Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμενα πιο πολυ ο αντρας μου φοβαται..δεν νομιζω ομως θα πρεπει να ειναι πολυ ανευθυνοι για να στελνουν τετοια γαλατα σε μωρα..τι να πω..οντως ειναι πολλα τα λεφτα εμεις θελουμε 100Ετο μηνα για γαλα..αληθεια εσυ σοφια με τις διδυμουλες δεν προλαβαινεις να αγοραζεις γαλατα και παμπερς ε?

ασ΄τα να πανε!!!!! ενα κουτι γαλα την ημερα θελουμε!!!!το φαρμακειο πρεπει να με κανει κορνιζα!!!! 15,20 το αγοραζω απο το φαρμακειο κ εχω κ εναν γνωστο σε φαρμακαποθηκη που οποτε μπορει μου φερνει με 12ε... απο πανες ασε!!!! χθες που αποφασισανε να κανουνε κακακια μεσα σε 1 ωρα χαλασα 6!!!!! και δεν ειναι μονο πανες.... βαλε ορους, ανταλλακτικα οτριζαλιν , γαζες, πιπιλες....ασχετο το φαρμακειο εχει πιο φθηνα τις πιπιλες κ τις θηλες της nuk απο οτι τα jumbo:shock::shock::shock::shock:

baJfp2.png

γεια σας κοριτσια, προσπαθώ να κοιμήσω την μπέμπα η οποια αμολάει συνεχεια κατι βρωμερές...νομίζω οτι είναι απο το βρωμερό γάλα που της έδωσα..με έχει πεθάνει η μπόχα :-D για το βόθρο το φριζολάκ...απαπαπα

αλλαξε το βρε!!! σκυλοβρωμαει αυτο!!!!

baJfp2.png

γεια σας κοριτσια, προσπαθώ να κοιμήσω την μπέμπα η οποια αμολάει συνεχεια κατι βρωμερές...νομίζω οτι είναι απο το βρωμερό γάλα που της έδωσα..με έχει πεθάνει η μπόχα :-D για το βόθρο το φριζολάκ...απαπαπα

παρε καλε το απtamil 1.....και εγω και η annia ειμαστε ευχαριστημενες......ουτε μυρωδια ουτε τιποτα..

ναι σοφια σε ολα ειναι πιο φτηνα τα φαρμακεια ρωτησα την φαρμακοπειο και μου ειπε οτι επειδη ειναι ειδος φαρμακευτικο οι πιπιλες τα μπιμπερο και αυτα τα εχουν πιο φθηνα τα φαρμακεια απο οτι τα καταστηματα με βρεφικα και τετοια..εγω ειχα παρει ανταλλακτικες πιπιλες για μπιμπερο απο τα τζαμπο 5Ε τις 2και απο το φαρμακειο 3,10...

ποιο γαλα δινεις στις μικρες?μικρη συσκευασια παιρνεις??γιατι δεν συμφερει καθολου η μικρξ..εμεις παιρνουμε το μεγαλο και μας κραταει μια εβδομαδα

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια.... καλή σαρακοστή!

τι τέλεια που είναι τα γατάκια σας, τα σουπερμανάκια, οι πασχαλίτσες οι ηλιαχτίδες και τα καουμποάκια σας....όλα είναι κουκλάκια φτου φτου, έτσι αξίζουν οι απόκριες , με τα καρναβαλάκια μας!!!

Μπράβο σε όσες κατάφεραν να γιορτάσουν τον Αγιο-Βαλεντίνο και είδαν και βεγγαλικά, αν κάποια στιγμή χρειαστείτε μια αποτελεσματική μέθοδο αντισύλληψης να μου πείτε να σας στείλω το βλαστάρι μου, 100% επιτυχία. Ταισμένος, καθαρός και τέζα στον ύπνο...μόλις πάει να με πάρει αγκαλιά ο αντρούλης μου, λες και το καταλάβαινε ο εγωιστής και γκρίνιαζε, κάποια στιγμή πήγα να του βάλω πιπίλα να μου αγκάλιασε το χέρι και με έσφιγγε, σαν να λέει δική μου είσαι δεν θα πας πουθενα!!!! χαχαχα! τέλος πάντων μετά από πολλές προσπάθειες όχι μόνο δεν είδαμε βεγγαλικά, πήραμε σβάρνα τους δρόμους πήγαμε στα πεθερικά, στους παππούδες του άντρα μου και στους γονείς μου, όλη μέρα στους δρόμους! Τέλος το βράδυ είχε ρίξει 30 πόντους χιόνι και αποφασίσαμε να κοιμηθούμε στους γονείς μου, κατα τις 12 το βραδυ κόβεται το ρεύμα κ την βγάλαμε αγκαλιά στο τζάκι για να μην ξεπαγιάσουμε, το ρεύμα ήρθε στη 1 σήμερα! κατα τα άλλα happy Valentine's day!!!!!!!!

