λόγος ήταν ότι ο άντρας μου βαρέθηκε!

Διαφημίσεις

Αλέκα όταν ξυπνάει η μικρή φωνάζει αμέσως ναι έχω ενδοεπικοινωνια.όχι δεν μπορώ να πω ότι δείχνει ζήλια.ευτυχώς ξυπναω με το παραμικρό οπότε με κάτι που θα ακούω θα πηγαίνω κατευθείαν.

καλα για φετος εχβ κλεισει τις διακοπες μου . Θα τη βγαλω Νερατζουλα (Νεραντζα Κορινθιας διπλα στο Βραχατι) που ειναι κοντα και εχω νοικιασμενο ενα παραθαλασσιο σπιτακι. Με τοσο μικρο μωρουλι δεν θελω να παω μακρυα ή σε ξενοδοχειο. Ίσως να κατεβω και λιγο Καλαματα το δεκαπενταυγουστο...Απο του χρονου και μετα όμως θα αλωνισω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα όταν ξυπνάει η μικρή φωνάζει αμέσως ναι έχω ενδοεπικοινωνια.όχι δεν μπορώ να πω ότι δείχνει ζήλια.ευτυχώς ξυπναω με το παραμικρό οπότε με κάτι που θα ακούω θα πηγαίνω κατευθείαν.

ε τοτε μην σε ανησυχει....δεν θα την πειραξει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Έξυπνο δε λέω, αλλά εγώ στενοχωρήθηκα λίγο.... Ακόμα οι ανωμαλο-ορμόνες μας επηρρεάζουν?????????

εμενα τα πεθερικα μου εχουν να ερθουν να δουν την μικρη ενα μηνα :!::!::!::!::!::!:

και εγω για να τους την σπασω αυριο ειπα του αντρα μου να παμε εμεις να τους δουμε :wink:;-):wink:;-):wink:;-).ετσι,να την δουνε με το ζορι........:D

Μπράβο! Εσύ κάνεις το σωστό! Αυτά τα παραδείγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδάκια μας!!!

γεια σας κορίτσια.... καλή σαρακοστή!

τι τέλεια που είναι τα γατάκια σας, τα σουπερμανάκια, οι πασχαλίτσες οι ηλιαχτίδες και τα καουμποάκια σας....όλα είναι κουκλάκια φτου φτου, έτσι αξίζουν οι απόκριες , με τα καρναβαλάκια μας!!!

...

για πείτε και οι υπόλοιπες που πήγατε να παίρνουμε ιδέες!

Κατερίνα ευχαριστούμε!!!

Εμείς πήγαμε Ντουμπάι γιατί παντρευτήκαμε χειμώνα και θέλαμε θάλασσα-μπάνια, αλλά συγχρόνως όχι πολύ μακρυά και όχι πολύ εξωτικά (το πιστεύετε ότι δεν μου αρέσουν αυτά???)

Πάντως αν ήταν να πάμε καλοκαίρι ταξιδάκι, θα διαλέγαμε Ελλαδίτσα 100%!!!

Έρχονται στο σπίτι 1-2 φορές τη βδομάδα και πάντα κάτι θα φέρουν,μα πάνες,μα γάλατα για εμάς,μα ένα φορμάκι,μα κοκκαλάκια...Και τα ΣΚ πάντα πηγαίνουμε εμείς είτε για φαγητό είτε για καφέ.Στο μεταξύ νομίζω ότι τους αρέσει πιο πολύ από της κουνιάδας μου,γιατί η μικρή μου κάνει γέλια και φωνούλες και τους τρελαίνει!!!Προχτές την κρατούσε αγκαλιά η πεθερά μου και της μίλαγε και η μικρή να κάνει σαν τρελή από τα χάχανα!!!!

Τα μωρά σας όταν νυστάζουν,γκρινιάζουν??Εμένα πολύ,κλαίει συνέχεια,την παίρνουμε λοιπόν αγκαλιά κι αρχίζουμε τις βόλτες στο σπίτι,γιατί δε θέλει μόνο να είμαστε όρθιοι αλλά να πηγαινοερχόμαστε κιόλας...Το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό,αλλά πόση ώρα να την αφήσω να κλαίει??Νομίζω ότι θα σκάσει...

Ντοράκι καλό είναι που δέχεσαι με χαρά τις τόσο συχνές επισκέψεις...εγώ θα έβγαζα καντήλες!!!!!

Όσο για το κλάμα, εμείς το έχουμε στο τσεπάκι (νυστάζουμε, πονάμε, πεινάμε και λοιπά), κι επειδή τον μάθαμε στην βόλτα κι εμείς (ο μπαμπάς του κυρίως) άρχισα να κόβω και πρόσεξα ότι κλαίει "εκβιαστικά"...

Όσο σκληρή κι αν με πείτε, δυστυχώς δεν με παίρνει να περάσει το δικό του, γιατί είναι ήδη 6 κιλά κι έχω αυχενικό που δεν αστειέυεται...Ένα σκηνικό θα σας πω: στην προτελευταία κρίση, ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και αν δεν ήταν ο άντρας μου να με τραβήξει, σηκωνόμουν τραβώντας τα μαλλιά μου...

Οπότε τέρμα η βόλτα...στην αγκαλίτσα και καθιστή ναι, αλλά όχι βόλτες!

Αν δεν "κινδυνέυει" από τη Μαρία, γιατί όχι... Εμείς ξεκινήσαμε σταδιακά, μη του έρθει απότομο από την "μαζεμένη" κούνια στην "άπλα" του κρεβατιού...

Τελος πάντων το σημαντικό για μένα είναι ότι ο αντρας μου με υποστηρίζει κ μου δίνει δίκιο κ γιάυτό και μόνο δεν θέλω κ εγώ να του χαλάω χατήρι γιατι όπως κ να το κάνουμε μάνα του είναι.

Πολύ σωστά τα λες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...