Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

caterinaki http://www.youtube.com/watch?v=5oNVIcMnZh4

ειναι διασκεδαστικό, εμένα μαρεσει πολύ το μποξ και το χουλα χουπ.

Αννια δοκιμασε αλλα να στο βαλει σε χαλαρη ενταση και αν νιωσεις την οποιαδήποτε ενόχληση σταμάτα το!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο θα κανω εχω βρει αυτο το βιντεακι ειναι 5στην σειρα λεω να τα κατεβασω και σιγα-σιγα να ξεκινησω..γιατι το καλοκαιρι ειναι κοντα και θελω να μεζευτω λιγο..

http://www.youtube.com/watch?v=GP-ADSVstD0

:-D

ΟΝΤΩς ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ..ΚΟΥΚΛΕς ΒΓΑΙΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ

:-D

caterinaki http://www.youtube.com/watch?v=5oNVIcMnZh4

ειναι διασκεδαστικό, εμένα μαρεσει πολύ το μποξ και το χουλα χουπ.

Αννια δοκιμασε αλλα να στο βαλει σε χαλαρη ενταση και αν νιωσεις την οποιαδήποτε ενόχληση σταμάτα το!

inaki φαίνεται διασκεδαστικό, τουλάχιστον κάνεις γυμναστική κ δεν βαριέσαι! πρέπει να πάρω κ την κονσόλα και το board λογικά ε? ευτυχώς απ'οτι είδα και στο βιντεο εχει και ποδόσφαιρο....έτσι θα πείσω τον δικό μου να το πάρουμε χε χε χε :evil:

Διαφημίσεις

Μ'αρέσει που πάλι λέμε για τα πεθερικά!!!!!

Εγώ θυμάστε τι σας έλεγα όσο ήμουν έγκυος,που δεν τους πολυένοιαζε για το μωρό και είχαν χαλαστεί λίγο που ήταν τελικά κορίτσι???

Ε τώρα δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έχουν αλλάξει!!!Έρχονται στο σπίτι 1-2 φορές τη βδομάδα και πάντα κάτι θα φέρουν,μα πάνες,μα γάλατα για εμάς,μα ένα φορμάκι,μα κοκκαλάκια...Και τα ΣΚ πάντα πηγαίνουμε εμείς είτε για φαγητό είτε για καφέ.Στο μεταξύ νομίζω ότι τους αρέσει πιο πολύ από της κουνιάδας μου,γιατί η μικρή μου κάνει γέλια και φωνούλες και τους τρελαίνει!!!Προχτές την κρατούσε αγκαλιά η πεθερά μου και της μίλαγε και η μικρή να κάνει σαν τρελή από τα χάχανα!!!!

Τα μωρά σας όταν νυστάζουν,γκρινιάζουν??Εμένα πολύ,κλαίει συνέχεια,την παίρνουμε λοιπόν αγκαλιά κι αρχίζουμε τις βόλτες στο σπίτι,γιατί δε θέλει μόνο να είμαστε όρθιοι αλλά να πηγαινοερχόμαστε κιόλας...Το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό,αλλά πόση ώρα να την αφήσω να κλαίει??Νομίζω ότι θα σκάσει...

oCxsp2.png

κατερινακι και σοφακι.Νομιζω οτι τα πεθερικα δεν μπορουν να μας βρουν πουθενα .Αν ερχοντουσαν καθε μερα θα λεγαμε ουφ πανω στο κεφαλι μας ερχονται μια στο σο παλι παραπονο οι ανθρωποι καλα κανουνειναι διακριτικοι αν ηταν συνεχως στο σπιτι θα λεγαμε για γριπες για αρρωστιες και δν ξερω τι αλλο.Αν ηταν οι δικοι μας γονεις και εκαναν το ιδιο θα λεγαμε ειανι πολυ καλοι κατανοουν τι κατασταση και ειναι διακριτικοι.εσεις τους περνετε τηλεφωνο να ερθουν?Προσωπικη γνωμη καλα κανουν αν δεν τους καλαει κανεις.Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου στο θεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μ'αρέσει που πάλι λέμε για τα πεθερικά!!!!!

Εγώ θυμάστε τι σας έλεγα όσο ήμουν έγκυος,που δεν τους πολυένοιαζε για το μωρό και είχαν χαλαστεί λίγο που ήταν τελικά κορίτσι???

Ε τώρα δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έχουν αλλάξει!!!Έρχονται στο σπίτι 1-2 φορές τη βδομάδα και πάντα κάτι θα φέρουν,μα πάνες,μα γάλατα για εμάς,μα ένα φορμάκι,μα κοκκαλάκια...Και τα ΣΚ πάντα πηγαίνουμε εμείς είτε για φαγητό είτε για καφέ.Στο μεταξύ νομίζω ότι τους αρέσει πιο πολύ από της κουνιάδας μου,γιατί η μικρή μου κάνει γέλια και φωνούλες και τους τρελαίνει!!!Προχτές την κρατούσε αγκαλιά η πεθερά μου και της μίλαγε και η μικρή να κάνει σαν τρελή από τα χάχανα!!!!