άσχετο αλλά για τους κολικούς που λέγατε, από την πρώτη στιγμή που είχε κολικούς το μωρό μας είπε η γιατρός να του δίνω το aptamil ec και κάτι σταγόνες biogaia δεν είναι φάρμακο μας είπε, κορίτσια ζήτημα να έκλαψε 5 μέρες συνολικά το μωρό από κολικούς, σωθήκαμε με αυτά!

όσο για το γάλα, ο θείος του άντρα μου έχει super market, κανονικά δεν πωλούνται τα γάλατα πρωτης βρεφικής ηλικίας σε super αλλά εμείς του κάναμε παραγγελία μια κούτα, από το φαρμακέίο το παίρνουμε 13 Ε αλλά αυτός μας είπε θα μας το χρεώσει όσο το παίρνει γύρω στα 7Ε νομίζω, τώρα θα δούμε, είναι και λίγο σπαγγοραμένος αλλά θα φανεί αν το εννοεί!

Τυχερούλες σας ζηλεύω που πήγατε ταξίδι του μέλλιτος ειδικά Μαυρίκιο, εμείς με το που κάναμε τον αρραβώνα την επόμενη βδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος και σε ένα μήνα παντρευτήκαμε τελικά δεν πήγαμε πουθενά, μόνο ξεκινήσαμε ννα πάμε 5 μέρες στην αμμουλιανή (φοβερή παραλία για τα μωρά, ερημική ζεστή ρηχή,πεντακάθαρη) αλλά καθίσαμε μια μέρα και φύγαμε (αν δεν έχεις παιδιά και θες clubbing δεν παλεύεται!!!), μετά πήγαμε στο πευκοχώρι, αλλά είπα στον άντρα μου δεν το θεωρώ ταξίδι του μέλλιτος οπότε ακόμα μου το χρωστάει!!!! για πείτε και οι υπόλοιπες που πήγατε να παίρνουμε ιδέες!

δοκιμασα να της δώσω εξολοκληρου γευμα με φορμουλα και το δεχθηκε..που σημαινει οτι σαν συμπληρωμα δεν το δεχεται γιατι πολυ απλα δεν πεινάει! προς το παρόν επιστρέφω στο μητρικό αν ξαναδώσω φόρμουλα θα πάρω σίγουρα αλλο!!!

και εμενα μια εβδομαδα κραταει το γαλα,καποιες φορες ουτε καν 1 εβδομαδα.οντως το φαρμακειο ειναι πιο φθηνο σε τετοια ειδη,εγω περιμενω αυριο μια παραγγελια απο εδω

http://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/thiles-mpimpero.html

τα γυαλινα μπουκαλια της chicco που αγορασα τα ειχε πιο φθηνα απο jumbo.ακομα και το listerine που το αγοραζω 7,20 το εχει 5,70 και το υγρο για φακους που παιρνω 3,50 ευρω πιο φθηνα.

εμενα τα πεθερικα μου εχουν να ερθουν να δουν την μικρη ενα μηνα :!::!::!::!::!::!:

και εγω για να τους την σπασω αυριο ειπα του αντρα μου να παμε εμεις να τους δουμε :wink:;-):wink:;-):wink:;-).ετσι,να την δουνε με το ζορι........:D

εμένα τα πεθερικά μου μένουν 100 μέτρα πιο πέρα και βλέπουν το μωρό ανα 10-15 μέρες, βασικά για μένα καλύτερα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχουν να μην το βλέπουν και είναι και το πρώτο εγγόνι, εγω από πείσμα δεν ήθελα να πάμε, έλεγα σιγά να μην βγάλω το μωρο με τέτοιο ψοφόκρυο και με τα χιόνια επέιδή αυτοί βαριούνται να έρθουν αλλά τελικά πήγαμε μόνο και μόνο για να μην στεναχωρεθεί ο άντρας μου!

απο κιλα πως τα πατε??εγω τωρα που μου ηρθε περιοδος βλεπω οτι εχασα 1,5κιλο αλλα τα υπολοιπα εχουν κατσικωθει και δεν λενε να φυγουν με τιποτα..

ινακι να σε ρωτησω εσυ που ξερεις αγορασε η κουνιαδα μου το power plate και μου ειπε να πηγαινω οποτε θελω να κανω..μπορω να ξεκινησω??επισης θελω να βρω κανενα προγραμμα στο ιντερνετ να κατεβασω με γυμναστικη ξερεις κανενα?

Διαφημίσεις

απο κιλα πως τα πατε??εγω τωρα που μου ηρθε περιοδος βλεπω οτι εχασα 1,5κιλο αλλα τα υπολοιπα εχουν κατσικωθει και δεν λενε να φυγουν με τιποτα..

ινακι να σε ρωτησω εσυ που ξερεις αγορασε η κουνιαδα μου το power plate και μου ειπε να πηγαινω οποτε θελω να κανω..μπορω να ξεκινησω??επισης θελω να βρω κανενα προγραμμα στο ιντερνετ να κατεβασω με γυμναστικη ξερεις κανενα?

εμένα δεν μου ήρθε περίοδος ακόμα, είμαι 58 κιλά δηλαδή +3 αλλά η κοιλιά μου είναι πολύ χαλαρή, από κυταρρίτιδα, δράμα η κατάσταση είχα από πρίν αλλά απο την εγκυμοσύνη και μετά η κατάσταση είναι τραγική, μια ξαδερφη μου αισθητικός μου είπε να βάζω φύκια κάνουν τρομερή δουλειά αλλά δεν΄πιστεύω να κάνει θαύματα, αν δεν χτυπηθείς στην γυμναστική! προς το παρών το μόνο που κάνω είναι να τρώω ξινόμηλα (το διάβασα στο shape οτι την μειώνει) αλλά δεν ΄βλέπω διαφορά!

είδα ένα παιχνιδάκι με γυμναστική wii fit λέγεται ξέρει καμία για αυτό?

το power plate τι είναι?

mjk.jpg

ΜΕ ΜΟΝΟ 10΄ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ:

Αύξηση μυϊκής δύναμης

Αύξηση εύρους κίνησης αρθρώσεων(ευκαμψία)

Αύξηση κυκλοφορίας του αίματος

Αύξηση οστικής πυκνότητας

Μείωση του πόνου

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

Λιποδιάλυση - Aδυνάτισμα

Μυϊκή χαλάρωση

Αισθητική βελτίωση

η κουνιάδα σου ξέρει να σου δείξει; θέλει λιγο προσοχή μην τραυματιστείς. ψαξε για yoga, pilates, tae bo workouts στο youtube. Μην κάνεις συνέχεια τις ίδιες ασκήσεις γιατι το σωμα συνηθίζει.

Εγω απο κιλά χάλια...εχω πάρει ενα αντι να χάσω...μου εχει ανοίξει η όρεξη παλι...

η κουνιάδα σου ξέρει να σου δείξει; θέλει λιγο προσοχή μην τραυματιστείς. ψαξε για yoga, pilates, tae bo workouts στο youtube. Μην κάνεις συνέχεια τις ίδιες ασκήσεις γιατι το σωμα συνηθίζει.

Εγω απο κιλά χάλια...εχω πάρει ενα αντι να χάσω...μου εχει ανοίξει η όρεξη παλι...

μωρε ξερει απλα εγω ρωταω για να μην κανω κανενα κουφο και σκοτωθω..κανω ποδηλατο εντατικα καθημερινα πλεον..την τεταρτη θα παω στον δερματολογο να τον ρωτησω τιμες για το λειζερ ελπιζω να μην μου ερθει κολπος με αυτα που θα ακουσω..χαλια η κοιλια μου εχει γεμισει ραγαδες και με ριχνουν πολυ ψυχολογικα..:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...