Τα μωρά σας όταν νυστάζουν,γκρινιάζουν??Εμένα πολύ,κλαίει συνέχεια,την παίρνουμε λοιπόν αγκαλιά κι αρχίζουμε τις βόλτες στο σπίτι,γιατί δε θέλει μόνο να είμαστε όρθιοι αλλά να πηγαινοερχόμαστε κιόλας...Το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό,αλλά πόση ώρα να την αφήσω να κλαίει??Νομίζω ότι θα σκάσει...

καλε εμας δεν ηρθαν ουτε την πρωτοχρονια να αλλαξουμε χρονο!!!!!μονοι τους αυτοι στο σπιτι τους,μονοι εμεις στο δικο μας!τα συμπερασματα δικα σας :P:p:p:p:p:p!

εμενα δεν κλαιει οταν νυσταζει,απλα πεφτει ξερη.η την βαζω στην κουνια της,θα χαζεψει με το mobile και οταν γυριζω την βρισκω να κοιμαται.εχεις δικιο,ποσο να αφησεις και το μωρο σου να κλαιει!η ψυχη σου πιανεται!

εμενα η δικη μου χτυπησε σημερα :-(:-(:-(:-(:-(.ε μα καθε φορα που της αλλαζω πανα και παω να την πλυνω κανει σαν το κατσικι μεσα στον νιπτηρα.ε σημερα οπως χοροπηδαγε χτυπησε την μεσουλα της στην βρυση το μωρο μου....ποσο την λυπηθηκα!!!!

κατερινακι και σοφακι.Νομιζω οτι τα πεθερικα δεν μπορουν να μας βρουν πουθενα .Αν ερχοντουσαν καθε μερα θα λεγαμε ουφ πανω στο κεφαλι μας ερχονται μια στο σο παλι παραπονο οι ανθρωποι καλα κανουνειναι διακριτικοι αν ηταν συνεχως στο σπιτι θα λεγαμε για γριπες για αρρωστιες και δν ξερω τι αλλο.Αν ηταν οι δικοι μας γονεις και εκαναν το ιδιο θα λεγαμε ειανι πολυ καλοι κατανοουν τι κατασταση και ειναι διακριτικοι.εσεις τους περνετε τηλεφωνο να ερθουν?Προσωπικη γνωμη καλα κανουν αν δεν τους καλαει κανεις.Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου στο θεμα

μπα....... τα δικα μου πεθερικα ειναι απλα αδιαφορα,δεν ειναι θεμα διακριτικοτητας.αδιαφορα ηταν στην εγκυμοσυνη,αδιαφορα και τωρα......γιατι δεν ειναι οτι δεν ερχονται αλλα δεν παιρνουν ουτε ενα τηλεφωνο.......ουτε καν τον αντρα μου!

inaki η κουκλίτσα σου με ξετρέλανε, είναι σκέτη γλύκα, έχει ένα φρυδάκι super! σαν να το έβγαλε σε αισθητικό!

αχαχα, αφου την προοριζουμε για playmate, γιαυτο ειναι ντελικάτη απο τώρα

σοφακι ρωτάνε τουλάχιστον τι κάνει η μικρη τα πεθερικά σου;

Η δικιά μου εχει κοιμηθεί 2 φορές όλο κι όλο μόνη της. Η αγκαλιά ή στήθος θέλει. Παντως δεν γκρινιάζει ιδιαίτερα όταν νυστάζει.

Σοφακι μου συγνωμη αλλα επιμενω να ειμαι ο δικηγορος του διαβολου αν σου ελεγε ερχομαστε δεν θαα ελεγες τι θελει τωρα εγω λεχωνα και θα κανω τραπεζωματα?Γιατι οι περισσοτερες τουλαχιστον αυτο σχολιαζαμε στις αρχες που ειχαμε γεννησει.Εγω παντως που δεν ερχονται το εκτιμω αφανταστα ειναι λογικο με τις αρρωστιες να κρατουν αποσταση πιο πολυ νευριαζω με τους δικους μου που μπαινοβγαινανε στα λεωφρεια και ηταν καθε μερα σπιτι και καλα για βοηθεια που δεν ζητησα ποτε.κλυτερα για μενα να κρατιουνται οι αποστασεις ασφαλειας

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπα....... τα δικα μου πεθερικα ειναι απλα αδιαφορα,δεν ειναι θεμα διακριτικοτητας.αδιαφορα ηταν στην εγκυμοσυνη,αδιαφορα και τωρα......γιατι δεν ειναι οτι δεν ερχονται αλλα δεν παιρνουν ουτε ενα τηλεφωνο.......ουτε καν τον αντρα μου!

Αυτο ειναι γαιδουρια εδω εχετε δκιο μανταμ.Βεβαια εμνα που περνουν το κλεινω συνεχως γιατι τυχαινει να κλαινε ή να τα ταιζω.Παντως ακομα και ετσι με αδιαφορα πεθερικα εισαι τυχερη δεν εχεις υποχρεωση να πηγαινεις και δεν μπορει να σου του πει ποτε οαντρας σου οποτε μην παραπονιεσαι ειναι μια χαρα ακου με

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...